Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: uz pomoc alternative sam izlecio karcinom pluca
PostPoslato: Sre Dec 09, 2020 5:38 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2016 12:49 pm
Postovi: 3
Bojan55
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2016 12:49 pm
Postovi: 2
U maju mesecu sam osetio bolove u grudima i pojavio mi se suvi kasalj koji me je jako iritirao.Obratio sam se svom kucnom lekaru koji mi je dao uputnice da obavim neke rutinske pretrage:krvnu sliku,snimak srca i pluca,UZ abdomena .Nakon zavrsenih pretraga javio sam mu se sa nalazima na osnovu kojih je posumljao na postojanje oboljenja pluca ali nije moga sa sigurnoscu potrvrdit o cemu se radi,uputio me je da uradim CT pluca.CT sam uradio na privatnoj klinici u B.Luci nakon cega sam opet dosao kod kucnog lekara koji je dijagnostikovao karcinom levog plucnog krila u donjem segmentu velicine 7 cm. na osnovu CT nalaza.Posto se radilo o mikrocelularnom karcinomu rekao mi je da operacija ne dolazi u obzir i posalo me na Onkolosku komisiju-konzilijum gde mi je predlozena hemio i radio terapija u cetiri ciklusa.Prva hemio terapija mi je bila zakazana za mesec dana.Nakon saznanja od cega bolujem a pri tom nikada nisam imao saznanja o lecenju tako teskih bolesti krenuo sam da po internetu citam o bolesti i nacinu lecenja,u glavnom se pisalo o operativnom odstranjivanju malignog tumora,hemio terapiji i zracenju.Sasvim slucajno sam i na ovom sajtu citao o iskustvima i problematici sa kojom se susrecu bolesnici kao ja.Sve se u glavnom svelo na isto.Na jdnom forumu sam naisao na tekst o travaru Dejanu i procitao puno iskustava i pozitivnih komentara o njemu,pa sam resio da mu se obratim.Pozvao sam ga i porazgovarao sa njime gde mi je on predlozio i objasnio nacin i primenu koriscenja njegove terapije koja se bazira na bilju.Posto nisam imao sta da izgubim a i imao vremena mesec dana do prve terapije uzeo sam da koristim njegovu terapiju.Nakon prve terapije narucio sam i drugu,u medju vremenu nestajalo je postepeno onog neprijatnog suvog kaslja i bol u grudima se smanjivao.Dosao je dan i za prvu hemo terapiju,primio sam prvi ciklus i po povratku kuci nastavio sam sa koriscenjem Dejanove terapije.Pri kraju druge Dejanove tarapije uradio kontrolni RTG -snimak pluca gde se videlo da se tumor naglo smanjio i tada je iznosio 3.7 cm.Trecu Dejanovu terapiju sam nastavio i drugi ciklus hemio terapije.Nakon ispijene trece Dejanove terapije uzeo sam i cetvrtu Dejanovu terapiju -svaka terapija traje po 21-an dan i na polovini te cetvrte terapije uradio sam kontrolni CT nalazna kome se videlo da je od tumora ostao samo oziljacna senka odnosno da je zapravo nestao.Lekari nisu mogli da veruju a ni ja uporno sam ih ubedjivao da pogledaju ponovo jer znam da sam bolestan.Zaista na snimku vse nije bilo traga kanceru.Ovo pisem presrecan sto sam uspeo u izlecenju sa nadom da cu jos nekome pomoci svojim iskustvom.Bojan B.L.


Dragi forumasi evo mene posle 4 god, da napisem koju jer mislim da imam sta. Zapravo radi se o tome da sam bio onkoloski bolesnik koji posle izlecenja ide jednom godisnje na kontrolu po predlogu svog onkologa jer 10 god nakon izlecenja postoji sansa da se bolest vrati. Upravo sam to uradio u ponedeljak i rezultat je predobar jer i dalje stoji samo neka oziljacna senka na mestu gde je bio karcinom,Nadam se da ce tako i ostati do isteka rizicnom roka od 10 god.
Za sve ovo se moram zahvaliti g. Dejanu travaru uz ciju pomoc sam i doso do izlecenja nasta sam mu zahvalan. Posto 4 god nisam ulazio na forum sanduce mi je puno PP za broj telefona g.Dejana. Namerno nisam ni ostavio da ne lici na reklamu jer ga ima na forumu gde sam ga i ja naso, ali ok siguran sam dace puno kojima pomoci kao sto je i meni. 063-78-03-588 Dejan


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: uz pomoc alternative sam izlecio karcinom pluca
PostPoslato: Pon Dec 14, 2020 7:32 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Feb 07, 2018 11:57 pm
Postovi: 19
Opet o tom Dejanu,dosadni ste vise,svi ga hvalite,a niko da slika i okaci neki izvestaj da je izlecen...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: uz pomoc alternative sam izlecio karcinom pluca
PostPoslato: Čet Jan 07, 2021 10:06 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2020 7:21 pm
Postovi: 13
Imali administratora da skloni ovu budalu sa ovim reklamama


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: uz pomoc alternative sam izlecio karcinom pluca
PostPoslato: Pet Jan 08, 2021 5:53 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Mar 10, 2020 7:21 pm
Postovi: 13
Da li je administrator ziv?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 43 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: