Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4181 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 279  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Okt 27, 2006 8:38 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Sve je to bolje nego sto je bilo :wink: , ALI, na pravom putu cemo svi biti tek kada prestanemo da razmisljamo o tome!!!

Veliki si podvig napravila, ako tako moze da se kaze, iskreno, ja ne bih mogla, jer znam da me uvek stigne 2-3 dana kasnije, te se tako trudim da koliko god mogu zastitim sebe od tih stvari........ :oops: :cry:

Pre dve god je mojoj jako dobroj drugarici umro otac. Bila je bas vezana za njega. Obzirom da na za moja "stanja" rekla mi je da ako mi je veliko opterecenje, ne treba da dolazim i da ce me razumeti. Ja sam ipak otisla kod nje kuci, i svelo se na to, da se ONA trudila mene da uveseli da ne razmisljam o svemu tome!! :oops: :oops: :oops:

Sta da radim? Pa ni ja ne volim sto sam takva, i jako mi je tesko da zivim sa tim svakodnevno......panika me hvata kada razmisljam o tim stvarima i na tu temu, a vezano za meni bliske ljude :o :o :o :o Uhhh, odmah mi je lose :cry:


Omaraj sto vise i javi se!! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Okt 27, 2006 10:21 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Evo čitam šta se sve izdešavalo prvo ja ukratko da vas obavestim da ja stvarno neću više napolje ili da naučim da izbrojim do 10.
Krenusmo do grada kolima :evil: i naravno u onoj ludnici opandrči nas neko skrećući... i naravno moja prva reakcija je da izletim pre (mog smirenog ko da je na toni sedativa :evil: ) MB(supruga) i kad ga ne izvukoh kroz prozor.E onda je MB polako na te nane raspravio sa njim ,i meni u kolima po ko zna koji put objašnjavao da ne smem tako naglo da reagujem ,da samo sebi činim loše itd.itd.
Išta dalje da vam pričam onda je u kolima počelo da mi preskače srce jer sam se iznervirala :oops: ..i propade mi tako lepo planiran dan.

Tarčika svaka čast na HRABROSTI ja ne znam da li bi seusudila da odem jer bi me sustiglo čim se vratim kući ,razmišljajući :od čega je umrla ,zašto ,kako dalje živeti bez te osobe i ... :evil: Ma kao najgori mazohista.
Što se tiče drugarica ja sam uvek uspešno eskivirala da ne izadjem kad me spopadne muka jer sam verovala da me niko ne bi razumeo (a nije trebalo :-? )
Ali posle bolnice ,groblja i sličnih muka ja bi bila sigurno namučena u glavi naredna dva-tri dana. :evil:

Eto drugari toliko.Sutra se čujemo ili još večeras? :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Okt 27, 2006 11:10 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm
Postovi: 465
opet ja...necete verovati,ali,drugarica nije mogla bez mene pa sam morala opet kod nje...onako gladna...malopre sam usla,istusirala se i sada vam pisem...boli me glava,umorna sam...ne mogu da zaspim...a trebala bih...razmisljam da popijem jedan persen ili da skuvam caj od maticnjaka da se malo zastitim... :-? sta mislite?mozda vise i niste na netu pa cu morati sama da donesem tu odluku... :(
sve u svemu sam zadovoljna,ali sam ipak tuzna sto sam svoju "hrabrost" proveravala bas u ovakvim okolnostima... :cry:
minja,ti si veoma impulsivna(kao i ja) tako da to dodatno povecava tvoju nervozu.mislim da i ne trpis nepravdu(kao i ja).a u ovom svetu je mnogo takvih stvari na koje mi moramo da naucimo da budemo imuni... :evil: pozdrav,devojke...ako budete jos veceras pisale,skupicu snagu da vam odgovorim... :-?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 12:16 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Pa šta da ti kažem ,potpuno si u pravu .
Prvo :nepravda i laž su stvari koje me mogu dovesti do ludila :oops:
A o impulsivnosti neću ni da govorim.A najgore je što kad se smirim tek onda shvatim koliko sam blesava...eee da mi je to razmišljanje tada :evil:

NE znam dal bi joga bila dobra za celokupno stanje organizma(npr.mog) :o

Što se tebe tiče skuvaj matičnjak a pre toga topla miršljava kupka.Pa ako možeš opusti se (svaka ti čast ja ne znam kao uspevaš pa ti ne spadaš u našu temu :wink: )
Nema veze bar se tešimo zajedno.
Odmaraj i do sutra..... :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 2:19 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
minjab je napisao:
Pa šta da ti kažem ,potpuno si u pravu .
Prvo :nepravda i laž su stvari koje me mogu dovesti do ludila :oops:
A o impulsivnosti neću ni da govorim.A najgore je što kad se smirim tek onda shvatim koliko sam blesava...eee da mi je to razmišljanje tada :evil:




Ja iz svega navedenog mogu samo da zakljucim (posto sam ovakava ista i ja!!!!) da smo mozda u tom nasem "stanju" bas zbog svog temperamenta??!! :o

Da znamo vise da se opustimo, mozda nam ni srce ni mozak ne bi bili tako napeti, mozda bi moglo vise serotonina da se luci u nasem mozgu??!! Ne znam, samo razmisljam na glas??!! :o


Minjab, moram ti dati jedan mali savet, bicu direktna :oops: : Ako zelis da ti se sto pre ostvari najveca zelja, moras sto pre da nadjes nacin da se opustis malo, jer kao sto i sama znas, stres nam je neprijatelj br 1, a pogotovo za te stvari, slazes li se??!! 8)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 10:50 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Pozdrav svima.

Ja ima predlog, ali ne znam da li je mozda malo nezgodno: posto se bavim sportom koji je tako zabavan i tako anti-stresan, radi se o japanskom macevanju sundjerastim macevima, CHANBARA (www.scas.co.sr), a u subotu 4. novembra u Smederevu imamo Kup Srbije (gde sam glavni sudija i predsednik nacionalne asocijacija - bivsi panicar sa aktuelnom titulom viceprvaka Evrope - eto, mogu to i panicari :)) ), ja bih vas pozvao sve cetiri (tarcika, majja, minjab, Jasna) sa porodicama - kao i sve ostale koji imaju panicne napade, da smognete vremena i hrabrosti i da dodjete u Smederevo u tehnicku skolu, da vam "poklonim" besplatan antistres program :) "lupanje po glavi sundjerima", koji je pomogaop i pomaze i meni i mnogima, a i taman da se konacno sretnete i naravite pravu GRUPU, koja ce svakom pojedincu pomagati.

Ovaj CHANBARA program je tako dobar da sam ja nameran da ga i zvanicno predlozim kao vid dopunske psihoerapije i fizicke aktivnosti, necete ni pomisljati na aritmije, imacete priliku da se posteno oznojite, a sve to uz desetine osmeha u opsustenoj atmosferi, bez rigidnih pravila i slicno.

Alternativno, savetujem bar onima koji su iz Beograda da se konacno sretnete, tako cete sebi i ostalima u grupi pomoci najvise, idite na kaficu, na sok, na sladol3d, svejedno, a posle zajedno sa porodicama i na slavlja, Nove godine... Imate toliko toga zajednickog, mnogo vise nego sa ostalih 6 milijardi ljudi - pa iskoristite to.

I naravno, josjednom:

GLAVU GORE, ne posmatrajte se, ne osluskujte se, sve je u redu, CARPE DIEM, na kamen koji se kotrlja mahovina se ne hvata...... itd.

Pozdrav!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 2:18 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Dr Ivice, pa Vi ste zaista i vise nego sjajni i predusretljivi!! :D :D :D

Ja, na zalost nema sanse da dodjem, jer je MM potpuno urnisan od terapije, tako da nikakva voznja na duze ne dolazi u obzir, :cry: !!

A da podjem sama........ :( :( ..opet mi je mnogo poljuljano samopuzdanje, tacnije, ne bi bilo da nemam ove grozne vrtoglavice, evo, jedva i ovo pisem koliko mi se ljulja sve u glavi!! :cry: I uopste ne znam zasto je opet krenulo sa njima, a bas ih duuuugo nisam imala :( , bukvalno ne mogu da se savijem ni pertle da vezem :cry: Valjda kao posledica svih ovih prepadanja od srcolupa, ipak, mnogo mi je, desilo mi se 2 puta za dve nedelje.

Cak sam i cigarete smanjila na minimum minimuma, a to je strvarno znak da mi je bas zlo...........


Hvala Vam mnogo na pozivu, ne znam da li ce ostale devojke moci da dodju, ali ja bar sada sigurno ne, a bice valjda jos neka prilika..............



Veliki pozdrav i sve najbolje, Majja :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 7:37 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Evo me :lol: .Ja sam danas baš bila super raspoložena a kad pročitah Vas tek mi je raspoloženje poraslo :P .

Što se tiče dr.Ivice- pa recite dame jel još ko izašao ovoliko u susret nama ''prepadnutima''(ne bih rela paničarima jer se nadam da smo bar malo prevazišle tu fazu ,ma ne malo nego jesmo)-Ja ću svakako gledati da dodjem sa suprugom baš me interesuje kako to izgleda ,jedina prepreka će biti moj suprug sa ličnim obavezama na fakultetu kojih je u poslednje vreme mnogo pa i vikendom ,a druge prepreke nema :lol:
Ja ću zamoliti dr.Ivicu da nam malo podrobnije da neku informaciju ,gde kupujemo karte ,kde se održava itd.(mada je čovek lepo ostavio sajt al ja unapred da pitam ako tamo ne piše da ne zaboravim :oops: )
Ako će mi biti bolje u onim straho -fazama pa ima da se lupam i metalnim štanglama u glavu :o .
Danas sam samo par puta imala lupanje i to kad sam bila na reci,iskulirala sam ga najstrašnije do te mere da me MB samo pitao ''što si pobelela jel ti dobro'' i na tome se završilo.Pa neće meni to da pokvari planirani dan-rekoh sebi pa divno mesto za umiranje na splavu :lol:

Majjo da ti nije od nerviranja vrtoglavica ili manjak vitamina nekog.Vreme je ko u proleće a ja sam tad kao pijana,da nema to veze? :cry:
Javi nam kako se boriš i ne padaj u očaj ma sve što ''boli ''mora i da prodje .E što volim sebe u ovakvim trenutcima optimizma :o ali sad stvarno to mislim (do kad ću ne znam-lako daš savet kad se ne radi o tvojoj glavi, al je bar iskren i od sveg srca :P )
Pozdrav dame i dr.Ivice -naravno bez vas definitivno ništa.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 10:53 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Slazem se sa svim tvojim konstatacijama za dr Ivicu!! :D :D :D :wink:

Zaista se niko do sada nije toliko zalozio za nas ex panicare sa recidivima!! :lol: :lol: :lol:


E bas mi je drago sto ces otici da vidis kako sve to funkcionise!! :D Ja sam odmah rekla da ne mogu, jer mi MM stvaaarno nije ni za kakva pomeranja, mora strogo da miruje, a opet, ja ovakava kakva god da sam, sam mu od velike pomoci! Iako vec u napred patim zbog toga i jako mi je krivo sto cu to propustiti, pa i po cenu da dobijem tamo "napad" tu je dr Ivica da me spasi!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bice valjda i iduce godine??!!


Ja cu da se lupam i macolom ako ce to da pomogne!!! :lol: :lol: :lol:

Drago mi je da si iskulirala napad, ja to ne mogu ako je sa vrtoglavicom, jer momentalno moram da se naslonim negde, jer je vrtoglavica grozna. Nije onako klasicna da mi se zamanta sve oko mene, nego onako, unutrasnje, kao da izgubim svu ravnotezu, kao da cu da propadnem, pa ne znam ni gde da gledam, ni da li da legnem, sednem........ :cry:

Danas sam prespavala skoro ceo dan i sada mi je malo bolje!! :lol: :lol: Malo mi se razbistrilo!!! :wink:


Tarcika, sta je sa tobom??!!


Pozdrav svima!! :wink: :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Okt 28, 2006 11:07 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 1:33 am
Postovi: 1329
Lokacija: BEOGRAD
Nema je ,jedino ako je nije stiglo od juče sve što je prošla. :cry:

Što se tiče odlaska ja se iskreno nadam da ću otići jer mi je rano da za sigurno znam (rekoh zbog obavezaMB).Ali nadam se da ću biti takve sreće da ih neće imati.
Mene poče glava da boli strašno, dal je promena vremena ili...jedva gledam na oči(a kompijuter mi prija nemam reči :roll: )
Čujemo se.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Okt 29, 2006 12:06 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Pozdrav svima. O ovom takmicenju - nema ulaznica, mi smo amaterska sportska organizacija, svi su dobrodosli, druzimo se i igramo. Izvolite ko moze, - ostali, cujemo se na forumu. Ako 4. novembra krenete ka smederevu, javite mi se na mobilni, za instrukcije kako se dolazi do sale.

Mozda jednog dana napravimo i Kongres Panicara Srbije, hehehe :lol: mozete misliti takav skup u Sava Centru, jedno 3.000 panicara, na ulazu se dele maske sa kiseonikom, aparati za pritisak, kese za duvanje, Ksalol tablete i Eglonil za vensku primenu :lol: Pauza se pravi svakih 5-10 minuta, da bi se ucesnici izveli napolje da se povrate od napada. Uvodnicaru je dozvoljeno da lezi dok cita, zbog vrtoglavice, a na sceni su tri ekipe hitne pomoci za slucaj da se neko zali na bolove u grudima itd. Svima u sali se daju obavezno cokoladice, velike kolicine vode i mali lavor za umivanje :lol:

Naravno, posle 20 minuta svi bi pricali medjusobno, jedni drugima bi se izjadali i to bi bila najveca grupna/masovna terapija ikada sprovedena. Mogli bi da dovedemo cak i predstavnike Ginisa :lol:

Ima oko 3-5% panicara po procenama na zapadu. Znaci - idete ulicom, izbrojite 30 ljudi, bar jedan je "nas" :lol: Kad malo razmislimo, ima taman toliko da moze da se pokrene i stranka :lol: :lol:

Svima sve najbolje, glavu gore, vrtoglavice neka se vrte, grudobolje neka bole, gusenja neka guse, a mi nek smo zivi i zdravi!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Okt 29, 2006 12:47 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm
Postovi: 465
evo i mene...konacno se sve zavrsilo...juce je bila sahrana i bila sam kod drugarice do kasno sinoc.... :cry: :cry: :cry: a kada sam dosla smogla sam snage za dete i kupanje...sa ogromnom glavoboljom sam "pala" u krevet i zaspala...ova dva dana reagovala sam normalno...plakala,bila tuzna,brinula o VEOMA sokiranoj i zbunjenoj drugarici(bila sam se uplasila za nju jer je pricala svasta nepovezano i besmisleno),ali nista od napada...samo sinoc pred kraj mog boravka kod nje,sva onako gladna(ne razumem ljude koji mogu da jedu TAMO :evil: ),poceh malo da se tresem i da mi se vrti.ali nisam se dala...vozila sam ljude kucama,pomagala i sama dosla kod mene kuci...bas sam se izmucila...samo,kao sto i sami znate,ja na stres reagujem kasnije i mnogo sam jaka kada je frka...ali,posle nekog vremena... :-? sada pricam sebi da moram i to da pobedim i da ne mora bas mene uvek da sve stize...mogu i ja valjda jednom da prodjem bez "posledica"...videcemo...ne mogu unapred da se brinem...sada ne dam sebi da budem mirna i da lezim,bas iz tog razloga da ne proradi sve....PRAVIM SE DA SAM JAKA... :lol:
Ja bih tako slatko izlupala nekog i sebe tim sundjerastim predmetima(za nekog bih mozda i prosvercovala nesto teze :wink: ),i mislim da sam to vidjala u nekim filmovima kao bracnu terapiju... :wink: :wink: :wink: Meni je jedini problem dete(gde da ga ostavim) jer mi mama nije kuci...ali,ko zna...mozda nesto i iskombinujem...
doktore,ta ideja o spoju svih panicara me je dovela da se smejem sama u sobi... :D :P :D to bi bilo,ja mislim,opsti haos!!!Sebe vec vidim:KAO tesim onog do mene a meni se vec koci leva ruka,srce iskace i jurim bensedin po torbi,samo da ga stegnem,da mi "da snagu"... :oops: :oops: a kada bi se opustili,ne bi mogao niko da nas otera odatle...bila bi to prica do zore...i,naravno,svi bi dosli kuci srecni...jer nismo sami...jer nam je vec bolje... :wink:
doktore,hrabrite nas jos,jer nama toga nikada dosta!!!!
meni uvek treba podstrek da nastavim dalje.... :oops: :lol: :lol:
majjo,ignorisi vrtoglavicu i hodaj po kuci,radi neki cucanj da procirkulise krv i kiseonik u mozak...
minja,majjo,mislim da sa ovolikom voljom,ne moze da nam bude dugo lose,vec ako se borimo,mora i uspeh da nam zakuca na vrata!!! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Okt 29, 2006 9:21 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am
Postovi: 248
Dr. Ivice, svaka cast. Ne pamtim kada sam se ovako slatko nasmejala, sto kazu, od srca. :lol: Mislim da nam upravo to i treba, da nas neko malo skrene na salu, da neke stvari sagledamo sa duhovite strane. :lol: Jer, po
kusala sam stvarno da zamislim taj dogadjaj. Hehehe :P :P Ja stvarno ne mogu da dodjem, ali imam savet za ove mlade dame ( ja sam malo starija ).Ako ikako mozete, idite. Mi nismo ni svesni koliko, stvarno, mozemo. Meni je tesko bilo otici i do Sombora, kad je neko trazio da ga vozim ,izbegevele sam na sve moguce nacine. Medjutim, kad mi se cerka razbolela, nisam imala izbora. U toku proslih mesec ipo dana, ja sam PET puta bila u Novom Sadu. :lol: :lol: Nas dve same, a ja vozim. Pa vi vidite. :D Fazon je, izgleda u tome, da kad smo svesni da nesto zavisi samo od nas, onda to i odradimo posteno. :roll: Poslusajte dr. Ivicu, i nemojte strahovati od lekova. :roll: Kad dodje do faze odvikavanja, odviknemo se a da nismo ni svesni toga. :P Mada je moj stav takav, da ako treba uzimacu ih uvek. :lol: :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 30, 2006 1:39 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm
Postovi: 465
gde ste,devojke...?kao vam "prija" ova promena vremena? :evil: tolika je razlika u temperaturi da mislim da cu za napolje da obucem kaput... :x ja sam jos uvek dorbro raspolozena,sto je video i moj muz,pa me sada samo isteruje iz kuce da nesto,kao,zavrsavam po gradu...sada kaze da odem do Kraljeva da mu nesto pogledam(oko 25km od nas)...razumem i njega...on sada hoce da ja odmah sve radim,sto mi je bilo neizvodljivo,ali mislim da ne shvata da meni moze odjednom sve da se navrati... :oops: gledala sam neku emisiju gde jedan kardiolog kaze da preskakanja koja se javljaju na svakih 50,70 ili sto otkucaja ne trebaju da se primecuju i da nisu UOPSTE opasna... :o DOKTORE IVICE,jel to tacno?on kaze da srce hoce da preskoci i da radi ubrzano od duvana,kafa...a jel moze i moj tah.-brad. sindrom od toga? :lol: cisto da vidim da li ima i nekih drugih cinilaca za to...doktore,ja sam,inace,MNOGO bolje psihicki a samim tim i fizicki od vremena kada sam vam se obratila....pa se pitam da li je moguce da mi je stvarno bolje ili da ocekujem opet start...? :x :-? mislim da se sada ne bih panicno uplasila ako mi se slosi,vec bih bila prisebna...stvarno svuda idem sama i trudim se da posecujem bas ta stresna mesta na kojima mi se nekada slosilo... :x jos da vidim kako cu da prodjem sa polaganjem ispita... :lol: Cak i kada mi se negde ne ide ili mi se nesto ne radi,ja sebe nateram da bas odmah to radim da bih ojacala i prestala da razmisljam "da li cu moci?".veoma sam srecna trenutno,samo se razmisljam da li ce da potraje... :-? pozdrav svim devojkama i pisite... :D :D :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 30, 2006 5:09 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Tarcika, super si, samo jednu stvar da ti kazem...................NE RAZMISLJAJ DA LI CE I KADA DA SE PONOVI!!! :wink:

Ako se ponovi, ****, a ako ne - odlicno!! Nemoj da dozvolis da ti to kvari tako lepo raspolozenje!!


Moguce ja da kafa (verovatno i cigare, tj. sigurno :oops: ) dovede do ubrzanog lupanja. Ja npr. zadnjih desetak godina uopste kafu ne pijem, jer kako je popijem, tako to pocne............ :cry:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4181 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 279  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: