Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Molim vas za savjet!!
PostPoslato: Čet Avg 20, 2015 3:55 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2015 3:34 pm
Postovi: 2
Moram da se pozalim i ovdje i kazem da vec duze vremena imam nekakve simptome bolesti samo nisam uspio jos da iznadjem rjesenja posto imam dosta nekih simptoma koji se kako vrijeme prolazi cini mi se pogorsavaju pomalo i jednostavno vec dugo nisam isti covjek kao prije,a poznajem dobro sebe i svoje tijelo i volio bi da razotkrijem problem tako da evo i vas ovdje pitam ako ima neko strucan da mi pomogne.Naime simptomi su mi da duze vremena vec vise od godinu nemam snagu i izdrzljivost iako treniram i prilicno sam aktivan dosta i hodam i ostalo,prebrzo se zamaram i sa malim naporima nekim.Zatim je pocelo povremeno sijevanje u zglobovima saka i oteknuce dva zgloba na nogama koji su vec dugo oteknuti i imam osecaj da su mi dosta zakocili pokrete stopala.Zatim su mi propale hrskavice lakta i to dosta zbog cega mi se smanjio i volumen ruku.Da je vrijeme za uzbunu shvatio sam kad su mi iz cista mira nedavno dosta propala ramena koja sam skoro izgubio a lopatica i ta ramena kost postala previse izrazena.Zatim odredjena zakocenost zglobova pri sklekovima i dva neka cvoric koji mi se pojavljuje na obe sake pri pregibu podlaktice.Zatim mi se dosta usporio pokret glave nemam vise taj trzaj i brzinu i kad god pokusam da ubrzam sebe malo osjecam vrtoglavicu i neki pritisak mali u glavi uz povremene omaglice.Pojacano se znojim pogotovo na ledjima i licu iz cista mira.Pocele su da mi se pojavljuju sitne crvene tackice na prsima iako ih nema puno i neka plava tackica na butini koju sam primijetio nedavno kad sam se tusirao i usput sam se zagledao bolje u koljena i shvatio da mi i tu propada hrskavica jednostavno se stanjuje.Vilica mi je takodjer oslabila kao da mi se smanjila bukvalno pa mi je i glava malo manja iako zvuci skroz cudno i ponekad mi i skljoca na lijevoj strani,desna nije.Cesti sumovi u usima mi se desavaju pogotovo po noci.Stalno popucale kapilare u ocima jednostavno previse teske i suhe oci kao da nisu moje.Osjecam konstantno neku losu cirkulaciju kao da su mi sve funckije usporene i to me dosta muci i na jednoj strani nosa mi je konstantno zacepljenje i puno teze disem nego prije i ne mogu punim plucima da udahnem zrak.Desava mi se i trnjenje ruku i nogu.Glas mi je takodjer dosta oslabio,tih,promukao i ton glasa mi se dosta promijenio.Molim vas znam da je tekst malo duzi ali morao sam da nabrojim te neke osnovne simptome koji me muce i ja sam otisao da izvadim laboratorijski nalaz i on glasi ovako..
Wbc 4-9 moja vrijednost 6
Rbc 4-5.5 moja 5.40
Hgb 120-170 moja 173
Hct 26-50 moja 44.7
Mcv 83-97 moja 82.8
Mch 29-34 moja 32
Mchc 320-360 moja 387
Plt 150-450 moja 228
Rdw-Sd 37-54 moja 37.4
Rdw-Cv 11-16 moja 12.7
Pdw 9-17 moja 11
Mpv 9-13 moja 9.4
P-Lcr 13-43 moja 21.1
Pct 0.17-0.35 moja 0.23
Neut 37-72 moja 59.4
Lymph 20-50 moja 29
Mono 0-14 moja 10.1
Eo 0-6 moja 1.2
Baso 0-1 moja 0.3
Molim vas da mi neko komentarise oov ako moze i ima strpljenja da procita s obizrom da mi je receno da mi je super krvna slika i da sam umislio ove sve simptome ali stvarno me oni muce i to dosta i postepeno su se povecavali to mi je tek sad jasno.Unaprijed hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Molim vas za savjet!!
PostPoslato: Pet Avg 21, 2015 9:37 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Треба да провериш лајмску болест. Она уме да нападне зглобове.

Право да ти кажем најрадије бих ти препоручио неки генералан третман. Имаш врло озбиљне проблеме а лекари ти говоре да ти ништа не фали. Дакле потрошићеш месеце а можда и године на разне анализе и на крају ти ништа неће наћи. Због тога бих на твом месту почео са алкализацијом организма, содом бикарбоном, петролејом и слично што делује у широком спектру.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: