Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: PITANJE
PostPoslato: Čet Okt 23, 2014 12:13 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2014 11:58 pm
Postovi: 2
ovako , na rubu penisa od kad sam poceo da se druzim sa mojim vrsnajkom , tj da onanisem :lol: imam te neke tackice koje slice mini papilomima ... evo posl e20 ak god isto izgleda nije s eprosirilo niti mnozilo ... bas iz tog razloga sam isao kod urologa na preglede , 2 urologa sa VMA , i jedan dermatovenerolog iz dermatoveenroloske klinike su mi pregledali penis , jednom prilikom zbog gljivica ostalim prilikama preventivno sam isao na preglede kod urologa zbog sebe , ni jedan od njih nije mi rekao da imam kondilome i da ih trebam skidati ili sta god , a svaki put su mi pregledali penis ( sa urednim navlacenjem kozice ) , testise pa se nisam time ni bavio ... a i svake god dajem krv , pa ne znam da li kada das krv rade test na hpv i jave ti da imas male stanovnike u telu :)
elem posle svega toga odem na sistematski pregled ( skoro ) gde urolog na sistematskom rece da imam kondilome , na sta sam sad mogu reci zbunjen ( ne dovodim u pitanje strucnost urologa ) ... da ponovim to sto je ovaj poslednji video ja to imam vec odavno od mladjih dana kada jos nisam imao sexualne odnose i ne menja se niti se siri niti raste . a i devojka sa kojom sam vec duze vreme nema nikakvih promena , a ni jedna bivsa do sad me nije jurila nozem sto sam joj poklonio kondilome :D ... e sad sta ciniti , bas iz razloga preventive i idem u da kazem klinike gde su lekari sa iskustvom i nije problem platiti ... ali ako ova dvojica sa VMA , koji su mi cak i bris uzimali nisu primetili da su kondilomi , ovaj dermatovenerolog koji mi je pregledao glavic zbog gljivica koje su mi se jednom prilikom pojavile i Bogu hvala uspesno ih se resio ... sta sad ciniti , da odem opet pa da trazim bas pregled po pitanju kondiloma ????


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PITANJE
PostPoslato: Čet Okt 23, 2014 1:10 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am
Postovi: 1525
Po opisu i po tome što 3 doktora nisu pridalavala pažnju rekao bih da se radi o žlezdicama koje su normalna anatomska varijacija.

Ukucaj na guglu "pearly penile papules" i pogledaj slike, ako tako izgleda, to je normalno i nije nikakav problem, al bi svakako trebalo da pogleda još neko zbog tog doktora koji je pomislio da je HPV, možda se ipak pojavilo nešto što ti nisi zapazio.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: PITANJE
PostPoslato: Čet Okt 23, 2014 8:40 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2014 11:58 pm
Postovi: 2
hvala , ovo sto videh je bas ono sto ja imam , al ajd oticicu opet iako sam poslednji put bio kod urologa pre ovog bio u februaru , koji me je detaljno pregledao ...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: