Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 292 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Sre Maj 23, 2012 7:13 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
I DA KONACNO OVAJ FORUM VRATIMO NA PRAVI PUT


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Pon Maj 28, 2012 1:33 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 4:36 am
Postovi: 73
Pozdrav zokac tebi i svima koji se bore protiv ove muke,,,ja da kazem vezano za ove sumece tablete vitamin c sto si napisao da koristis u terapiji,to treba da izbacis jer pored limuna prirodnog vitamina c nikako ne uzimaj nesto sinteticko jer to nikad ne moze zamijeniti prirodan vitamin c ili bilo koji drugi,,takodje previse vitamina c u organizmu nije zdravo jer kiseli organizam,samo umjereno ga treba unositi,,,najbitnije je da se svi vitamini unose na potpuno prirodan nacin,to farmaceutsko smece od sumecih tableta moraju svi izbaciti iz upotrebe. Sto se tice voca ni to ne smije mnogo zbog secera u sebi koji hrani maligne celije,povrce i to samo sveze,nikako kuvano ili przeno,,,enziimi u povrcu su najbitnij za organizam i imunitet,a oni se unose samo preko svezeg povrca koji nije termicki obradjeno. Integralni pirinac je dobar,i najbolja kombinacija u spremanju pirinca je kad napravis sos od svezeg paradajza i stavis kurkurmu indikjski zacin koji je jedan od najboljih boraca protiv malignih celija,to sam citao u antikancer knjiga o americkom dr koji je imao tumor na mozgu a posle operacije i recidiv,dobra knjiga. Dobra knjiga je i alkalizuj se ili umri,,iz nje nakon svakog obroka sat vremena ne jesti voce,takodje ne mijesati voce i povrce uvijek odvojeno jesti,kao i cijedjene sokove, nikad ne cijediti voce i povrce zajedno. Od vitamina ti preporucijem da nabavis vitamin D mnogo je bitan za organizam,sto cistiji nadji i redovno daj ocu,kao i koralni kalcijum iz okinave,ima ga preko slovenije da se naruci to je najbolji moguci kalcijum,takodje bitan mnogo za imunitet. Nikako ne koristi grejpfrut,on kiseli organizam i nije dobar. Spelta od zitarica alkalizuje organizam,citaj na guglu o njoj dobra je i koristi je . Mislim da su gljive nesto najbolje u borbi protiv tumora,ja mojoj sestri od skoro dajem reisi i kordiceps,a ubacicu i sitake i agarik,jedino je sad zeznuto posle fukusime sto se tice japanskih gljiva,,umebosi sljive su takodje dobre ali su japanske i ne mogu se naci bar ja ne mogu prije fukusime. Aronija je dobra mada je velicaju kao neko cudo ali jeste dobra i na duze staze daje rezultate,moja sestra pije tek 4-tu flasu,,ali ove sto su gajene u srbiji su skroz nesto drugo i nemaju nikakve veze sto se kvaliteta tice sa onom iz sibira,zato samo uzimaj sok koji je iz sibira original nemoj domace,niti bugarsko punjenje,njemacko itd. Sto se tice kajsijinih kostica to se uzima vise u toku dana malo je samo 10-15,i nikako kada se uzima neko voce bilo sta sto ima secer u sebi,ili nakon obroka. Malo oduzih ,sve najbolje u borbi i pobjedi!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Pon Maj 28, 2012 9:14 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
Pozdrav Vuuuk!

Konacno da se vi ja sretnomo bar na forumu :wink:
Drago mi je sto ste se javili citao sam vase postove i nasao dosta korisnih saveta i informacija o ovoj opakoj bolesti.
Otac mi kaze nemoj pisati nista vise dok ne uradim CT da vidimo kakvo je stanje i postujem njegovu volju.Solidno se oseca evo opet ja nemogu da cutim :D A moj gnev ce osetiti mnogi ne mislim na vas forumasi ako ponovo pokrenem staru temu ciji sam autor.
I jos jednom veliki pozdrav i hvala na savetima VUUUK !

zokac24


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Pon Maj 28, 2012 8:49 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
Pozdrav svima!

Nije prvi put da cujem za petolej,ali upavo sam razgovarao sa dedom i kaze mi da je neka njegova komsinica imala rak dojke valjda ne zna ni on covek da mi objasni tacno da li su je odstranili jednu dojku pa se pojavio na drugoj u svakom slucaju rekla mu je da pije petrolej a to joj se desavalo kad je bilo bombardovanje Srbije znaci pre nekih 13 godina i ona je dobro i jos uvek ga pije.Oticice deda do nje ponovo da se detaljno raspita starija je zena ima 84 godine koliko sam ga razumeo.Ako neko ima iskustva sa ovim neka napise.lyki ti si mi pisala o tome ako znas neke detalje pisi molim te ja sam samo preleteo onaj tvoj post od ranije i nisam se posvetio tome.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Pon Maj 28, 2012 9:37 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 4:36 am
Postovi: 73
Nisam dugo bio na forumu nekad na kratko,juce sam citao tvoju temu Zokac,prava stvar,,trebaju svi da pisu ono sto znaju i da se razmjenjuje iskustvo i znanje da bi se svi bolje borili i izborili sa ovom mukom,,,zaboravio sam ti napisati za meso da ga izbacis skroz tvom ocu ni riba nista,svako meso kiseli organizam i totalno je nezdravo za organizam,mrtvo meso koje se talozi i samo pogorsava stanje i imunitet coveku,osim voca i povrca nista to je dobitna kombinacija da znas,i to samo sirovo i uz dodatne preparate ojacace imunitet a to je sustina svega,,,nikad da se ne jede zajedno krompir i pirinac,to je vezano za kiselost organizma,,uvijek odvojeno jesti,,kokosovo devicansko nerafinisano organsko ulje je antitumorno je i uzima se sirovo samo,drvena ili plasticna kasicica,procitaj na guglu o njemu mnogo je dobro,,ako mozes nabavi knjigu od brojsa dobrih stvari u njoj ima,,sve osvezivace makni iz kuce i tamjan je dobar za dezinfekciju prostora od takvih otrova,,zeleni caj da bude poklopljen 10min uz limun kada se ohladi,2-3puta dnevno,dobar je u borbi protiv tumora,kao i za detoksikaciju organizma,treba da bude poklopljen 10min da bi ispustio koliko se sjecam kahetine oni salju informacije malignim celijama da se same uniste,iz knjige Antikancer-mozda sam nesto pogresno napisao ali oko spremanja je sve tacno i treba da se koristi zeleni caj,,pisacu jos nesto drugi put,,,sve najbolje u borbi do pobjede!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Pon Maj 28, 2012 9:52 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 7:31 pm
Postovi: 27
samo da vam svima pozelim srecu u borbi protiv ove opake bolesti
mojoj mami je dijagnosticiran rak u jedanaestom misecu, u dvanaestom metastaze na 5 mista i za b ozic je krenila na kemoterapije. nakon trece je napravljen ct a nakon cetvrte je morala pocet nositi pelenu, nije mogla gledati i samo je jaukala od bolova.
nije vidila izlaz ni poboljsanje i krenila 30.3 kao na zadnju slamku spasa na 42 dana brojsove terapije.
nakon 42 dana se podigla takoreci iz polumrtvih,preuzela kontrolu nad sporetom i kupovinom a evo je proslu subotu isla i na cjelodnevni izlet. tko god je vidi cudi se ( pa cak i ljecnica koja je obiteljski prijatelj i koja joj je tokom terapije brojsom dolazila mjeriti tlak, dovod kisika u mozak i pregledat krv.
toliko je ocvjezila tjelo da joj se vratila boja a usne su joj crvene ko da ih je nasminkala ( ljecnica je rekla da je to dokaz da se krv procistila).
mama mi kaze da joj je rak kostiju nestao a metastaze se povukle na dvije ( sjena na limfnim zljezdama i plucima) al ja moram prvo razgovarati sa ljecnicom da bih tocno znala sve vezano za dijagnozu.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Uto Maj 29, 2012 2:50 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
POZDRAV I HVALA VAM FORTUNATG

I ja se radujem da je vasoj majci bolje i nadam se da ce biti dobro i ubudiuce.Brojsova dijeta? Jel to ovo:

Rudolf Brojs

Rudolf Breuss: „Moj stav je, da se pod lečenjem podrazumeva ispravljanje neispravne funkcije organizma i povratak u stanje potpune neograničene funkcionalnosti, ne uklanjajući njegove delove operacijom ili amputacijom.“

Rudolf Breuss je bio iscelitelj iz Austrije, učen čovek koji je imao neverovatno razumevanje i ljubav prema ljudima. Rođen 1899 god., svoju pažnju je usmerio na pronalaženje alternativne i nežnije metode, za lečenje kancera i drugih bolesti, od onih koje je nudila konvencionalna medicina. Obična Nemačka knjiga u kojoj je obrazložena vrednost upotrebe voća i povrća napisana pre 300 godina privukla mu je pažnju i odredila njegov rad do kraja života.

Breuss je napomenuo da kancer, bez obzira gde se pojavi u telu, hrani se i raste od proteina. On je prema tome došao do zaključka da ukoliko neko ne uzima proteine, za vremenski period koji je utvrđen kao idealan od 42 dana, u toku kojeg će uzimati razne lekovite čajeve i sokove radi detoksikacije, čišćenja i eliminacije, kancer će izgladneti, biti apsorbovan i naposletku izbačen iz tela na jedan ili drugi način. Ovo radikalno razmišljanje je u to vreme nekolicina medicinskog establišmenta prihvatila, da bi se danas ova terapija primenjivala širom sveta pod nazivom Breuss Kancer Tretman.

Sirovo voće i sokovi od povrća su oduvek bili upotrebljavani i preporučivani u prirodnoj medicini kao deo sistema oporavka od mnogih bolesti i hroničnih bolesti. Sirov sok sadrži antioksidante i žive enzime koje je nauka identifikovala kao imperativne delove u svačijoj ishrani ukoliko žele da ostanu zdravi i zadrže odbrambeni sistem koji ih štiti od toksičnosti današnjeg okruženja.

Na osnovu ovih okvira je Rudolf Breuss razvio svoj Kancer Tretman, iskorištavajući terapeutske vrednosti sokova od povrća i lekovitih čajeva koji su bili povezani sa lečenjem mnogih vrsta kancera.

Breuss mešavina čajeva i specifična mešavina organski uzgajane šargarepe, cvekle, celera, kineske rotkve i krompira činili su čuda za njegove pacijente. Njegova mešavina je obezbeđivala, u tečnom stanju, sve potrebne minerale i vitamine tokom 42 dana posta, dok su se resursi tela upotrebljavali za obračun sa bolesnim tkivom. Brojne ispovesti i svedočanstva izlečenih bili su potvrda da njegov tretman deluje.

Ista mešavina Breuss soka od povrća se upotrebljava za sve bolesti, uzimana ili u malo kraćem vremenskom periodu ili sa hranom, u zavisnosti od ozbiljnosti bolesti. Beruss-ova knjiga naglašava lečenje raznih oboljenja – ozbiljnih i onih koje to nisu.

Različite vrste kancera, leukemija i oboljenja prostate- čak i povišena temperatura i neplodnost – mogu se izlečiti po Breuss-u!

** Breuss-ov sok od povrća sadrži 55% cvekle, 20% šargarepe, 20 % korena celera, 3% sirovog krompira, 2% rotkve. Ovaj sok se zove Breuss sok, ime je dobio po Rudolfu Breussu koji je pokušao da pronađe najbolji sok od povrća za borbu protiv kancera**

KANCET TRETMAN RUDOLFA BREUSSA

Kancer može da živi samo od proteina iz čvrste hrane.
Prema tome ukoliko pijete samo sok od povrća i čajeve u trajanju od 42 dana kancerogeni tumor će izumreti dok će telo nastaviti da funkcioniše dobro.
Terapija se može obaviti upotrebom domaćih sokova ili sokova kupljenih u prodavnicama zdrave hrane.

Ne pijte više od pola litre na dan. Koktel je napravljen od cvekle, šargarepe, korena celera, crne rotkve i krompira.

300 gr. cvekle
100 gr. šargarepe
100 gr. korena celera
Otprilike 30 gr. crnih rotkvica
Krompir nije obavezan osim kod kancera jetre gde ima važnu ulogu.

Pomešaj ovo povrće u sokovnik i odstrani sve što nije sok (gust deo, talog). Čvrst deo predstavlja podlogu za razmnožavanje kancera. Pre početka tretmana isprobajte jednu četvrtinu litre soka na dan uz normalne obroke. Ovaj sok uzimajte kašikom.

Ne gutajte odmah zadržite ga neko vreme u ustima sa pljuvačkom. Po uputstvu odmah ujutro uzmite jednu i po šolju čaja za bubrege.

Nakon toga 30 do 60 minuta kasnije uzmite dve šolje vrućeg biljnog čaja od St. Johns Wort, od peperminta i limuna. Pola sata do sat nakon toga opet popijte malo soka od povrća, duže zadržite u ustima pre nego što progutate.

15 do 30 minuta kasnije ponovo popijte malo soka od povrća. Trebali bi piti sok 10 do 15 puta tokom jutra ali samo kad želite.

Između uzimanja soka od povrća pijte čaj od žalfije bez šećera koliko god količinski želite, hladan ili topao. U podne uzmite jednu šolju čaja za bubrege i ponovo pred spavanje. U toku popodneva možete uzeti nekoliko gutljaja.

Svaku tečnost bi trebalo da otpijate u malim gutljajima i dobro da je izmešate sa pljuvačkom. Čaj za bubrege se treba uzimati samo prve 3 nedelje terapije. Tokom cele terapije pijte po jednu šolju hladnog čaja od divljeg zdravca (geranium robertianum) dnevno.

Divlji zdravac sadrži malu količinu radijuma. Pijući male količine čaja i soka uporedo stimuliše se lučenje pljuvačke i smanjuje opterećenje creva.

Za kancer kostiju i pluća, pripremite čaj od Plantana, Islandske Mahovine, Bršljana i Lepuha.???? Nema veze ako ih sve ne možete nabaviti.

U roku od 10 minuta popijte ovog čaja koliko možete više, što više to bolje. U slučaju tuberkuloze uzmite i kašiku semena od platana sa malo vode ili čaja.

U toku cele terapije ne bi ste trebali unositi u organizam ništa osim soka od povrća i čajeva.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Uto Maj 29, 2012 3:19 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
Vuce jel to ova knjiga?

http://eknjizara.rs/Laguna/pdf/lag_antikancer


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Uto Maj 29, 2012 3:26 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
Drago mi je da je ovaj forum zaziveo u pozitivnom smislu da delimo iskustva i da citamo , edukujemo se i pokusamo da porazimo
ovu prokletu rec rak. Svako ima prava da zna istinu pa sam da prosudi sta ciniti.Zato i delim sve sto mogu, cujem i vidim sa vama.
U ovoj borbi i zivot sam spreman da dam da bih izlecio oca i pomogao ljudima !

zokac24


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Uto Maj 29, 2012 4:04 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 4:36 am
Postovi: 73
Da Zokac to je ta antikancer knjiga,procitaj je dobra je americki doktor koji se izlijecio od tumora na mozgu i recidiv je pobijedio pise o svojim istrazivanjima i svemu sto je saznao o alternativnim prirodnim stvarima sa kojima se lijeci tumor,ima svega vidjeces,uz nju ti preporucujem i ovu sto pomenuh,alkalizuj se ili umri sve o nacinu ishrane i namirnicama koje su bazne a koje su kisele i stetne,takodje knjigu od rudolfa brojsa rak,leukemija i nastavak uz nju od gintera ,i jednu od najboljih ne vezano za rak vec uopste za sve o zdravlju i koliko je farmacijskoj mafiji bitno da su ljudi sto bolesniji jer time samo jos vise zaradjuju i sta treba mijenjati u zivotu da bi covjek bio zdrav,zove se prirodni ljekovi za koje oni ne zele da znate-kevin trudeau,u njoj ces izmedju ostalog naci a vidio sam da tvoj otac pije aspirina pola,koliko je stetan i da je taj lijek imao smrtne efekte,kaze da jedan aspirin moze izazvati mozdani ili srcani udar,,u njoj isto pise da su od raka napravili najunosniji posao koji postoji na svijetu,ni jedna korporacija,nijedna mafija ne okrene para koliko farmaceutska industrija samo od raka u toku godine,strasno,sve rade da bi se tako i nastavilo tj povecalo jer u svakom poslu se trude da se poveca zarada pa tako i farmacija nije bitno sto ljudi umiru,bitne su pare,tj bitno je i sto ljudi umiru jer sve to vode glavonje koje vode svijet i kojima je cilj da se stanovnistvo smanjuje,,tu knjigu obavezno kao i sve ostale uzmi dobre su,i onaj ko se bori sa ovim zlom mora da se maximalno upozna sa cim se bori,,,knjigu od kevin trudeaua mozes naruciti preko delfi sajta u toj knjizari sam je i kupio a tesko je naci u prodaji. pozdrav i borba do pobjede!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Uto Maj 29, 2012 8:21 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 7:31 pm
Postovi: 27
evo josljudi i iskustva izljecenja brojsovom terapijom
http://vesnamihajlovicblog.wordpress.co ... ih-saveta/
http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=663
http://tetkasaveta.wordpress.com/totaln ... -iskustvo/


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Sre Maj 30, 2012 10:43 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 1:48 am
Postovi: 201
Ja se profesionalno bavim ovim stvarima... Zivim od toga, lekar sam. U kontaktu sam sa velikim brojem pacijenata obolelih od malignih bolesti, neke pratim i godinama. Morao sam procitati boga oca o ovim stvarima da bih stigao gde jesam - i onoga sto mi je logicno i onoga sto smatram gomilom gluposti.
Relativno retko pisem na forumu, nemam vremena. Ali nasao sam pisanja ovde veoma interesantnima za citati jer daju uvid o tome sta ljudi misle, kako razmisljaju i kako se snalaze...
Zaista nemam obicaj komentarisati ono sto ljudi rade pokusavajuci da se izbore sa tumorima, ako me je nesto praxa naucila to je da covek treba raditi ono sto mu cini zadovoljstvo i u sta veruje koliko god sumanutim se moglo ciniti.
Sve sto ja u principu zelim reci je da - nemojte odustajati od "zvanicne" medicine. Ja znam da je ona puna rupa, svakako nije svemocna, odavno je postala previse komplikovana da bi obicnom coveku sa prosecnim znanjem bila logicna... Ali ona vam daje najvece sanse.
Vitamini ne mogu izleciti rak. Ideja da 42 dana bez proteina zaustavlja hranjenje tumora nazalost nije tacna - metabolizam proteina u telu regulisu hormoni, ako ih tumoru uskratite iz ishrane on ce ih jednostavno pribavljati iz misica, smanjice produkciju antitela koja su proteini, jer je on u stanju da luci te hormone u skladu sa svojim potrebama ili prosto slucajno bez kontrole od strane ostatka organizma...
Sustina pravilne ishrane bolesnika od malignih bolesti je obezbediti ostatku organizmu da prezivi i funkcionise pored malignog tumora, dok se bori sa tumorom i dok na neki drugi nacin pokusavate ubiti tumor. Ako tumor trosi puno aminokiselina za pravljenje sopstvenih proteina, onda ostatku tela morate obezbediti jos vise da bi moglo raditi...
Mnogo onoga sto ste napisali nazalost ne stoji :( Cak se dosta toga eksperimentalno pokazalo kao stetno.
Ali sve u svemu zelim vam srecu! Dobro je da pokusavate i dobro je da citate, glavu gore :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Čet Maj 31, 2012 12:11 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 11:07 am
Postovi: 223
Hvala vam doktore sasasa na savetima i ohrabrenju i sto ste se javili.

Ne nisam odustao od zvanicne medicine ali mislim da ima i nesto sto pored nje moze da pomogne obolelima ,bila to alternativa,autosugestija,Vera,Ljubav i Nada.

Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Sub Jun 02, 2012 8:30 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 7:31 pm
Postovi: 27
sasasa hvala na odgovoru i kvalitetnom razmisljanju
ja radim sa djecom koja imaju autizam i vidim sto sve roditelji rade da bi "izljecili" i skinuli tu dijagnozu sa svog djeteta. puno toga mi nema ni logike ni pameti a opet lako je meni mudrovati i razmisljati hladno mozgom kad se tu ne radi o mom djetetu i kad je srce puno vise umjesanije nego pamet.
i sve te metode ja prihvatam jer ako pomaze njima roditeljima i daje nekakvu nadu za bolju buducnost njihovog djeteta to mi dode ko da stavljam pamuk na njihovu ranu.

kad mi je mama dobila dijagnozu rak a nakon par sedmica i rak s ametastazama na 5 mista tto mi je zvucalo ko osuda na skorasnju smrt i sokiralo nas je svih.
ona je trazila hitno da je ukljuce na kemoterapiju pa je par dana nakon dijagnoze vec lezala u bolnici i primala kemoterapiju.
nakon trece terapije joj je napravljen ct koji je pokazao male napretke tj da se rak i metastaze ne sire.
poslije cetvrte se tako lose osjecala da je morala nositi pelenu i nije bilo poboljsanja ni par dana prije pete terapije.

i onda je ona uzela odluku u sveje ruke a to je da zeli probati na prirodan nacin se ljeciti jer su joj kemoterapije bile prepreprebolne ( a inace ima visoki prag boli s obzirom na zivot koji je nikad nije mazio)

obiteljski prijatelj ( glavna ljecnica na hitnoj) joj je dolazila u iznenadne posjete tokom 42 dana i mjerila joj tlak, krv i slicno i sa svakim danom moja mama je bila i osjecala se bolje.

nakon terapije imala je ct koji je pokazao totalno smanjenje svih metastaza i raka ( ovo su njene rjeci, ja nemam nikakav papir ni dokumenat jer ne zivim blizu nje al za 3 sedmice idem dolje pa cu ja svu dokumentaciju pokupiti i otici kod onkologa da mi objasni nalaz)
neke stvari dok se ljecila u bolnici nisu mi jasne...npr dorucak koji se sastojao od vruce krafne i bijele kave ili kruha sa margarinom i marmeladom.... a sve nabrojeno je pretesko za napaceni organizam + secer i kolihidrati hrane stanice raka.

nesto sigurno postoji u prirodi,prehrani, izgladnjivanju... u japanu su onkolozi otvorili velike klinike bas za ovu metodu ljecenja. tih klinika ima i po evropi a amerika ne priznaje pa zato najveca klinika je u meksiku.
zahvaljujuci inetrnetu vise nema granica i da, moze se svasta pronaci a moze se naici i na dosta toga koje budi nadu ( pogotovo iskustva pacijenata koji su bili u istoj ili slicnoj situaciji)
ima i dokumentarac koji bi bilo dobro pogledati ( neznam dal smijem okaciti ovde?)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KAKO SE BORITI SA KARCINOMOM SAVETI I ISKUSTVA
PostPoslato: Sub Jun 02, 2012 9:22 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2012 12:14 am
Postovi: 281
Zokac,
stigla mi je poštom Antikancer knjiga, čitam je i odlična je, i kao prevencija za zdrave osobe. Preporučujem je svima!!!

Ljubav, vera, nada! Držite se ljudi!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 292 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 33 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: