Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Frigidna
PostPoslato: Pet Sep 29, 2017 1:29 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2017 12:36 am
Postovi: 1
Zdravo svima.

Imam decka vec skoro 3 godine, mnogo se volimo i postujemo i imamo zaista divan odnos i bas je sve savrseno osim seksa. To skoro pa nikad i nemamo. I da, ja sam problem. Ne znam kako i ne znam zasto ali jednostavno nikad nemam zelju a iako je ponekad (ali bas ponekad) dobijem jako je mala i kratko traje. I kada imamo seks to je najvise jer zelim da budem kao svaka normalna devojka i da mu zadovoljim te potrebe i u sustini se to uvek svodi na to da on zavrsi to sto ima, a on to vidi a i poznaje me i zna da samo to zelim pa ni njemu nije do toga, i zaista bas nikad ne forsira to jer zna kakva je situacija. Iskrena sam prema njemu od samog pocetka i bas smo mnogo toga probali, poze, preparate, citali bas mnogo o tome, pricali ali jednostavno nista. Jedino sam sa njim spavala, mada sam imala nekih kombinacija i prije, ali nikad nisam pozelela taj seks pa se nije ni desio.

Sa druge strane, moram priznati da cesto gledam porno-filmove (volim to) i osetim neke leptirice i pozelim da se diram ali to nije masturbacija, nikad to nisam radila, probala sam koji put ali me nista ne bi zadovoljilo i ne pokusavam vise, a ovo je jednostavno nesto sto preko odece mogu da obavim par trenutaka i to je jedino zadovoljstvo koje sam ikad osetila na polju seksualnosti. Apsolutno ne osecam nista (kao druge devojke sa kojima sam pricala), ni vrat ni grudi niti apsoluto ijedan deo mog tela mi nije osetljiv na dodir, poljubac ili bilo sta, i bas me nista ne moze napaliti. I ponavljam, to nije samo sa sadasnjim deckom nego sa svakim kojim sam bila, i bas pocinjem da brinem jer imam 25 godina i smatram da to nije normalno. A nekad mi se cini, dok gledam te pornice, da sam u dubini duse prava nimfomanka koja je zarobljena u nekom kavezu i da moja podsvest nesto time hoce da kaze ali u stvarnom zivotu to bas ali bas nije slucaj ma sta ja pokusala ili uradila.

Mnogi smatraju da je seks jedna od najvaznijih komponenti veze, sto u nasem slucaju apsolutno nije slucaj a toliko smo vremena zajedno, ali opet me je nekako strah da nam ta veza ne pukne jer sve ima svoju granicu pa i (njegovo) strpljenje, a ja ga stvarno volim i ne bih volela to da se desi. On kaze da mu to nije veliki problem, i da i on mene puno voli i da moze ziveti sa tim ako vec mora, ali ja smatram da to nije pravedno prema njemu (jer ima stvarno veliki apetit, iako to puno ne pokazuje da mi ne bi otezavao ovu vec prilicno tesku situaciju) a iskreno i prema meni jer sam i ja zivo bice i prirodno bi bilo da imam te potrebe.

Molim vas pomozite mi, imam osecaj da ludim. Unapred hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Frigidna
PostPoslato: Pet Sep 29, 2017 11:24 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
А да пробаш да прекинеш са гледањем порнића на неколико месеци па да видиш шта ће се десити?

То што кажу за најважнију компоненту везе није тачно. Секс је нешто што је везано за брак а не за везу али то је друга тема. Неке потпуно небитне ствари могу да униште везу и то је све индивидуално.

Најважније је поверење које се временом гради.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: