Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4861 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Pon Maj 08, 2017 12:55 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Okt 14, 2010 10:19 pm
Postovi: 12
zdravkok je napisao:
Do sada sto sam procitao, ispada da jedino Dusanka Milosevic ima najvise pozitivnih komentara, tj nisam procitao ni jedan negativan komentar za nju.
A dobra stvar je ako se uspe dobiti uputa od opsteg lekara, operacija je besplatna :O.

Dakle, svi vi koji ste bili pacijenti kod Dusanke Milosevic, ako vidite ovaj moj post, javite se i recite kako ste zadovoljni sa vasim rezultatima nosa nakon nekoliko meseci-godinu dana.
Jedino mi ona do sada uliva poverenje,jer sam o ostalima procitao takodje i gomilu negativnih komentara.


Ja sam bila pacijent Dušanke Milošević u januaru 19.01.2011. godine :)
Mogu da kažem samo reči hvale za nju i da je preporučim svakome.

Koje su pozitivne stvari operacije:
Skoro sve, prosto sam drugačija osoba. Srećna sam što sam operisala nos, nisam pogrešila.
Imala bih gadan problem sa sobom da to nisam napravila, ishodom sam zadovoljna :)
Inače, nisam imala problema s disanjem, mada je doktorka videla neku blagu devijaciju na pregledu, ali uvek sam disala normalno. Operacija je bila estetske prirode.

Koje su negativne stvari.
Pre operacije sam normalno disala, nakon operacije imam osećaj da su mi disajni kanali suženi. To je verovatno posledica ožiljaka.
Sluzokoža nosa mi je suvlja nego ranije i svako jutro moram da istesem nos, sa tim nisam imala problema ranije.
Nošenje naočara mi smeta mnogo više nego u odnosu na ranije.

---------
Potrebno je i godinu dana da otok sa vrha nosa splasne, inače meni se vrh malo spustio nakon tih godinu dana ali ništa strašno. Na to ni jedan doktor ne može uticati, prosto sve zavisi od osobe do osobe i zahvata. Teško je proceniti.
Takođe, vrlo retko nos ispadne onako kako ste želeli nakon prve operacije, ali meni je zadovoljavajuće i nemam potebu da ga više "popravljam".
Svi nakon operacije primete neke nedostatke, u smislu - negde bude neka kuglica i slično. Meni je recimo s desne strane više skinuto u koštanom delu nego što treba, ali se nešto ne brinem oko toga.

Svako ko ima problem sa izgledom svog nosa u tolikoj meri da je spreman da ide pod nož, svakako treba to da uradi. Onaj ko ima problem s disanjem takođe.
Skupljajte novac blagovremeno, i ipak sačekajte da bar napunite 20tak godina za tako nešto, ne morate da žurite s operacijom preterano.
Nije samo bitno da se razvoj nosa završi, već i da vi budete dovoljno zreli za takve odluke, i za podnošenje same procedure i poduhvata.

Ne znam da li je još uvek kod dr. Milošević u kbc Zvezdara besplatno sa uputom (ako ste iz Beograda), nisam u toku, ako jeste, onda je to odlično.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Nov 07, 2017 4:22 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2017 3:14 pm
Postovi: 1
Ljudi, sto je zamrla ova tema? :)

VMA? Dragisa Misovic? KCS? Zvezdara?

Ugrinovic, D.Milosevic ?

Doktor Trivic sa KCS se uopste ne spominje? Ima li neko iskustva sa njim mozda?

Dajte jos neka imena koja rade na drzavnim klinikama i koja bi vredelo obici, ako ko zna.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Ned Jan 07, 2018 9:43 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 07, 2018 9:21 pm
Postovi: 5
Komar45 je napisao:
anyyyy je napisao:
Nakon godinu dana od operacije sam se vratila na forum da vidim da li sa mnom jedinom nesto nije u redu,da nisam objektivna sto se tice rada doktorke Milosevic ili da sam mozda jedini baksuz koji nije zadovoljan ishodom operacije posto pre nego sto sam uradila operaciju forum je bio pun samo pozitivnih komentara. Ali vidim da je sada sve vise nezadovoljnih. Uglavnom ja sam se odlucila za doktorku Milosevic jer je po svim forumima samo o njoj nije bilo negativnih komentara. Kada sam otisla na konsultaciju to je trajalo neka 2-3 minuta i nije bila preterano strpljiva za moja pitanja sve je bilo nekako uzurbano. Takodje je nije ni zanimalo sta se meni ne dopada na mom nosu nego je rekla nesto tipa ja cu uraditi operaciju kako ja mislim da treba da izgleda. Problem koji sam ja imala sa nosem je sto je bio dugacak i imao je grbicu. Dogovor je bio da se skine grbica i podigne i malo skrati vrh. Nakon operacije mi je rekla da je jako zadovoljna kako je ispalo i da je sve po dogovoru uradila. Kada sam skinula masku rekla mi je drugu pricu,kako ga namerno nije previse skratila jer sam ja mlada pa ima vremena to opet da se radi ako nije dovoljno skracen.I sada godinu dana nakon operacije i kada je otok potpuno nestao na nosu primecujem da grbica nije skroz skinuta,vrh nosa se spustio opet na isto mesto gde je ranije i bio i nos mi izgleda jako slicno onome kao pre operacije. Iskreno nisam perfekcionista i nisam ocekivala savrsen nos ali ono sto sam dobila je daleko od savrsenog. Kada mi i porodica i prijatelji kazu da primecuju kako je slican kao ranije i podrzavaju da uradim jos jednu operaciju. Eto to je moje iskustvo. Sada trenutno trazim novog hirurga da uradim korekciju i vise ni ne znam gde da trazim i kome mogu da poverim svoj nos.

Moj savet,klinika La Brea,Doktor Piscevic i doktor Bjelic...Oboje rade i na VMA,tamo se mozes o svemu raspitati...Pozz


Nikako Piscevic i La Brea - Piscevic je amater, doktor koji nema nikakvu etiku i ima mnogo promasenih slučajeva. Moje lično iskustvo sa Piščevićem i Novakovićem je jako loše, uništii su mi nos. Bežite od tih baraba.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re:
PostPoslato: Čet Jan 11, 2018 5:45 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2018 9:48 am
Postovi: 1
Ana27 je napisao:
Znam Ugrinovica,bila sam kod njega na pregledu.Zelela sam njegovo misljenje da li treba da uradim operaciju.Zato sto sam bila kod mnogo lekara od kojih su jedni rekli da je ne uradim,a drugi da je obavezno uradim.Tako da vise nisam znala sta cu a vise nisam mogla da disem.On je naravno apsolutno bio za to da je uradim i hteo je da je uradi,ali posto nije mogao odmah,a ja vise nisam mogla da disem,otisla sam kod doktorke koja je izvrsna.Bio je upravu jer je operacija uspela i sad DISEM NA NOS.Slobodno idi kod Ugrinovica on je dobar lekar. :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Ned Jan 14, 2018 2:09 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Mar 30, 2016 8:46 am
Postovi: 4
Meni je otok trajao skoro godinu dana, ali mislim da je to krajnje individualna stvar. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, a pre svega funkcionalnošću jer sam imala jako veliku devijaciju septuma koja je uklonjena operacijom. Operisao me je prof dr Milan Stanković na klinici ORL u KC Niš. Što se same anestezije tiče, podnela sam je izuzetno dobro, ali opet je i to individualna stvar, pošto nisam pušač i u odličnom zdravstvenom stanju, jer sam sportista. E sad, ja sam dan posle operacije puštena kući, sama sam kod kuće menjala praćku na nosu kad bi se napunila krvlju, tampon su izađeni četvrtog, a maska skinuta sedmog dana. Nisam pila nikakve tablete protiv bolova, jer me realno nije ništa bolelo. Nadam se da sam bila od pomoći, i srećno s odabirom hirurga i hrabro na operaciju!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Sre Jan 17, 2018 9:58 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Jan 17, 2018 9:56 pm
Postovi: 1
Da li se moze smanjiti kifoza i vrh nosa bez lomljena kosti nosa? Dali postoji neka druga metoda? Hvala UNAPRED!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Mar 06, 2018 4:43 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2012 11:05 am
Postovi: 2
Nakon 6 godina od operacije nosa kod dr Milosevic (devijacija+ korekcija) i dalje mi je ostao konac u nosu koji mi predstavlja problem!
Naime,deo nosa gde je preostali konac,tacnije septum mi se znatno upali ( zagnoji) i boli me. Mesecima sam isla na kontrole kod gore pomenute doktorke da bi me ona stalno vracala govoreci kako ce on sam ispasti i kako ona ne bi nista tu dirala da ne bi napravila oziljak! Napomenula bih i da mi je ostavila oziljak na desnoj strani zbog koga mi je vrh nosa kriv.
Molim Vas ako neko ima slicna iskustva, i ako mi moze preporuciti privatnu kliniku u kojoj mogu da odradim intervenciju ukljanjanja preostalog konca,buduci da mi je to strano telo i ne sme biti u nosu.
Godinama sam imala devijaciju i problema sa disanjem. Nakon citanja pozitivnih komentara o doticnoj doktorki,mislila sam da mi moze pomoci,ujedno i uraditi malu estetsku korekciju.
Jako sam ogorcena i ne bih preporucila ovu doktorku.
Hvala unapred.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Pon Apr 09, 2018 2:02 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Apr 09, 2018 12:45 pm
Postovi: 1
Pozdrav svima!
Imam 18 godina, radjena je endoskopija i utvrdjeno je da imam devijaciju i da je operacija obavezna.
Medjutim, imam grbav i malo veci nos i citala sam ovde da se moze i besplatno estetski resiti sa uputom.
Prosla sam celu temu i videla sam da ima dosta pozitivnih iskustava sa Dr Milosevic (zdravlje mi je na prvom mestu ali mi velicina nosa stvara komplekse) tako da razmisljam- ne moze biti gori nego sada :D
Tako da molim ko moze da pomogne sa novijim iskustvima
Hvala unapred! :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Nov 06, 2018 7:01 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2018 7:56 pm
Postovi: 3
Pozdrav svima, treba uskoro da idem na operaciju nosa, devijacija je u pitanju pa me zanima necije najskorasnje iskustvo na VMA posto sam uglavnom cuo da su oni medju boljima za ovo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Nov 06, 2018 9:16 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2018 9:06 pm
Postovi: 1
Ima li neko da postavi slike kako radi dr.dusanka milošević? Imam zakazanu operaciju kod nje..hvala[


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Ned Jan 20, 2019 9:23 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jan 20, 2019 9:18 am
Postovi: 1
Zdravo svima nova sam na forumu, moj problem je cisto estetski da li moze neko nesto da mi kaze za kbc dragisa misovic, sinisu kojica ili aleksandra ugrinovica kakav je za estetiku s obzirom da je orl


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Ned Jan 20, 2019 9:11 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Није одговор на твоје питање али ако ти је проблем чисто естетски, веруј ми да не треба да се упушташ у такву операцију.

zvoncica279 je napisao:
Zdravo svima nova sam na forumu, moj problem je cisto estetski da li moze neko nesto da mi kaze za kbc dragisa misovic, sinisu kojica ili aleksandra ugrinovica kakav je za estetiku s obzirom da je orl

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Feb 19, 2019 11:18 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2019 11:12 am
Postovi: 2
Zdravo, drustvo. Eto danas sam imao pregled u Gradskoj bolnici kod dr. Milana Vasica vezano za devijaciju, vrlo korektan doktor, ljubazan, i zakazana mi je hiruska intervencija za 11.03, posle neuspesnog pokusaja na Klinickom, ovde je utvrdjeno da mora da se operise. Imam jedno pitanje koliko vam je bilo vremenski potrebno da prikupite nalaze za anesteziologa? Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Pet Mar 08, 2019 3:23 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Mar 08, 2019 3:15 pm
Postovi: 3
Imam devijaciju nosa, potvrdjeno je od strane vise doktora, a imam naravno i estetski problem veliki nos u odnosnu na glavu i crte lica, od napred mi je nos ok ali profil je uzas, jer imam malo celo, malu bradu, mrsavo lice i onda nos odskace bas, nije grbav, nije sirok, vec je "samo" veliki iz profila, nije spusten vec dugacak, da tako Kazem, elem, zanima me da li postoji negde jeftina ili besplatna opcija u drzavnoj klinici a pri tom da naglasim da nisam iz Beograda no uzela BiH uput za kbc zvezdaru ili gde god da treba i moze, znam da je tamo nekad bilo besplatno. Molim da mi neko javi dakle neku jeftinu varijantu ili besplatnu obzirom da imam devijaciju i da ne disem na nos nikako cak sam morala prosle nedelje uho da operisem zbog komplikacija i tada su mi na Kc Srbije rekli da treba i nos da operisem ali ne znam da li tamo rade estetiku i koliko se doplacuje, ujedno pitam i za KC Srbije gde sam radila uho ako znate neki info..?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Ned Mar 10, 2019 7:10 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Mar 08, 2019 3:15 pm
Postovi: 3
Sredoje90 je napisao:
Zdravo, drustvo. Eto danas sam imao pregled u Gradskoj bolnici kod dr. Milana Vasica vezano za devijaciju, vrlo korektan doktor, ljubazan, i zakazana mi je hiruska intervencija za 11.03, posle neuspesnog pokusaja na Klinickom, ovde je utvrdjeno da mora da se operise. Imam jedno pitanje koliko vam je bilo vremenski potrebno da prikupite nalaze za anesteziologa? Pozdrav


To ti se sve prikupi za jednu nedelju, sami rezultati se izvade veoma brzo danas odes sutra su gotovi jedino ako moras da zakazes kod interniste, snimanje pluca pa to ako potraje dok nadjes termin ja sam skoro operisala uho i sve sam skupila za 7 dana


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4861 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: