Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 472 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Sub Apr 13, 2013 11:48 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Apr 10, 2013 9:55 am
Postovi: 20
Lokacija: Beograd
Predrag78 je napisao:

Ovo o cemu pricas je npr meni resilo problem ali na 2 meseca , opet su krenule akne. Sada sam na roakutanu i perfektno je , nadam se da ce ovo biti dugotrajno resenje .


Videćemo da li će meni trajno rešiti problem, u "T zoni" kad sam mazao pre 2 godine rešilo mi je problem, samo ponekad neka sitna iskoči, ali ništa posebno. :)

_________________
Моћ ума!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Pon Jun 24, 2013 7:03 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2013 1:29 am
Postovi: 7
Imam pitanje za SKINOREN kremu.
Kazu mnogi da treba izbjegavat sunce. Ne sad da ne mogu otici do trgovine nego tipa suncanje i tako.
Interesuje me dal se smijem suncati npr. Ako sam danas koristio skinoren i navecer se okupam. Dal se smijem sutra suncat prije nego li opet namazem?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Pon Avg 12, 2013 9:07 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 2:25 pm
Postovi: 6
probala sam neki tretman ultrazvucno ciscenje lica i mnogo mi je pomoglo. ukoliko nekog interesuje, neka mi pise privatno da ne bude reklama. Srećno!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Pet Avg 23, 2013 12:18 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jul 22, 2013 9:00 am
Postovi: 18
Nemam nekih problema sa bubuljicama, izadje ponekad neka i tako mi je pre 15-ak dana izasla jedna,cackala sam je i napravila ranu.Proslog leta sam bila u slicnoj situaciji. Srecom, ne ostaju oziljci,ali ne znam koji djavo me tera da ih diram.. :evil: Sad stalno krvari i nikako da zaraste...Stavljala sam jod i stanicid ( to mi je rekla doktorka) mazala kremu od nevena ali nista ne pomaze.. Zna li neko sta da koristim da bi konacno zarasla?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Sub Jan 16, 2016 11:41 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 16, 2016 10:32 pm
Postovi: 59
Ko dr Zorice Hajzler ne razumem ko uopšte ide, ni gore osobe ni gore doktorke. :evil: Moju je devojku umalo uništila, da devojku nisam odveo u NS kod drugog doktora na konsultacije sad ne znam šta bi bilo sa njom, verovatno bi izgubila mogućnost i da jednog dana ima dete. A sve je počelo kad je devojka dobila uput za lečenje na VMA kod nje, otišla je da zakaže i prvi termin je bio tek za 6 meseci, stojeći tako u redu i razmišljajući da li će moći doći tad zbog ispita, kaže joj jedan dečko kako ta doktorka ima privatni salon, ako joj je već hitno daće joj broj pa nek zakaže tamo. I tako ona ode kod nje. Kaže nigde naziva salona, ni na interfonu, u salonu odnosno kući tri prostorije, preprljave i zagušljive od dima, dr bez odela čim ju je videla rekla joj je kako joj je lice baš buknulo i da ona tu ne može ništa pomoći sem da joj prepiše Roacuttan, 6 meseci da ga pije bez prestanka, ukupno da popije nekih 8 000 mg, pa kad joj se sredi lice, a kao hoće sigurno i zauvek, da joj dođe na koji piling. Dobila je potom papir sa dijagnozom acne vulgaris i rečima "Ovaj pregled vas košta 4500 din." Zgrožen sam sad uopšte kad razmislim kroz šta je moja devojka prošla za dva meseca te terapije, ja nažalost tad nisam bio u Bg i nisam bio upućen u dešavanje, ali kad sam došao i video je usledio je šok za mene, lice prepuno cističnih akni, bukvalno jedna na drugu, koža na rukama i telu bela i suva, ispucala do krvi, ona malaksala, sa barem 8kg manje, i sa ciklusom koji je kasnio tri sedmice. Zgrožem sam i što i jedna takva poznata doktorka i dan danas drži u svojoj kući salon i kao leči pacijente sa paprenim cenama usluga. I ovom prilikom govorim svima devojkama, najiskrenije, da ni u ludilu ne idu kod ove doktorke i doktora kao što je ona. Ne idite, ne pristajte na ovakvo lečenje Roacuttanom jer je izuzetno opasno i može vam samo naškoditi, uništiti još više i kožu ali i organizam. I ne opterećujte se mnogo aknama i bubuljicama, kad se srede hormoni i one će prestati iskakati, u najgorem slučaju kad se verite kao moja devojka, tj. od jutros verenica. :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Pon Jan 09, 2017 7:08 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2017 6:07 pm
Postovi: 1
Pozdrav svima!

Da se javim povodom ove teme i ujedno da preporučim ovaj preparat.
Dakle, imam 20 godina i imao sam bubuljice na licu četiri godina, išao sam kod nekoliko doktora, zatim i na razne terapije, ali ništa od toga nije uspelo onako kako ja želim. Nakon nekog vremena sam čuo da u mom naselju čovek svojim preparatima leči bubuljice na licu, pa sam razmislio i rekao sebi da ću i ovo pokušati i zapravo nisam pogrešio zašto sam i ovo probao. Da budem tačan i precizan, čovek pravi tu vodu i mogu vam reći da je to uspešno. Sama masaža traje oko 10-15 dana. Prema tome, ako neko ovo želi da proba, neka se javi ovom čoveku - Ljubiša Stanković, broj telefona: 060-5850-109


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Akne bubuljice?
PostPoslato: Ned Nov 17, 2019 3:46 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 10:09 am
Postovi: 2
Imala sam uzasne sitne bubuljice po obrazima... Doktor primarijus dermatologije na Vma mi je dala Sonu gel...i stvarno mi je pomoglo.. trebalo je vremena jer ih je bilo previse. Ona isusuje kozu bas.. zato cim osetite, mazite i neku hidratantnu kremu. Obicno uz akne ide i crvenilo lica. Za to sam koristila bioderminu kremu protiv crvenila. Budite uporni samo!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 472 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: