Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Dr Mima Fazlagic
PostPoslato: Čet Feb 14, 2008 12:41 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 12:03 am
Postovi: 22
Pozdrav svima!

Zanima me da li je neko imao iskustva sa Dr Mimom i kakva su bila?

Ja sam prilicno nezadovoljna svojom prethodnom doktorkom i zelim da nadjem pouzdranog lekara, a ako se uzme u obzir da sam vec imala spontani i da zelim da ponovo zatrudnim i izguram uspesno trudnocu, jasno vam je zasto sam obazriva!!

Pozdrav!
Boka


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Feb 14, 2008 11:56 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 10:39 pm
Postovi: 123
Jedna moja drugarica se lecila kod nje godinama,i na kraju je ostala u drugom stanju,ona je i porodila i zadovoljna je.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Feb 14, 2008 4:23 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 12:13 am
Postovi: 291
ja se slazem da je krajnje posvecna pacijentima


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Feb 14, 2008 8:57 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 12:03 am
Postovi: 22
ok, hvala :) danas sam bila kod nje na pregledu, dopala mi se, srdacna je i lepo smo se ispricale o mom slucaju sto mi je bas znacilo :) sad samo jos beba da dodje :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: kontakt Dr. Mime
PostPoslato: Čet Maj 15, 2008 10:02 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Maj 15, 2008 10:00 am
Postovi: 1
Da li neko moze da mi da broj telefona ordinacije Dr. Mime?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Maj 21, 2008 9:58 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 12:03 am
Postovi: 22
Ordinacija Medison, 2105164 , naglasi da zelis kod dr Mime


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: mima
PostPoslato: Pet Jun 20, 2008 9:24 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 11:13 pm
Postovi: 34
Lokacija: beograd
Ja idem kod nje i do sada sam bila zadovoljna sa njom, u smislu jako je prijatna i ljubazna i trudi se da prodjes jeftinije, da te ne salje na neke preskupe a nepotrebne analize i slicno, a kad preporucuje nesto trudi se da ti navede koje sve cene i opcije postoje.
Ono sto se meni ne svidja i sto sada vec pocinje da me iritira je sto ona nikada nista ne zapise. A svaki dan joj kroz ordinaciju prodje bar 30-40 zena, moza i vise. Mislim da nema teoretske sanse da zapamti sta se kod koje desava i ako postoji problem u cemu se tacno sastoji. Pa tako ponekad kaze nesto sto nikakve veze sa mnom nema, te moram da je podsecam o cemu se radi i sta smo se dogovarale...
Mislim da je kao dijagnosticar odlicna, ali da bi mnogo lakse mogla da resi problem ako bi ga u celini sagledala i ako bi imala citavu istoriju "bolesti" pred sobom.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jun 30, 2008 12:12 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Jun 30, 2008 12:07 am
Postovi: 2
Lokacija: Beograd
Mima je sjajna. Meni je vodila trudnocu. Ja sam prezadovoljna. Na zalost nije me porodila jer je otisla na odmor ali me je zato povezala sa dr Jelenom Stankovic iz GAK Front koja me je porodila. Sve pohvale i jednoj i drugoj, zaista.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: mima
PostPoslato: Pon Jul 14, 2008 10:07 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 1:27 am
Postovi: 4
Apsolutno si u pravu! I mene to nervira kod nje. Do pre 7-8 meseci sam isla kod nje. Merila mi je folikule, jer ne ostajem trudna vec duze vreme, pa smo kao krenule sa terapijom. I onda smo prekinule, jer su mi rezultati ok, pa je ona rekla da bi bilo bolje da se malo opustim , par meseci da se ne cuvam, ali i da ne razmisljam o tome. Proslo je vise od par meseci, a meni se sad ne ide kod nje jer ne znam da li ce se setiti ko sam, sta smo probali od terapije, sta nismo...
A inace, jako je prijatna i mislim da ima sjajne rezultate kod parova koji se lece od neplodnosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Jul 15, 2008 9:25 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 21, 2005 12:06 am
Postovi: 101
Doktorku znam jos od kad je pocela da radi i privatno pre par godina.
Izuzetno ljubazna i optimisticna,ali PREOPTERECENA!!! Ima previse pacijenata, neki put mi zaista nije jasno kako uspeva da radi sa toliko pacijenata i u drzavnom i privatnom delu. Isto mislim da bi ipak morala da vodi neku evidenciju o pacijentima, pise izvestaje,pa makar platila nekog ko ce to umesto nje odraditi . Od cene pregleda, koja nije mala, sigurno bi mogla da izvede tako nesto . Ovako mi se i pored najbolje volje i toga sto je znam i od ranije, desava da pomislim da je najbitniji broj pacijenata x cifra, na kraju dana!
Moja iskustva sa njom su prilicno pozitivna i meni se desavalo da shvatim da me mesha sa nekom drugom pacijentkinjom par puta,ali joj na brzinu ispricam sta je bilo i vratim na moj "slucaj". Opet, cula sam i price da se nije pojavljivala na nekim porodjajima na kojima je bilo "ugovoreno" njeno prisustvo, pa tako ....Ko ce ga znati, bolja od drugih ,ali najverovatnije ne idealna ,tako bih je definisala. Pored drugih prica i to je ok!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Kontakt sa doktorkom
PostPoslato: Sre Dec 03, 2008 8:05 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 8:02 pm
Postovi: 1
Da li neko zna kako mogu da dodjem do doktorke Mime Fazlagic, a da ne idem u Narodni front?
Da li neko zna na kojoj privatnoj klinici ona radi?
Unapred hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Apr 18, 2009 6:03 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 5:51 pm
Postovi: 1
Vodite racuna, kada je Mima u pitanju. Slatkoreciva jeste i sve je OK do kraja trudnoce, a onda kud koji mili moji. Mnoge trudnice su ostale same na kraju trudnoce i same se snalazile za porodjaj. Mimi su prioritet maticne celije i ako imate para da je sponzorisete verovatno cete proci sjajno, u protivnom neka vam je Bog u pomoci. Iz pouzdanih izvora se zna da nece pogledati trudnicu na kraju trudnoce bez fine svote novca. Dobro razmislite pre nego odete kod nje.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: moje iskustvo
PostPoslato: Pet Maj 15, 2009 4:31 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Maj 15, 2009 4:22 am
Postovi: 1
Imam lose iskustvo.
Doktorka je zanteresovana samo za pare.
Ne belezi nista zbog kontrole.
Sve je foliranje.
Moze se reci da ono njeno - "vi ste super" i "vi ste zena za ugled" je postapalica.
S druge strane, preporucujem oprez, jer nemanje nikakve kartoteke je opasno - to radi zbog eventualnih inspekcija - kontrole, a u stvari se igra sa zivotima pacijentkinja i buducih beba.
Svako ima pravo svog izbora, samo nemojte da se kajete kad vec bude kasno! :evil:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Moje POZITIVNO iskustvo sa Mimom
PostPoslato: Čet Jun 04, 2009 4:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 9:08 pm
Postovi: 11
Lokacija: Srbija, Beograd
Moram reci da sam se bas iznenadila i pomalo rastuzila kada sam procitala nekoliko vrlo negativnih komentara o dr Mimi. Prosto mi je, iz mog iskustva, nespojivo da je neko smatra folerom, dvolicnom, nezainteresovanom i sl.
Moje iskustvo sa njom je potpuno suprotno, i to najvise gledajuci sa LJUDSKE tacke gledista.
Kod Mime sam isla na drugaricinu preporuku 8 godina na redovne godisnje kontrole (brisevi, Papa itd) i ona je uvek bila jako ljubazna i strpljiva. Kada sam posumnjala da sam u drugom stanju proslog januara, odmah sam otisla kod nje i ona mi je i utvrdila trudnocu i bila je veoma srecna zbog mene, sigurna sam da to nije bila gluma. U toku trudnoce sam isla kod nje nekoliko puta na 4D i savete i nikada nisam otisla kuci sa osecajem da se nije dobro ponela prema meni. Nisam isla nesto precesto, jer sam imala karton i u svom Domu zdravlja gde su mi svakog meseca radili analize krvi i mokrace a i povremene preglede obicnim UZ. Mima me nikada nije zvala da bez veze dolazim na preglede, cak mi je za neke nalaze i sama savetovala da joj ih donesem iz Doma zdravlja da ne placam u Medisonu.Poslednji mesec trudnoce su kod nje BESPLATNI pregledi za sve trudnice, gleda koliko ste otvoreni, kolicinu plodove vode itd, i VRLO je tada prijatna i puna podrske.
Ona vise ne radi u Frontu, tako da ja nisam tamo imala klasicnu "vezu", vec je Mima kada sam primljena u bolnicu, zvala neke svoje kolege, proverila ko ja dezurni anesteziolog,ko je tamo od lekara itd. Zahvaljujuci njoj su me i porodili 4.dan na carski, na njeno insistiranje, inace zamalo da me vrate kuci iako mi je bio skocio pritisak.
Morala sam, na zalost, na carski rez jer se bebac pred sam porodjaj obrnuo u stomaku i nije hteo da se vrati. Zbog teskog porodjaja (dugo sam bila na kiseoniku i okretali su me sa boka na bok ne bi li se malisa okrenuo, ali dzaba) rana mi nije dobro zarasla posle skidanja konca. Bila sam u bolnici vec 14 dana, a trebalo je bar jos toliko da me previjaju, pa ponovo da me siju. Kad sam to cula, mislila sam da cu poludeti od muke! Beba spremna da ide kuci, a ne moze zbog MENE!?! Kada sam nazvala Mimu da joj kazem sta su mi rekli, ona mi je odmah rekla da potpisem papire da izlazim na svoju odgovornost i da ce me ONA previjati u svojoj ordinaciji u MEDISONU! Ona je i javila nacelnici moju odluku i ujutru sam pustena kuci.
Isla sam kod Mime otprilike 15-ak dana na previjanje, a onda me je ona i sila ponovo ( salila se kako ce da mi udari "sitan vez"!), pa onda skidanje konaca, elem, do polovine decembra smo se maltretirale oko toga svega, uz maksimalni ljubaznost kako Miminu tako i njenih sestara Jece i Vesne. Pisem sve ovo ovako detaljno da bih mogla da naglasim da MIMA NIJE HTELA NI DA CUJE DA MI NAPLATI PREVIJANJA I SIVENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kad se sve zavrsilo, ja dosla da platim ,a sestra Jeca mi rekla da je Mima porucila da placanje ne dolazi u obzir!!!!!!!!!!!!
Mislim da je ovo bilo dovoljno da se vidi da je njena LJUDSKA strana divna. Ja nisam bila njen prijatelj, samo dugogodisnji pacijent i nisam joj dala neke silne pare za sve ove godine, tako da ne mislim da je bila obavezna da radi za mene to sto je radila, da prekida svoj rad sa pacijentima da bi preletela u sobu za preglede, sterilise instumente samo da bi me mogla previjati itd i to sve BESPLATNO!
Ja sam, kao sto rekoh, otisla kod nje na preporuku i znam dosta zena sa dobrim iskustvom u vezi sa njom.
Tacno je da ona previse radi i da je preopterecena, ali to nikako ne znaci da je povrsna i da ce vas pograsno leciti, pratiti trudnocu i sl. Znam pouzdano da je otkrivala neke anomalije ploda na UZ kad lekari nisu uopste videli da nesto nije kako treba (jedniom sam bas bila u ordinaciji kad se desio jedan takav slucaj, a od sestre sam cula da ih je jos bilo slicnih)...
Eto, udavih, ali imala sam potrebu da kazem to u njenu korist. Ja zaista ne sumnjam u losa iskustva zena koje su prosle lose sa njom i bas mi je zao zbog toga, ali kod mene je situacija bila potpuno suprotna.
Hvala na strpljenju pri citanju OVOLIKOG teksta!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: O Mimi
PostPoslato: Čet Jun 04, 2009 4:51 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 9:08 pm
Postovi: 11
Lokacija: Srbija, Beograd
Da, zaboravih da pitam syssi, ako nije problem, kakvo je njeno lose iskustvo bilo sa doktorkom? I jos koju informaciju od vts. Moze?
Prosto, mislim da bi bilo korisno da cujemo i jos nesto konkretno jer je, na zalost, ocigledno da nemaju svi pozitivna iskustva i da nije lose biti objetivan i imati mogucnost da sami procenite sve "za" "protiv".


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 74 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: