Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jan 18, 2004 2:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2004 2:00 am
Postovi: 6
Lokacija: Srbobran
U zadnje vreme se sve vise spominje neka biljka zvana NONI , znam samo da je bilo sta napravljeno od nje veoma skupo, dali to zaista nesto vredi?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Jan 21, 2004 11:28 pm 
OffLine (!) Multi Level Trgovac (!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 2:00 am
Postovi: 93
Morinda citrifolia - NONI
Morinda citrifolia (noni) je vocka odomacena na ostrovima Polinezije, Tahitija i Havaja. Kraljica voca sadrzi 18 vrsta aminokiselina. Pored toga u velikoj meri sadrze i takve specijane materije, koje pospesuju protok materija izmedu celija, tako da imalju regenerativno deljstvo. Jedan od njenih deljstvenih principa, damnakantal, igra kontrolnu ulogu u diferencijaciji celija i tkiva i "ne dozvoljava" da se deoba celija izvitoperi. Posto doprinosinastajanju najpovojnijeg nivoa takozvanih T- i B celija, kao makrofaga linfnih celija, on olaksava posao imunom sistemu, tako da bude sposobanda se efikasno nosi sa bolestima. Kseronin i prokseroin, koji se nalaze u noniju, imaju antidepresivno deljstvo. Ove materije pojacavalju prizvodnju endorfina cije oslobadanje rezultira dobrim razpolozenjem i dobrom atmosverom. Opsirnije imas na: http://*********/katalog/noni.htm

***********************************
Na forumu nije dozvoljeno reklamiranje...
***********************************


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: DAR PRIRODE S TAHITIJA
PostPoslato: Čet Jan 13, 2005 1:09 am 
OffLine (!) Multi Level Trgovac (!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 11:10 pm
Postovi: 15
Lokacija: Beograd
TAHITIAN NONI® sok

Original TAHITIAN NONI® je sok iz ploda Morinde citrifolie (lat. naziv NONI-ja), koja samonikla raste na Tahitiju. NONI sa Tahitija i ostrvlja Francuske Polinezije, ima 20% vise aktivnih i hranljivih materija od nonija sa ostalih mesta snabdevanja (Hvaji, Haiti, Filipini, Indonezija...). NONI je jedina biljka koja sadrzi 155 bioloski delotvornih sastojaka. Najvazniji od tih sastojaka su PROXERONIN i PROXERONASE. Ta dva sastojka omogucuju ljudskom telu stvaranje XERONINA, najvaznijeg alkaloida za obnovu svih molekula u telesnim ćelijama.

PROXERONIN je koloid koji ne sadrzi amino-kiseline, niti secer. Spaja se sa enzimom Proxeronase u Xeronin.

XERONIN je alkaloid koji je odgovoran za izgradnju proteina. On je vazna biohemijska veza koja kod mnogobrojnih biohemijskih procesa u ljudskom telu igra vaznu ulogu.

Delovanje Xeronina:

* Reguliše funkciju ćelija
* Antialergijsko
* Pospesuje razmenu materija
* Povecava nivo energije
* Smanjuje zavisnost
* Opšte dobro stanje organizma
* Spavanje - seksualnost - stres
* Reguliše Ph vrednost organizma
* Regulise metabolizam (celulit..)
* Jaca imuni sistem
* Cisti i jaca cirkulatorni sistem
* Unistava slobodne radikale (antioxidanti)
* Neguje kozu i kosu

Ostali aktivni sastojci:

* SEROTONIN (psiha)
* SCOPOLETIN (krvni pritisak)
* DAMNACANTHAL (T-ćelije)
* TERPENE (artritis)
* EUGENOL (bolovi)

TAHITIAN NONI® sok je jedini NONI sok koji se nalazi na listi FDA (Food and Drug Administration USA) kao G.R.A.S. (generally recommended as safe), a to znaci da je proizvod apsolutno siguran i da ne sadrzi nikakve za zdravlje štetne materije. Mogu ga upotrebljavati bebe, trudnice, dojilje, zdravi, bolesni, kucni ljubimci, domace zivotinje... Ne moze se predozirati, jer organizam sam izbacuje eventualni visak. Moze se uzimati sa svim lekovima, pri cemu sirenjem zareza na opni celije, omogucava efikasnije dejstvo leka, a svojim satojcima neutralise negativne nus pojave i stiti organizam.

TAHITIAN NONI® sok sadrzi vise od 100 minerala, vitamina, fermenata, enzima, ugljikohidrata i elemenata u tragovima.

TAHITIAN NONI® sok nije lek, vec potpuno prirodni vocni sok i dodatak ishrani, ali deluje pozitivno na zdravlje i pobuduje sopstvene sposobnosti tela na ozdravljenje u vise od 70 bolesti.

Snaga, vitalnost i opšte stanje organizma bice vece i bolje i... mozda ce nove ideje kroz snagu Noni-ploda pronaci lakse put.

STITITE PREVENTIVNO SVOJE ZDRAVLJE I POMOZITE VASEM TELU DA SE SAMO REGENERIŠE, A TIME I PODMLADI!

Istorija

Starosedeoci Polinezijskog otstrvlja vec vise od 2000 godina poznaju i upotrebljavaju ovu savrsenu biljku. Oni znaju ceniti taj "dar prirode", sto NONI znaci u prevodu, koji pomaze ljudskom telu. Sve donedavno ona je bila nepoznata za ostatak sveta. U zadnjih 10-tak godina je naučno najistrazivanija lekovita biljka.

Morinda citrifolia pripada porodici "Rubiaceae", nazivaju je "kraljicom" svih lekovitih biljaka.

Naučne potvrde

Dr. Ralph Heinicke je specijalista u istrazivanju enzima. Prilikom svojih istrazivanja, u ananasu (veoma je cenjen u prirodnoj medicini) je ispitivao enzim bromelain. Tom prilikom je otkrio i alkaloid Xeronin, koji ljudsko telo nuzno treba, da bi moglo obnoviti posebne obolele, oslabljene ili ostarele molekule svih telesnih celija pre deobe, tokom svakih sto dana. Isto tako je ustanovio da zdravlje i sam zivot bez Xeronina nije moguc.

Poceo je istrazivati sta prethodi tom alkaloidu i ustanovio je da su to Proxeronin i Proxeronase. Bio je iznenaden kada je ustanovio da Noni-plod ima 800 puta vise Proxeronina nego ananas. Nastavio je s istrazivanjem Noni-ploda. Rezultati su bili iznenadujuci, pa su naucnici u Japanu, Havajima, Francuskoj, Meksiku i SAD ta otkrica proucili i potvrdili ih.

Odmah je razvijen i patentiran originalni postupak za pripremu soka, tako da je on u staklenim bocama upotrebljiv vise godina, a svi vazni sastojci iz Noni-ploda, sacuvani. Dodato je 11% prirodnog vocnog soka (grozdje i borovnica), da bi se poboljsao ukus.

Visoka delotvornost TAHITIAN NONI® soka bila je ispitana na 8000 pacijenata. Rezultati istrazivanja prof. dr. Neil Salomona zasnivaju se na podacima 20 lekara koji su svojim pacijentima davali Morindu citrifoliu. Istrazivanje je sprovedeno nezavisno od proizvodjaca, kompanije Morinda Inc.

Prof. dr. Neil Salomon je autor stalne medicinske rubrike u New York Times-u, kolumnist za zdravstvo pri L.A. Timesu-u, komentator za zdravstvo na CNN-u, prvi sekretar Health & Menthal Hygiene asocijacije drzave Maryland.

Ovo su rezultati istrazivanja (procenti uspeha u odnosu na broj pacijenata):

Odvikavanje od pusenja (vece doze)................................ 58%
Opste poboljsanje zdravlja................................................79%
Mozdana kap..................................................................... 58%
Artritis................................................................................ 80%
Problemi sa bubrezima....................................................... 66%
Problemi sa srcem.............................................................. 80%
Rak (tumor) (velike doze)................................................... 67%
Dijabetes Tip 1 & Tip 2........................................................ 83%
Izgradnja misica.................................................................. 71%
Alergije............................................................................... 83%
Stres................................................................................... 71%
Visoki krvni pritisak............................................................. 87%
Nesanica............................................................................. 72%
Bolovi, glavobolja................................................................ 87%
Debljina............................................................................. 72%
Seksualnost........................................................................ 88%
Budnost, lakse budjenje...................................................... 73%
Koncentracija..................................................................... 89%
Depresije............................................................................ 77%
Probava.............................................................................. 89%
Astma, problemi sa disanjem.............................................. 78%
Nedostatak energije, umor, pospanost............................... 91%


TAHITIAN NONI® sok je ekskluzivni proizvod poduzeca Morinda Inc. (USA - Utah), prema lat. nazivu biljke Morinda citrifolia. Istrazivanja i dokazana delotvornost TAHITIAN NONI® soka ukazuju da je NONI sok najbogatiji izvor svih sastojaka Noni-ploda. Od 1996. TAHITIAN NONI® sok se poceo prodavati u Americi i uspeh je bio neverovatan. Prodaja se munjevito sirila, proizvodac je samo u prve 4 godine ostvario promet od 30.000.000 $ mesecno. Danas svake 1,6 sekunde, negde u svetu, neko kupi flasu ovog soka, a Morinda Inc. je postala najbrze rastuca kompanija na svetu.

Danas nazalost, ima i preko 200 plagijata, sumnjivog kvaliteta, spornog i nedokazanog pozitivnog dejstva, ali svi u predstavljanju svog proizvoda koriste rezultate naucnih istrazivanja koja su vrsena jedino za originalni TAHITIAN NONI® sok.

Nijedan drugi proizvodac ne moze biti konkurentan ovom savrsenom proizvodu. Morinda Inc. ima excluzivno pravo eksploatacije Noni ploda sa ostrvlja F. Polinezije. Nacin na koji se obraduje plod, a da pritom aktivne i hranjive materije zadrzavaju prvobitni oblik, ostace patentirana i zasticena poslovna tajna proizvodjaca koja je covecanstvu poklonila efikasan, jednostavan i univerzalan proizvod koji premoscuje sve kulturne i jezicne barijere sirom sveta.

Minix

***********************************
Na forumu nije dozvoljeno reklamiranje...
***********************************
P.S.
Ovo je poruka administratora, koji je, za linkove koji su bili ovde, neopravdano pomislio da su komercijalni i skinuo ih, pre nego sto sam uspeo da mu objasnim da su samo INFORMATIVNI i da se preko tih sajtova ne moze poruciti i kupiti TN sok. Celo gornje objasnjenje mi se cini besmislenim, ukoliko se zainteresovanim ucesnicima ovog Foruma onemoguci detaljnije upoznavanje sa, ovde sasvim novim i nepoznatim proizvodom, a koji je apsolutni svetski hit, da pogledaju iskustva mnogih doktora i korisnika TN soka, da eventualno prepoznaju svoju tegobu i sagledaju moguce resenje problema. Iz tih razloga, stavicu taj link opet,

http://*****

***********************************
Na forumu nije dozvoljeno reklamiranje...
***********************************

a ukoliko ovlasceni dusebriznici opet argumentima sile nadvladaju silu argumenata. svoje ucesce na tom Forumu, smatracu suvisnim.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Noni
PostPoslato: Ned Jan 16, 2005 6:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2005 6:11 pm
Postovi: 2
Svojevremeno sam koristila Taheebo caj koji je dugo vremena bio sastavni dio moje kucne apoteke a ujedno i jedini caj koji sam ja koristila i priznavala. Koristila sam ga 14 godina. Sasvim slucajno, igrom sudbine sam saznala za Noni sok u oktobru prosle godine i od tada sam Nonijem zamijenila Teheebo. O Noni soku, sa svojim dosadasnjim iskustvom, mogu da kazem samo ono najbolje. Prije dvije godine sam imala operaciju dobrocudnog tumora. Svaki mjesec poslije operacije sam osjecala bol u tom predjelu sve dok nisam pocela da koristim Noni sok. Rado bih ga svima preporucila. Poznajem ljude koji boluju od raka i koji su takodjer zadovoljni rezultatima dobivenim nakon izvjesnog vremena. A sto se tice cijene, sve sto je vrijedno to je i skupo. Ako neznamo sta je dobro znamo sta je skupo. Uostalom sta to moze da bude skupo za zdravlje.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jan 16, 2005 7:24 pm 
Korisnikov avatar OffLine doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Postovi: 403
Lokacija: Beograd
Kao sto sam vam vec napomenuo, na forumu nije dozvoljeno neovlasceno reklamiranje, komercijalizacija i promocija "multilevel" proizvoda. Ovi argumenti mogu da vam se svidjaju ili ne, a svoje ucesce na forumu, ukoliko je cilj promocija vasih komercijalnih aktivnosti, mozete smatrati suvisnim.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 17, 2005 4:14 am 
OffLine (!) Multi Level Trgovac (!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 11:10 pm
Postovi: 15
Lokacija: Beograd
Moje prisustvo na ovom forumu je bilo motivisano casnim namerama i zeljom da, kao dovoljno kompetetan poznavalac sastava, dejstva i mogucnosti TAHITIAN NONI soka, pomognem ljudima da saznaju za novu veliku mogucnost za pomoc u odrzavanju, ili ponovnom sticanju zdravlja, da se i najtezi bolesnici rese bolova, da sportisti steknu nefer, ali sasvim legitimnu prednost nad rivalima, da nasi momci lako izgrade svoje plocice, bicepse i tricepse ... No, sujeta i opsesija administratora da sacuva forum od reklamiranja ga je toliko zaslepila da, uporno skida INFORMATIVNE sajtove, preko kojih clanovi foruma ne bi mogli da poruce TN sok, ali na kojima bi mogli da se podrobnije informisu o iskustvima vise od 800 lekara i korisnika TN soka u svetu, prepoznaju eventualno svoje tegobe i upoznaju se sa doziranjem za odredjenu primenu, kao i postignutim rezultatima koriscenja TN soka.

Da je ovom proizvodu potrebna reklama, videli biste je na mnogo atraktivnijim mestima od ovog foruma, a ovo je zadnje mesto gde bi se reklamirao, jer ovde ljudi traze pomoc za svoje vece ili manje nevolje. Doduse, i TN sok se reklamira, ali na drugi nacin; usmenim predanjem, od usta do usta, a reklamiraju ga sami ljudi koji su ga probali i licno osetili zdravstvene beneficije, preporucujuci ga svojoj okolini, ili celom svetu preko Interneta, a - dobar glas se daleko cuje. Ovde vec imate iskustvo gospodje Ticoni, mogao bih i ja da vam ispricam niz pozitivnih iskustava iz svoje porodice i okoline, kada ga koristite radi odredjene tegobe, recimo visokog secera ili psorijaze, a vremenom primetite da vam se, pored toga i probava regulisala, bolovi u kolenima nestali, krvni pritisak stabilizovao na normali, da ste izgubili svoje celulitne jahace pantalone, "cukalj" na nozi splasnuo i ne boli, bore se ispeglale, kosa ojacala i dobila sjaj, da se mesecima vec niste prehladili, niti vas je glava zabolela, da ste zaboravili na alergiju, da dobro spavate, imate vise energije, brze i bistrije mislite, a tek sex... da ne govoromo o tumoroma i AIDS-u... ali bice takvih iskustava ovde, ili na drugim forumima, jos mnogo uskoro.

Bas zato, je i strategija distribucije kompanije TNI - iskljucivo mrezni marketing, sto znaci da za originalni TN sok necete videti bilborde ili TV reklame, gde platite pa mozete lagati do mile volje, a necete ga naci ni u radnjama, ili apotekama. Mozete ga nabaviti iskljucivo preko nezavisnih TNI distributera, kojih u svetu ima vise od 2 miliona, jer je to i human, dobar, posten i legitiman posao, u kome plasirate exluzivan proizvod koji treba svima.

Bio sam spreman da deo svog vremena i novca potrosim na obavestavanje clanova ovog relativno malog foruma o mogucim resenjima njihovih problema, jer mi se ucinio najozbiljnijim i posvecenim tom cilju, sto jos jednom dokazuje moje casne namere. Nisam odabrao neki forum sa par desetina hiljada clanova, sto bi bilo mnogo logicnije i efikasnije, da je moj cilj bio reklamiranje. Cinjenica da ovaj forum, bez ikakve svoje zasluge, ipak ima prvi diskusiju o noni soku, mogla je da mu jako podigne popularnost, i visestruko poveca clanstvo, narocito u vremenu koje dolazi. Nazalost, nisam mogao predvideti uskogrudost i poslovnu kratkovidost anonimusa koji "procenuje sta je pesnik hteo da kaze svojim stihovima". Posto su se njegove procene pokazale nakaradnim i pogresnim, ali posto njegovi argumenti moci, nadvaladavaju moc mojih argumenata - nisam spreman da trpim njegovo maltretiranje, pa cu se povuci sa ovog foruma. Mozda ce to nahraniti njegovu sujetu, ali koliko ce pomoci popularnosti foruma i vama, ocenite sami.

Napred imate osnovne informacije o TAHITIAN NONI soku i beneficijama za zdravlje koje mozete ocekivati njegovim koriscenjem, a ukoliko zelite vise informacija, pogledajte sajt, ili mi se javite mailom.

Hvala.

Minix


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Sramota
PostPoslato: Pon Jan 17, 2005 5:42 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2005 6:11 pm
Postovi: 2
Ovo je zaista jedna velika sramota da se ovako blate svi oni koji zele da pomognu ili izadju u susret onima koji traze pomoc. Pa kad nismo u stanju da jedni drugima pomognemo,bilo informacijom ili kako vec hocete, kako onda mozemo da ocekujemo i da se nadamo necem boljem sutra. Uvijek smo ustvari takvi i bili i nista se u sustini nije ni promijenilo. A sve smo nazovi neki posteni pred bogom i narodom a da mozemo gurnuli bi sto dublje jedni druge, "Kad Nemogu Ja Nemozes Ni Ti". Vjerujem da u ovom momentu postoje ljudi koji nemogu ni da spavaju od bolova dok se jednom adm. cefne da se eto onako ubaci, pa valjda da pokaze ko se ovdje pita, umjesto da bude sretan sto se javlja neko kao sto je G/din Minix koji nesebicno zeli da pomogne. Ali kao sto je opste poznato nevolimo mi takve koji pomazu, drazi su nam oni koji nam odnemazu. Pa neka nas kad smo takvi jadni i prokleti i netreba nam nikakav lijek niti nam treba kakva pomoc a valjda ce i administrator onda da bude sretan i zadovoljan. U potpunosti vas podrzavam gospodine Minix i slazem se sa vama. Usput jos bi dodala da ovdje i nema mjesta postenim ljudima.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 17, 2005 12:26 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Postovi: 49
Potrudio sam se, i potrosio dovoljno vremena, ali nisam uspeo da nadjem valjane naucne dokaze da je ovo sredstvo efikasnije nego placebo. Nisam naisao ni na racionalno i otvoreno objasnjenje zasto bi taj proizvod trebalo da bude bolji od slicnih koji se promovisu. Vecina ljudi ima dovoljno zdravog razuma da ne naseda na te stvari, koje postoje jos od pamtiveka. Desi se medjutm da kada je osoba u nevolji razum popusti i za trenutak ce prihvatiti i veru u nemoguce. Kada je neko stvarno bolestan (kao sto je navedeno npr od dijabetesa, psorijaze, tumora, AIDS-a, ...) onda je narocito lako, ali i utoliko stetnije, da se zloupotrebi
ta nevolja.

Ne moze da se ocekuje od svakog da bude naucnik, ali ni da isprobava sam na sebi sve sto se pojavi na trzistu. Za to postoje agencije, zavodi, univerziteti, regulatorna tela. Zivim i radim kao lekar "u svetu", i razlog zasto se sve ovakve stvari ne reklamiraju kao lekovita sredstva jeste jednostavno to sto je zabranjeno u reklami navoditi neistine, bez obzira koliko je placeno za tu reklamu. Multilevel trgovina postoji za razne herbalne proizvode, ali svodi se samo na to - biznis. Najbolje prolaze oni na vrhu piramide, itd, itd, ... No te je vec tema za neki drugi forum.

Ne mislim da je administrator sujetan, opsesivan, uskogrud, ili poslovno kratkovid, ali ne mislim ni da mu je potrebna ikakva odbrana. Neki skrining mora da postoji i mora da se postuje eticnost kada se daje pristup komunikaciji sa populacijom koja je spremna da se u svojoj nevolji odrekne puno cega zarad nade u poboljsanje.

Ne slazem se ni da smo "mi takvi jadni i prokleti" niti da "kao sto je opste poznato ne volimo mi takve koji pomazu, drazi su nam oni koji nam odnemazu", ali to je vec za neki deseti forum.

Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 17, 2005 2:18 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am
Postovi: 1003
...................................


Poslednji put menjao danka dana Sre Feb 23, 2005 12:37 pm, izmenjena samo jedanput

Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 17, 2005 2:51 pm 
Korisnikov avatar OffLine doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Postovi: 403
Lokacija: Beograd
Mitnix, ovo izgleda nije jedini "sok" koji ocajnicki pokusavas da prodas i da zaradis na tudjoj nevolji.

Koga interesuje, moze da na http://www.elitesecurity.org/tema/62870 vidi predlog za jos jedan "JUICE" ovog puta iz oblasti telekomunikacija ali naravno, po oprobanom "multilevel" principu. Samo sto tvoj zakljucak "NISTA NE MOZETE DA IZGUBITE, A DOBICETE MNOGO" ovde ne moze da se primeni, jer pacijent gubi i novac ali i ono sto je nenadoknadivo, vreme a samim tim i zdravlje!

PS ovo nemoj licno da shvatis, jer je stav vlasnika sajta isti i za druge ljude koji nude isti ili slican proizvod.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Mar 05, 2005 4:45 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 05, 2005 2:42 am
Postovi: 2
Na nekim od foruma pojedini članovi su prilično negativno reagovali na pojam Nonija, a u stvari nisam siguran da je bilo ko od njih tom prilikom i znao o čemu se radi. Kod nas prilično nepoznat proizvod i tek od pre desetak dana zvanično prisutan, sasvim je pogrešno klasifikovan kao klasični multilevel proizvod. Ovo je nešto što želite da koristite samo zato jer znate nekog ili ste provereno čuli da je nekom pomoglo pa možda pomogne i Vama. Niko ne garantuje da će pomoći, ali šanse dokazano postoje. Za razliku od svih drugih proizvoda ovde se čak i zabranjuju tvrdnje u sigurno izlečenje. Treba sami da se pronađete u mnoštvu istih ili sličnih slučajeva širom sveta. Niko Vas neprisiljava da ga koristite, nema prezentacija, plaćanja skupih članarina da bi uopšte imali pristup proizvodu. Čitanje opširnijih članaka i podataka je ostavljeno na volju onima koji žele da znaju nešto više ili detaljnije o čemu se radi ili kako to funkcioniše i kako deluje na najsitnije deliće Vašeg dela. Ono što je bitno i što treba da Vas zanima je da Vama nešto pomogne, da se u potpunosti izlečite ili barem da se umanje tegobe. A ako Vama pomogne i Vi ćete biti merilo uspeha nekom drugom, ako mu zatreba takva pomoć.
Evo Vam jedan primer kako se dobar glas "daleko čuje":
Upišite Noni Juice u Google pretraživaču...
Evo ono šta je meni trenutno izbacio :
...Резултати 1 - 10 од oкo 556,000 за Noni Juice
Upišite samo Noni :
...Резултати 1 - 10 од oкo 2,390,000 за Noni
A upišite za bilo koji drugi proizvod, multilevel ili ne ...
Nadam se da vidite šta sam hteo da kažem...
Ovo nije lek jer za lek najčešće treba i 10 godina pa da to postane i zvanično. Noni se prodaje oko 8 godina i zaista je pomogao mnogima za to vreme. Zar je trebalo sve te ljude otpisati čekajući da prođe tih 10 godina i da im se da kao lek, ako bi neko i dočekao to?
I zato se zove sok , Juice ili kako god da se nazove, u celom svetu je s razlogom prozvan KRALJICOM LEKOVITOG BILJA. U mnoštvu opisanih pozitivnih iskustva oko 99% se odnosi na rezultate postignute s Tahitian Noni Juice od Morinde i to je jedini proizvod iz Noni porodice kom su širom otvorena vrata u gotovo svim zemljama sveta.
Zaista će mi biti zadovoljstvo da mi se jave svi koji su već imali pozitivna iskustva sa Nonijem, a pogotovo oni kojima će tek da pomogne. Znam da će mnogima ostati nedostupan jer im naš standard to neće dozvoliti, ali to nije problem cene proizvoda već vremena u kom živimo.

Ukoliko želite, svoja iskustva i komentare pošaljite na :
[email protected]

**********************************************************
Pohvala administratoru :D za razumno vođenje toka diskusija na pojedinim forumima, gde se već u startu ugasi volja za učešćem u diskusiji jer pojedinci ubijanjem viška svog vremena razvodne temu ili je sasvim skrenu na nešto drugo ...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: