Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: da li postoji operacija?
PostPoslato: Ned Sep 02, 2007 10:10 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm
Postovi: 365
Ja imam hronichni vazomotorni rhinitis,dakle sluzokozha mi je hiperaktivna i non stop stvara onaj sekret,koji je bele boje,slicno pljuvachci samo malo gushce,ali moj problem je u tome sto ona ne ide u nos,nego se sliva u grlo,o to po CEO dan,i muka mi je vishe od toga,taman je toliko gusto da ne mozhe da se proguta,nego mora da se ispljune u vidu slajma! Imao sam izrazenu devijaciju u desnoj nozdrvi koju sam operisao pre 7 meseci ali nema nikakvih poboljshanja po tom pitanju,ne smeta meni taj rhinitis neka se stvara taj sekret tu nema spasa ALI NEKA IDE U NOS :-? AAAAAAAAA :( zashto se to sliva u grlo a ne u nos i da li to mozhe da se sredi u pomotj neke operacije bilo kako.. samo da se vishe ne sliva.. :(


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Sep 19, 2007 11:12 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 4:43 pm
Postovi: 86
Lokacija: Beograd
Zdravo,
I ja imam isti problem, samo što ja nisam nista operisala niti je indikovano. Dobro sam samo ujutru kad ustanem dok ne krene da se sliva.
Dobijala sam da pijem lekove protiv alergije i odgovarajuci sprej za nos i ništa, onda antibiotik napamet (bez antibiograma i to od doktora) i ništa, onda antibiotik po antibiogramu (pronadjen streptokok pneumonia samo u nosu) i evo pijem ga već par dana i opet ništa. Naravno, za svo to vreme mi je receno da koristim neki sprej za nos tipa morske vode u spreju ili fiziološki rastvor.
Takođe, pokušali su da mi izvuku sekret iz sinusa kroz nos (ne sećam se kako se to zove, ali ga se sećam kao čok-čok) ali opet ništa, samo me je bolela jedna strana glave sa prednje strane dok su to pokušavali.
Eto, iako ti nisam pomogla, bar da znaš da nisi jedini.
Čak, umalo da zaboravim, mi je savetovano da uradim pasažu jednjaka da vidimo da li je sve u redu jer sam se ja žalila na osećaj da imam non stop nešto u grlu što mi smeta, ali moj drugar koji je doktor - radiolog nije hteo da me zrači bez potrebe (tako kaže) jer kaže da je to sigurno od toga što mi se sliva iz nosa.
Volela bih i ja da se javi neki doktor da pobliže objasni šta je to, zašto i da li mu ima leka. Naporno je :-? i izaziva nervozu :evil: !!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Sep 21, 2007 12:58 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 5:11 pm
Postovi: 365
cuti tebi to traje par dana.. meni traje vetj dve godine i blah.. idi kod orl specijaliste,da ti se uradi test na alergije i deteljan pregled a ne tako na slepo da te leche,a to shto osetjash u grlu jeste to sto se sliva i zato nema potrebe da radish ono.. Srecno :)


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: