Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Uporan bol u zelucu
PostPoslato: Uto Apr 03, 2018 10:31 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Apr 03, 2018 10:17 am
Postovi: 1
Ja znam kakvo je uglavnom "pravilo" na forumu da se ne ozivljavaju teme medjutim ja bolje nisam mogao da objasnim moj problem, cak sam morao da proverim datum i ko pise jer su uglavnom reci iz moje glave :(

Vidim da na kraju nije covek objasnio u cemu je bio problem, a ne nalazim nista po netu. Naime prvi put bolovi su poceli 6. marta, sledecu agoniju sam imao 15, pa 21, 25. pa onda pre 4 dana jos jednom. Prva 2 puta su bolovi bili izmedju 2 izjutra i 5 ujutru, isao sam na hitnu gde su me slali na urgentni. Krvna slika besprekorna, poslednjeg puta sa urgentnog su me slali i na ultrazvuk i sve je super (cak i pankreas posto sam imao u septembru prosle godine akutni pankreatitis medjutim sve brzo sredjeno).

E sada isao sam i kod doktora opste prakse, naravno nista pametno nije receno vec mi je receno da pijem ranisan, kao sto je rekao i doktor (dva razlicita) sa urgentnog u vise navrata. Apsolutno nikakva terapija.. Kada se desi ta "agonija", apsolutno nema veze kada sam jeo i sta sam jeo, ako ne boli ne boli sta god da strpam u zeludac, dok se bolovi javljaju cak i nakon keksa i caja.

Jedino sto doticni nije nigde spomenuo a sto se kod mene javlja jeste jaka bol ispod lopatica (i leve i desne) kada boli zeludac, pa ne mogu ni da legnem jer tada zeludac boli vise, a ne mogu ni da stojim jer ledja bole pa tu nastaje panika. Kako mi je uput za gastrologa uradjen, slobodan termin je za 2 meseca, a za ultrazvuk tek 2. jula :) Tako da od drzavne bolnice nema nista, otisao privatno kod gastrologa nije nadjen cir na dvanaestopalacnom crevu.

Zdrav, a u bolovima (kad ih ima), stvarno nemam resenja. Eto rekoh da podelim sa vama pa se mozda i nadje neko sa slicnim slucajem jer sam posle 30 dana cestog "guglanja" jedva iskopao ovu temu :(

Btw, nije da "ne volim" doktore i bolnicu, medjutim stvari su malo tuznije ovde na jugu, vidi se jaka nezainteresovanost cak u vise navrata bude i neprijatno dok pocnete da objasnjavate problem a gledaju vas popreko.. Jedini doktor opste prakse kod kojeg sam otisao vanrednog delovao je prijatno i dobio sam injekciju protiv bolova :D Pa eto..


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Uporan bol u zelucu
PostPoslato: Sre Apr 04, 2018 11:52 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Можеш ли јасно и без образлагања да наведеш проблеме које имаш не позивајући се на претходне текстове?

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 41 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: