Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: LDN Low Dose Naltrexon i kancer
PostPoslato: Čet Feb 23, 2017 7:30 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 23, 2017 7:06 pm
Postovi: 4
Primetio sam da se na našim prostorima veoma malo priča o LDNu (ja sam tekst video na sajtu Vera u život http://verauzivot.com/ko-ce-pobediti-imunitet-ili-rak-ldn-lek-buducnosti/) sa nekim po meni logičnim objašnjenjem. Ja imam rak prostate, prošao sve terapije od HT do zračenja, LDN pijem skoro godinu i po i moji rezultati su odlični. Ono što je interesantno od kako pijem ldn nisam bio bolestan ni jednom. Uzimam kako mi je rečeno 25kapi pre spavanja, od kada njega uzimam spavam u cugu, i mnogo sam odmorniiji kada se probudim. Generalno ja sam odlično, radim i dalje i sve je za sada normalno u mom životu. Bog poživeo onoga koji je ovo osmislio. Moj lekar je posle moje priče počeo da ga izučava i po njemu ima velike logike da je on meni toliko pomogao. Koristim priliku da proširim ovu informaciju i ujedno da pozovem sve one koji ga koriste da pišu o tome kako bi pomogli jedni drugima.

Pozdrav Dragoljub Milić


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: LDN Low Dose Naltrexon i kancer
PostPoslato: Pet Feb 24, 2017 2:48 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2017 2:40 am
Postovi: 1
Dragoljube,ja bi vam se pridruzio da se vise napise o terapiji LDN. Imao sam kancer prostate, sada sam u remisiji vec vise od godinu dana. Redovno koristim LDN po preporuci mog prijatelja koji je lekar u Holandiji i koji mi je otkrio da LDN uopste postoji. Do tada nisam ni cuo za njega. posto slabije razumem engleski, molio bih sve koji to mogu, da prevedu nesto od tekstova ili filmova kojih ima bas puno, ali samo na engleskom.
Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: LDN Low Dose Naltrexon i kancer
PostPoslato: Uto Feb 28, 2017 4:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 23, 2017 7:06 pm
Postovi: 4
Najviša sam video na sajtu Vere u život, ali mahom je za onkoločke bolesnike, mada je on pokazao izuzetne rezultate i kod MSa i autoimunih bolesti. Nadam se da će se još neko priključiti sa svojim znanjem i iskustvom.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: LDN Low Dose Naltrexon i kancer
PostPoslato: Uto Feb 28, 2017 5:53 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 28, 2017 5:07 pm
Postovi: 1
Ja bolujem od raka dojke, koji je bio inoperabilan, prošla sam hemioterapiju koja je malo uradila. Imala sa nekoliko limfnih čvorova koji su bili zahvaćeni. Poslata sam kući sa naznakom da dođem na kontrolu za pet meseci. Pustili su me kući bez ikakve terapije ili saveta šta da radim, da jednostavno umrem. Normalno da sam krenula sa svom mogućom alternativom i svim lekovima za koje sam čula i pročitala, a ni to nije dobro. Pre godinu ipo drugarica iz holandije mi je poslala link da pročitam o LDNu, ja nisam imala ništa da izgubim pa sam posle pročitanih stotina raznih linkova donela odluku da probam sa njim. I evo me sada posle skoro dve godine, tumor se smanjio za preko 50%, limfni čvorovi su se smirili i ja se veoma dobro osećam. U među vremenu sam uspostavila kontakt sa dosta ljudi širom sveta preko neta koji su imali dobre rezultate svi smo imali smanjenje tumora, ali je očigledno da treba i još nešto pored LDNkoristit da bi se on skroz povukao. Nadam se da će ovo još neko pročitati i širiti dalje kako bi pokrenuli i lekare da obrate pažnju na ovaj lek, i spasu nas bolesnike a ne da nas jednostavno oteraju kući da umremo.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: