Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Problemi sa Sinusitisom ! Molim za savet !
PostPoslato: Sub Mar 08, 2014 11:42 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Dec 02, 2012 11:14 pm
Postovi: 36
Dragi moji, postovanje ! :)

Zeleo bi da kazem ukratko o svom problemu i da zamolim sve doktore i ljude koji su dobre volje da mi pomognu i daju neki savet jer skoro godinu dana patim muke. Naime imam problem sa Sinusima,non stop mi je grlo crveno,glavobolja,grlobolja,pritisak u ceonom delu,bol u ocima,nos zapusen stalno.Lekari kazu da imam Sinusitis Hronicni,ali da nije toliko opasno,vise je problem u ,,Vakum" Sinusima,kazu da mi vazduh u supljinama nema isti pritisak kao ovaj napolje,i da zato najvise i imam problema sa glavoboljom itd,pa su mi rekli da koristim Beconase svaki dan 2x2 i Propolis.Zdrav sam nedelju dana,a onda se sve povrati pa sam bolestan mesec dana i tako sve u krug vec godinu dana.Molim za ikakav savet (strucan ili ne,svejedno) kako da se resim ovog problema i kako da podignem imunitet.Popio sam dosta antibiotika i dosta injekcija primio,opet se sve vrati.Doktor mi preporucuje da radim bris grla. Hvala vam unapred na bilo kakvom savetu.

Stefan


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problemi sa Sinusitisom ! Molim za savet !
PostPoslato: Uto Apr 01, 2014 2:58 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2002 2:00 am
Postovi: 29
Ako su sinusi prohodni kako bi trebalo, ne razumem kako moze da se stvori razlika u pritisku. To jedino ako su kanali zapuseni od upale, u tom slucaju ti preporucujem da odes na VMA kod doktora Bjelica. Pitaj kad radi, i idi na pregled, to ti je najiskreniji savet.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problemi sa Sinusitisom ! Molim za savet !
PostPoslato: Čet Apr 10, 2014 3:15 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Sep 10, 2013 3:48 pm
Postovi: 3
Zelim da upozorim ljude na neprijatnost koja mi se desila u Petrovaradinu kod dr Vukoja ,bila sam kod njega na pregledu sa suprugom i vec na pocetku istog dozivela kao prvo pitanje cime se bavim?To mi je izgleda i povecalo cenu op sinusa za 50e u odnosu na moju prijateljicu koja je kod istog dr istu op dve nedelje pre platila oko 200e.operisao mi je sinuse po njegovim recima najmodernijom tehnikom ali moj problem nije pomeren sa mesta a kamoli resen,toliko je bio navalentan da je hteo i mog supruga da operise samo da bi nam uzeo pare jer je shvatio da smo dobrostojeci.Pritom nisam dobila nikakav racun i on naravno ne placa nikome ni porez na tolike pare.S obzirom da je ispred nas bilo dve op i nasa treca izracunala sam da covek dnevno zaradi i do 700e a nikome nista ne placa.To je mesecno oko 7000-8000e odnosno godisnje 80000e i time ostecuje drzavu za citavih 1.500 000 din poreza.Kako to u Srbiji moze tako da funkcionise i da li je moguce da ovde jedan dr moze da zaradi 300 radnickih plata za 1g utaje?Sinusi me od te op naravno nisu prosli i tek kada sam obisla par lekara po BG shvatila sam da sam nasela na sajt sa milion slika poznatih pacijenata a doktorsku i moralnu NULU od coveka.Taj Vukoje nema nikakav rejting kod svojih kolega ORL doktora ali sam to kasno shvatila,tu op ne poznaje med. ali njega niko ne kaznjava.Posle sam jos malo pretrazivala po internetu i shvatila da se on hvalio pacijentima koje cak nije ni op nega ih samo slikao u ord(Marijana Kostic npr).Verovatno ima jos prevarenih samo niko nije hteo da se javi ali ja sam odlucila da spasem prevare druge kada mene vec niko spasao nije.

Read more: otorinolaringologija/samo-kod-tog-t53568.html#ixzz2yUGpIOt2


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problemi sa Sinusitisom ! Molim za savet !
PostPoslato: Sre Nov 12, 2014 12:02 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Пријавите га.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: