Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Suzenje koze penisa
PostPoslato: Pon Jul 26, 2021 11:21 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jul 26, 2021 11:09 pm
Postovi: 1
Pozdrav svima. pocinjem novu temu jer nisam nasao slican problem. U pitanju je suzenje koze penisa, iako znam da je ucastala tema, meni je samo problem tokom erekcije.
Naime imam 33 godine i nikad nisam imao ovakav problem. Pocelo je pre oko sest meseci i jedini problem imam samo tokom erekcije.
Desava se to da kad imam erekciju kao da koza penisa ne prati erekciji kao nekad nego ostane tako skupljne i teze preleza peko glave penisa ali predje. Medjutim sve ispod glave penisa je bolno. i kao da je ta kozica uza od samog penisa i prekida mi dotok krvi.
Tokom odnosa sa suprugom to sve nestane kad dodje do lubrikacije da li od gela i od supruge ne bitno ali vise ne ostetim to i cak nakon ejakulacije i zavsetka sve je opet normalno kao da se kozica tokom odnosa rasteglila ali se posle nekog vremena opet vtrati problem.
Ono sto mogu da kazem je da ne svrljam okolo pa da sam mogao da pokupim nesto kao ni supruga. Mogu reci da supriga cesti ima problema sa njenim polnim organom, tj sitne infekcije koje uvek resi ali u to vreme ibegavamo odnose.
Najveci problme je imala prosle godine kad je stafilokoku u predelu genitalija koje smo resili sa privatnim lekarom. Ako se setim jos neceg vaznog dodacu.

U sustini ovaj problem je samo problem tokom odnosa ili mastrurbacije, ostatko vremena ne primecuje se nista drugo. Nema crvenila, belila, svrabrza ni boli tako da ne znam sta moze da bude niti mogu da nadjem a posto se pregled kod urologa ceka skoro godinu dana, dok cekam da vidim da li je jos neko imao slican problem i kako ste resili.

Hvala svima


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 43 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: