Zdravo tamaraft
Prvo sve pohvale , za iscrpne i poucne tekstove.
Zaista si se potrudila da skoro sve objasnis ovde .) presla sam na "ti"
predpostavljam da smo generacija
Potrudila sam se da pronadjem ovde odgovor za moj problem, ali nisam uspela.
Volela bi , ako mozes da mi pomognes, predpostavljam da nije nista strasno ali..
Pokusacu ukratko , mada mislim da je potrbno da ti napisem nesto o sebi , kako bi imala jasniju sliku
Imam 35 g. , 4 dece
, sve normalne trudnoce i zeljene. Posle poslednjeg poradjaja stavila sam spiralu i nosila je 4 god. Iako sam isla na redovne kontrole i opomenula mog ginekologa da osecam da nesto nije u redu , nije odmah primetila da se pomerila, pa je na moje insistiranje uradila ultrazvuk i normalno , morala sam u Front pod totalnu da mi je izvade
Posle toga naviknuta na spiralu imala sam 3 nezeljene trudnoce
Uspela sam da odradim sve i stavila je ponovo u aprilu prosle god. ( nemacku T spiralu ) Redovno, godinama mi se desavalo da mi ciklus i po 15 dana kasni , ali posle druge spirale se nekako unormalio. ( uf al sam opsirna , sad moje glavno pitanje)
Od 25. decembra nemam ciklus . 25 janura sam dobila braon- roze iscedak koji je trajao 13-14 dana. Bila sam kod ginekologa, 7.2 i na ultrazvuku se videlo da necu ni dobiti, uradila sam na svoju ruku i beta hcg isti dan , nalaz negativan.
A da zaboravila pre nego sto mi se to desilo uradila sam papu II , i bris III , le B
rekla mi je da imam bakterije i da je to verovatno zbog spirale i to je to?
Neznam sta da radim, zakazala sam ponovo kontrolu , ali je tek 18. slobodna.
Jos uvek nisam dobila. Nervozna sam , ujutru me sve boli.
Da li su mozda hormoni ? ako mozes da mi objasnis moje stanje , bila bih ti veoma zahvalna !
Pozdrav