Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jul 06, 2009 3:38 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 7:51 pm
Postovi: 63
Lokacija: Novi Sad
makce, htela si jos nesto da kazes? :roll:
malo mi se ovo cini nedorecenim.
svako dobro!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Jul 07, 2009 1:17 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 2:39 am
Postovi: 86
Nastavak price sledi u toku dana u grupi koju sam otvorila a zove se "KAKO POBEDITI DEPRESIJU,OCAJ I SPRECITI LECENJE HRANOM?" Tako da ko zeli da cuje nek se javi tamo a ja cu se do uvece odazvati sa nastavkom...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Jul 09, 2009 6:36 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jun 28, 2009 3:56 pm
Postovi: 6
Zavrsila sam sa svojim tretmanom Neera sirup. Zadovoljna? Jesam. Izdrzala sam 8 dana, izgubila 5kg i ono sto je meni jos vaznije-dosta mi se smanjio obim. Nisam merila tacno koliko, ali se primecuje po odeci. Takodje jos jedna stvar koja meni mnogo znaci-imam redovnu stolicu, sto ranije nije bio slucaj. Sigurna sam da cu ponoviti jos koji put. Pozdrav svima. :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Pon Mar 21, 2016 2:51 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Mar 21, 2016 2:28 pm
Postovi: 2
bubi13 je napisao:
da li je neko koristio cajeve ili tablete za mrsavljenje a da stvarno pomazu i naravno uz korigovanu ishranu?


Probajte, nećete se pokajati. Prepisano sa kutije:

Slika

"Anina magija" je čaj za mršavljenje. Napravljen je od bilja koje svakodnevno koristimo u ishrani i lečenju, po recepturi koju su generacije travarki prenosile sa kolena na koleno i koju je svaka naredna generacija obogatila novim dodatkom i boljim efektom.
Ko od nas ima vremena da provodi sate i sate svakodnevno u teretani? Ili da kuva 5 zdravih obroka dnevno? Svi smo mi ljudska bića, volimo i slano i slatko i ukusno, i komad torte ili slavski ručak ne treba da budu razlog za brigu već uživanje.

Svi znamo za pravilo - ko gladuje gubi kilograme. Pogrešno!

"Anina magija" krši sva pravila - kao što se od magije i očekuje - jedete sve što vam srce želi, a kilaža nestaje...

Sastav čaja je:
• Peršunov list, sušen, mleven i meljan;
• Mlada kopriva, sušena i mlevena;
• Peršunovo seme, meljano u kamenom avanu;
• Cimet, mleveni;
• Karanfilić mleveni i meljani;
• Zeleni čaj, samo listovi, sušeni, mleveni, meljani i dosušeni;
• Rastavić, ubran pre cvetanja, osušen, mleven, meljan u kamenom avanu;

Šta znači meljan? Meljanje je postupak pri kojem sušenu i samlevenu biljku pritiskate kamenim tučkom u kamenom avanu dok ne počne da ispušta eterična ulja i enzime. A zašto u kamenom avanu? Jer je drvo porozno, pa bi upilo sva potrebna plemenita ulja koja zapravo "rade" posao - tope masne naslage i kidaju ćelije celulita....
Sastav nije tajna. Magija je u tome kako se i do koje tačke melje, suši i melja, koliko koje biljke se stavlja.... to je znanje, osećaj, ili kako majstorice travarice kažu, veština koja se uči godinama...

Ako pijete čaj za mršavljenje, on će sam istopiti masnoću i naslage. Ne teba da traumirate organizam izgladnjivanjem ili promenom vrste ili količine hrane - jedite sve kao i obično, samo pijete čaj dva puta dnevno!

Jedino što bi trebalo da smanjite ili izbegavate su tamna gazirana pića - Coca cola, Pepsi i Cokta. Sve ostalo, meso, voće, povrće, masno, mrsno, sir, mleko, hleb, kolači, sokovi, voda... Sve kao i obično!

U lepoj, elegantnoj, drvenoj kutiji spakovano je 60 kesica čaja, što je količina dovoljna za 30 dana.

Za razliku od mnogih proizvoda, čajeva, tableta, praškova i napitaka, "Anina magija" zaista radi svoj posao. Topi masne naslage bez obzira na to šta i koliko jedete. Dakle – nema dijete ni gladovanja. Da biste smršali, uz „Aninu magiju“ – morate normalno jesti!

Šta jeste „Anina magija“?

• Čaj napravljen od bilja proverenog porekla, po najvišim standardima proizvodnje i recepturi starijoj od 100 godina;
• „Anina magija“ je namenjena osobama koje žele da smršaju, jer je primarni efekat korišćenja čaja gubitak viška kilograma i naslaga celulita;
• Pored mršavljenja, „Anina magija“ poboljšava krvnu sliku, ima jak uticaj na poboljšanje cirkulacije, poboljšava rad jetre i bubrega, reguliše varenje i značajno smanjuje otečenost zglobova;
• Jedan od čestih efekata čaja jeste i poboljšanje izgleda kože i gustine kose;

Šta „Anina magija“ nije?

• Čaj „Anina magija“ nije diuretik, i ne pojačava lučenje urina – samim tim nema kontraindikacije u odnosu na krvni pritisak;
• Nije ni laksativ, odnosno, nije purgativ;
• Nema kontraindikacije ni sa jednim lekom niti lekovitim sredstvom, osim u slučaju alergijske reakcije na neki od sastojaka – do sada nije registrovana alergija ni na jedan od sastojaka čaja.

Ko ne može da koristi čaj?

1. Trudnice i dojilje – to su zaštićene kategorije gde se upotreba čaja može odobriti u slučajevima jake anemije, preterane gojaznosti koja predstavlja pretnju po život majke ili ploda i svaka upotreba bilo kakvog sredstva ili leka se mora dogovoriti sa ginekologom, akušerom ili pedijatrom;
2. Osobe koje boluju od kancera – zbog pojačanja cirkulacije, pre upotrebe čaja treba konsultovati onkologa;
3. Deca mlađa od 15 godina – u slučaju gojaznosti, treba konsultovati pedijatra, nutricionistu i hematologa, pa tek uz njihovu saglasnost i stalne kontrole davati čaj detetu.

Kako se koristi čaj?

Jednostavno! Jednu kesicu čaja prelijete sa 1,5-2 dl ključale vode, poklopite, ostavite 10 min i popijete. Kesicu možete i ne morate vaditi iz šolje. Čaj ima blag i prijatan ukus, podseća na kolače ili medenjake. Čaj pijete ujutru, posle doručka, najkasnije 2-3 sata nakon buđenja i uveče, posle večere, najviše 2h pre spavanja.
Ne smete „držati dijetu“!! Jako je važno da tokom pijenja čaja ne gladujete. Dijeta je, po definiciji, režim ishrane, ali najčešće podrazumeva odricanje od nekih namirnica ili smanjenje unosa hrane. Važno je da dok pijete čaj ne budete gladni, da unosite sve vrste namirnica i da kontrolišete i kilograme i obim struka i kukova.

Koliko može da se smrša?

Količina kilograma koju možete izgubiti zvisi od opšteg zdravstvenog stanja, godina, hormonskog statusa, prehrambenih navika... Ne postoji precizna matematika. Ipak, prosečno se gubi oko 5 kg u prvom mesecu.

Ko ne može da smrša?

Postoji nekoliko oboljenja i stanja gde apsolutno ništa ne pomaže, pa ni „Anina magija“, a to su: jak sindrom policističnih jajnika, jaki disbalansi polnih i hormona štitne žlezde i poremećaj lučenja leptina. Kod blažih oblika pomenutih oboljenja, može da se smrša 2-5 kg mesečno, ali ako je oboljenje izraženo i ne leči se, ne pomaže ništa, pa čak ni magija. Potrebno je regulisati opšte zdravstveno stanje pre početka korišćenja čaja.

Proizvodnja – sertifikati

Anina magija – čaj za mršavljenje je jedinstven proizvod koji predstavlja pravi srpski brend.
Proizvodnja Anine magije obavlja se u kompaniji Bilje Borča koji svojim klijentima uvek nudi visok kvalitet usluga i proizvoda i u svom radu razvija odgovoran odnos prema životnoj sredini. Od 2004. godine kompanija poseduje ISO 9001:2000 i HACCP sertifikate, od juna 2010. godine ISO 22000:2005, a od juna 2011. i BRC Food (Issue 5), nastavljajući da posluje prema najvišim standardima.

Da svi budemo i siti i vitki!

Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Apr 23, 2016 4:32 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm
Postovi: 921
Lokacija: BEOGRAD
svi nesto kao, kupis preparat "ALI MORAS DA VEZBAS" kupis preprat, caj "aliii mora jako jako malo da jedes da bi delovalo"

ljudi jel ste vi bolesni? kakvi peparati, kakav bre caj ?

smanjite ishranu, lagano jedite... i vezbajte, ili predjite na prvostepenu hranu, na prvostepenoj hrani vam ne treba cak ni aktivnost da bi smrsali...

cuj preparati brateeeeeeeee


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Ned Apr 24, 2016 4:04 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Која ти је то првостепена храна?

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Ned Apr 24, 2016 4:18 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm
Postovi: 921
Lokacija: BEOGRAD
aaaca je napisao:
Која ти је то првостепена храна?


prvostepena je biljna ishrana... ono sto sam ti naveo kako se ja hranim... sa tom ishranom skidas kile i unapredjujes zdravlje tj jacas imunitet... moj brat od tetke se hranio tom ishranom....izgubio 30 i kusur kila... ali znas, najteze u zivotu je odreci se svojih navika.. tako da nakon biljne ishrane, ponovo je presao na njeovu staru ishranu, i opet dobio kile...znas.. ne moze on bez slaninice kobasica, salame majoneza, ne moze on bez ovoga bez onoga...inace ne mora tu bas 100% biljna ishrana... moze i obicna 3 mala obroka... neke vezbice... i to je to... sa biljnom ishranom necete biti kao stapic od 40 kila... skinuete bas onoliko kila koliko odogovara vasem opisu..,evo ja se tako hranim vec godinama a nisam vivak i nemam ni manjak ni visak kila.. visok sam 181 , tezak 78 kila... e sad ako neko jos hoce da skine kila, jer biljna hrana skida kile tacno do vaseg nekog opisa... onda cete morati ubaciti neke vezbe, kardio i sl...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Ned Apr 24, 2016 4:32 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Биљна исхрана никакве везе нема са мршављењем. Од меса и осталих животињских производа се не гоји. Знам их много који се на посту баш лепо угоје једући разна посна пецива - нигде меса.

Сасвим друга прича је она о токсинима који се најчешће стављају у производе од меса. Онда месо испадне криво за канцере и килажу а реално није.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Ned Apr 24, 2016 5:11 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm
Postovi: 921
Lokacija: BEOGRAD
aaaca je napisao:
Биљна исхрана никакве везе нема са мршављењем. Од меса и осталих животињских производа се не гоји. Знам их много који се на посту баш лепо угоје једући разна посна пецива - нигде меса.

Сасвим друга прича је она о токсинима који се најчешће стављају у производе од меса. Онда месо испадне криво за канцере и килажу а реално није.


Биљна исхрана никакве везе нема са мршављењем
Од меса и осталих животињских производа се не гоји

reci da se sprdas? :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Pet Jul 08, 2016 1:26 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 08, 2016 11:55 am
Postovi: 3
Da li je neko pio sok od persuna i limuna? Ima li efekta?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Jan 19, 2017 4:20 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Maj 17, 2013 12:39 pm
Postovi: 8
Зашто не пробати да Липовон ово је врло добар производ! За период од четири недеље изгубио сам 7 кг!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Feb 02, 2017 11:51 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2017 8:57 pm
Postovi: 7
Kada pričamo o preparatima za mršavljenje treba biti vrlo oprezan. Pa da li ste svesni da živimo u zemlji u koju svakim danom ulazi hrana sumnjivog kvaliteta i da to skoro niko i ne kontroliše. Mogu samo da zamislim kakvog je kvaliteta meso i razno povrće koje je prskano po hiljadu puta . Sve ovo se odnosi i na razne preparate za mršavljenje takođe. Uvek sam za to da je najbolji put onaj postepeni prirodni i u neku ruku organski. Da biramo zdrave namirnice i da se koliko toliko krećemo kada nam vreme to dozvoljava. Pa i mnoge druge razvijenije zemlje u Evropi su imale probleme sa raznim preparatima i lekovima za mršavljenje. Secam se jednog slučaja u Francuskoj gde je umrlo 500 ljudi. Danima je javnost bila uznemirena i šokirana. http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... -500-osoba
Takodje kupovina takvih tableta preko interneta na tržištu na kome vlada haos je veoma rizična . Evo takođe jednog primera. http://www.blic.rs/vesti/svet/tragicna- ... ra/0ng0qrb
U suštini mislim da ljudi trebaju malo više da čitaju i da se edukuju o svemu tome . Imate super dobre knjige i o mršavljenju i o dijetama za skidanje kilograma,koje će vam pomoći da bolje razumete te procese i da shvatite da morate biti oprezni sa svim tim stvarima. Odličnih tekstova ima i na internetu. Mnoge informacije su nam dostupne i tim putem. Zagrejte stolicu i malo pretražujte po netu. http://licnitrener.rs/dijete-za-mrsavlj ... -jelovnik/
U suštini uvek dobro proverite ono što kupujete i konsultujte se sa svojim lekarom. I ne donosite odluku na brzinu i ništa ne očekujte na brzinu,jer šta vredi ako smršate brzih 10 kg i ništa ne promenite u svom pristupu i svakodnevnim navikama.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Feb 02, 2017 11:57 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 09, 2015 11:06 am
Postovi: 34
Pazite da vam ne uvaljaju nekaj ovakvo: http://www.sveznan.com/zdravlje/fito-sprej-prevara/ :lol:

Ne ozbiljno... Ne preporučam nikakve preparate, već isključivo neku prirodnu dijetu. Evo, ko voli recimo mliječne proizvode, ima jogurt dijeta ( https://www.brzadijeta.com/jogurt-dijet ... elovnikom/ ), ko hoće, ima ih s voćem, ma ima svega. Samo treba pravilno odabrati!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Apr 01, 2017 8:24 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Apr 01, 2017 7:56 pm
Postovi: 7
ESSIAC CAJ organski, dostupan u Makedoniji na tel.00389 75 339220 ili [email protected]. Mozete ga probati u zdrava hrana MASLINA u BG.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: preparati za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Apr 01, 2023 1:09 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Apr 01, 2023 12:18 pm
Postovi: 3
Tablete za mršavljenje - https://euhealth24.com Pijem mesec i po dana. Prvi mesec - 4,5kg a drugi mi se cini da ce biti slicno.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: