Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1189 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80
Autor Poruka
 Tema posta: Re: COPY/PASTE SVAŠTARA
PostPoslato: Sub Avg 31, 2013 5:38 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: COPY/PASTE SVAŠTARA
PostPoslato: Uto Sep 23, 2014 2:10 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2014 1:39 am
Postovi: 1
Cejlonskim cimetom do vitke linije i zdravlja

Moćna kombinacija meda i cejlonskog cimeta

honey-and-yellow-flowers-wide

O lekovitosti meda odavno se sve zna, a ovaj pčelinji proizvod blagotvorno deluje na zdravlje, i u kombinaciji sa raznim biljem. Mešavina koja važi za pravu "bombu zravlja", jeste med sa cejlonskim cimetom, biljkom poznatom po antiseptičkim i antibakterijskim svojstvima. Medicinska istraživanja pokazala su da kombinacija meda i cimeta ublažava tegobe u slučaju bolesti srca, infekcije mokraćnih kanala, loše probave i prehlade, a sprečava i leči akne i bubuljice, alopeciju...(posetite: www.sunnysritree.com) Med i cimet čiste probavni trakt od parazita i bakterija koji usporavaju varenje i uzrokuju nagomilavanje toksina u organizmu. Redovna upotreba meda i cimeta povečavaju životnu energiju, daju osećaj zadovoljstva i spokoja.

Kombinacija meda i cimeta je toliko dobra da ćete zahvaljujući ovom prirodnom leku revitalizirati telo i ukloniti mnoštvo tegoba.

Napitak za mršavljenje

Pola kašičice cimeta preliti šoljom ključale vode, poklopiti i ostaviti da odstoji 30 minuta. Kad se ohladi, dodati kašiku meda. Pola šolje popiti neposredno pred spavanje, a drugu polovinu poklopiti i ostaviti u frižider. Ujutru, na prazan stomak, popiti preostalu količinu napitka, ali nipošto ne podgrevati-uzeti ga hladnog ili ostaviti da se ugreje na sobnoj temperaturi (posetite: www.sunnysritree.com).

*Za med treba uvek koristiti drvenu ili plastičnu kašiku tj neku koja nije metalna, jer, pH vrednost meda je od 3.2 do 4.5 što znači da je kisela sredina koja može direktno da utiče na razgradnju metala. To pogotovo važi i za aluminijum koji se još lakše rastvara u kiselim sredinama.



Maske za čisto lice

news_17831

Maska od meda i cejlonskog cimeta

Poznat po svojim antibakterijskim svojstvima, cejlonski cimet će ostaviti vaše lice čistim i sjajnim, te napraviti mali peeling. Med će lice dodatno omekšati i nahraniti, a ovo se može praktikovati jednom nedeljno (posetite: www.sunnysritree.com).

Sastojci:

Kašika meda
2-3 kašičice cejlonskog cimeta

Postupak:

Pomešati u posudici med i cimet, te napraviti gustu pastu. Naneti na lice i ostaviti da deluje 20 minuta. Isprati mlakom vodom i nežnim sapunom. Agresivni sapuni samo će isušiti kožu. Za kraj nahraniti kožu s malo maslinovog ulja, koje se utrlja u lice.



Maska od meda, cejlonskog cimeta i muskatnog oraščića

Maska od meda, cejlonskog cimeta i muškatnog oraščića umiruje kožu, a pored toga, ona i fantastično miriše. Med i muškatni oraščić imaju prirodna antiupalna dejstva koja mogu smanjiti crvenilo i otok na koži. Pored toga, ova dva sastojka mogu “smiriti” akne i sprečiti buduće infekcije (posetite: www.sunnysritree.com).

I, na kraju, muškatni oraščić i cejlonski cimet deluju kao piling prilikom ispiranja maske sa lica. Pre nanošenja, uvek je dobro da testirate domaće “mešavine” na koži, kako biste se uverili da nemate lošu reakciju na neki od sastojaka (najbolje je da nanesete manju količinu na osetljivi deo kože, kao što je unutrašnja strana zgloba, pre nanošenja na lice).

Da napravite masku, pomešajte 30 ml meda sa kašičicom cejlonskog cimeta i muskatnog oraščića. Masku nanesite na lice i isperite toplom vodom, kružnim pokretima, nakon pola sata.

Čisti i obnavlja: Maska sa cejlonskom cimetom za sjajnu kožu

Cimet će doprineti boljem snabdevanju krvi kiseonikom, pa se koža oslobađa od toksina i bakterija i dobija zdravu, rumenu boju i svežinu.

Svi sastojci koje ćete upotrebiti za pravljenje ove maske za lice imaju važnu ulogu. Soda bikarbona doprineće lakšem uklanjanju mrtvih ćelija.Med prirodno hidrira kožu, bogat je antioksidansima i ima antibakterijsko dejstvo. Vitamin E je takođe antioksidans koji štiti i obnavlja kožu.

Cimet će je ugrejati, pa će lice biti sveže. Zapravo, cimet će doprineti boljem snabdevanju krvi kiseonikom, usled čega se koža oslobađa od toksina i bakterija i dobija zdravu, rumenu boju i sjaj.

Potrebno je:

3 kašike sode bikarbone
kašičica meda
3-4 kapsule vitamina E (istisnite ulje iz kapsula)
3-4 kašičice mleka (može i voda)
1/4 kašičice cejlonskog cimeta
Pomešajte dobro sve sastojke u činijici i celu mešavinu, u debljem sloju, nanesite na lice. Činite to nežno, kružnim pokretima, pa ostavite oko 15 minuta da se osuši. Isperite vodom, ali i dalje kružnim pokretima, kako biste sa lica skinuli što više mrtvih ćelija.

(posetite: www.sunnysritree.com)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: COPY/PASTE SVAŠTARA
PostPoslato: Ned Maj 10, 2015 8:56 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Feb 15, 2015 2:11 pm
Postovi: 32
Super tema :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: COPY/PASTE SVAŠTARA
PostPoslato: Ned Mar 06, 2022 9:46 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2022 9:40 am
Postovi: 1
A very good * SPAM *, worthy of your enjoyment, 100% intimate experience. You are welcome to call escorts


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1189 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: