Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Orgazam kod muškarca !
PostPoslato: Ned Feb 18, 2007 3:13 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 9:06 pm
Postovi: 427
Radi se o sledećem:
Bio sam ubeđen da svaki muškarac doživi orgazam prilikom ejakulacije sve do neki dan kada je moja gospodja ispričala njenoj prijateljici a ona se na to duboko začudila jer njen suprug i niko od njenih partnera nikada nije reagovao kao ja.
Verovatno se pitate kako ja to doživljavam ?
Pa pored ejakulacije imam i grčenja tela ili neke smešne pokrete koje ne mogu da kontrolišem tom prilikom kao i neke čudne krike koje moja gospodja pokušava da spreči tako što mi stavi ruku na usta da se ne čujem previše .
Pitam se da li sam ja toliko godina živeo u zabludi da svaki muškarac doživljava orgazam i molio bih da ovo prokomentarišete, kako svako od vas doživljava i da li uopšte doživljava orgazam ?

Očekujem iskrene komentare ! :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Feb 18, 2007 1:51 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm
Postovi: 931
Nisam siguran da sam te razumeo ali definitivno sam siguran da mislimo isto. Ja orgazam izjednacavam sa ejakulacijom mada ce se sigurno neki doktor javiti da kaze kako to ne moze tako, teoretski. Nikada u zivotu nisam svrsio a da nisam imao "simptome" koje opisujes, osim mozda u snu (mada tada nisam svestan sta se desava :lol:).

Mi smo normalni, pusti ti te sonje koji ne umeju ni da svrse kao muskarci! :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 12:24 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 9:06 pm
Postovi: 427
Ka1 pa i ja sam to mislio ali sam bio u zabludi. Ono jeste da je različito svršiti i doživeti orgazam jer verovao ili ne puno muškaraca svrši ali ne doživi orgazam kao ja i ti.
E tu sam upravo bio u zabludi jer sam mislio da je to nemoguće za muškarce ali eto prevario sam se kada sam se malo naknadno raspitao pa sam zato i napisao ovu temu u nadi da će se javiti muškarci koji doživljavaju orgazam kao i oni koji ga ne doživljavaju da daju svoj komentar , iskustvo ili mišljenje.
Šta da kažem osim da mi je drago da ja to doživljavam svaki put istovremeno. :oops:

Mada sam primetio da su žene sklonije ovom a i bilo kom tipu komentara vezanog za seksualno problematiku i ponašanje nego muškarci. Prosto me iznenađuje koliko su muškarci zavtoreni po pitanju bilo čega vezano za sex a naročito nekih problema koji se dešavaju. Takodje ako si primetio čitajući do sada moje odgovore kao i teme koje sam napisao a verovatno si to sretao u praksi muškarci su veoma malo pričljivi po pitanju priče oko steriliteta ili umanjene sposobnosti kao problema koji nas sve više pritiska u odnosu na žene. Ja taj problem nemam čak naprotiv, veoma sam otvoren za sva pitanja pa ponekad, sam počnem da pričam veoma detaljno o svom problemu i primećujem da ljudi koji me slušaju jednostavno samo slušaju i ne progovaraju, čak nemaju ni pitanja.

Iz ličnog iskustva ti kažem da zaista ni jedan ali baš ni jedan muškarac nije u stanju otvoreno da priča o problemu steriliteta sa drugim muškarcem u šta sam se lično uverio ( barem iz moga iskustva ). Ja imam problem sa sterilitetom ali sam veoma otvoren za svaki vid saradnje sa drugim ljudima nevezano da li su muškarci ili žene u smislu prenošenja nekog ličnog iskustva.
Čini mi se da neki prosečni muškarac "balkanac" ima osećaj da ako kaže da ima problem sa sterilitetom onda ima problem da pokaže da je muškarac ili se meni samo pričinjava ali definitivno nešto tu ne miriše , dok su žene prema mom iskustvu puno otvorenije i preduzimaju prve korake u rešavanju bilo kog problema ovog tipa čak i ako je problem upravo kod njihovog muškarca.

Takodje sam primetio da kada odem kod doktora vezano za sterilitet i kada počnem da pričam sve onako otvorenih karti da se doktori poprilično iznenade mojom otvorenošću a posebno mojim pitanjima tako da sam zapazio da me bukvalno svaki doktor kod koga sam bio, zapamtio i ni jedan od njih do sada me nije pitao zbog čega sam došao ako sam prethodno bio kod njega jer me se seća kao i mog problema.

Očekujem takođe da neka dama da svoj komentar u vezi teme koju sam postavio i njenog muškarca !

Toliko ! Čekam komentare da vidim da li sam u pravu ili ne ! :o


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 12:03 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 11:33 pm
Postovi: 63
Evo da se javi dama :lol:
Moj muskarac uvjek ima orgazme pracene ejakulacijom,odnosno to je potpuno izjednaceno kod njega.Znaci praceno tim pomenutim trzajima tijela i sl.

A ovo sto si spomenuo o zatvorenosti muskaraca na temu steriliteta,moram potpuno da se slozim.
Primjer: moja rodjaka u braku bila godinama i nisu imali djece.Ona ode,uradi sve pretrage,,,,sa njom sve u redu.Tog momenta su zacutali i nikad nisu spomenuli ista vezano za djecu.Znaci,njen dragi muz,nije htio ni pokusati,kamoli priznati da mozda s njim nesto nije u redu.Po cjenu potomstva :evil:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 2:57 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 9:06 pm
Postovi: 427
Galina ne da sam bio ubeđen nego skoro siguran da će sledeće javljanje biti od osobe ženskog pola kao što se i ispostavilo - ti si se javila.

Kod mene se upravo suprotno desilo kada smo videli da nesto nije kako treba u vezi potomstva, ja sam prvi otisao na kontrolu jer je to najlakše -daš spermu i sve ti se kaže.

Samo mi je prosto neverovatno da muškarci čak nemaju hrabrosti ni da se jave putem interneta i da eventualno pitaju nešto ili daju neki komentar na sve ovo, mada čast izuzecima !

Šta li se to dešava sa prosečnim balkanskim muškarcem nije mi jasno ???

Vrlo su skloni da posumnjaju da je uvek problem kod žene a nikada do nas !!!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 4:05 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm
Postovi: 931
Dobro, a sto sada mesas teme? Poceo si pricu o muskom orgazmu a pricas o necemu levom. :) Sta tebe briga sto su muskarci zatvoreni, mislim stvaaarno... :) ja isto nisam zatvoren...

A sto se tice orgazma... ne znam zasto mislis da si bio u zabludi u vezi bilo cega... i zaista, cemu opterecivanje jos i oko toga? Mislim da cu prestati da dolazim na forum upravo zbog ovakvih stvari... mislim, nista licno ali ono... covek totalno zabrazdi kada pocne da se "krece" u ovakvom drustvu... a ja ne zelim da budem hipohondar i da se druzim sa takvim ljudima...

Stvarno ne znam sta rade drugi muskarci niti me zanima, ja brate znam da mi je do jaja kada svrsim i tu stavljam tacku na ovu pricu. 8)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 4:51 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 11:33 pm
Postovi: 63
Pa Ka 1,mozda onda ovo nije forum za tebe,ako te bas nista od pomenutog ne zanima i ako cak ni malo nisi hipohondar.
A slazem se za mjesanje tema.... :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Feb 19, 2007 10:27 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm
Postovi: 931
Pa ne, pazi, postao sam hipohondar od kada se pojavljujem ovde, bukvalno... to jednostavno mora tako... ko ovo sve cita svakodenvno ne moze da ostane normalan...

I sta treba da me zanima? Zat treba da se bavimo time kako drugi muskarci svrsavaju? Vazno je da je kod nas tu sve u redu... preterivanje je u pitanju...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Feb 20, 2007 1:33 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Nije tacno da muskarci koji imaju problem sa potencijom, hipofertilitetom ili sterilitetom o tome ne zele da pricaju - pricaju, ali na pravom mestu - u lekarskoj ordinaciji. Imam desetine pacijenata sa takvim problemima i o tome mi pricaju do u detalje.

O orgazmu i ejekulaciji - to NIJE ista stvar i ne desava se uvek povezano. postoje i orgazmi bez ejekulata, kao i ejekulacije bez orgazama. Ovo je veoma siroka tema, o kojoj bi moglo da se pise puno, ali je vec dosta toga napisano - na engleskom za one koji setaju po internetu.

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Maj 07, 2007 9:04 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Apr 16, 2006 6:08 pm
Postovi: 2
Lokacija: Subotica
Ja imam problem sa orgaymom. Cesto se desava da samo svrsim bez onog osecaja koji je opisan na pocetku tj orgazma. Orgazam dozivljavam ratko i to uglavnom kada sa nekom devojkom spavam prvi ili drugi put. Nakon toga jako retko. Trenutno imam devojku 5 meseci i sa njom mi je ok ali nikako da mi se ponovi opet onaj dobar osecaj prilikom svrsavanja. Ne znam sta je problem ako neko moze da me posavetuje neka pomogne.

Hvala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Orgazam kod muškarca !
PostPoslato: Sub Okt 03, 2015 10:11 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2012 12:07 am
Postovi: 3
Meni se izgubio osećaj orgazma još kao tinejdžeru, posteno je slabio tako da sad jedva osetim da je došlo do ejakulacije, samo je prisutan tup osećaj zadovljsta nakon sexa, ali ne taj čarobni osećaj orgazma. Inače što se tiče želje uvek je na visokom nivou i erekcija je uvek prisutna, ali šta je problem niko ne zna.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Orgazam kod muškarca !
PostPoslato: Sre Okt 14, 2015 7:24 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm
Postovi: 921
Lokacija: BEOGRAD
SQL je napisao:
Radi se o sledećem:
Bio sam ubeđen da svaki muškarac doživi orgazam prilikom ejakulacije sve do neki dan kada je moja gospodja ispričala njenoj prijateljici a ona se na to duboko začudila jer njen suprug i niko od njenih partnera nikada nije reagovao kao ja.
Verovatno se pitate kako ja to doživljavam ?
Pa pored ejakulacije imam i grčenja tela ili neke smešne pokrete koje ne mogu da kontrolišem tom prilikom kao i neke čudne krike koje moja gospodja pokušava da spreči tako što mi stavi ruku na usta da se ne čujem previše .
Pitam se da li sam ja toliko godina živeo u zabludi da svaki muškarac doživljava orgazam i molio bih da ovo prokomentarišete, kako svako od vas doživljava i da li uopšte doživljava orgazam ?

Očekujem iskrene komentare ! :roll:


dobar si brate, neko moze da padne u nesvest zbog orgazma


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 50 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: