Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Jan 21, 2009 12:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 10:57 am
Postovi: 6
Moram priznati da je mnogo bolje nego ranije. Pila sam caj Kirkolina i uz to laneno seme potopljeno u vodi, zeleni caj i dosta vode. Stolica je postala redovna, cak i po dva puta dnevno, stomak mi je splasnuo i nemam onj osecaj tezine kao ranije. Sada pijem neki caj, takodje za mrsavljenje, Body Slim i odlican je. Lepog je mirisa i ukusa (verovatno zbog komoraca). Stolica redovna. Pije se tri puta dnevno pre jela. Kada ga popijem drugi put u toku dana, negde popodne, odmah "radi" stomak i creva.

Ponekad, kao danas, javi se blaga nadutost, jos uvek ne mogu da utvrdim da li je od neke namirnice, ali definitivno sam malo smrsala (ZAMISLITE I TO CAK POSLE SVIH OVIH PRAZNIKA) jer mogu da obucem neke pantalone koje pre ovih cajeva nisam mogla a non-stop sam gladovala. Spremam se da se upisem i na neke vezbe (malo sam lenja) jer mi definitivno treba zatezanje stomacnih misica. Javljam se!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problemi sa nadutoscu
PostPoslato: Sre Jun 23, 2010 3:33 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 3:07 pm
Postovi: 2
Moram da ti kažem da sam u potpuno istoj situaciji kao i ti, Vuleika!
Dakle, ja sam sve probala što i ti da otklonim svoju visegodisnju nadutost, ali nista. Ima ipak razlike, ovo moje traje 10-tak godina, ja nikad nisam pusila, pijem dosta tecnosti, bavim se rekreativno redovno sportom (pilates, aerobik), trudim se da se hranim zdravo, ali NISTA! I ja sam ocajna.
Ja sam radila i gastroskopiju i sve laboratorijske analize, kontrolu na laktozu, na gluten, pa test intolerancije na hranu (3 meseca se besprekorno svega pridrzavala, tada mi se samo volumen malo smanjio, ali je nadutost i dalje bila prisutna), pa ispitivanje prisutnosti kandide - sve je uvek bilo OK, potpuno OK!!! I oni uvek kazu - iritabilni kolumn! A ja, takođe, garantujem da to nije to, jer to je pojava koja trajeeeeeeee. Čak je i moj otac to povremeno imao, a sada i moja cerka. Ali ne niko tako stalno i redovno svaki dan, kao ja.
Probala sam ja i mekinje i Kirkolinu i sve, ali ne vredi. I sve druge preporučene probiotske lekove za bolje varenje, nista! E sad ne znam koliko si dugo pila Kirkolinu, jer sam i ja sumnjala na te toksine u crevima, a moram da priznam da imam redovnu probavu (nekad se malo poremeti, ali retko).
Jedino sto mi je pomoglo malo, to su mnogo mali, mali obroci, a cesto, nadutost i dalje postoji, ja je osecam, ali manje, mnogo manje, kao sto je i mali unos hrane.
Molim te odgovori, da li ti je vredelo i sta si dalje radila! Stvarno besomucno trazim resenje. A to se odnosi i na vse druge koji nesto znaju o ovome.
Hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Problemi sa nadutoscu
PostPoslato: Uto Avg 10, 2010 10:43 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 10:34 pm
Postovi: 1
Prije svega veliki pozdrav za sve.
Imam jedan problem. Prije par dana bio sam na nekoj pijanci i kako to obicno biva malo se popilo. Mijesao sam pica, pio sam malo lozu, pivo i 1 tekilu, tako da mogu reci da sam se onako posteno napio. :)
Od tada imam problema sa zeludcem koje nikada do sad nisam imao a znao sam i vise popiti. Svaki put kad nesto pojedem osjecam nelagodu u predjelu zeludca i ne mogu da lezim na stomaku jer mi dodje muka.
Ne znam sta da radim i kako ovo da rijesim.
Unaprijed zahvalan...


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: