Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Uto Jun 17, 2014 10:40 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 1:04 pm
Postovi: 38
Matija Mircic je napisao:
Mare-Andjeo je napisao:
Dobro vece svima

Mozda sam ja malo zakasnio jer sam vec zakazao svoju operaciju i veceras stigao na ovaj forum i svasta sam procitao.
Ja sam istrazivao na ovu temu dobre dve godine. Zivim u inostranstvu vec cetiri i po godine jer tamo radim i mogao sam da odem gde sam hteo. Odlucio sam da dodjem ovde i poverim se nasim lekarima. Citam ovo za Tursku i divim se ljudima koji bi svoju glavu dali Turcima ma koliko te male pare bile. Kod mene u Mancesteru je radio jedan prijatelj i sad se sudi vec sest meseci sa klinikom u Istanbulu za "Pljacku Treceg Rajha" koju je doziveo a od rezultata nista. "Graftovi za sve pare" samo dodjite, a kad dodjete, svacega cete se nagledati. On je razvio takvu infekciju na zadnjem delu glave da mu je glava bila u bolovima dva meseca. Naravno kada ih je pitao za pomoc, NIKO mu se nije javio! ALI NIKO! Rezultat nije nesto sto bih ja voleo da ja imam od mojih zalizaka i srednjeg jadnog dela. Turska posla a sad citam da narod hoce tamo da ide samo zato sto je jeftino. Ja to ne razumem jer nije u pitanju kupovina polovnog auta vec moje zdravlje i hocu da odem da upoznam lekara, da vidim ko je on, sta radi gde se usavrsavao, koje su mu reference i da znam da je tu za mene ako podje i po zlu, sto se nikad ne zna. To je ipak operacija a ja nisam neki bas najhrabriju muskarac kad su takve stvari u pitanju.
Bio sam prosle godine u Engleskoj na jednom pregledu (340 funti samo pregled-svaka im cast!). Prica im je dobra, ali potpuno nepristupacno cak i za mene koji imam pristojan posao. I jos veci deo posla radi neki neskolovan kadar neki tehnicari, doktor se vrlo malo uplice u pricu sto nisam zeleo kad vec placam par hiljada funti.
Dosao sam u Srbiju na mesec dana i bio sam na pregledu kod Colica prosle nedelje. Od svih giliptera ovde, on mi je delovao najpouzdanije. Ima dobar sajt, dosta informacija-vidim da je covek skroz u temi i trendovima. Svasta sam o njemu citao-te nema pojma, te lopov, te snob, te prevarant, te vidim i ovde svasta pisu... Kad sam pozvao kliniku, rekli su mi da on ne operise transplantaciju (ni ne vidi vise valjda), vec da radi neka doktorka. Zakazem ja kod iste pregled. Saceka me predivna osoba - doktorka hirurg. Pregled i razgovor je trajao sat vremena! Nije bilo stvari na koji ona nije umela da mi da odgovori! A detaljan sam vrlo kao sto se vidi. :) Ispitao sam je ko na ispitu! :)) Sa svim metodama je upoznata. Fotografisala mi je kosu, skalp, snimila dlake, uradila kompletnu dijagnostiku i trihoskopiju, neke testove sa dlakama je radila, dala mi pretpostavku sta ce sa kosom dalje da se desava i kako mogu da sprecim dalje opadanje. Rekla mi je tacno sta mogu da ocekujem od terapije koju je predlozila (koja nema u Engleskoj) i dala predlog za transplantaciju. Sad citam ovde da se pise da je cena 2 e po dlaci, to nije ono sto je meni receno za mojih 1200 graftova koje ce mi posejati u sredu posto sam se zakazao vec sutradan. Ja sam trazio da mi urade vise, hteo sam 1400 ali ona je rekla da nema potrebe. Rekla mi je tacno kako izgleda ceo proces, kada boli kad ne boli, sta se desi sutradan, sta posle dva, tri sedam mesec dana. To je meni jako bitno da znam, i da me niko ne laze. Video sam primere sto je radila-vrlo impresivno. Kad sam pogledao njenu biografiju i video da radi i u USA, sve mi je bilo jasno ko ce da me operise.
Tako sam odlucio da odem kod cuvene brace Colic u ruke ove doktorke, uradice mi transplantaciju a onda terapiju plazmom posle sedam dana.

To je moj stav,nadam se da ce nekom pomoci u odluci kome treba da poveri svoju glavu.

Pozdrav i ostajte dobro.

mozze li ime lekara koju preporucujete? jel to dr Marija koju neko navodi ranije
sta je to plazma


Preporucujem Dr Brankicu Milojevic iz Kapetana Zavisica 3. Oni su doneli ovaj metod u Srb i vodeci su a sto se o njima mnogo ne pise je zato sto ne rade ove voditelje i pevace za dzabe nego imaju stalnu klijentelu i zavidan rezultat.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Pet Jun 27, 2014 5:30 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jun 27, 2014 2:42 pm
Postovi: 1
Moram da podelim moje iskustvo, ne znam da li ce nekome pomoci, ali moguce je. Radio sam kosu pre 6 godina u jednoj klinici u Beogradu, kod doktorke koja je tada jedina i radila ovu novu metodu u Srbiji. Rekla je da treba da se radi 1500 dlaka (zalisci i prednja linija). Rezultat je bio odlican i niko nije verovao da sam radio kosu, jer je izgledalo potpuno prirodno. Moram da priznam da sam opsednut kosom (narocito zbog posla kojim se bavim) i da sam je proganjao da radimo ponovo da bi postigao jos vecu gustinu, te sam pre 2,5 godine uradio kod iste doktorke proguscenje i malo smo popunili regiju koja je dalje nastavila da odlazi. Doktorka je rekla da je dovoljno 1000 dlaka. Proslog leta sam zeleo da uradim jos kose, ali me doktorka odgovarala. Smatrala je moj rezultat odlicnim (kao i vecina moje okoline), a rekla je da je dobro i da cuvamo davajucu regiju, te sam iznerviran pronasao kliniku u Madjarskoj, tacnije Segedinu gde su mi dali dobru cenu i rekli da mi treba 4000 dlaka. Dogovor je bio da jos vise progustimo kosu svuda i jos spustimo prednju liniju sto sam jedva docekao, jer sam zeleo najvecu mogucu gustinu cak i u delu gde mi nije bila istanjena kosa (nadao sam se da zavrsim i resim problem zauvek). Medjutim, sada posle vise od 11 meseci ne vidim nikakvu razliku u izgledu moje kose, a davajuca regija mi je unistena. Otisao sam kod doktorke koja me je ranije radila u Beogradu i video sam da je iskreno zapanjena da je neko meni rekao da mi je potrebno 4000 dlaka. Pitala me je gde su vam plasirali te dlake?
Ocigledno je velikim delom moja krivica za sve sto mi se desilo, ali sam sada iskreno zabrinut -ocajan, jer sam izgubio tj. unisteno mi je puno davajuce regije koja ce mi sigurno trebati.
Mislim da su odredjeni ljudi iskoristili moju silnu zelju za sto boljom kosom i iako mi verovatno nije ni bila potrebna procedura tog obima, rekli su mi da mi je potrebno 4000 dlaka. Pretpostavljam da ih nisu uzeli u tom broju ili ih nisu uzeli kako treba, jer je gustina ostala ista kao i pre intervencije, a prosao je taj vremenski period koji su savetovali da cekam krajnji rezultat... Takodje, moram iskreno da kazem da je cena bila presudna sto sam se odlucio za toliki broj dlaka, koje realno nisam dobio. Davajuca regija se ne obnavlja ili vrlo malo kako sam shvatio i zato pazite gde idete i ko vam radi proceduru.
Namerno nisam hteo da navodim imena ni klinike ni doktora, jer mi je dosta reklama na ovom forumu. Bolje bi bilo da neko malo iskrenije napise svoje utiske, to bi nam svima bilo korisno.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Ned Jun 29, 2014 2:05 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2014 1:57 am
Postovi: 3
Da li neko mozda moze da mi kaze nesto o ovoj klinici? http://* REKLAMA *.rs/?p=1

Imaju jako dobre preporuke http://www.yellowpages.rs/sr/* REKLAMA *-direct ... 0147/firma

Unapred hvala !


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Uto Jul 01, 2014 11:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2014 11:04 pm
Postovi: 1
Prijatelju pedjolliny86,

Pre jedno nedelju dana sam krenuo da čitam ovaj forum i totalno sam se zarazio tako da sam sve iščitao :o ...
Moram da priznam da je vrlo teško sa sigurnošću reći ko ovde nekog reklamira a ko piše iskreno o svom iskustvu ili utisku. Ja mogu da napišem šta sam odlučio da uradim:

1. Pare za "novu" kosu imam, tako da mi to neće biti odlučujući faktor pri izboru klinike.
2. Raspitao sam se preko svojih kontakata, jer hvala Bogu kod nas svako svakoga zna, i nekoliko istaknutih hirurga sa VMA mi je preporučilo doktorku Mariju Balković, za koju kažu da je najiskusnija i najbolja na Balkanu, koja radi u klinici m=b=c.
3. Ipak, ne želim da svoj izgled tek tako dam u ruke nekome samo na osnovu preporuke, koliko god bila dobra, pa ću ipak zakazati pregled i u drugim klinikama kod nas (zaista mislim da su se naši doktori pokazali kao odlični mnogo puta, i da nema potrebe da idem u neke klinike bilo na istok ili na zapad, jer svuda, kao i kod nas, ima dobrih i loših ljudi, i loših doktora)
4. Moj izbor su, osim gore pomenute doktorke, još c=m=g, d=h=i, kao i h=c=s.

Nadam se da ću za nekoliko dana, posle direktnog kontakta sa svim doktorima koji rade na ovim klinikama moći da donesem ispravnu odluku. Obavestiću te ovde na forumu o utiscima...

Pozz,
Darko

pedjolliny86 je napisao:
Da li neko mozda moze da mi kaze nesto o ovoj klinici? http://* REKLAMA *.rs/?p=1

Imaju jako dobre preporuke http://www.yellowpages.rs/sr/* REKLAMA *-direct-hair-implantation/estetska-hirurgija/3-17-3220-90147/firma

Unapred hvala !


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Sre Jul 02, 2014 5:16 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2014 1:57 am
Postovi: 3
[quote="darkor70"]Prijatelju pedjolliny86,

Pre jedno nedelju dana sam krenuo da čitam ovaj forum i totalno sam se zarazio tako da sam sve iščitao :o ...
Moram da priznam da je vrlo teško sa sigurnošću reći ko ovde nekog reklamira a ko piše iskreno o svom iskustvu ili utisku. Ja mogu da napišem šta sam odlučio da uradim:

1. Pare za "novu" kosu imam, tako da mi to neće biti odlučujući faktor pri izboru klinike.
2. Raspitao sam se preko svojih kontakata, jer hvala Bogu kod nas svako svakoga zna, i nekoliko istaknutih hirurga sa VMA mi je preporučilo doktorku Mariju Balković, za koju kažu da je najiskusnija i najbolja na Balkanu, koja radi u klinici m=b=c.
3. Ipak, ne želim da svoj izgled tek tako dam u ruke nekome samo na osnovu preporuke, koliko god bila dobra, pa ću ipak zakazati pregled i u drugim klinikama kod nas (zaista mislim da su se naši doktori pokazali kao odlični mnogo puta, i da nema potrebe da idem u neke klinike bilo na istok ili na zapad, jer svuda, kao i kod nas, ima dobrih i loših ljudi, i loših doktora)
4. Moj izbor su, osim gore pomenute doktorke, još c=m=g, d=h=i, kao i h=c=s.

Nadam se da ću za nekoliko dana, posle direktnog kontakta sa svim doktorima koji rade na ovim klinikama moći da donesem ispravnu odluku. Obavestiću te ovde na forumu o utiscima...

Pozz,
Darko

E pa ovako :) ... Ja sam pre jedno 2,5 godine bio na pregledu u * REKLAMA *-u. I tada, kao i sada cena procedure zavisi od broja folikula koji se transplantuju. Medjutim, najvaznije merilo jeste kvalitet, a oni se bas i ne mogu time pohvaliti koliko sam ja mogao da primetim. Imaju samo dobru reklamu zato sto su radili nekim javnim licnostima, ali im rezultati i nisu bas zadovoljavajuci (mozda je to i blaga rec :) ). Kada sam ih pitao za pismenu garanciju, nisu bili odredjeni i sve se svodilo na datu rec sto prakticno nije nikakva sigurnost za krajnji rezultat. Sto se tice * REKLAMA *-a, raspitao sam se i utvrdio da se kod njih takoreci "ne broje dlake" i da se cena krece regionalno, a ne po folikulima. Okvrni cenovnik usuga je sledeci:
1. regular procedura (4 sata) od 1600-2000 eura za zaliske,
2. srednja intervencija je (5-6 sati) 3000-4000 eura a obuhvata proguscavanje sredisnjeg dela i zalizaka zajedno, i
3. MEGA procedura koja pokriva okvirno 30kv/cm kada je izrazenija celavost u pitanju i cena je 5000 eura
Postoji jos i Giga procedura koja je verovatno nesto skuplja. Elem, drug moje drugarice je radio kod njih i cuo sam reci hvale. Ekstremno je zadovoljan rezultatom. Donekle sam se odlucio i sam za njih, ali covek nikad ne moze da bude sasvim siguran kad su ovakve stvari u pitanju. Vazi sistem "10x meri, jednom seci" :) Takodje, i ja sam skupio kes i tu se negde uklapam u ovu Mega proceduru. Ostalo je jos samo da cujem i tudja misljenja i to je to. Javi kad budes obavio preglede.

Veliki pozdrav!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Sre Jul 02, 2014 5:22 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jun 29, 2014 1:57 am
Postovi: 3
Oh... sto mrzim kad se edituje ovaj tekst...:O Pricao sam prvo o C=M=G - u a onda o D=H=I -u. Da ne bude zabune :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Sre Jul 16, 2014 8:44 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2014 9:02 pm
Postovi: 12
Ljudi ocigledno je da neki forsiraju reklame ovde,pa ako moze da mi se javi neko iskren koji je radio ili zna NEKOG ko je radio transplataciju bez obzira uspesna/neuspesna,ako moze da mi se javi(a valjda smo mi koji gubimo kosu saosecajni sa drugima koliki je ovo problem pa bar da se javi) da mi pomogne da saberem utiske na mejl [email protected]
Unapred zahvalan,zivi bili ljudi i srecno!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Pet Jul 18, 2014 12:10 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2014 12:02 am
Postovi: 17
Koliko sam upucen c-m-g je promenio vec 3 doktora do sada i trenutno im radi zena koja nema ni 5 operacija iskustva jer su poceli od nedavno ponovo na novoj lokaciji sa novom lekarkom.
Dr Marija koja je radila do sada je napustila ordinaciju.
Ovi drugi D-H-I su isti vec 5-6 godina i imaju super preporuke, svakako bih se za njih opredelio. Koliko sam cuo oni su i doneli taj metod a svi ostali kada su videli biznis u tome su pojurili "kao i oni rade isto" :/ cudna mi cuda.
Svakako u Kapetana Zavisica 3 trenutno najbolji izbor u Beogradu.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Pet Okt 17, 2014 9:26 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jan 17, 2014 9:12 pm
Postovi: 2
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Čet Okt 30, 2014 4:52 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 1:27 am
Postovi: 10
mrgoran je napisao:
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Kakva direktna reklama,
Ja bio tamo,, neko me odavde poslao. cuo njenu supljju pricu. Trazio na sajtu da vidim rezultate i nista-samo fotke od dan posle intervencije,nijedan rezultat samo zakazite odmah jer bas sad imamo popust. Onda sam zvao mesec dana kasnije iu inat i opet su "bas tada imali popust"
Upoznao ortaka koji je radio kod nje na c-m-g -eno ga sa 30%postignute gustine iako je uplatio"punu gustinu" kako mu je ona rekla. Operacija trajala 9 sati,pozadi imao cvoruge mesecima.
Ne verujte ovde sta se pise jer cim neko otvori kliniku i pocne da radi, javi se "prezadovoljni pacijent" da pise o tome


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Čet Okt 30, 2014 4:52 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 1:27 am
Postovi: 10
mrgoran je napisao:
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Kakva direktna reklama,
Ja bio tamo,, neko me odavde poslao. cuo njenu supljju pricu. Trazio na sajtu da vidim rezultate i nista-samo fotke od dan posle intervencije,nijedan rezultat samo zakazite odmah jer bas sad imamo popust. Onda sam zvao mesec dana kasnije iu inat i opet su "bas tada imali popust"
Upoznao ortaka koji je radio kod nje na c-m-g -eno ga sa 30%postignute gustine iako je uplatio"punu gustinu" kako mu je ona rekla. Operacija trajala 9 sati,pozadi imao cvoruge mesecima.
Ne verujte ovde sta se pise jer cim neko otvori kliniku i pocne da radi, javi se "prezadovoljni pacijent" da pise o tome


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Čet Okt 30, 2014 4:52 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 1:27 am
Postovi: 10
mrgoran je napisao:
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Kakva direktna reklama,
Ja bio tamo,, neko me odavde poslao. cuo njenu supljju pricu. Trazio na sajtu da vidim rezultate i nista-samo fotke od dan posle intervencije,nijedan rezultat samo zakazite odmah jer bas sad imamo popust. Onda sam zvao mesec dana kasnije iu inat i opet su "bas tada imali popust"
Upoznao ortaka koji je radio kod nje na c-m-g -eno ga sa 30%postignute gustine iako je uplatio"punu gustinu" kako mu je ona rekla. Operacija trajala 9 sati,pozadi imao cvoruge mesecima.
Ne verujte ovde sta se pise jer cim neko otvori kliniku i pocne da radi, javi se "prezadovoljni pacijent" da pise o tome


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Čet Okt 30, 2014 4:54 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 1:27 am
Postovi: 10
Matija Mircic je napisao:
mrgoran je napisao:
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Kakva direktna reklama,
Ja bio tamo,, neko me odavde poslao. cuo njenu supljju pricu. Trazio na sajtu da vidim rezultate i nista-samo fotke od dan posle intervencije,nijedan rezultat samo zakazite odmah jer bas sad imamo popust. Onda sam zvao mesec dana kasnije iu inat i opet su "bas tada imali popust"
Upoznao ortaka koji je radio kod nje na c-m-g -eno ga sa 30%postignute gustine iako je uplatio"punu gustinu" kako mu je ona rekla. Operacija trajala 9 sati,pozadi imao cvoruge mesecima.
Ne verujte ovde sta se pise jer cim neko otvori kliniku i pocne da radi, javi se "prezadovoljni pacijent" da pise o tome



Nisam mislio da posaljem ovo tri puta,do interneta je
Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Sre Nov 12, 2014 11:48 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2014 12:02 am
Postovi: 17
Matija Mircic je napisao:
Matija Mircic je napisao:
mrgoran je napisao:
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Ako nekog zanima, mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru ili oktobru, jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.
Da, dr Marija ne radi vise tamo, otvorila je svoju kliniku m b c gde sam uradio transplantaciju kose prosle nedelje i zaista sam zadovoljan. Puno sam se raspitivao i hteo sam bas kod nje da radim jer su mi svi preporucili dr Mariju iz * REKLAMA * ordinacije. Ona je bila jedini doktor u c m g ordinaciji dugo godina i vidim da se i dalje na sajtu pozivaju na nju i njen rad (pocevsi od poznatih licnosti Lecic, Kalinic itd..., ali meni to zaista nije bilo presudno), a kada sam ih nazvao pre vise meseci prvo su mi rekli da je u Americi, a posle da ne mogu da mi daju njen broj itd...te sam provalio da ne radi vise tamo iako mi je stigla privatna poruka preko ovog foruma da i dalje tamo radi (verovatno da bih ipak otisao kod njih). Doduse to je sve manje bitno, vazno je da sam je ipak nasao (iako se nigde ne reklamira ili se bar tada nije reklamirala) i uradio sam kosu posle dugo cekanja i premisljanja! Ono sto mi se jako dopalo jeste sto me je saslusala i razumela sta mi je vazno, posavetovala me i imala je strpljenja za sva moja pitanja. Vidi se da je izuzetan strucnjak. Moj problem je sto sam izgubio kosu u predelu zalizaka bas dosta i povukao mi se prednji deo par cm po sredini. Nisam zeleo da se sisam i doktorka mi je i tu izasla u susret. Mogu da posaljem fotke pre i posle privatnom porukom. Dr Marija mi je savetovala da proceduru uradimo u septembru jer citavo leto provodim na brodu i tako sam je poslusao i evo me 7 dana posle!!! Sada se jedva primecuje da sam imao proceduru, osim sto je presadjena kosa znatno kraca od ostale, jer se nisam osisao pre intervencije. Ovo je moj nacin da se zahvalim na svemu i da nekome pomognem da se odluci da uradi kosu. Zaista je dobar osecaj kada se pogledate posle procedure u ogledalo.


Kakva direktna reklama,
Ja bio tamo,, neko me odavde poslao. cuo njenu supljju pricu. Trazio na sajtu da vidim rezultate i nista-samo fotke od dan posle intervencije,nijedan rezultat samo zakazite odmah jer bas sad imamo popust. Onda sam zvao mesec dana kasnije iu inat i opet su "bas tada imali popust"
Upoznao ortaka koji je radio kod nje na c-m-g -eno ga sa 30%postignute gustine iako je uplatio"punu gustinu" kako mu je ona rekla. Operacija trajala 9 sati,pozadi imao cvoruge mesecima.
Ne verujte ovde sta se pise jer cim neko otvori kliniku i pocne da radi, javi se "prezadovoljni pacijent" da pise o tome


Tacno tako, vidi se da je direktna reklama... kada im je svima dobro i kada su profesionalni i u poslu lojalni zato nemaju jednog lekara 10 godina kao D=H=I , na kraju krajeva uvek ista prica "Lecic" " Alibabic" " Kalinic" a svi i dalje celavi kao bilijarske kugle. Zakmufliraju celavu glavu sa onim praskom za gustinu i ofarbaju kosu i mislis da su uradili nesto a ono ...sto bi rekao kolega sa foruma ni 30% gustine.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Transplantacija kose-gde, kako, kada, koliko???
PostPoslato: Sre Nov 12, 2014 12:10 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2014 12:02 am
Postovi: 17
Klasicna reklama za Dr Mariju (od njenih kolega sa VMA ili nje same nije ni vazno). Nekoliko njih se bavi transplantacijom kose ali je cinjenica da je D=H=I doneo metod u Srbiju i da je on vodeci sa Dr Brankicom Milojevic. Svi ostali nakon njih su videli samo dobar bizns u tome a nemaju nikakve inovacije i standarde kao ni tradiciju. NIje bitan D=H=I bitna je osoba koja ti radi. Konkretno Dr Brankica Milojevic kod nas ima najvise iskustva i jedina je koja ima sertifikat mastera ne samo za transplantaciju kose vec i za edukaciju buducih.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: