Hvala na pitanju, nije loše, mada sam znao i za bolje dane
. I meni ovo promenjivo vreme smeta, uglavnom neraspoloženje i glavobolja a desi se i da se stomak pokvari. Ukapirao sam da vreme deluje na mene tako kako deluje zato što mi je organizam oslabio. Malo spavam, jedem neredovno, dosta se trošim. Mislim da sam negde pisao o knjizi Stimulatori života, u kojoj autor, ruski sportski lekar, kaže da postoje tri stanja organizma - zdravlje, bolest i treće stanje koje se nalazi između ova dva. To je stanje kada čovek nema simtome bolesti, svi parametri su u redu, ali se čovek loše, to jest, slabo oseća. To stanje se obično manifestuje niskim krvnim pritiskom, ošamućenošću, lakim zamaranjem. Da bi se organizam ojačao dotični doktor predlaže adaptogene biljke poput žen šena. Žen šen sam u više navrata koristio, i jačao me je, a sada sam hteo da probam sa nečim drugim. Odvažio sam se da ponovo probam sa Todoxinom. Pre 4 godine sam postavi temu na ovom forumu sa nazivom Todoxin za upalne bolesti creva. Dobio sam dva odgovora, od osobe koja ga koristi protiv prehlada i koja je izuzetno zadovoljna sa njim i od osobe koja ima Kronovu bolest i nikad ga nije koristila niti namerava. Pošto niko ko boluje od zapaljenskih bolesti creva nije imao iskustva sa Todoxinom, morao sam da ga isprobam na sebi. Tada sam nekoliko dana pio Todoksin 1, super sam se osećao, ali je stomak počeo da mi se kvari pa sam prestao. Pre nekoliko nedelja sam rešio da ga ponovo probam. Kupio sam Todoksin 7. Na njemu piše da je dobar za kolitis, kandidu, proliv, zatvor i uopšte sve bolesti creva. Međutim, u mom slučaju nije bilo tako. 15 minuta posle prve kapsule sam dobio žestoku potrebu za pražnjenjem. Narednih pola sata sam bio tri puta u toaletu, a između toga sam ležao se na krevetu jer nisam mogao da sedio od grčeva. Kao kada sam imao akutnu fazu Ulceroznog kolitisa. Bio sam uporan pa sam pio Todoxin i sutradan, ali je stomak postajao sve gori i gori. Sledećeg dana sam prestao sa Todoxinom i u Idei kupio med sa matičnim mlečom (25 grama meda i 1 gram mleča po dnevnoj porciji). Posle nekoliko dana meda i mleča stomak se stabilizovao, a ja sam se osećao 10 godina mlađim
. Pošto na tržištu ima dosta preparata koji sadrže mleč u mikro i miligramima, a u ovome imate čitav gram po porciji moram da ih reklamiram. U pitanju je Pčelarsko društvo Mijailović iz Smedereva. Sajt im je
http://www.med-honey.com. Preparat nije jeftin - 1000 din za 250 grama, ali, koliko je meni poznato, jedini je koji za te pare ima u sebi 10 grama mleča.
Inače Todoxin sam u više navrata kupovao svojoj majci, koja je oduševljena sa njim, ima više snage i ne premara se čak ni za Slavu (a ima 70 godina). Takođe, moj kum ga je uzimao zbog prehlade i premora i takođe je oduševljen. Plus dosta pozitivnih iskustava na ovom forumu. Ali, izgleda nažalost, da nije za nas