Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: klinika Ivanovic
PostPoslato: Pon Jan 04, 2010 2:34 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 9:04 pm
Postovi: 31
Krenula sam nedavno u ovu kliniku zbog nemogucnosti zaceca vise od 3 godine. Upala sam kod nekog doktora koji ce me prvo ispitati pa ce mi reci sta dalje, inseminacija, VTO ili psihijatar :). Zanima me da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovoj klinici, buduci da su misljenja podeljena, i koliko u proseku traju pretrage dok se ne odluci da se udje u program VTO. Hvala unapred!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: klinika Ivanovic
PostPoslato: Uto Jan 05, 2010 9:57 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm
Postovi: 106
Zdravo Anna

Bas kao sto si i rekla, misljenja su jako podeljena sto se tice ove klinike. Ja licno nemam bas neko pozitivno iskustvo, cak naprotiv... Doktorka je strucna i mozda po strucnosti jedna od najboljih u zemlji ali je jako gruba i hladna i uopste ne sagledava psiholoski aspekt VTO i stanja kroz koje zene prolaze tokom tog procesa. Nas dve se uopste nismo razumele i nikada vise ne bih otisla u tu kliniku bez obzira na svu strucnost.

Sto se tice vremena koje je potrebno da se nesto konkretno preduzme i pretraga sve to je jako individualno. Kod mene je to islo jako brzo za mesec dana smo zavrsili sve pretrage i krenuli u proces. Medjutim, doktorka Goca je specificna po tome sto nista nece da preduzima dok joj sve ne bude jasno i dok ne bude imala jasnu sliku o vasem stanju. Tako da nece napamet nista i to je dobro (za razliku od nekih drugih klinika koje malte ne napamet ulaze u proces). Ponekad pripreme mogu da traju i do 6 meseci ali opet kazem sve je to jako individualno.

Zelim ti mnogo srece, naoruzaj se strpljenjem i bice na kraju sve dobro...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: klinika Ivanovic
PostPoslato: Uto Jan 26, 2010 2:25 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jan 26, 2010 1:48 pm
Postovi: 1
Draga Anna,
Registrovala sam se na formum tek kad sam videla naslov ove teme kako bih ti dala punu podrsku da nastavis preglede u bolnici Ivanovic.
Ako ti je najvaznije da te vodi doktor koji je strucan i temeljan, Goca Ivanovic je pravi izbor. Ako ti je takodje bitno da se na klinici/kod lekara osecas kao covek, da si u jednom cistom i prijatnom ambijentu normalnom za bolnicu, opet je klinika Ivanovic pravi izbor. I ako ti je vazno da usluge platis realno i prosecno, a ne da te oderu, opet si na pravom mestu.
Na klinici Ivanovic se ne gubi vreme, analize se rade jedna za drugom u vreme ciklusa kad treba da se rade. Meni je doktorka crtala kako treba da izgleda zdrava materica na ultra zvuku i rekla da dok to ne postigne, dalje ne idemo. I postigla je, i mnogo vise od toga. Histeroskopiju je cak ponovila po drugi put jer je sumnjala da je jos nesto ima u materici i bila je u pravu.
Mnogi kazu da je dr Goca Ivanovic hladna osoba, ja samo mislim da je vredna. Ima posla i nema vremena da prica satima, sto mnogi ocekuju. Ali zato kad ti prvi put uzme dokumentaciju, ona nju analizira kasnije i sa vrlo jasnom slikom o tvom stanju se pojavi prad tobom sledeci put. Znaci, nije te zaboravila cim si zatvorila vrata od ordinacije. Inace, ume da bude duhovita i dovoljno je da razmenite par recenica i da te opusti. Nije strasna, videces. Jeste da smo svi mi osetljivi na ovu temu ali ljudi svasta ocekuju, mozda nekad bolje da prvo odu kod psihijatra na kauc jedno sat vremena pa onda kod ginekologa.
Usput da kazem, meni kod njih nije uspelo vantelesno, ali sve drugo sto su uradili dovelo je do toga da ostanem trudna prirodno. Moja sestra je imala slican put, opet kod njih.
Zelim ti puno strpljenja i srece, misli pozitivno, izabrala si dobru kliniku.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: klinika Ivanovic
PostPoslato: Pon Feb 01, 2010 1:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Okt 04, 2009 9:15 pm
Postovi: 11
Cao Ana!
Ja sam otisla u kliniku Ivanovic zbog problematične menstruacije. Preporučili su mi doktorku Biljanu Todorovic u smislu da je najbolja, i jeste. Ona mi je otkrila hidrosalpinks, koji sam u decembru operisala i ja sam sa njom prezadovoljna. Hvala joj sto je otkrila to, s obzirom da mnogi drugi lekari nisu to primetili. Detaljisti su, po meni je to upocetku bilo cudno, ali da takvi nisu bili, ne bi se ni otkrilo.
Ako se odlucis za njih, ne brini se, u pravim si rukama.
Srecno!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: klinika Ivanovic
PostPoslato: Pon Feb 01, 2010 4:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 9:04 pm
Postovi: 31
Da, zaista su sjajni, vrlo su temeljni i precizni, ja sam kod doktora jos uvek, a posle cemo videti. Ustanovljeno je vrlo brzo da imam polucisticne jajnike, neredovne cikluse i odsustvo ovulacije, pa mi je doktor dao da pijem siofor 850, ujutru i uvece. Inace, lek mi je veoma tesko pao, ali su svi simptomi nestali kroz nekih 12-15 dana . Receno mi je da je kontrola za dva meseca i trebalo bi da pocnem prirodnim putem da stvaram jajne celije :D, a onda cemo videti ! Sve u svemu veoma sam zadovoljna i nadam se da ce sve biti ok, sto i vama devojkama takođe želim :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: klinika Ivanovic
PostPoslato: Uto Feb 02, 2010 3:36 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am
Postovi: 385
Lokacija: Beograd
Pogledaj moj podpis i sve ce ti biti jasno!
Sto se tice Goce Ivanovic i njenog odnosa sa pacijentima ja imam samo reci hvale. Vidim neki kazu da je gruba ja bih pre rekla pravicna i dosledna. Surovi profesionalac. Nece te poslati u postupak dokle god misli da nisi psihicki i fizicki spremna za to. Odlican je psiholog, pripremi te za postupak u svakom smislu. Dve godine lecenja kod nje i uspeh iz prvog pokusaja u njihovoj klinici. Pre dve nedelje proslavili smo prvi rodjendan! :D
Srecno

_________________
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 72 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: