Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Problem sa erkcijom ovako bez fizickog kontakta
PostPoslato: Pet Avg 31, 2018 7:07 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2018 6:48 pm
Postovi: 2
Ne znam da li je problem, ali kad god neko prica o zenama, kako je neka bila dobra pored njega pa dobio erekeciju, njima se kazu digo. I tako gledaju recimo neke pornice ili filmove gdje budu neke scene sexa, njima se digne. Mislim cuo sam od hiljadu ljudi tako. A meni ne. Meni se u zadnjih 5 godina mozda, to ne desava nikad. Moze odati 5 najboljih riba ispred mene golih, nece se pomaci. Sve dok ne pocne pipkanje. E tad odmah skoci, na prvi dodir.
E sad, ja sam obrezan iz medicinski razloga dok sam bio mali. Kada imam sex sa curom, koja nije nesto zgodna, nema bas skoro nista da bi se moglo reci da ima malo. Male sise, nisu bas male ali za mene su male. Dupe nema. Nije debela, nije mrsava. Taman je ovako ali to nema. I meni se to ne svidja. Imam zelju da probam neku bolju izgledom ali eto, ne mogu raskinuti samo zbog toga jer u svemu ostalom, mislim da je najbolja cura u gradu ali dupe i sise nema.
Kada imamo sex, ja mogu i po sat vremena neprekidno prvi put jer NEMAM nekog osjecaja. Nekada se desi da krene da spada jer nemam osjecaja dole. Retko retko kad da bude malo jaci osjecaj, i to ako imamo sex doggy stajl xD Mada, uglavnom 95% mogu sat vremena, tj mogu koliko god hocu dok se ne umorim fizicki, on stoji. E sad, mi svaki dan imamo sex, nekada se desavalo i 5 puta za jedno vece. Odemo izvan grada radi toga i 5 puta je jednom bilo. Uglavnom su 2 puta vecinom. Problem je taj drugi i svaki sledeci put. Kada mi dira rukama ili jezikom tad stoji konstantno i bude maximalna ekrekcija i tvrdoca, ali kada ubacim dole, malo oslabi erekecija zbog nedostatka tog osjecaja. I problem je sto nekada zna da opadne taj drugi put, iz razloga sto imam sex ali ne osjecam ama bas nista. Prvi put vecinu vremena osjecam. Ne znam do cega je. Ja sam joj prvi, imam penis 15.5cm oko 11 obim. Mislim da je i malo iznad prosjeka. Meni jedino pada na pamet da je ona dole sira nego sto bi trebalo biti, kontam da neka druga ima uzu pa bi bilo ok. Ova mi je jedina bila, tako da ne znam sta bi i kako sa drugim bilo. I zbog toga bas imam zelju da probam neku drugu, ali ne mogu da je varam. Cak i kad se posvadjamo, imam prilika propustenih 100 ali bude mi zao. Inace u toku sexa nije erekcija kao kad sam svojom rukom. Kada svojom rukom, tad bude maximalno tvrd i to koliko god hocu vremena. Zato nikad nemam zelju za sexom, jer mi i nije nesto posebno. Osim kad se pocnemo pipkati, pa ono dodje da bi je podero, nema sta ne bi radio, ali kad udje, prva dva tri poteza budu bolja, posle nista posebno. Ako vidim neku dobru, pomislim ja ju al bi je.. i ono u mozgu u glavi meni dodje do toga da bi je ... ali nikada dole da dodje ta zelja. Ja nzm sta bi moglo biti, osim toga sto sam obrezan. Znam da zbog toga mozemo duzi sex imati, ali mislim da mi je to i skratilo osjecaje dole bas previse. Ovo je curama super, ona dozivi orgazam nekada i po 10 puta dok ja jednom. Kada hocu, mogu posle 5 minuta da zavrsim prvi put. Ali drugi put vec je problem, trebam se dobro namuciti da bi dosao do kraja, inace umore se ruke ili noge u zavisnosti gdje sam gore ili stojici. Ako je ona na meni, e tad ni prvi put ne mogu tako lako ni ako hocu, ona nekoliko puta, ja i dalje na pocetku. Mislim da bi mogao citav dan onako lezeci, ja lezim a cure da se mjenjaju gore na meni :D Mada ja bi to mjenjao radije za osjecaj, ovu duzinu trajanja sex. Da napomenem da ja imam sex bez kondoma, ako stavim kondom, znaci totalni mrak, nema osjecaja. Kao da je mrtvar, i brzo omlitavi :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem sa erkcijom ovako bez fizickog kontakta
PostPoslato: Pet Avg 31, 2018 7:36 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 31, 2018 6:48 pm
Postovi: 2
Ne pijem ne pusim, treniro sam godinu dana u toku veze, a posle toga prestao ali isto i dalje. Nema razlike.
I to je problem sto nece da skoci recimo kad sam na plazi, inace imam onu vrstu koja se skupi na 5-6cm, samo kad je u urekeciji onda skoci na 15.5. Onda sramota jer se ne vidi nista nabubreno. Takodje i ono ispod, retko kad visi, da se opusti do 'koljena' ono, uglavnom je skupljeno gore i tad penis izgleda manji jer ga to ispod kad se skupi sakrije koji cm pocetak penisa i onda sa donje strane izgleda manji. Kad se opusti, a to retko se desava, cak se znojim bude vruce napolju, a oni skupljeni i bas me nervira. Kontam da se skupljaju na hladnoci, a opustaj na vrucini. A kod mene vruce i kad stojis u mjestu, sunce bije znojis se, a ono skupljeno bude.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: