Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta: Re:
PostPoslato: Sub Jan 16, 2010 2:05 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 7:00 pm
Postovi: 4
Lily-an je napisao:
Citiraj:
pa mi nije jasno nikada bilo sto moramo svakih mesec dana na 4d.


...postoje svetski standardi, o potrebnom broju UZV pregleda, tokom trudnoće, pa ako ista ne ukazuje, ni na kakvu patologiju, UZV pregled se radi svega tri puta tokom trudnoće!!!

Zbog toga, treba eliminisati taj šlajm od dr. posebno, ako vam to čine u svojim privatnim ordinacijama!To ludilo o "100DUZV ":evil: je tako bezobrazno zaživelo međ ginekološkim življem u Srbiji, da se pitam kako dalje sa svim tim??!!

Radila sam IVF van Srbije,trudna sam, ali sam tvrdoglavo čekala pravo vreme za prvi UZV i konstatovanje trudnoće, nakon beta testa!To sam učinila tačno onda kada mi je dr. iz Rusije poslala mail da treba raditi!Dakle, bez trauma" ima gestaciskog meška, ali nema srčane radnje"!Čudo je da naši gin pristupaju UZV u 4.nedelji, " pa ne vide ništa" a, potom bude traumatičnih postova i nepotrebne brige!

Stav Ruskog ministarstva zdravlja je da se radi ukupno 3 puta, identičan stavu i klinike gde sam bila...Odmah, u startu sam to "lako" provukla novoizabranom dr, i tu nema spora, ako mu kažete razumne stvari, to moraju znati, ako hoće da prihvate ok, ako ne onda tražiti dr, kao što je taj Jeremić...
No, mora se znati ko je pacijent, ko dr, ali i dvosmerna komunikacija mora da postoji, sa merom, ali dovoljno naše lične rešenosti i odlučnosti da "učestvujemo" u svojoj trudnoći...npr. dugo očekivanoj.....zar to treba dodatno obrazlagati???

Nekoliko UZV srceeninga sam u R radila na običnom aparatu, iako se radi o jednoj od najelitnijh klinika u tako velikoj zemlji...Poređenja radi, i to je privatna klinika, gde se usluga plaća, kao i u našim privatnim ordinacijama i klinikama, ali, evo reći ću da me je ordinirajući dr, čak dva puta ličnoodvela do ladys room-toaleta, pre UZV pregleda??kada bi se to dogovodilo ovde???Nema sujete i arogancije kod velikih dr!!!
Iako se radi o klinici koja je najskuplja u Evropi i R za sam ivf tremtan, sve analize su za 25% jeftinije od naših privatnih laboratorija!!??Čak i prve konsultacije su u rangu sa našim cenama, a dozvolite, niko im se ne može ni približiti u pogledu procenta i metodologije uspešnosti...ma, to je neukusno čak i da spominjem, tj.poredim...

dodaću i da je Glorija prijavila neprijatno iskustvo sa tim Jurišićem, te niste usamljene...Čovek je na net okačio svoju biografiju, "u prvom licu"napisano....Meni se nije dopala čak ni njegova fizionomija :x I, ne mislim da je to sporedni momenat, a ja sam tip koji mu ne bi ostao nikako dužan za brljotine....
Ili, setih se"besplatni UZV pregledi u 10.nedelji"??Stvarno, bre, nema smisla...Čemu izglati u toj fazi plod, povećčavati fetalnu temperaturu????Šta će videti, tada, a što je bitno za prenatal screening??Ali, i žene su dužne da se informišu, da imaju svoj stav,da se prema potrebi suprotstave, ponekada i kada samo osećaju da nešto ne ide......

pa nece valjda o sebi da pise u mnozini! Da li Vi kada govorite i pisete o sebi , to radite u prvom licu jednine i ili u mnozini?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Pon Jan 18, 2010 10:15 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 7:00 pm
Postovi: 4
I treba da vozi mercedesa! Njegovo radno vreme traje 12 sati. Kada estradni sund, novokomponovani biznismeni voze i skuplje i bolje automobile to je tako normalno, jel? A kada jedan vrhunski strucnjak vozi, onda je to za komentar!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Sub Jan 23, 2010 11:01 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 12:30 pm
Postovi: 126
Lokacija: Pancevo
Vi mora da ste plaćeni da dajete pozitivne komentare za doktora ili ste možda neko njemu blizak???
Ovde žene hoće prave informacije i iskrene savete a ne da Vi pravite neku lažnu propagandu, to je tako očigledno!
Mnogi doktori rade 12h pa ne voze svi besne automobile!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Sub Jan 23, 2010 10:43 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Postovi: 614
Lokacija: beograd
Ne verujem da je propaganda, vec kad je neko nezadovoljan doktorom, onda mu smeta sve u vezi njega, od glave do pete...
I istina je da se samo doktorima zamera finansijski status, ostalim kategorijama zaposlenih ni reci...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Pon Avg 29, 2011 2:13 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2011 1:57 pm
Postovi: 1
Vidim da su stari postovi ali zelim da napisem nesto, jer ce i to nekome koristiti. Imam prilicno iskustva sa ginekolozima, trudnocama, problemima.. Imam bebu iz cetvrte trudnoce. Imala sam blighted, pobacaj u 6. mesecu.. Totalno razlicite stvari su svakoj trudnoci. Zapravo hocu da kazem, da sam ovu trudnocu izgurala (posto je odrzavana) samo zahvaljujuci doktoru Jurisicu i doktorki Zaklini. To sto on na pregledu ne govori poput mnogih lekara, evo sad vam beba mase, sisa prst ili zeva... to meni ni nije bilo bitno. To sto gleda po 5. min jedan deo tela bebin, to je za svaku pohvalu jer je detaljan. Nema potrebe da on meni objasnjava ovo su arterije...i da mi govori neke brojeve koji meni nista ne znace. Meni je bilo dovoljno da posle svakog detaljnog ultra zvuka on meni kaze da je sve ok i da ne brinem. Mojoj drugarici je dijagnostikovao u 5. mesecu problem sa bebom i tada je bio detaljan sto se tice komentara sta vidi kako vidi i sta dalje. Uputio je kome da se javi posle porodjaja i hvala Bogu sve se dobro zavrsilo. Imala bih jos puno lepih stvari o njemu da napisem. Sve u svemu vrhunski strucnjak sto se tice dijagnostikovanja, verovatno nije najnezniji lekar na ginekoloskom pregledu ali vam sigurno nece povrediti bebu i nikada mi nije zatrazio ni jedan dinar. Samo reci hvale i svima bih ga preporucila. Pozz.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Ned Jan 08, 2012 5:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 1:36 am
Postovi: 3
evo da vam ja kazem par reci vezanih za dr JURISICA I dr ZAKLINU. ZA NJIH IMAM SAMO RECI HVALE I NISTA DRUGO zahvaljijuci njima ja imam dvoje zdrave dece . a to sto doktor cuti dok pregleda je normalo , znaci da je posvecen tome sto gleda a na kraju pregleda ce vam reci sta ima . jeste vi dosle kod njega da popricate jer nemate sa kim ili ste dosle da vam kaze kako vam je beba? I ZNAJTE KAD VAM ALEKSANDAR I ZAKLINA NESTO KAZU DA JE TO TAKO. Svima preporucujem ordinaciju JURISIC . biljana sarcevic.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Ned Jan 08, 2012 6:10 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Dec 23, 2010 1:36 am
Postovi: 3
zasto je nestao moj komentar , dali to nekome smeta sto hvalim oprdinaciju JURISIC


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Ned Apr 14, 2013 1:02 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Apr 14, 2013 12:42 am
Postovi: 1
pozdrav svima
skoro sam i to preko veze dosla u ordinaciju Jurisic sa bolovima ...primljena sam kod Zakline Jurisic...moram ovim putem da dam svoje iskustvo koje je katastrofalno i molila bih vas da mi verujete da govorim istinu u cilju da niko vise ne prodje tako kao ja zbog neznanja i arogancije Zakline Jurisic...oni su KATASTROFA I SRAMOTA za medicinu....oduvek se lecim kod privatnih lekara ali ova ordinacija je uzasna. :cry:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Pet Maj 06, 2016 1:04 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Maj 06, 2016 12:09 am
Postovi: 1
Ordinaciju doktora Aleksandra Jurišića koja se nalazi u ulici Dimitrija Tucovića, ne bih preporucila iz razloga što je isti nekulturan, nezainteresovan, nepažljiv, odsutan i nedovoljno posvećen trudnici...moje iskustvo prilikom kontrolnog UZ pregleda radi zakazivanja amniocenteze vodilo je zaključku da više nikada ne bih otišla kod njega ni na rutinski pregled, a naročito ne bih pristala da mi on radi amniocentezu. Osim što je grub tokom rutinskog pregleda, u rečniku doktora Jurišića uobičajen je izraz "matora" za trudnicu stariju od 35 godina, zatim "bucka" ako imate par kg viška, koje će vam izreći sa iskrivljenim osmehom na licu, dok će sve bitne stvari zbog kojih ste došli prećutati. Tako vi treba da mu postavite niz pitanja i izvlačete zaključak da li je sa bebom sve u redu i šta on to tačno vidi na ultrazvuku, jer se isti ne bi setio da vam sam kaže informaciju zbog koje ste došli i za koju plaćate visoku cenu. Takođe, nije neobično da u izveštaju napise da kontrolišete rad npr. štitne žlezde, u situaciji kada ništa ne ukazuje na poremećaj rada štitne zlezde, a da tokom pregleda to nije ni pomenuo. Tako izveštaj ovog lekara možete poneti kao rebus za niz potpitanja koja će vam javiti posle pregleda, a na koja ste ostali bez odgovora. Doktor Jurićić naplaćuje previsoku cena usluge u odnosu na kvalitet pružene usluge.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Ordinacija ''Jurisic''
PostPoslato: Sub Maj 14, 2016 2:44 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2016 1:51 pm
Postovi: 1
Ja sam bila pacijent dr Zakline sigurno 10 godina pre nego što sam ostala u drugom stanju (vto 3.put uspešan) pa mi je bilo potpuno normalno da mi ona vodi trudnocu, a da me gospodin muž porodi u frontu. Katastrofalna greska! U Zaklinu sam imala puno poverenje, iako mi je prilicno cesto smetalo sto je na pregledu vise sklona caskanju nego strucnoj prici...posle svega moj zakljucak je da ona na taj nacin prikriva nedostatak strucnosti, a muž je tek prica za sebe:arogantan, uobrazen i sto je najgore ne možeš izvuci informaciju od njega. Dzaba ta strucnost ako cu ja posle pregleda da imam gomilu nedoumica.Zaklina nam je preporucila nifty test a kad sam je pitala koje anomalije dijagnostikuje ona se zbunila i nije znala da navede, sem Dauna (toliko sam i ja znala). U par navrata sam radila urinokulturu i dva put mi nalaz pokazuje prisustvo Trihomonasa u mokraci, odreagovala je tek posle drugog nalaza i to tek kad sam je iscimala (dobila sam antibiotike naravno)...priznajem da mi je u toku vodjenja trudnoće par puta palo na pamet da promenim ginekologa ali sam racunala na to da sam dugogodisnji pacijent te da ona zna celu moju istoriju. Opet katastrofalna greška! Sa njima u ordinaciji radi i anesteziolog cije se ime vezuje za aferu nelegalnog abortusa, takodje jedan vrlo nadobudan i neprijatan čovek. Kada je doslo vreme za porodjaj, ja sam htela da sednem i razgovaram sa Aleksandrom, jer nisam bila sigurna da je prirodni porodjaj najbolji izbor ( beba iz vto, ja 40 godina u trenutku porodjaja)iako me Zaklina ubedila da je to najbolji nacin i za mene i za bebu. Jurisic nas je samo iskulirao,i rekao videćemo. Zakazao mi je porodjaj u njegovoj smeni ( ajde da kazem da su nam tu izašli u susret mada...).Na dan prijema, bila sam otvorena 4cm, posle 6h na stolu, uz svu indukciju, nisam se otvorila ni cm više. Jurisic hoce da radi carski, anesteziolog ne da, ja komirana od anestezije, ne mogu da reagujem, na kraju se u devetom satu porodjam prirodno uz citavu bulumentu dr i babica, uz naleganje na stomak, bukvalno su mog bebca izgurali napolje i dok su mi radili epiziotomiju zakacili su i njega makazama po glavi. Beba je dobila sepsu od bolnicke bakterije klebsiela i proveli smo jos dve nedelje u Tirsovoj. Sad beba ima hipertonus misica kao posledicu teskog porodjaja i blaži starbizam, srecom sve se leči uz upornost i volju. Za sve ovo mogu da "zahvalim" strucnjacima Jurisicima i njihovim pajtosima. Namerno koristim ovu reč, jer tamo humanih lekara kome je dobrobit pacijenta na 1.mestu nema!oni su svoje profesije podredili sticanju bogatsva, pacijenti su im samo nuzno zlo na tom putu. Imala bih jos primera lose prakse da nevedem, ali mi se zeludac okrece i dok ovo pisem. Bežati sto dalje od Jurisica i slicnih!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 67 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: