Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: KONACNO! Afera civikuk, klompe, fotelje...i ostale trice...
PostPoslato: Čet Okt 22, 2009 3:26 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm
Postovi: 673
Osvrnucu se samo na direktora prof. Milinica sa KBC Bezanijska Kosa! Bolnica je OK sredjena, ne mogu da se zalim na to, ne ceka se mnogo i nema neke guzve, lep je i kraj...mozda je to posledica nastavka (manje pacijenata), posto nije tako idelano! Ko ne zna, uhapesno je nekoliko lekara zbog masovne pronevere velike kolicine drzavnog novca a izmedju ostalo i prof. Milinic!

Umesto sto je doticni "prao" novac preko skupih klompi, civiluka i slicnih kvazi "periferija" bolje da je platio jedno dobro usavrsavanje internistickog kadra :lol: Apsolutno stojim iza toga da KBC BK ima jednu od najlosijih baza i skola gastroenterologije. Kadar je potpuno neupotrebljiv pocev od patohistologa, endoskopista pa do gastrologa. Bezbednije bi bilo za pacijente da ja obucem mantil umesto njihovih strucnjaka...koliko sam imao prilike da vidim oni su samo liferovali preminule do kapele.

S druge strane bih pohvalio njihovu hematologiju i imunologiju, vrlo su ljubazni i korektni! Cuo sam da su dobri i kod lecenja nekih onkoloskih stanja, ali gastro im je jedno od najgorih sto se kvaliteta dijagnosticiranja i lecenja. Zali Boze prostorija :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KONACNO! Afera civikuk, klompe, fotelje...i ostale trice...
PostPoslato: Čet Okt 22, 2009 4:00 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm
Postovi: 446
Ma kakvi MACHINE ma to nije istina,ja neverujem. :lol: :lol: :lol:
Nasi lekari proneverili,ma ni slucajno. :lol: :lol: :lol:
Korumpirani,ma kakvi,neverujem. :lol: :lol: :lol:

Ali mozda je ipak bilo "kvrc".

_________________
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: KONACNO! Afera civikuk, klompe, fotelje...i ostale trice...
PostPoslato: Čet Okt 22, 2009 5:14 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 3:38 am
Postovi: 527
Lokacija: Weissenburg am Sava und blauen Donau
Slucajno sam upoznat sa tim slucajem (clan moje najuze porodice je vrlo visoko kotiran u toj bolnici, a i sam sam donekle kotiran u politickom zivotu Beograda i Cukarice)... Anyway, Milinic 100000% provereno, nije uzeo ni dinara od toga. Jedan relativno skroman covek koji je malo unapredio bolnicu prvi put posle Mome Babica (za razliku od krajnje nesposobnog Tome Randjelovica, koji je kasnije 10ak dana bio gradski sekretar za zdravstvo ispred LDP-a, a njega je nasledila Dragana Jovanovic). Milinic, a i svi ostali direktori, su dobijali vec pripremljene tendere koje su mogli samo da potpisu ili da podnose ostavke. Visak novca od tih gotovih tendera (a bilo ga je mnogo) je isao pokojnom Bogdanovicu (njega su zvali 10%, a uzimao je i vise), gradonacelniku Djilasu i Vladi Subarevicu (bivsi clan gradskog veca zaduzen za zdravstvo, koji je isao po bolnicama i dirigovao koji ce tenderi proci, a to ce tek izaci na sud, buduci da je dosta tih sastanaka, koje sam licno slusao i nisam mogao da verujem sta cujem, snimljeno i bice poslato Kuriru, Pressu i Pravdi u najskorijem roku). O tome govori i kolicina novca koja je placena za npr. jedan obican godisnjak (500 primeraka mislim da je bilo), 5 bilborda i jedan osrednji sajt. Sve ovo nema trzisnu vrednost vecu od 3000e, a suma koja je placena McCann-u (gospodinu Saperu) za to je bar desetostruko veca. A takvi su primeri nebrojeni i u bolnicama i van bolnica. O tome takodje govori da nije bilo ni jednog sumnjivog tendera visokog nivoa pre nego sto su klinicki centri pali pod gradsku vlast, o cemu opet govore nalazi UBOPOK-a... Generalno, Demokratska Stranka na svim nivoima funkcionise tako (to sto rade na Cukarici je bruka i sramota za opstinu). Kada je UBOPOK prvi put usao u KBC Bezanijska Kosa, nije nadjena ni jedna nepravilnost; ali je pod pritiskom gospodina neuspelog masinskog inzenjera i gospodina napirlitanog nam predsednika, posle 4 ili 5 poseta UBOPOK-a, sve prosto totalno isfingirano i pronadjeni su ti civiluci (ko ih je video, zna zasto toliko vrede i sta je tako specijalno kod njih). Tuzno je sto je Dragana Jovanovic samo iskoriscena za obracun izmedju Demokratske Stranke i G17+ i potrosena na ovaj nacin, jer je ona juce podnela ostavku na mesto gradskog sekretara za zdravstvo, ali ni ona nije imala izbora, buduci da je radila sto i ostali direktori (desilo se da je dan pre nego je trebalo pred skupstinu grada da preda izvestaj o poslovanju Instituta za plucne bolesti, dok je bila direktorka, neko "obio" kancelariju direktorke Dragane Jovanovic i ukrao svu dokumentaciju :lol: :lol: :lol: ).

Epilog: Demokratska Stranka je ucutkala G17+ (Milinic je kadar G17+, kao i ostali direktori koji su razreseni; cudi me kako niko nije dirao gospodina Bajeca koji je kadar DS :lol: :lol: ); LDP je posle 2 neuspela gradska sekretara verovatno izgubio unutarkoaliciono pravo da izabere i sledeceg, a ne nalazi se u poziciji da moze da ucenjuje Demokratsku Stranku, buduci da je trenutno ispod cenzusa; DS je dobio svoje direktore, pa sad moze jos vise da lapa, a gradjani Srbije su (kao i u svakom aspektu zivota), zahvaljujuci korupciji i lopovluku koja dolazi iz redova DS-a, i ovaj put ostali uskraceni za bar neku pozitivnu promenu... I tako u krug...

_________________
Cogito ergo doleo....


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: