Pomoc drage moje,
Potreban mi je savet,naime imam 20 godina,u braku sam vec god dan i nemogu da ostanem trudna...
Stanje je sledece: 2007god (tada sam imala 14god),levi jajovod se zapusio,naduo i dva puta uvrnuo,tada sam bila na hitnoj operaciji i jajovod je odstranjen,jajnik je ostao...Tada su mi otkrili i da imam povisen prolaktin,na hipofizi nije bilo nicega,konzilijum endokrinologa je ostao zbunjen i nije utvrdio nista drugo osim da je hormon povecan zbog toga sto sam dete razvedenih roditelja

....
Nisam sve to kontrolisala vec dve godine,pre dva meseca mi je dok. videla nekakvu ranicu na grlicu materice,papa je druga grupa,dala mi je uput da idem dalje na analize u bolnicu,ali nzm sta da radim,jer znam kako je moja prijateljica prosla sa tom ranicom,msm mozda nije isto ali opet....
E sad,sve do sad sam se nadala da cu uspeti da ostanem trudna,ali kako smo proslavili god dana braka shvatila sam da ipak moram nesto da uradim po tom pitanju....
SAMO ME ZANIMA DA LI POSTOJE SANSE DA ZATRUDNIM SA SVIM OVIM PROBLEMIMA,NARAVNO KADA IH RESIM,
Hvala svima unapred.... Olja