Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: ogroman problem! pomozite
PostPoslato: Ned Jan 15, 2017 3:11 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 15, 2017 2:21 pm
Postovi: 1
pozdrav drugari, doktori il šta već. verujte mi da se spremam da napišem ovo duži period i da sam isčitao skoro sve ovde do detalja ali nigde ništa kao moj problem. pazite

imam 24 godine i tvrdim odgovorno da do skoro nije postojao muškarac koji je mogao da mi stane na crtu po pitanju napaljenosti. imam devojku i čim me poljubi u obraz ja se napalim, ali bukvalno do toga ide moja napaljenost. ipak bio sam u inostranstvu i došao sam do neke devojke koja izgleda jako dobro, krenuli smo da se seksamo i ja sam zakazao, osetio sam to na vreme pa sam nekako uspio da ga na foru dignem uz onu kao da treba da me oralno zadovolji i digao mi se i imali smo kakav takav seks iako nisam svršio jer sam bio pijan. da napomenem da je tada moj drugar imao seks sa njenom drugaricom u sobi pored i da je ova nenormalno stenjala u par trenutaka. posle toga gledali smo se još jednom i tad je išlo do pola od pola je počeo da mi pada tokom seksa, jedino poza kad je ona na meni mi je odgovarala nekako, ali je dizanje trajalo jako dugo. taj put me je i oralno zadovoljila i ako je bio dignut na pola skroz mi je pao u u njenim ustima. i tada nismo bili sami u stanu jer u prostoriji pored mi je bio drugar sa devojkom nekom ali nista nisu radili sem pricali. tad mi se učinjelo da sam se loše pokazao što i jesam i tražio sam da se vidimo opet - treći put. dosao sam do nje na stan i uz neku pricu i nesto lagano napalio sam se skoro bez pomaganja i imali smo seks dva puta i čini mi se da je tad ispalo jedino baš dobro, četvrti put se gledamo opet i potpuno ali potpuno mi je bio mrtav i nisam mogao nista da napravim, i peti put smo se opet gledali sutradan i opet mi je bio mrtav, ne 100% al nekih 90% nekako sam uspio svrsiti na pozu kad je ona bila na meni, jer mi tada nije padao tokom seksa u toj pozi, a nekako je uspio da mi se digne. inače sa tom djevojkom nije se svodilo sve na samo seks sa vrata i to bilo je tu lezanja i mazenja posle u krevetu i ceskanja ali bi tako mogao 100 godina da se ne napalim. verujete da sam se zabrinuo za sebe žestoko, nisam mogao da spavam i tada nisam imao jutarnje dizanje. posle svakog puta kad sam potpuno zakazao dolazio sam na stan i gledao porniće ne bi li vidio šta je problem i tad mi je bio mrtav. gledao sam relativno normalne porniće ono 1 na 1. kad sam se vratio kući odmah sam pozvao devojku i imali smo četri puta seks bez problema za noć i napalio sam se s vrata.

moram napomenuti da pre puta u inostranstvo sam se gledao takodje sa jednom devojkom, tj drugaricom i da smo se vatali, pipali u autu i da sam joj dirao grudi i sve ali se uopste nisam napalio, oralno me zadovoljila i tada mi se digao ali stvarno ona je to odradial vrhunski da nije bilo izbora da ne moze da mi se digne na njeno oralno zadovoljavanje, nakon sto ga je makla iz usta jer nisam svrsio taj put i polako malo po malo mi je pao opet skroz. ali smo kao eto tu zavrsili taj put sto smo planirali

gotovo sam siguran da bi mi se ovo ponovilo i sad kad bi mi doveli neku devojku koju ili ne znam ili koju sam tek upoznao ili sa kojom nisam imao seks. ne znam zbog čega je to tako i jako me to nervira.

volio bih napomenuti da sam što se tiče drkanja i gledanja pornića apsolutni rekorder, jer to što sam ja gledao i koliko puta sam drkao to sumnjam da je iko ikad do sada. što se tiče pornića išao sam stepen po stepen sve više da sam gledao sve i svašta po tom pitanju raznog sadržaja i da vam pravo kažem ne sećam se da sam skoro pogledao neki normalan pornić. praktikovao sam i mnogo erotskog dopisivanja i samozadovoljavanja prilikom njega, što bi neki nazvali sajber seks ali bez kamere.

moram napomenuti da kada sam zakazao sa tom djevojkom penis mi je bio previše spušten, inače tokom dana kad mi nije dignut bude mi spušten ali ne toliko da je previše spušten kao tada. takođe sam primetio da ne reaguje na pusenje koliko na drkanje, bar sa tom devojkom.

upravo sam prije ovoga pisanja a posle više od jednog dana nakon sto sam imao seks upalio normalan pornic i ne reagujem, bar ne skroz da mi se digne, kao nesto osjecam u stomaku ali nece da se digne.

stvarno mi treba pomoć ali bez nekog pametovanja ili zajebavanja, a ne bih uopšte da idem negde kod nekoga da mi pomogne, pa da pričam sa njim nešto jer čini mi se da to ne bi dalo neki efekat.

mnogi od vas ce verovatno reci da posetim seksologa, psihologa ili nekog kompetetnog ali nešto sumnjam da bi mi to pomogao. da li može imati taj pomalo nastran sazdrzaj u pornicima vezan za moj odnos sa drugim djevojkama? da li preveliko drkanje moze imati problem da se jedino tako dize sa drugima? meni ko da treba nekakav vid restartovanja na fabrička podešavanja, ali ne znam kako da ga izvršim. da li da sebe forsiram gledanjem normalnih pornića pa time zaboravim šta sam gledao, pa dok ne počne da mi reaguje sam, ako je problem sa mozgom kao što se priča ovdje kako da sredim taj problem sa mozgom kojom terapijom ili nešto četvrto je, peto???

unaprijed sam zahvalan svima na pomoći


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: ogroman problem! pomozite
PostPoslato: Ned Jan 15, 2017 6:30 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am
Postovi: 230
ranmarti je napisao:
volio bih napomenuti da sam što se tiče drkanja i gledanja pornića apsolutni rekorder, jer to što sam ja gledao i koliko puta sam drkao to sumnjam da je iko ikad do sada. što se tiče pornića išao sam stepen po stepen sve više da sam gledao sve i svašta po tom pitanju raznog sadržaja i da vam pravo kažem ne sećam se da sam skoro pogledao neki normalan pornić. praktikovao sam i mnogo erotskog dopisivanja i samozadovoljavanja prilikom njega, što bi neki nazvali sajber seks ali bez kamere.


Upravo si dao sebi odgovor na pitanje zasto ti se desava da ne moze da ti se digne. Osim toga, sve je u glavi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: ogroman problem! pomozite
PostPoslato: Čet Apr 06, 2017 5:51 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2015 7:46 pm
Postovi: 5
Не знам да ли је тачно али изнећу своје мишљење ...Сличне ствари су ми се дешавале тако да могу да те раззумем ...Мислим да нема везе са порнићима мада ће ти то вероватно многи рећи јер у зависности шта те пали на порнићима то ће увек да те пали тако да нема везе ...Мислим да требаш да промениш само нешто током секса ,можда ти треба нека тотална промена , рецимо ако си ти форсирао до сада ,пусти мало њу и томе слично ...или неке другачије позе , или можда те нешто на риби у порнићу напали више него код твоје девојке ,тако да ти можда тако нешто фали ...Ја рецимо сам тек скоро провалио неке ствари које ме пале на женском телу а мислио сам дуго времена да је тотално нешто друго ...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: