Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Molila bih savet...
PostPoslato: Sub Okt 29, 2016 5:15 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Postovi: 546
Dobar dan!
Imam sledeci problem. Imamo vec dvoje dece od 5 i 3 godine i od proslog meseca smo poceli sa nezasticenim odnosima jer zelimo trecu bebu. Kod ginekologa sam bila pre par meseci i sve je bilo u redu, papa II grupa, vag sekret u redu.. Moj muz i ja smo jedini partneri jedno drugom tako da imogucnost infekcije iskljucujem. Jedino sto sam pre dva meseca popila tri kutije amoksicilina zbog zuba, pa sam posle toga dve kutije kanestan vaginaleta iskoristila, da ne bi doslo do gljivica (ne za redom).
Naime, posle nezasticenog odnosa mi se sutradan odmah javio bol sa desne strane, jajnik ili jajovod ili uretra, ne jak, ali povremen i prosao je.. Citavog meseca sam imala simptome kao da sam trudna: malaksalost, pospanost, povremene bolove u ledjima isl. i bila sam gotovo sigurna da sam trudna. Medjutim, dan pred menstruaciju sam dobila jak bol u predelu jajnika i kukova, bas sa jedne i druge starne simetricno, pa pozadi kroz kukove. Inace, tog dana sam bila i naduvena, jer sam jela hranu koja nadima i imala sam gasove. Utoplila sam se i lezala, planirajuci da sutradan posetim lekara, ali sutradan sam dobila. Bila je prava menstruacija, sa jako crvenim krvarenjim, obimnim kao inace, bolovima..sve uobicajeno. Jedino sto je bilo neuobicajeno da inace dobijam na 25-27 dana, cak i na 22, a sada je bilo bas 28-og dana. Pomislila sam da je mozda bila biohemijska trudnoca, ali nisam ni radila test nakon svega.
Ovog meseca smo ponovo poceli sa nezasticenim odnosima i evo nocas smo imali dva puta odnose (bio je 9. dan), od jutros me ponovo pomalo ziga stomak. Pored toga me zanima da li veca kolicina sperme moze da steti, jer mi se cini da citav dan pomalo curka iz mene..
Inace da naglasim da dok nismo resili da "pravimo bebu" nikakve bolove nisam imala, imali smo zasticene odnose sa kondomom i nikakve bolove nisam osecala posle odnosa.
Da li moji jajnici reaguju na spermu, da li se desavaju neke hormonske promene sada kod mene ili imam neki zdravsteni problem?
Inace, od trudnoca imam malo spusten stomak, creva, besiku..i pomalo problem sa praznjenjem, naduvanja isl. pa me zanima da li i to moze dati bolove u jajnicima?
Ako se ovog meseca bude na kraju desilo isto kao i prethodnog, poseticu ginekologa, ali me je zanimalo i Vase misljenje.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Molila bih savet...
PostPoslato: Uto Nov 08, 2016 1:29 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 12, 2016 12:43 am
Postovi: 572
Moze otezano praznjenje i nadimanje da izazove bol i u jajnicima kao i na ostatak stomaka.Pogotovu udar na jajnike u toku i nakon odnosa.Ali to nema nikakve veze da li je sa kondomom ili ne.Takodje proveri dal nije neka bakterija ili pak u urinu..kao urinarna infekcija.Proverite to.Jesi li radila ultrazvuk?Da se vidi dal nemas neku cisticu.Mozda imas neku cistu.Ili one vodene koje same pucaju.Uradi i ultrazvuk


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 58 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: