Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2, 3, 4  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: JAKO SAM NE ZADOVOLJNA NASIM SEKSUALNIM ZIVOTOM, STA DA RADI
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 12:10 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 11:54 pm
Postovi: 16
Imamo po 23 godine, u vezi smo tri godine. imamo jako retko odnose, nekad se desavalo da prodje i po mesec dana, sada je to nedeljno ili svakih deset dana.Kada imamo odnos sve je u redu, oboje budemo zadovoljni, smatram da nam seks nije nimalo dosadan ili ne strasven. Stalno pricam sa njim o tome i zalim se jer mi to jako nedostaje a previse ga volim da bi ga ostavila. I kada imamo to se desi jer ja bukvalno kukam ili krenem u akciju :oops: Po njemu to nije toliko bitna stvar i uvek ima neki razlog zasto nemamo odnos. Ne vara me u to sam poprilicno sigurna, jer i da hoce nema priliku jer smo skoro uvek zajedno. molim vas pomozite, da li ja preterujem ili...on ima neki problem.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 12:43 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Postovi: 79
slican problem imala je moja drugarica sa svojim muzem.I ona ima 23 godine, puni 24 za mesec ipo, bili su u braku nesto jace od 3.5 godine i u poslednjih godinu ipo imala je indentican problem kao ti. Imali su retko sex, kada su ga imali uvek je bilo na njenu inicijativu ali je bilo lepo-kaze ona, kad je bilo. Pokusvala je sve, od razgovora lepih, preko svadja i histerije jer je normalno bila nezadovoljna do odlaska sexologu sto je njega jos vise ubilo u pojam, dogadjalo se da prolazi i stoji gola pored njega a da je on ne registruje, a veruj mi, primeti je svako na ulici!!! Na kraju se razvela!!! Nije jos zvanicno potpisala papire o razvodu, ali se odselila iz njihovog stana. On je govorio kako je preopterecen mnogim stvarima, preko posla, do para, do kredita za stan i tako tih stvari koje mogu da muce jednog muskarca koji pokusava da se skuci. Mozda tvoj dragi ima nekih problema na pemeti pa mu nije cesto do takvih opustanja. Psihicke je prirode garant, ako kazes da vam je lepo kada imate odnose, sto znaci da se ipak nekada desavaju. Muskarci umeju da stvore sebi jos vise pritiska u glavi ako se njih vrsi pritisak zbog takve delikatne situacije, i onda sto vise razmisljaju o tome, to sve teze biva. Opusti se i pokusaj da opustis i svog dragog... Ja sam imala isti problem, samo sto je moj bio malo gore prirode...ja sam saznala da mi se tadasnji decko sa kojim sam bila u vezi 6 godina drogira...te, zbog toga je izbegavao sex jer nije mogao da postigne i odrzi erekciju. Nadam se da to nije kod tebe problem. Naravno, ostavila sam ga.Mladi ste, opustite se, unesite neke novine, prolece je, ide leto...bice sve ok, osim ako te on ne izbegava iz samo njemu znanih razloga.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 1:36 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 11:54 pm
Postovi: 16
To govorim sebi vec dve godine, svaki mesec, bice bolje bice bolje...a ono nista.Znam da ga psihicki pritiskam, ali ne znam sta vise da uradim, bilo je i toga da ja kuliram po dva meseca ajd kao da mu dam prostora da se opusti...a ono jos gore. Nema sta nisam pokusala, sve cake i cakice, novine i tome slicno. upali to jedanput, pa opet posle isto. Dosadilo mi da sve to ja smisljam i 'organizujem'. Imamo dosta otvorenu vezu, tako da mogu da kazem da nema nekih problema, pa da ga to preokupira, zavrsava studije, ima siguran posao, normalnu i zdravu porodicu...
Njegovo misljenje o seksu je da to nije bitno, da je dovoljno jedanput u daset dana[STO SE U NASEM SLUCAJU RETKO DOGADJA]. Sto mi je nenormalno da jedan mlad zdrav i prav decko moze da misli, s obzirom na to da se vidjamo skoro svaki dan.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 1:51 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Postovi: 79
ne moze da nije bitno i nemoj bar ti tako da prihvatis, a ne bi smeo ni on! Sex moze da odrzava losu vezu i da upropasti dobru vezu. Ma koliko mi svi mislili da smo nekada iznad toga, to je jedna od nasih primarnih potreba ! Na kraju krajeva to je prirodan nagon koji mora da postoji kod mladih i zdravih osoba! To je jednostavno zdravo i potrebno nasem organizmu, pa tek posle nasem psihickom stanju. On se ubedjuje da nije bitno verovatno iz nekih drugih razloga, da ste na pocetku veze, pa da kazemo kako to radi kako bi ti pokazao neko postovanje...ali vi vec imate ozbiljno razvijen odnos... Znam da ne znas sta da radis? Da li da ga ostavis na miru, ali ako popustis, on ce nastaviti sa svojom kolotecinom a ti ces ostati nezadovoljna, zbunjena i nervozna sto nikako ne moze dobro da se odrazi na celokupno tvoje raspolozenje i posebno na vasu vezu... Nesto mora da postoji, ne verujem u pricu da mladom, zdravom muskarcu koji ima lepu vezu, stalan posao, zavrsava studije sex nije bitan !!! To mi jednostavno nije jasno ! Nesto tu ne pije vodu. Ne plasim te, ali ne verujem samo u tu pricu da mu jednostavno to nije bitno. Mora da postoji neki razlog iza tog smesnog pokrica. Ti ga najbolje poznajes. Verujem ti da si umorna od svega, ja sam se tako mucila dve godine, izigravala sam cak i francusku sobaricu, pa nije upalilo, ali moji razlozi su tek kasnije naisli na pravi odgovor. Isrpis na kraju svu mastovitost i snagu, a on i dalje nista... Potrudi se koliko misli8s da vasa veza zasluzuje, a onda sto bi rekli rep na krsta i u beli svet, verujem da iama mnogo onih koji nece imati takvih problema sa tobom. Mlada si da bi bila sexualno nezadovoljna u vezi, da si sama bez decka pa i nekako . Mozda on tako funkcionise, mozda je njemu dovoljno tako retko, od kud znam, ali ako tebi nije dovoljno...tu vec imate problem...


Poslednji put menjao megili dana Pet Maj 16, 2008 1:55 pm, izmenjena samo jedanput

Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 1:51 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am
Postovi: 1003
Stvarno retko imate intimne trenutke, ali i pored njegove mladosti i zdravlja, mozda je to njemu prosto sasvim dovoljno!

Ali je poenta sto tebi nije dovoljno.

Zato i postoji 'zabavljanje' da se vidi koliko par jedno drugom odgovara.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 2:04 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 4:05 pm
Postovi: 247
Ne znam koliko ce ti ovo pomoci,ali to je iskustvo meni jako bliske osobe.U istim je godinama bila kad se udala ,a pre udaje je bila sa tim deckom vise godina.Njoj je bilo potrebno vise seksa(plus sto nije ni bila zadovoljna).Tada je bilo sramota da raskine veridbu i otkaze svadbu zbog toga,misleci da ce se sve srediti.Posle skoro devet godina braka,sa malim detetom ,ona se razvodi,zbog istog tog razloga.Guranje problema pod tepih,ga ne resava.Moras da budes iskrena sa samom sobom pre svega i da priznas sebi da li ti je i koliko vazan sex.Zamisli da tako bude zauvek,pa onda odluci da li da nastavis sa njim.Nista nije nenormalno,nekome treba svaki dan,a nekome jednom mesecno.Nekome sex nije toliko bitan,a nekome je jako bitan.Jednu vezu ne cini samo sex,ali ako tu dodje do neslaganja to moze da upropasti vezu.Isto tako dobar sex ne moze da spase neku vesu u kojoj sve ostalo nije kako treba.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 2:47 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 11:54 pm
Postovi: 16
Volim ga vise od svega i u ovom trenutku ne mogu da zamislim da nismo zajedno. Ali isto tako me ovaj problem izludjuje i ne mogu da zamislim da ceo zivot budem zeljna seksa. Ne znam sta je njegov problem a kroz pricu sa njim mislim da ni on ne zna. Nekad se desi [jedanput u pola godine ili vise] da od 4 dana imamo odnos dva- tri puta i tada bude sve bukvalno savrseno i u seksu i u vezi,mislim da niko ne bude srecniji....i onda se desi da recimo dobijem i prodje 4-5 dana bez seksa i to se bez ikakvog razloga produzi na 10-15 dana bez seksa. kao da zaboravi koliko je lepo i korisno kada se to radi.onda ja moram da insistiram i pokrecem stvar, sto me izludjuje, jer se desi da me odbije uz razlog 'pa ti me mozes da razumes da se danas ne osecam dobro i da mi nije do toga'. Mislim u redu da mu nije do toga da smo to radili pre par dana...ali pre dve nedelje ne mogu da razumem. I onda nastane problem, ja se naljutim, svedja, to mu stvori pritisak itd.
Uz sve ovo izgledam sasvim normalno,privlacno i zadovoljavajuce za vecinu muskaraca...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 3:08 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Postovi: 79
Odredi svoje prioritete. Ako mozes da se pomiris sa takvom situacijom ( a vidim da ti ti malo teze pada ), mozda i uspete da nadjete meru jedno drugom, ako si spremna da igras po njegovom "ritmu". Ako nisi, zaista pokusaj da zamislis ako je sada tako dok ste mladi i bez nekih velikih problema i pritisaka, zamisli kako bi tek bilo jednog dana da se recimo vencate, pa dodju sasvim drugi problemi, deca, racuni, pasao.... trenutci vase intime treba da vam budu ventil u zivotu, filter kroz koji cete se oslobadjati svih zivotnih stresova. Razmisli dobro, pricaj sa njim, ako ti mozes da postujes njega u njegovom ritmu, moze i one tebe u tvom, nadjite neku sredinu nekako ako vam je stalo da oboje budete zadovoljni. Ovako, ti si nezadovoljna i opterecena vasim problemom, onda opterecujes njega pa i on postaje nervozan, onda dolazi do svadje...i kuda to vodi???? Resi sama sa sobom sta ti je i koliko bitno, kada vec ne mozes sa njim da resis.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 3:16 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
Postovi: 206
Evo da se i ja ubacim u ovu temu-ovako padobranski :lol: .
Takvo ponasanje moze da bude uzrokovano samo nekim problemom.
Malo je verovatno,kao sto i sama kazes,da nekom do toga nije prakticno nikada.
Razmisli i sama sta bi tebe navelo na takvo ponasanje.
X stvari mi sada padaju na pamet,sta je to sto bi eventualno bio razlog tome.
Kao sto su i mnogi pre mene rekli,ako je tebi sex bitan toliko da taj njegov ritam jednostavno ne mozes da pratis onda od cekanja i nadanja nema nista.Uvek moze da bude bolje,a i ne mora.
Sama jednostavno moras doneti odluku kako ces na neki suptilan nacin navesti njega da ti razjasni zasto je to sve tako,a onda na osnovu odgovora doneti odluku.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Maj 16, 2008 5:18 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 11:54 pm
Postovi: 16
Ne jednom nego sto puta smo pricali o tome, tj.dala sam mu do znanja koliko mi to znaci, fali...da sam ne zadovoljna. Ikad vidi koliko me to muci onda se potrudi i sve bude u redu ali to je sve relativno kratko i opet ne znam ni sama kako sve se vrati na staro. Taj period kad bude sve u redu ne samo da je meni lakse nego i on bude mnogo opusteniji i zadovoljniji. Sami ti odnosi mu jako prijaju to primetim a i sam mi kaze. Znaci sve bude ok, dok se ne desi neka pauzica, da nema seksa, da li zbog ciklusa, bolesti, odsustva ili slicno, na par dana i to se automatski produzi, sto mi nikako ne ide u glavu,jer mi je logicno da sto vise vremena prodje da imas vecu zelju. Recimo,sad skoro se nismo videli na nedelju dana jer sam bila van grada i kad sam se vratila nista, kao da smo juce to radili. Kod njega je to ok dok ide svojim tokom a cim se prekine tesko mu je da se povrati.Pprosle godine na moru smo imali odnos dva puta i jedanput kao da sam ga motkom naterala. Ali njemu je to sve bilo ok, kao sta bi vise......... a mi na odmoru, sami i sve to sto ide uz more


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Maj 17, 2008 8:35 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 10:48 pm
Postovi: 737
Evo i mene :lol: i mog misljenja,mozda pomogne....
S jedne strane mlad jeste da bi bio sexualno neaktivan tolike dane,a sa druge strane pa nismo svi isti,gde pisu pravila sex.odnosima?
S druge strane,mnoge zene dozivljavaju ljubav=sex,pa recimo situacija "nedstajala si mi" bi trebalo da se zavrsi jednim sexom,mozda on to tako ne vidi.
S trece strane mozda decko stvarno ima problem finansijske,psiholoske ili neke druge prirode a to jako zna da utice na muskarce,znam po mom suprugu.Mi zene smo mnogo fleksibilnije u tome,ja se recimo iskljucim isexam i nastavim sa brigom,a moj muz jednostavno ne moze da se opusti u glavi pa samim tim ni da se izrazi u krevetu kao svet.(znaci ne pricam o fizickom problemu vec u glavi)
S neke tamo druge strane,mozda ima problem fizicke prirode,pri nadrazivanju,odnosno pri sexu?
I sa poslednje strane,necu da stavljam kao mogucnost u tvom slucaju,ali prevara je moguca UVEK.Ako je neki par SKORO uvek zajedno ,jedan uvek moze da za vreme tog SKORO prevari zar ne?jedan brz strasan sex moze da bude zadovoljstvo i za par minuta...ali da ne ulazimo u to.
sretno iz srca

_________________
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lt1m.lilypie.com/aFKtp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers" /></a>


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Maj 17, 2008 12:03 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 2:19 am
Postovi: 101
Imala sam slican problem sa svojim nekadasnjim deckom. Bili smo 4 godine u vezi. U pocetku nam je bio sex fantastican, a onda se desilo da skoro 6 meseci nije bilo nista. Ja sam puno radila ali vidjali smo se bar par puta nedeljno. On se stalno izgovarao kako ima nekih problema, te nije raspolozen te....
Kasnije smo poceli i da zivimo zajedno, a sex se desavao jednom mesecno i to na moje insisitiranje. On je to video skoro kao da mi cini uslugu, pa je meni to zaista postalo mucno iako je sam sex po sebi bio sasvim ok.
Posle 4 godine smo raskinuli jer sam ga uhvatila da me je dok nisam bila tu prevario (mislim nije me varao godinama, nego eto bas tad kada sam bila duze odsutna).
Znatno kasnije nasao je novu devojku. Sa njom je sve bilo u tom pogledu ok. Ona mu je ocigledno bolje odgovorala. Iako je u pocetku kukao za mnom (mislim neverovatno!) i stalno se zalio na nju, sada su ok i uskoro ce se vencati. Ali ona je potpuno drugacija od mene. Ja bih to, a da se ne shvati pogresno, nazvala pravom krpom. Tj. on njoj moze da radi sta god hoce a ona ce mu uvek oprostiti. Ocigledno da se sa njom oseca kao pravi, dominantni muskarac, a samnom to ocigledno nije mogao iako ne mislim da sam neka zena zmaj. Jednostavno za razliku od njegove sadasnje imam svoje misljenje i vise samopouzdanja.
Ne znaci da je sve ovo i kod tebe slucaj, ali eto cisto iznosim moj primer.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Maj 17, 2008 3:53 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm
Postovi: 133
Resenje je u platonskoj vezi i vibratorima!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Maj 17, 2008 4:16 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 11:54 pm
Postovi: 16
Ja mislila da sam ja unikat u ovom problemu a ono svaka druga-treca isti problem. I sve raskinule!!!!!!!! Jeste da to traje po prilicno dugo [bar dve godine] al' mene jos nije napustila nada da ce se nesto promeniti. Dal' sam luda, uporna......ili nemam dovoljno hrabrosti, ko zna. Ali ja jos ne odustajem!!!!!!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Maj 17, 2008 4:27 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 1:45 pm
Postovi: 55
Ja cu samo izneti slucaj iz svog okruzenja povodom ove teme. Prosto me je tema podsetila na pricu moje drugarice. Bez ikakvih insinuacija ili zlih namera, navescu taj slucaj. Moja drugarica je bila dugo u vezi sa deckom koga je mnogo volela i on nju. Bili su oko 7 godina zajedno, sa nekim prekidima i raskidima, ali je veza ipak trjala tako dugo. Oni su u pocetku imali dobar seks, bila je zadovoljna, ali ubrzo je on poceo da izbegava seks, tako da su sve redje i imali seks. Ona je bila jako nezadovoljna zbog toga, ali ga je mnogo volela i osecala je da i on voli nju, pa je ostala sa njim u vezi koja je bila ok sto se tice drugih stvari. On je objasnio da mu seks nije vazan, da je voli, da su vec dosta zajedno i da mu je nebitno koliko ce imati seks i da li ce ga uopste imati, da je ne vara i da ne zeli druge zene. I zaista smo svi primetili da ga ne privlace druge zene. Medjutim, na kraju se ispostavilo da ga privlace muskarci.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 396 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: