Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta: Re: dr.Luka Andjelic
PostPoslato: Čet Sep 30, 2010 3:04 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Postovi: 153
Lokacija: SRB - USA
pieta je napisao:
Idite kod psihijatra!



pa znate šta takozvana gospođo PIETA, meni od psihijatra ima pomoći,a vama ni konzilijum psihijatara ne može pomoći jer za vašu umobolnu fantasmagoriju pseudofantastiku leka nema osim kad budu počeli da transplantiraju mozak, pa onda bi možda mogli da odete kod tog vašeg najlekara obožavanog luke takozvanog ginekologa anđelića jer se on sigurno i u transplantaciju mozga razume, pa vam možda ugradi neki novi u glavudžu baš upotrebljavajući svoje endoskopske metode po kojima je tako poznat u svetu da ima čak 4 rada/ni u jednom prvi autor već poslednji-dakle upisivan u iste, nije ih pisao/, pa možda objavi i peti sa vama, a to bude njegov prvi rad u kome je prvi autor pa će na kraju nešto i napisati samostalno.
A za to će vam uzeti sigurno preko 10.000eura, kada je jedan miom 2.000 onda je mozak za vas oko 10.000 eura. Tako da spremite novac za njegov budžak u subotici gde će vas tako lepo primiti i još lepše odrati - odrati sa osmehom.
Ali šta vas PIETA takozvana gospođo iz Niš briga, bitno je da se plaća jer je vaša logika i slična vama - da štp vas više oderu vi ih više cenite i mislite da ste kod boljeg lekara bili.
Samo nemojte ovde terati druge jadne žene da daju tolike pare kojekakvim nabeđenim kukavcima kada imaju izbora za kvalitetniju i jeftiniju varijantu.

Moj psihijatrijski sindrom je job-burnout - ali je on i stvoren zato što sam postao mentalno alergičan na stupidne individue poput vas PIETA takozvana gospođo iz Niš koji nas teraju da estradizujemo i komercijalizujemo čitavo zdravstvo da bi isplivali nikogovići koji mogu dalje da nastave lov u mutnom i pune svoje džepove na tuđoj nesreći. Ja da sam čitav ne bi ni trošio vreme na vas - ali takođe da sam baraba i bitanga kojoj nije stalo do pacijenata ne bi ni pokušavao da promenim način razmišljanja u srbiji.samo možete da dovodite u pitanje način na koji saopštavam istinu, ali ne i da dovodite u pitanje istinu jer je ona na mojoj strani i to svi pošteni koji čitaju ove redove će priznati ako budu imali i malo hrabrosti u sebi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dr.Luka Andjelic
PostPoslato: Uto Nov 23, 2010 2:17 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 1:40 am
Postovi: 4
Pozdrav sviam, skoro sam se prijavalia na forum, povucena izjavam o naj ginekologu. Ja bih se pridruzila preporukama da je profesor dr Mladenko Vasiljevic, stvarno naj. Ja sam mu se javila sa velikim tumorom jajnika, i on je u par dana organizovao da se operisem na GAK-u Narodni Front. Nisam iz Bg, a doktori kod mene kuci, su me sa tim vukli godinu dana. Kada sam mu se prvi put ukazala, jer sam do njega dosla preko drugarice koja je imala slican problem, to je bilo 7.10.2010, rekao je da sam prije godinu dana bila hitna za intervenciju, sto moji doktori tako nisu rekli. Rekao mi je da mu se javim kada mi podje ciklus, tako je i bilo i u roku od par dana sam operisana. Posto nisam uspjela da dobijem uput sa svog klinickog centra, sve sam placala GAK-u, ali ne zalim ni jednog novcica. Sa mnom su lezale i druge cure koju su placale, bile su iz Crne Gore i sa Kosova, ali njih njihovi doktori nisu obilazili koliko je mene prof Vasiljevic. Stalno je dolazio, raspitivao se kako sam , dok druge pacijentkinje njihovi nisu, ili su samo 2 puta dosli. Zaista samo rijeci hvale o njemu. Ni u jednom momentu nisam osjetila da trebam da dajem neke poklone mito i sl, sto je u danasnjoj situaciji prava rijetkost. Bogu se zahvaljujem sto sam do njega sasvim slucajno dosla, jer sam se svakakvih prica naslusala, o nespretnosti i nestrucnosti doktora. Kada ga god upitam odgovara, mada se osjeti da je prezauzet, ali uvijek ima vremena za pacijenta. Jos sam ja osoba koja voli da postavlja hiljadu pitanja, ali uspjevamo se zajedno nekako izboriti.
Nadam se da sam bar nekom pomogla u dilemama, ali napominjem ovo je moje iskustvo, kao i iskustvo moje drugarice.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: dr.Luka Andjelic
PostPoslato: Pet Feb 25, 2011 11:17 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Feb 25, 2011 1:24 am
Postovi: 1
Dr.Andjelić ???Pravi je šmeker.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 69 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: