Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Hipnozom protiv impotencije
PostPoslato: Čet Okt 08, 2009 3:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 9:36 am
Postovi: 17
Da li je neko nekada cuo za ovu vrstu tretmana?

cena tretmana je 80e,obicno je potrebno nekoliko tretmana da reshi problem (Tako sam citao)

http://www.hipnoza.org

" Seksualna nemoć ima mnogo različitih naziva, kao što su: NEDOSTATAK LIBIDA, IMPOTENCIJA, EREKTILNA DISFUNKCIJA, SEKSUALNA SLABOST, SLABA EREKCIJA, PREBRZA EJAKULACIJA...... i ko zna koliko još.


Seksualna aktivnost je jedan od najlepših načina izražavanje ljubavi i intimnosti. Odavno je dokazano da je redovna seksualna aktivnost jedan od najprijatnijih i najbržih načina za eliminaciju tenzija, napetosti i negativnog stresa. Tako da, bilo kakav problem sa seksualnom sposobnošću može imati katastrofalan uticaj na život svakog čoveka.


Prvi korak u rešavanju ovakvih problema je kompletna medicinska i biološka provera. Odnosno, detaljni medicinski pregledi da bi se otkrio mogući fizički ili biološki problem odnosno obolenje.


Kad ste jednom definitivno potvrdili da ne postoji nikakav biološki ili fizički razlog za seksualnu nemoć, tad shvatate da niste bolesni. Ta vaša seksualna nemoć je samo problem. To je problem koji je smešten u Vašem umu, tj u Vašoj podsvesti. Bez obzira da li je u pitanju: potpuni gubitak erekcije, delimični gubitak erekcije ili problemi sa ejakulacijom. Ovi problemi se javljaju kao posledica negativnog stresa. I to je reakcija Vašeg tela na akumulirane negativne misli, strahove i stalnu zabrinutost zbog mogućeg lošeg ishoda seksualne aktivnosti.


Izaberite metod i Terapeuta


Ako su vam do sada govorili i objašnjavali vam da ste ’’bolesni’’ – Ne verujte im, to nije istina. Odbacite te i takve sugestije sad i zauvek. Takav stav je arogantni pristup vašem problemu, nastao iz neznanja kako se takav problem rešava brzo i lako, potpuno prirodnim putem. Svi ljudi sa takvim stavom kojima ste se obraćali za pomoć, u startu su vas bez milosti osuđivali na neuspeh. Takav njihov stav je bilo teško sidro koje su vam vezivali oko nogu i slali vas u dubinu da hvatate zlatnu ribicu. Vaša seksualna nemoć je samo problem, a nikako bolest.
Prvo i osnovno je: Vaš problem nije nastao kao posledica neke zaraze ili virusa, što znači da nije fizičkog ili biološkog porekla. (Tako pokazuju nalazi, zar ne?) Takav problem nastaje kao posledica vašeg razmišljanja o sebi i Vašeg doživljaja sebe i sveta u kome živite. Samim tim nikakvi medikamenti ga nemogu eliminisati trajno. Medikamenti ga mogu samo maskirati i umrtvljujući na kratko vaša osećanja - odložiti. Takav problem se ne rešava na nivou uma gde se manifestuje - svesnom nivou. Taj problem se razrešava i eliminiše na nivou uma gde je i nastao - na podsvesnom nivou uma u Vašoj „Podsvesti“.


U skladu sa ovim navedenim činjenicama zapitajte sebe: Dali neko ko misli da sam ja „Bolestan“ i da mi treba hemija da bih se osećao dobro, može da mi pomogne da se stvarno tako i osećam?


Odgovarajući sebi na ovo pitanje, izaberite terapeuta koji ima stav: Vi niste bolesni i koji zna kako da Vam pomogne da otkrijete i eliminišete pravi uzrok vaše seksualne disfunkcije. Ovim izborom pružate sebi šansu da živite svoj život smireni i zadovoljni bez uzimanja bilo kakvih supstanci.


Hipnoza
Hipnoza Vam može pomoći da otkrijete skriveni razlog svoje seksualne nemoći. Sledeći korak je oslobađanje od okova negativnih uverenja i loših iskustava iz prošlosti. Iznenadićete samog sebe kad otkrijete koliko je Vaša podsvest brza i efikasna, pretvarajući Vaš trenutno slab ili nikakav seksualni život u stalnu želju i potrebu za seksualnom aktivnošću.


Neverovatnu snagu Vaše podsvesti Vi već odlično poznajete, jer ona je ta koja bez obzira na sve vaše želje i molitve sledi i izvršava program po kome Vi sad funkcionišete - tj ne funkcionišete. Zamislite sad, kako će izgledati Vaš seksualni život, kad se njena snaga usmeri da radi za Vas, sa jasnim ciljem da ste Vi seksualno maksimalno sposobni i moćni. Uživaćete ponovo i biti potpuno sigurni u sebe i svoje sposobnosti.


Koliko seansi je potrebno da se oslobodite ovog problema? Praksa je pokazala da je nekoliko seansi dovoljno da biste ponovo uživali u ovoj radosti Vašeg života."

pogledajte deo vezan za impotemciju => http://www.najnaj.com/iskustva.html


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Hipnozom protiv impotencije
PostPoslato: Čet Okt 08, 2009 4:25 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Postovi: 1352
ne znam sta da ti kazem...mislim da je ovo bacanje para...evo moj brat je zbog steriliteta narucio neki caj kod nekog coveka dole iz srbije,ne znam jel ima cajeve za tvoj problem,alii sto se tice hipnoze mislim da to nije nista...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Hipnozom protiv impotencije
PostPoslato: Čet Okt 08, 2009 6:15 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 9:36 am
Postovi: 17
Slavko_slavko je napisao:
ne znam sta da ti kazem...mislim da je ovo bacanje para...evo moj brat je zbog steriliteta narucio neki caj kod nekog coveka dole iz srbije,ne znam jel ima cajeve za tvoj problem,alii sto se tice hipnoze mislim da to nije nista...


jel mozes da se raspitash da li imaju cajevi za impotenciju,povecanje sex zelje.... koja je cena tih cajeva i koliko dugo ttreba da se piju?

mozes da mi napises na pp


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Hipnozom protiv impotencije
PostPoslato: Čet Okt 08, 2009 8:53 pm 
Korisnikov avatar OffLine Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 9:59 pm
Postovi: 1910
ma pisi ovde slobodno,nemam nista protiv.

_________________
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 48 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: