Dobro je ako nemaš kronovu bolest ili uc. U odnosu na njih kandida je mala beba, veruj mi. A misliš da je skupo 10 000 dinara? Grdno se varaš. U ondosu na zdravlje to je smešno mala cifra. Mene je, po mojim procenama, kandida koštala od 50 - 70 000 dinara. Ne mislim tu samo na preglede, lekove i pomoćna lekovita sredstva (Candida clear je oko 2000, G 132 oko 4000, srebrna voda 1000 din...), već i na mnogo izgubljenih poslova, pošto radim i privatno. A o bolovanjima da ne pričam. Mesec dana bolovanja i meni je plata tri puta manja. Inače, 2000-te sam oboleo od ulceroznog kolitisa. Kada sam posle skoro godinu dana bolesti konačno ušao u stabilnu remisiju, bio sam dužan svojih 6 tadašnjih plata. Plus mnogo izgubljenih privatnih poslova, plus žestoko smanjena plata tokom 6-to mesečnog bolovanja (a bio sam dužan 6 punih plata), plus pregledi, vitamini, pomoćna lekovita sredstva, babe vračare, radiostezisti, lekari alternativne medicine koji sve leče i ostali prevaranti. A izgubljeni živci. E to je nenadoknadivo.
Mogao bih još dosta mojih muka na putu izlečenja da ti pričam, ali mislim da sam ti očitao dovoljno bukvice
. Bar što se tiče para. Zato pamet u glavu i ne žali pare za zdravlje. Kada si zdrava onda ćeš lako doći do para.