Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Metastatska otvorena rana na ramenu i vratu
PostPoslato: Uto Jun 24, 2014 11:19 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2014 10:59 pm
Postovi: 1
Hitno mi je potreban bilo kakav savet ili pomoc.
Moja mama je 2006.operisala Ca dojke primala vise ciklusa hemioterapije i zracenja,da bi se 2009 pojavila metastaza na kljucnoj kosti.posle vise zracenja i uzimanja oralnog citostatika,njoj je sama promena probila kozu.Od male promene u vidu cira na kozi doslo je do ogromne promene 20x20cm,koja je zahvatila regiju vrata,grudnog kosa i same desne ruke.rana je ogromna,otvorena klavikule vise i nema,da li od samog procesa ili vlaznosti rane(stalno prisustvo baktrerija).To traje vec 3 godine,u poslednje vreme jako je anemicna,slaba.Pije sirup morfijuma.Inace preterano jaka zena koja se bori.Ali polako posustaje.Sama povrsina (dno rane je na HP nalazu dobijen rezultat ulceracije tkiva,dok su ivice i nabori na kozi metastazirani Ca dojke)Probala sam sve da joj stavljam kako bih dosla do nekog rezultata,pozitivnijeg bar da te ivice prestanu da bujaju ali bezuspesno.inace sa onkologije su je otkacili sa recima dobro odrzavajte ranu,za vas nemamo opcija za lecenje.Ja je i dalje previjam2x dnevno,inace sam medicinski radnik,citoskrinolog.
Ako neko ima bilo kakavsavet ili slicno iskustvo molim da se javi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Metastatska otvorena rana na ramenu i vratu
PostPoslato: Pet Jul 25, 2014 10:06 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2014 5:01 pm
Postovi: 28
Lokacija: Srbija
Vec sam poslao nekoliko ovakvih poruka drugima, a koje smatram dobrim resenjem problema.

Na linku

http://kickass.to/korak-do-kraja-zip-t9343512.html

je postavljen multimedijalni materijal od 50-tak dokumentarnih filmova na srpskom jeziku, preko 200 pdf knjiga o zdravlju, veganstvu, alternativi i dr., anatomske 3D enciklopedije, softver, koji poprilicno dobro objašnjava temu alternative i zdravlja, principe zdravlja i lecenje kao i politiku eugenike.

Možete jednostavno skinuti fajl sa torrenta (13 Gb, zip) i na jednom mestu dobiti sve odgovore, da ne biste gubili vreme i lutali za informacijama. Da ne preterujem, ali neka moja licna procena je da ukoliko budete prilagodili svoj nacin života na nacin kako je tamo opisano, vaše šanse za prevenciju i izlecenje su oko 80%.

Mogu vam proslediti pocetak uvodne reci:

"...U zadnje vreme sve je ucestalija pojava raznoraznih boleština tipa bolesti srca, kancera, leukemija, dijabetesa i sl... Ono što je zajednicko za sve ove savremene bolesti je da se uglavnom javljaju kao posledica pada imuniteta a da njihovo lecenje više ne zavisi toliko od lekova koliko od promena navika, svesti i nacina života.

Trenutna situacija npr. u Americi je da svakog minuta umre po jedna osoba od bolesti srca kao i jedna osoba od kancera. Normalno da je na svetskom nivou ta brojka mnogo veca. Kod nas u Srbiji, trenutno stanje je da svakih 18 minuta umre po jedna osoba od srcanih bolesti a godišnje se evidentira preko 30.000 novih slucajeva oboljenja od raka od kojih preko 20.000 umre sa tempom uvecanja od 15% godišnje.

Prognoze svetske zdravstvene organizacije za Srbiju su da ce, ako se zadrži ovakav tempo razboljevanja, vec u 2020. godini, svaki drugi stanovnik imati neki oblik raka, kancera, ciste ili neko drugo autoimuno oboljenje. Ljudi su u teškoj finansijskoj situaciji i zbog postojecih porodicnih problema nemaju vremena da realno sagledaju situaciju oko sebe vec se krecu kao hipnotisani u gomili, ignorišuci realnost i jasno uocljive znakove predstojeceg vremena...."

POGLEDAJTE!!!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 33 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: