Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 17, 2007 12:29 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Alo, Mehiko - a de nadjete kostice od kajsije, mislim usred zime? Ili sam to vec pitala, a odgovora se ne secam? Posto ja citam da treba da budu sveze, da se susene mnogo slabije vaze...

(Za ovo sto me zajebajes po drugim temama cu drugi put da ti vratim :wink: )

PS Stvarno zivnuo forum, fala Sv. Nektariju - a ja bas sad u cajtnotu :cry:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 17, 2007 1:31 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
Ma kad nema svezih dobre su i susene. :roll:
Badem?


Hvala svecu i neka mi oproste ostali ja tek sad cuh za njega od Kat.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 18, 2007 2:07 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... vest=85882


O Nektariju Eginskom.

Procitajte koga zanima.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 18, 2007 4:39 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
Recepti za presnu hranu:

klikni ovde:


http://www.living-foods.com/recipes/


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Dec 22, 2007 10:38 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Imam nesto o koloidnom srebru, pa evo, informacije radi. Znam da kod nas moze da se kupi nekakva verzija sumnjivog kvaliteta, za ostale ne znam... ali posto se ovo cesto pominje u kontekstu alternativne borbe protiv raka, rekoh, da prilozim rubrici:


Kolidno srebro/srebrna voda, prirodan antibiotik, je antimikrobni rastvor bezbedan za ljude, zivotinje i biljke. Ako ga kancer-celija unese, ono ce verovatno ubiti mikrobe unutar nje i omoguciti joj da se vrati u normalnu zdravu celiju. Ipak, nije sigurno da ovo srebro ima dovoljnu snagu da se uvuce u celije raka i ubije ih. Glavni cilj ovog rastvora je da ubije mikrobe u krvi, narocito one sakrivene, pa to svakako barem na posredan nacin pomaze u borbi protiv raka.

Postoji vise vrsta ovog rastvora. Prva je rastvor srebra u vodi, elektrolitski napravljen, sa najcesce 3-5ppm (cestica srebra u milion). Providno je ili bledo zuto. Ostale su prah, emulzija i sl – sve imaju vise koncentracije. Svi ti produkti razlicito se ponasaju u telu i imaju razlicit ucinak. Njihov kvalitet takodje varira i nije sigurno da je svaki proizvod zaista i bezbedan.

Najbolje je praviti ga sam, jer si onda siguran u koncentraciju. Srebrne elektrode niskog napona stave se u casu vode i dobije se taj rastvor. Voda mora biti destilovana, inace rastvor nema vrednost. Filterisana ili jonizovana voda nisu dovoljno dobre za ovu namenu. Takodje je lose ako je proizvodu dodata so, jer onda se stvara srebro-hlorid, koji je skroz nesto drugo. Mora biti spakovano u tamne/neprovidne flase, jer sunce unistava vrednost rastvora.

Ako dnevno normalno jedes voce i povrce, uneces 500-100 mcg (neka sitna jedinica) ovog srebra u organizam. Medjutim, u poslednjih 50 godina zemljiste ima 85% manje srebra nego sto ga je imalo pre, sto znaci da svaki produkt prirode u sebi ima manje tog elementa. Zato je pametno dodavati ga ishrani. Dve velike kasike koncentracije 5ppm koloidnog srebra imaju oko 50mcg srebra i mogu ih koristiti zrave osobe. Bolesne osobe mogu uzimeti i do 100 mcg, ali na duzi period bolje manja kolicina.

Opasnosti – ako je pogresno napravljeno i cestice prevelike, u organizmu se ponasa kao teski metal. Najgori efekat zabelezen koriscenjem ovog rastvora je Argirija, koja dovodi do bojenja koze pacijenta u plavo. To je jedini efekat, nema druge zdravstvene posledice (bolest nije opasna, sem tog bojenja koze). Ovo se desava kad se unosi srebro-hlorid ili neka druga greska u procesu proizvodnje.... Takodje se mora drzati visoka higijena dok se pravi, jer se inace zarazi mikroorganizmima.

Ovo srebro ubija mikrobe u organizmu, ali ako je prilikom proces pravljenja dodavana so (sto se cesto radi za velike kolicine, jer ubrzava hemijsku reakciju), njegova efektivnost je 100 puta manja.

Zabelezeni su slucajevi zena koje su uzimale ovo srebro i oslobodile se raka dojke. Problem je u tome sto sve to nije zvanicno, nema standarda za proizvode, pa se ne zna ko sta prodaje i kolika mu je efektivnost. Ipak, ovaj rastvor se siroko koristi u svetu i ima mnogo proizvodjaca, kako vode, tako i same masine.

Cena u Zapadnoj Evropi– litar za 35E. Moze se kupiti i aparat za pravljenje toga, koliko se secam, nije preterano skup (100-200E).


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 24, 2007 4:31 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Tekst iz NOVOSTI od pre neki dan:

I travaru i lekaru

I. MIĆEVIĆ - B. STJELjA, 20.12.2007 18:54:16

Pod istim krovom uskoro bi mogle da sarađuju dve medicine - alternativna i konzervativna. Novim pravilnikom, koji u subotu stupa na snagu, a na koji se čekalo bezmalo dve godine, zapadna i tradicionalna medicina konačno su postale ravnopravne i u našoj zemlji. Beli mantili tako će dobiti pojačanje kolega koje su decenijama tretirali kao šarlatane, a u skorijoj budućnosti će se usluge i jednih i drugih pružati u domovima zdravlja.

Pobornici metoda kojima su nas lečile bake ili koje upražnjavaju stanovnici drugih kontinenata i kultura, na ovaj su način izvojevali pobedu. Ovih metoda ima mnogo, gotovo da se ne mogu ni pobrojati, pa sređivanje oblasti tek predstoji.

Mada neophodnost zapadne medicine niko ne poriče, sve je više onih koji prednost daju alternativnim metodama. Osim vekovima dokazivane efikasnosti, u prilog im ide i cena, budući da je lečenje biljem ili homeopatijom, neuporedivo jeftinije nego standardni klinički tretman.

Prednosti

U NAŠOJ zemlji pobrojane su 63 alternativne metode - od naših narodnih, preko istočnjačkih medicina, pa do savremenih, poput homeopatije i aromaterapije, ali se mnoge i preklapaju. Na prvi pogled impozantna brojka i dalje ne dokazuje razvijenost ovakve prakse u Srbiji, jer je ovaj način lečenja mnogo bolje prihvaćen u svetu, a naročito u zemljama gde je odavno ozakonjen.

Kod nas je ipak, najrasprostranjenija narodna medicina, odnosno lečenje biljem.
- Alternativna medicina je neškodljiva, jeftinija i delotvornija od zvanične. A njena prednost je i u tome što ne leči bolest već pacijenta - kaže za „Novosti“ prof. dr Vuk Stambolović, jedan od pionira u afirmisanju alternativnog lečenja kod nas i član radne grupe Ministarstva zdravlja za izradu zakona i upravo usvojenog Pravilnika. - Mi sada pokušavamo da krenemo putem koji je u svetu utaban još pre 15 godina. Opšti trend je stvaranje integrativne medicine, gde se konzevrativna i tradicionalna međusobno dopunjuju. U svetu je lekar odavno prestao da bude jedini koji odlučuje o izboru metoda lečenja. Pacijent je postao informisan, pa svoje rezultate unese u računar i dobije hiljade odgovora šta može da uradi sa sobom, a potom zajedno sa lekarem bira put ozdravljenja.

Osim medicinskih, razlozi zbog kojih se u svetu navija za alternativnu medicinu su - ekonomski. Istraživanja u Engleskoj i Americi pokazala su znatne uštede u potrošnji lekova, broju laboratorijskih analiza, specijalističkih pregleda, pa čak i broju poseta lekarima opšte prakse. I neželjene posledice su skoro na nuli, te je tako i osiguranje od lekarske odgovornosti kod ovakvog lečenja znatno manje.
Ovi su argumenti bili dovoljno ubedljivi da većina zemalja tradicionalnu medicinu uvrsti u sistem zdravstvenog osiguranja. Najrazvijenije države imaju čak i nacionalne institute i fakultete za alternativnu medicinu.

U Srbiji, međutim, još nema govora da će se kod homeopate ili na akupunkturu ići o trošku zdravstvenog fonda.
- Ako je država pametna i ovakvo će lečenje biti pokriveno obaveznim osiguranjem - nastavlja dr Stambolović. - Mnogobrojna su istraživanja pokazala kolika je ušteda. U Hrvatskoj, koja je u praksi odmakla daleko od nas, mada ne i u zakonodavstvu, izračunali su da samo na lekovima jednog srčanog bolesnika godišnje uštede oko 300 evra.

Prvi, koji bi u našoj zemlji mogli da isprobaju kako funkcioniše zajednica ove dve medicine pod istim krovom bili bi - Beograđani. Po ugledu na model iz Toskane, koji je upravo dr Stambolović prilagodio našem modelu, alternativci bi dobili ordinacije u domovima zdravlja. Ovu ideju su već aminovale državne službe, zainteresovan je Gradski sekretarijat, u čijoj su nadležnosti domovi zdravlja. Kolege „tradicionaliste“, kažu, bez sujete rado očekuju i u mnogim domovima zdravlja.- Početni korak bio je najveći i najvažniji. Prošle su dve godine od donošenja zakona do uvođenja u praksu - kaže naš sagovornik. - Ogroman nas posao, međutim, tek očekuje. Prvo je potrebno oformiti tim pri Ministarstvu zdravlja koji će izdavati licence za rad. Strogo će se kontrolisati može li neko da bude terapeut, ima li uslove za rad, potrebno obrazovanje... Već imamo ljude koji su završili sjajne škole u inostranstvu, koji pored prakse mogu i da edukuju ovdašnje kolege. Zainteresovanost je već velika, doduše najviše u glavnom gradu. Održani su i seminari u DZ na Voždovcu, Savskom vencu, Starom gradu, Čukarici, Zvezdari, Studentskoj poliklinici...

„Za“ i „protiv“

- ČEKAMO da Ministarstvo napravi sistemska rešenja, izda vodiče dobre prakse i licence, pa ćemo našim pacijentima ponuditi i alternativne terapije - najavljuje dr Mirjana Velimirović, direktor DZ Savski venac. - Neki naši lekari već su pohađali seminare iz homeopatije i drugih vidova lečenja. Mislim da će i pacijenti biti zainteresovani za nov način, ali važno je da u startu znaju da to nije nadrilekarstvo, već nešto što ima dugu tradiciju i dobre rezultate. Zdušno podržavam uvođenje alternativne medicine u zdravstveni sistem.

Koliko god imala zagovornika, ovi mehanizmi isceljenja, i dalje imaju vatrene protivnike. Osim sujete samih lekara, nepoverljive populacije, kao najveći naprijatelj iglica i biljaka uglavnom su se isticale farmaceutske kompanije. Troškovi lečenja zapadnom medicinom višestruko su veći, a enormne su i zarade industrija medikamenata.

Farmaceutski lobi, stoga, je zakleti protivnik svakog uvođenja konkurencije, jer bi upravo oni bili najveći gubitnici. Državni budžet, bez obzira na ogroman priliv od poreza, ne bi se istanjio već naprotiv - obogatio. U državnoj kasi ostao bi novac koji se sliva na osiguranja, bolničke troškove, skupu dijagnostiku...


SNAGA ILI ENERGIJA

U SVAKOM čoveku postoji energija, koja se drugačije zove u različitim kulturama. Kinezi je nazivaju či, Indijci prana, Indijanci oren, a naš narod kaže - snaga. To nije fizička sila, već energija. Ako nekoga izda snaga, znači da je izgubio sposobnost samoisceljivanja. Mi se razbolimo kada ta energija bude blokirana ili sputana.
Alternativna medicina podrazumeva sve vidove otklanjanja ljudske patnje.


ENGLESKA ZA PRIMER

KOLIKO je ovakvo lečenje odomaćeno u svetu, vidi se na primeru Engleske gde čak 64 odsto državnih ordinacija koristi neku od nekonvencionalnih metoda.

U Americi se 42 odsto pacijenata godišnje podvrgne tradicionalnoj kuri, a u Evropi oko 30 odsto. U Nemačkoj se od svih pacijenata čak 70 odsto leči kod homeopata, akupunkturom, biljem... U Velikoj Britaniji pokrovitelj nacionalnog centra za alternativnu medicinu je upravo princ Čarls.


OPREMA I ALAT

PRAVILNIKOM, koji već u subotu stupa na snagu, precizirani su uslovi rada u ordinacijama gde bi se dijagnostika, lečenje i rehabilitacija pružala nekonvencionalnim metodama. Tako se za tai či čuan i jogu podrazumevaju svlačionice, za akupunkturu su neophodne lampe, sterilizatori, laseri, za srodne tehnike kuglice, lancete, set za dezinfekciju kože... Za homeopate, fitoterapeute, hiropraktičare sredstva za rad su standardna, uz veoma mala odstupanja, pa su, tako, neophodni rekviziti slušalice, aparti za pritisak, čekić, špatule za pregled grla, i uobičajeni inventra - stolice, stolovi, police, strunjače...



Vuk Stambolovic je, inace, jedan super lik koga sam slucajno videla u nekoj od emisija o Rosu na TV Avali. Ima nekaku funkciju u Institutu za socijalnu medicinu, a manta mi se da predaje i na Medicinskom (u poslednje nisam sigurna - u prvo jesam)... Umeren skroz, filozof, visoko obrazovan i inteligentan - spustao je Rosa na tako civilizovan nacin da je Roso sizeo... O coveku imam super utisak, iako je to jedini nastup koji sam videla.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 25, 2007 2:37 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
Kajalena

:o :o :o Nije ti stigla PP, zovi Djuru da blokira aerodrom :o :o :o
FARMACEUTSKA MAFIJA ZNALA SAM DA SU NAM NA TRAGU(salim se) ali sam bila ubedjena da ti je stigla.SORRY

Citiraj:
Farmaceutski lobi, stoga, je zakleti protivnik svakog uvođenja konkurencije, jer bi upravo oni bili najveći gubitnici. Državni budžet, bez obzira na ogroman priliv od poreza, ne bi se istanjio već naprotiv - obogatio. U državnoj kasi ostao bi novac koji se sliva na osiguranja, bolničke troškove, skupu dijagnostiku



Krenulo je........

E sad je dobro sto nema brisanja postova "pojedinih" ovde.

Farmaceutska mafija.

Sve se otelo kontroli od kako je interet postao dostupam svima, a protok informacija tezak za kontrolu.

DR Lorin je dosta istine navela u svojoj knjizi.


Ko o cemu ja o njoj, jer je to knjiga koja je mene izvela iz opste bezvolje za borbu.Vas ce mozda nesto drugo.E da, nadjite knjigu Melem za dusu.
To je kult knjiga, nema veze sa bolescu ali ima sa dusom tj.,duhom.Ne secam se ko je pisao,ali mene je jednom spasila,i citajte knjige,pitajte u biblioteci sta je za vase stanje,... dace vam verujte mi.

Kat, sta sad kazes za nasu temu i dr. Rosa? :lol:

Pozdrav svima i

Srecna nova godina

Kajaleni,Evelini,Kat0404,Miciiiii,*Mici*,Djurici i ostalima na ovom podforumu iza sedam gora i sedam mora......


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 25, 2007 7:55 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 9:17 am
Postovi: 260
Cao ljudi,

Bob ,ja uopste nisam poredila teme,mogu da kazem da sam i los djak,pa preskocim neki post,pa ga mnogo kasnije uhvatim.
O ,rosu ne bih diskutovala,ja sam cula da on generalno preporucuje ishranu mesom i mastima i proverila ,kod drugih, istina je.Nije preporucio , za lecenje,ali njegov nastup i supalj govor ,govori da je veoma moguce da nije zavrsio medicinu. Ne zna neke osnovne postulate ,sto rece kiki sada smo svi doktori.

U Beogradu dr.Sinicki radi ,nekim ruskim aparatima ,vec godinama.Dr.Mancic isto tako japanskim aparatima, veoma jednostavno daje dijagnozu i za svakog pacijenta nacin ishrane.On se bavi akupunkturom.Ovi ljudi se bave alternativom ,ali su zavrsili medicinu.I imaju bioloski nacin misljenja,poznaju ljudsko telo.

I jos nesto, mi cesto zaboravljamo ,da se nase bice sastoji od duse i tela.U bolesti se samo bacamo na telesni aspekt.Lecimo dusu,cuda se desavaju,ali ih je malo,malo je vernih.Budi veran ,ko Avram i stavi sina na panj,ko to moze danas ,ljudi, niko.Nema vere,nisu bolesti slucajne i ne desavaju se samo drugima.

Ja sam u istom loncu,ne strcim,ali znam da je moguce izlecenje i dala sam primer i u poslednjim stadijumima bolesti ,doslo je do izlecenja.

Bob,hvala na lepim zeljama i ja se pridruzujem.

Svako dobro :D :D :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Dec 26, 2007 12:25 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
Zdravo Kat, ma ja sam se salila zato sto imamo mnogo vise postova od teme Roso.

Ne znam da li si citala o Rife generatoru,klikni gore na opciju trazi, pa ukucaj Rife generator.Javio se Radej (to mu je korisnicko ime-nik).Covek je direktor u institutu Pupin,opisao je Rosa kao prevaranta koji je plasirao nesto sto postoji godinama i kako radi.Vidi se da zna o cemu prica,procitaj nema zabune, nikakve oko toga.

Ljubi muza


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Dec 26, 2007 4:50 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Nije ti stigla PP, zovi Djuru da blokira aerodrom

Aaaaahaahahahaahaha - ma forum je slogiran... Recimo, ja opet vidim temu na kojoj znam da sam napisala nesto, a toga sad nema... a svaki svoj post proverim posle slanja... Do foruma je (da ne pristupamo odmah teoriji zavere 8) )

Za Rosa (kome to uopste nije prezime inace)& meso - mozda skeniram pa okacim njegovu skripticu, da vidi onaj koga eventualno zanima... vrlo je daleko od mesa (mislim, on jeste tu i tamo dalabu, al nije bas tolika :lol: )

Ne uspeh da nadjem ovaj post sto ga Bobans preporuci - a citala sam ga ranije... Koliko se secam, post se ne tice Rife-generatora, no necega za lecenje hemoroida, sto Roske takodje valja, ali mu nije glavni izvor prihoda... Koliko se secam, niko ovde nije dovoljno opalio po Rosovom generatoru - mozda angazujem strucno lice, koje se bavilo pretragom neta na tu temu (svih verzija Rife-masina), da pojasni zasto taj mali kucni generatorcic (od iljadu trista E), ne moz' da radi...

Ovo za NG cemo se cestitamo kad dodje vreme - ne znam sto ova Bobanuska pozuri :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Citat "Radeja"
PostPoslato: Čet Dec 27, 2007 10:32 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
Evo vam bre sve 'ocete sazvakano: :D
Citiraj:
Postovani za magnetizam neuki i neinformisani gledaoci i slusaoci raznih medija, radija i TV. - sada zaista moram biti opširan ali budite strpljivi i pročitajte nećete pogrešiti= bar će vam neke stvari biti jasne.

Vidim da se sada pojavio i neki "Dr Roso",

Gospodin doktor najblaze receno lupeta o magnetizmu i magnetima kao da sa druge strane nema kopetentnih i strucnih osoba za tu temu, pa nismo baš svi šarlatani, ja se grozim ovoga ali zaista sam morao da reagujem jer ovo zaista nema smisla, zloupotreba javnosti je sada drastična.

Prosto je neverovatno kakvi se sve šarlatani po pitanju magnetizma usuđuju da se čak i javno oglase i prave sajtove...... ne znam ovo je valjda bolest, pojedinaca ili bezočan pokušaj zarade na sluđenom, neinformisanom i neukom narodu i to na bolesnom narodu.

Postovani morate znati da je gospodin klasican plagijator-lopov, i da iznosi jako opasne cinjenice koje apsolutno ne stoje. Bezočno se drznuo čak da napiše da njegov HEM-PRO leči rak prostate onako na bis, molim vas ovo nikako nije istina i bezočna je laž, za ovakve stvari i širenje neistine i dezimformacije bi se zaista moralo debelo odgovarati. ( ovo je za zatvor najblaze rečeno)

Postavljam pitanje ko normalan gospodinov "pronalazak" pod imenom HEM-PRO moze predloziti za pronalazak ili ozkrice godine kako procitah.

Pa ljudi moji taj proizvod i pronalazak postoje od 1983 godine, i patentom je zaštićen.(Euro patent i Kanadski patent)

Stručnjaci Instituta MIHAJLO PUPIN iz Beograda su u saradnji sa tada najeminentnijim lekarima a jedan od njih bio je i pok. Dr Nikola Dekleva proizveli su proizvod za lečenje HEMOROIDA pod imenom _reklamiranje_ još daleke 1983 godine.

Dr Adam SELEA je 1990 g. na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu odbranio doktorsku tezu sa nazivom "LEČENJE HEMOROIDALNE BOLESTI MAGNETNIM POLJEM" upravo koristeći proizvod _reklamiranje_ u kliničkim ispitivanjima.

_reklamiranje_ je proizvod koji od tada proizvodi Institut Mihajlo Pupin i u bivšoj Jugoslaviji se mogao kupiti u apotekama.
Proizvod _reklamiranje_ je zaštićen EVROPSKIM Patentom i KANADSKIM patentom koji je još uvek na snazi.
_reklamiranje_ je danas (ternutno) jedino medicinsko sredstvo koje se proizvodi u SRBIJI koje ima CE znak.
Za one koji ne znaju šta je to CE znak- to je dokaz da proizvod i njegov proizvođač ispunjavaju sve Evropske - svetske zdravstvene norme i standarde u proizvodnji istog i da se proizvod može registrovati i pustiti u promet u bilo kojoj zemlji u svetu.
Šta to znači biće vam jasnije ako vam kažem da nijedan drugi proizvod SRPSKE farmaceutske industrije ni za jedan preparat ili lek koji se nalaze u našim apotekama nema CE znak.

Ono sto piše na sajtu "doktora" je izvorna stilizovana foto kopija upustva za _reklamiranje_ koji je u prometu u Jugoslaviji, Srbiji i Crnoj Gori i sada Srbiji od 1983 godine. Sve to vreme Institut PUPIN je imao i ima rešenja za proizvodnju i promet _reklamiranje_ izdata od strane Ministarstva zdravlja svih pomenutih država. Naravno _reklamiranje_ se idanas može kupiti na Institutu Mihajlo Pupin u Beogradu u Volginoj ulici br.15 na Zvezdari ili ga možete dobiti pouzećem. Možete ga kupiti i u Sloveniji, Poljskoj i Ruskoj federaciji pod imenom _reklamiranje_-SENSILAB a u Nemačkoj ga možete nabaviti pod imenom HEMOMAG sve je naravno proizvedeno i proizvodi se u Institutu Mihajlo Pupin u Beogradu.

Ovde zaista niko ne zna da li je HEM-PRO proizvod domaće radinosti ili nešto drugo i ko stoji iza proizvodnje istog. Jasno vam je da posla nisu čista i ne mogu biti. Bojim se da je zbog toga stvar ozbiljna i da se ljudima nudi pitaj boga kakav proizvod ili prevara koja može imati katastrofalne posledice po zdravlje ljudi koji koriste potpuno neproveren proizvod koji nije pod komtrolom nadležnih minastarstava zaduženih za proizvodnju i promet lekova i medicinskih sredstava.

Ko ne veruje neka nam se obrati na [email protected] ili neka poseti (www.institutepupin.com: http://www.institutepupin.com ), odeljak piezotehnologija i magneti, poslaćemo vam originalno upustvo od _reklamiranje_ na kom god jeziku želite pa se sami uverite poštovani prevareni narode.

Moram još nešto reći, _reklamiranje_ ( pa ni HEM-PRO pošto je to verovatno plagijat od _reklamiranje_ ali se nezna kog kvaliteta) se NE SME upotrebljavati kod obolenja od KANCERA-RAKA jer MAGNETNO POLJE u ZONI DEJSTVA PODIŽE LOKALNI METABOLIZAM 100.000 PUTA NA NIVOU ĆELIJE I DRASTIČNO UBRZAVA METABOLIZAM A SAMIM TIM I NAPREDOVANJE BOLESTI, ISTO SE DEŠAVA I AKO SE MAGNETNO POLJE PRIMENI NA POLIPE, DRASTIČNO SE UBRZAVA NJIHOV RAST.

MOLIM VAS OVO SU APSOLUTNO POTVRDILA DVADESETOGODIŠNJA ISPITIVANJA NA LJUDIMA I OKO OVOGA NE MOŽE BITI DILEME ILI RASPRAVE OVO ŠTO SAM NAVEO JE ISTINA I IZA TOGA STOJIM.
ZATO JE VAŽNO DA AKO IMATE BILO KAKAV PROBLEM SA DEBELIM CREVOM DA SE NE LEČITE SAMI, VEĆ SE OBRATITE PROKTOLOGU (specijalista za debelo crevo) I AKO JE DIJAGNOZA HEMOROIDI UZMITE _reklamiranje_ apsolutno tvrdim da ćete se IZLEČITI OD HEMOROIDA, proizvod je neograničenog veka trajanja i možete ga koristiti i ako vam se hemoroidi vrate posle nekoliko meseci ili godina što zavisi od vašeg metabolizma i cirkulacije, vrste posla, načina ishrane i urednosti života. Proizvođač, naravno za svaku ugrađenu komponentu u _reklamiranje_ poseduje sigurnosne (bezbednosne) listove.

Nadam se da ste imali strpljenja da ovo pročitate, ja imam ime i prezime i apsolutno stojim iza napred navedenog.

Ekspert sam za magnetizam i magnetne materijale i od 1988 godine rukovodim proizvodnjom i razvojem magneta i proizvoda sa magnetima za bilo koje namene, industrija ili medicina, i odgovoran sam za njegovu proizvodnju i kvalitet.

Možete me kontaktirati, melom, tel. ili faks, odgovoriću na bilo koje pitanje iz MAGNETIZMA i negovog uticaja na okolinu ili ljude apsolutno kopetentno,

MOLIM VAS OVO NIJE REKLAMA ZA _reklamiranje_ ILI NEŠTO SLIČNO VEĆ ODGOVOR NA NEISTINE I PODMETANJA KOJA SE PLASIRAJU BEZ IKAKVOG SMISLA A MOGU IMATI PO LAKOMISLENE I NEINFORMISANE LJUDE OZBILJNE POSLEDICE

S poštovanjem,

DIREKTOR
Institut Mihajlo Pupin-Piezotehnologija d.o.o
Volgina 15, Beograd, Srbija

Radoslav T. Jevtović, dipl. fizičar

[email protected]
[email protected]
tel. +381 11 2771 373 ili +381 11 2773 698
faks. +381 11 2774 720
:lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Dec 29, 2007 1:31 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Da, to je post kojeg se secam - ne govori o Rife-generatoru vec o nekoj drugoj masini koju Roso valja (mozda vise ne, ne znam, za to cuh tek sa ovim postom, nikad pre niti posle)...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 31, 2007 11:38 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
A sto samo vas nekoliko nemate opciju izmeni u postu?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Jan 05, 2008 1:50 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Sta se bre ova Bobanushka stalno nesto buni oko tehniku? :wink:

Kad napises post, u narednih 10 min mozes da ga promenis. Posle toga, i dalje imas opciju IZMENI, ali kad je kliknes, dobijes sipak, jer vise nije aktivna. Tu opciju vidis samo na svojim postovima, nezavisno od vremena, na tudjim ne.

'El ima jos nesto nejasno? 8)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Jan 05, 2008 2:15 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 10:02 pm
Postovi: 628
Lokacija: in the middle of nowhere
nista samo pitam :( :o :-? :x :cry:


idem .....m.....m......samo tetki lek da odnesem........... :oops:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 37 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: