Zdravo. Vec nekoliko godina imam probleme sa crevima. Po svemu sudeci rekao bih da je kandida. sad cu se problemi opet javili. Nadutost,gasovi, krkljanje creva. Ponekad osecam gasove pozadi na ledjima (verovatno je debelo crevo u pitanju). Najveci problem mi predstavlja to sto mi se desava sta god da pojedem ja odmah osetim potrebu da se ispraznim, medjutim to uglavnom budu gasovi ili ako i bude stolice to bude bas malo. Pokusacu da izbacim sve slatko. Sad moje pitanje da li bih smeo da nastavim da pijem: jogurt,kafu, kiselu vodu. Ranije sam koristio Probiotic kapi
https://www.probotanic.com/proizvod/pro ... gKervD_BwE ali mi je to tako bilo jako da mi je peklo nepca i usnu duplju da sam prestao. Jos neki problemi koje imam su perutanje (obrve,nausnice) Koza mi je u tom delu suva. I vec neko vreme osecam hronicni umor. Znam da sve krece iz glave, i sad bukvalno kad sednem da jedem na pola obroka razmisljam da li mi se ide u wc. Izvinite ako sam vas malo udavio,ali hteo sam da kazem sve sto me muci
Uskoro idem za Nemacku, pa bih hteo da ovde resim problem. Pre 15tak dana sam uradio analize krvi i sve je ok. Gde u Beogradu da uradim analize na kandidu a da su pouzdane.