Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Vitamini za zacece
PostPoslato: Sub Jan 16, 2016 8:33 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 1:03 am
Postovi: 21
Lokacija: Beograd, Srbija
Pozdrav svima na temi.

Želja mi je da vam svima predstavim alternativne metode i pomoć pri konvenvionalnom lečenju steriliteta i uopšte nemogučnosti pri začeću, ali obzirom da je Pravilnikom zabranjeno navoditi Nazive kompanije i proizvode, pomenuću jedno iskustvo i neke vitamine i minerale koji su ovome doprineli.

Pacijentkinja je u vreme kada se javila bila je 11 godina u braku od kojih su ona i suprug 8 godina pokušavali začeće, ali pomaka nije bilo. Teoretski gledano, predložio sam određene preparate koji su se pokazali veoma uspešnim u tretmanima i tražio pristanak na apsolutnu saradnju, jer na ovakvim zdravstvenim stanjima, potrebno je tretirati pacijenta/pacijentkinju 6 meseci do godinu dana uz redovne kontrole lekara koji ih je vodio. U toku pomenutih 8 godina probali su ogroman broj medicinskih i nemedicinskih metoda, radili veštačku osemenaciju 4 puta i sve ovo uključujući posete manastirima, izvorima, travarima i vračarama (ima ih po Istočnoj Srbiji dosta), koristili mnoga stimulativna sredstva - NIŠTA. Donela je kopije dokumentacije koju smo detaljno pregladali i dogovorili se da počnemo sa tretmanom za 3 dana. Njeno stanje smo pratili i nakon samo 7 nedelja me je vidno uzbuđena, pozvala sa klinike i javila da je potvrđeno da je zatrudnela. Nastavili smo sa tretmanom toliko da ispoštujemo doze i preporuku, a pri tome nema štetnih dejstava jer su preparati biljnog porekla. Trudnoća je odlično protekla i moja Jasna je sada ponosna mama prelepog dečačića Jovana.


Ovo je samo jedan od mnogih slučajeva širom sveta, u kojima su pacijenti imali veru u alternativne metode i uz stalni nadzor svog lekara, uz redovno lečenje konvencionalnom medicinom, koristili i ove preparate i u zavisnosti od slučaja do slučaja i nakon višegodišnjih mukotrpnih pokušaja za 2-10 meseci rešavali probleme. Time objašnjavamo i prisustvo mnogih lekara iz Srbije u ovoj Kompaniji. Odobreni smo od strane Ministarstva zdravlja, a naši proizvodi nisu lekovi već dodaci i pomoćna sredstva.

Sve ovo o čemu sam govorio, može da se proveri, može da se dokaže. Sva pitanja, savete i preporuke možete dobiti poslavši mi E-mail sa osnovnim podacima o prethodnim lečenjima i stanjima, a telefonom se možemo dogovoriti o eventualnim sastancima uživo.


Veliki pozdrav

_________________
Saveti i preporuke u vezi preparata na bazi Aloe Vera pri lečenju, koje NIKAKO ne isključuju konvencionalno lečenje, na:

Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp

[email protected]


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 72 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: