Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Prvi sex- problem
PostPoslato: Sub Sep 06, 2014 11:57 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2014 11:53 am
Postovi: 3
Imao sam prvi sex i svrsio sam za 2 minuta dali je to normalno kod prvog sexa? i dali je normalno da devojka koja je nevina ne krvari i ne oseca bolove kod prvog sexa? inace mi je velicina 14x12? da nije mozda zbog velicine pa da ne oseca??


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Prvi sex- problem
PostPoslato: Sub Nov 15, 2014 9:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Nov 15, 2014 9:26 pm
Postovi: 1
Поздрав, имам једно питање.

Имао сам однос са мојом дјевојком. Она је рекла да јој је први пут, али није крварила. Не знам зашто али нисам је ни питао. Сјутрадан, донијела ми је уложак у коме је била крв и рекла да је од тога. Занима ме, да ли ме је направила будалом или је то од првог пута?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Prvi sex- problem
PostPoslato: Pon Nov 17, 2014 1:26 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 7:22 pm
Postovi: 2202
Lokacija: Nemacka
Krvarenje nije obavezno kod prvog puta.
Razlicite zene imaju razliciti himen. Kod nekih je toliko elastican, da moze i da ne pukne(nije ucestalo, ali se dogadja).

Najbitnije je da uspostavite i intiman odnos van kreveta i da malo vise verujete jedno drugom.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Prvi sex- problem
PostPoslato: Pon Nov 17, 2014 5:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2014 4:05 pm
Postovi: 8
Znaš li kako , tačno je da ne mora da znači da cura treba da prokrvari prvi put. Rijetki su slučajevi ali je tako. Različiti su himeni, tako da ako nije mogla da prokrvari prvi put , onda će drugi. Malo mi je čudno to što ti naknadno donosi uložak , s tim da koliko ja znam cura mora da prokrvari u toku odnosa. A i ako nije , a već kažeš da je nevina , to si mogao primijetiti i bez krvi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Prvi sex- problem
PostPoslato: Sre Nov 19, 2014 10:56 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2014 7:59 pm
Postovi: 3
Sto se tice prebrzog svrsavanja, nemoj da se cimas previse oko toga, to je sasvim normalno, desava se i najboljima, zavisi od uzbudjenja, posto ti je prvi put to je verovatno bilo veliko uzbudjenje, meni se takodje desilo par puta i bilo me je sramota ali sam se iskupio za to. Evo ti jedan savet, neposredno pre odnosa, nekih sat vremena, masturbiraj, mocices duze da izdrzis svakako, takodje mozes da popijes 2-3 rakije pre odnosa, prirodni lokalni anestetik i pomaze, osecaj je ublazen ali ako vec hoces da se iskupis to preporucujem. Sest sati neprestanog seksa svakako ostavlja dobar utisak, bar u mom slucaju. Ne slusaj ove poruke na internetu koje govore da treba da skrenes misli sa osecaja koje primas na fudbal ili neku drugu totalno aseksualnu stvar da bi "duze izdrzao" jer to moze da pokvari uzivanje i tebi i njoj, iskljucices se iz toka odnosa i na kraju ces ispasti kao da nemas pojma, a to svakako ne zelis. U svakom slucaju preporucujem masturbaciju pre odnosa.

Sto se tice njene "nevinosti", imao sam priliku da spavam sa raznim devojkama, sa ovim nevinim nisam dolazio u situaciju da nema krvi, uvek bude, negde manje, negde vise. Imao sam i priliku da se susretnem sa devojkama koje su nevine ali im je himen jako rastegljiv i tokom malo grubljeg seksa tek pukne. Ako ti je donela ulozak, to je od menstruacije i laze, ulozak se ne nosi stalno vec samo za vreme ciklusa, himen nije mogao naknadno da pukne.

Pozdrav, psihicki se opusti, fizicki zategni i uzivaj.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Prvi sex- problem
PostPoslato: Pet Nov 21, 2014 12:14 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 7:22 pm
Postovi: 2202
Lokacija: Nemacka
Moram da priznam da su mi vasi komentari smesni i vidi se da ste vrlo mladi i neiskusni (simpaticni ste mi nemam nameru da vas ismejavam).


Kao prvo postoje dnevni ulosci, koji se nose svaki dan (ne mora, ali ima i devojaka koje ih stalno koriste).

Drugo, devojka se verovatno osecala pod pritiskom sto odmah nije bilo te krvi (koja je vama ocigledno vrlo vazna) pa je verovatno zbog toga sutradan osecala potrebu da pokaze da je ipak bilo. Ja nerazumem zasto bi neko danas lagao da je nevin, kada to vise uopste nije neka posebna tema. Uostalom istina pre ili kasnije uvek izadje na videlo.

Pritom da vam kazem da imam prijateljicu kojoj je himen pukao na porodjaju. Sta mislite jel ona bila nevina kad se poradjala? Lekar se naravno nasmejao, ali sigurno nije mislio da se radja novi Isus.

A inace seks od xxx sati svakako nije nikakvo "iskupljenje". A i za sta se to iskupljujete? Svaka devojka kojoj je do vas stalo ce imati razumevanja i strpljenja u slucaju da se sex brzo zavrsi, pogotovo kad se nema puno sexsualnog iskustva. A da vi njoj "uzvratite" ima i drugih, u tom uzrastu verovatno i mnogo efektivnijih metoda da i ona dozivi orgazam.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: