Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Natecena koza penisa i testisa
PostPoslato: Ned Nov 13, 2016 3:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 10:04 pm
Postovi: 3
Dobar dan svima,

Imam jedan problem koji me muci vec par dana.
Naime, sve je pocelo jendim kondilomom (kao viseca bradavica) koji se pojavio sa gornje strane penisa, maltene na spoju penisa i donjeg dela stomaka.

Citao sam da je jabukovo sirce dobro za uklanjanje kondiloma jer ih isusuje. Nakvasiti maramicu javukovim sircetom i drzati 10-15 minuta, tako 3 puta dnevno. I to je stvarno delovalo. Za nekih 3 dana, kondilom se osusio, pretvorio u krasticu i sam otpao.

Medjutim, tu gde sam drzao maramicu sa sircetom koza je postala tvrdja i crvena, kao kada se opecete. Nekako uporedo sa tim, na kozi testisa mi se pojavilo neko kao zadebljanje koze, na 3 mesta, ne vecih od 1cm u precniku, koje je neverovatno svrbelo, pogotovo nocu.

Citao sam da mogu biti gljivice i da je jabukovo sirce takodje dobro i za to. U pocetku bi trebalo kao da pecka, ali kasnije prodje. Nakvasim maramicu i stavim preko testisa. Pecka malo, nista strasno. Ali racunam nagriza pa zato...

E sad, ne mogu lepo da se setim, da li sam taj ili prethodni dan obrijao dlake sa testisa, pa su verovatno bili sitne ranice po kozi, kao otvorene pore posle brijanja. Takodje, sa donje strane penisa, na kozi negde do pola penisa ima par dlacica, i njih sam naravno skinuo brijacem.

Kako sam stavio maramicu preko testisa, penis je pao preko maramice i to je tako stojalo nekoliko minuta. Ne secam se tacno da li sam uvece jos jednom ponovio i tek nakon toga je koza na testisima postala tvrda i otecena. Dan posle toga (u petak) i koza sa donje strane penisa. Dakle, otecene su one regije koje su bile u dodiru sa jabukovim sircetom.

Kozica penisa je toliko otekla, tako da je sada bukvalno 2 broja veca. Ranije sam je mogao prevuci preko glavica bez problema, sada jedva do pola glavica koliko je otecena. A i testisi su otekli, tako da bukvalno jedva hodam, dodiruju mi butine.

Citao sam ovde da je neko imao slican problem koji se javio kao alergija na neku mast. Urolog mu je prepisao Chymoral tablete protiv otoka i posle 3 dana je otok spao.
Ja sam ih juce poceo koristiti. Juce, sinoc, jutros i trebam sada da uzmem. Piju se 3x dnevno po 2 tablete. Za sada nema nikakvog pomaka, otok se ne pomera.

Probao sam i sa hladnim oblogama (maramica natopljena hladnom vodom), ali takodje bez efekta.

Da li je neko imao slican problem?
Sta moze biti, da li je nesto opasno?

Znam samo da jabukovo sirce vise u zivotu necu ni pogledati. Proklinjem ga svaki dan


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 35 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: