Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Uto Maj 18, 2010 2:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Maj 18, 2010 2:41 pm
Postovi: 3
Pozdrav! Imam 29 godina i u braku sam skoro 3 godine. Od kada smo dobili dete, a tome ima skoro dve godine sexualni zivot nam je moze se reci nikakav. Nikako se ne mogu pohvaliti brojkom od 3-4 odnosa mesecno. I to mi uzasno smeta. Vise ne znam sta da radim, na svako moje prebacivanje sto nam je takav sexualni zivot ja sam ovakav ili onakav, ona je umorna, ovo ono. Ja to sve razumem ali mislim da malo preteruje. X puta se desava da legnemo i ona jednostavno zaspi i to je to. Razumem da je umorna ali da jednostavno nema zelju..svasta radim da je podstaknem, spavam go..ma sta sve ne...i nista!!! I ono malo sexa kada imamo bude super, svaki put dozivi orgazam i tu je sve ok....i bude stvarno lepo...ali ja ne znam koliko cu jos moci ovako...mislim, kada ce sexa biti ako ne sada???????????? Da li umisljam da je moj zivot u problemu ili to stvarno i jeste slucaj? Hvala na ozbiljnim odgovorima (ako ih bude bilo) :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Uto Maj 18, 2010 5:56 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Da li supruga ima slobodno vreme tokom dana ili je stalno uz dete?
Da li je zaposlena ili ne?
Kako izgleda njen a kako vas dan?
Kako je vash seksualni zivot izgledao pre rodjenja deteta?

Kako se supruga porodila, prirodnim putem ili carski rez?
Kakav je porodjaj bio?

Da li je dete zdravo? Ide li u vrtic? Ili je stalno sa njom kod kuce?

Da li vi i supruga imate vreme samo za za vas dvoje, bez deteta, a da to nije u spavacoj sobi kada je vama do seksa?

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Sre Maj 19, 2010 5:30 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Maj 18, 2010 2:41 pm
Postovi: 3
Da, supruga je zaposlena, oboje radimo. Naravno da smo sa detetom kada dodjemo sa posla i to je sve u redu. Doduse, to vise i nije beba, vec dete od dve godine..
Pre porodjaja je sex bio mnogo cesci, strastveniji i zivlji. Nismo se ni dugo mucili da napravimo dete...Porodila se carskim rezom posle nekoliko dana mucenja da se porodi normalno..
Sada je dosta iskompleksirana tezinom jer nije skinula svu kilazu koju je nabacila u toku trudnoce i to joj pravi velike probleme..mozda je i razlog tome sto ne pamtim kada smo sex imali po danu, pod svetlom!!!!! Znaci to je uvek ali UVEK u krevetu, nikada negde drugde i u mraku!!!
Pa i nemamo vremena samo za sebe, tj da smo bez deteta. Moze se reci da smo skoro 100% sa detetom jer ga nemamo kome dati na cuvanje kako bi smo se opustili ili otisli negde sami....


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Sre Maj 19, 2010 9:01 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Eto odgovora na vasha pitanja :)

Manjak vremena za vas dvoje, puno vishe ozbiljnih obaveza, njen problem koji je samo njen vezan za baby tezinu koje ne moze da se reshi tako brzo, obaveze oko deteta, vaspitanje, posao, obaveze, novac, porodica...promene od nekadashnjeg nacina zivota, koji je predpostavljam bio zabavljanje, izlazenje, uzivanje nije bash isti kao period koji je sada prisutan u vasem zivotu...sa druge strane promene u zeni posle rodjenja deteta su zaista velike, psihichki vece nego fizichke, to ste verovatno i sami shvatili a kako ce to neko podneti je individualno i zavisi od zaista mnogo toga.

Vi je ipak poznajete bolje od bilo koga drugog i znate kada je rapolozena da o tome prich aili ne, kada je raspolozena i zeljna a kada ne, i pokushajte da imate razumevanja i za njene potrebe, pa kakve god one bile, ako je to spavanje i povlachenje u sebe, tako je i poshtujte njeno vreme! Daleko od toga da treba da ze mirite sa nechim sa chim niste zadovoljni ali sa druge strane potencirajuci na seksu po svaku cenu i traziti od nje neshto do chega joj nije, ond ase stvara veci problem!

Pokushajte da dete date na chuvanje nekome, preko noci, posvetite celo veche jedno drugom, prichajte ili jednostavno budite sa njom onako kako ona zeli! Nije sushtina braka i zivota seks! Mushkarac to mozda nikad ne oseti ali iz ugla zene vam sve ovo pisem, posebno posle porodjaja, velikih zivotnih promena, svakodnevnog stresa, umora, posla...

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Čet Maj 20, 2010 1:37 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Maj 18, 2010 2:41 pm
Postovi: 3
Hvala na dogovoru..mada ne zelim da me i vi pogresno shvatite - ne zelim ja sex posto-posto....neeeeee....niti se po meni brak zasniva samo na tome..nego se eto jednostavno trudim da nam nista u zivotu ne manjka, da svega ima jer imamo uslova za sve..tesko cemo se snaci da dete damo nekome na cuvanje jer je to skoro ne izvodljivo tako da sam i ja smatrao da i u tome ima problema..ne mozemo sada nikako da odemo negde na vikend, sami, da uzivamo, samo leskarimo i ne izlazimo iz sobe..tesko je to sve izvodljivo i to sve verovatno gusi....


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problem ili umisljam?
PostPoslato: Čet Jun 17, 2010 10:48 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 6:00 am
Postovi: 75
E pegasusss da si moj muz!! :lol: Ja imam isti problem sa muzem samo smo obrnuli uloge. Od mog porodjaja sve se okrenulo. Bilo je perioda kada ja nisam mogla tj. imala zelju od silnih obaveza prema detetu a moj muz nije hteo nista da pomogne. Bile su te fore idem u drugi krevet da odspavam...Prosla je prva godina druga sad treca odavno se sve vratilo u normalu ali nas seksualni zivot ni da mrdne. Sve sad ce sad ce ma videces ti a onda prolaze dani nekad i mesec dva potpuno poludim jer sto ti rece kad cu ako ne sad. Sve sam uzimala u obzir i bebu i moju debljinu i umor i na kraju u redu da nema zelju ali to mnogo dugo traje. Da bih pomogla oslabila sam,doterujem se, sminkam ne teram ga da mi pomaze oko kuce deteta jer se bunio, dete je poslo i u vrtic pa smo sami skoro celo prepodne, uvece je stavim oko 9h da spava znaci ima vremena i tad ali nista... Iskrena da budem i ja gubim zelju da se stalno motam i namestam i pravim udobnosti. Na kraju valjda i meni treba neki podsticaj? Najgore je to sto sam pocela da razmisljam o nekim drugim vezama...stvarno se trudim da sebi izbijem to iz glave ali mi je toliko potrebno da budem sa nekim i da osetim onu prelepu opustenost i zadovoljstvo. Fali mi ne samo seks vec i malo neznija osecanja sa njegove strane. Nekad pomislim da smo kao brat i sestra. Kao komsije. Do sad smo sto puta pricali o tome ali nekako uvek ja ispadnem kriva. Ali posle jedne njegove legendarne recenice shvatila sam da je ljubomoran jer sam ja dosta vremena provodila sa nasom cerkom posebno kad se rodila a manje sa njim sto je bilo mnogo drugacije pre porodjaja. E sad cini mi se kao da mi vraca. Ali vraca mi boga mi vise od dve godine i nisam sigurna koliko cu jos ovako da izdrzim.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: