Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Tretinoin gel
PostPoslato: Ned Jul 13, 2014 3:55 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 2:39 pm
Postovi: 10
Lokacija: beograd
:lol: :lol: :lol: ljudi, javljam se posle milion godina samo da potvrdim neverovatan efekat tretinoin gela. i posle sedam godina mi je lice odlično i bez bubuljica,nikada se nisu vratile,ni mitiserčić se više nikada nije pojavio.lice kao iz časopisa, i prosto ne mogu da verujem kad vidim moje slike iz tog perioda i kad se setim koliko sam bila očajna. ako ovo čita neko ko misli da nikada neće izlečiti akne ili sitne bubuljice na licu, ja sam živ primer da je tretinoin čudotvoran.samo je u početku pakleno, ali vredi izdržati. čula sam da ga prave apoteke pored bolnice Sv.Sava i kod hotela London (u Beogradu), državna apoteka je u pitanju,naravno. TRETINOIN RULES!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Tretinoin gel
PostPoslato: Pet Avg 08, 2014 1:37 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2014 2:45 am
Postovi: 7
Da li tretinoin sme da koristi osoba koja nema bas ozbiljan problem sa bubuljicama( bar se nadam da problem nije jako ozbiljan)? Godinu dana vec imam problem sa bubuljicama i uzasno me nerviraju,zelim vise da ih se resim zauvek...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Tretinoin gel
PostPoslato: Sub Mar 07, 2015 2:13 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 07, 2015 1:58 am
Postovi: 1
E, ovako. Zelim da vam napisem par stvari o tretinoinu, i terapiji koju sam ja koristila, i od koje mi se lice ocistilo SKROZ. A imala sam jednu formu tezih akni. Mi smo krenule (moja doktorica i ja ) od AKNE FUG gela, koji sam mazala na upaljene bubuljice (cvorove) , nekih 8-9 nedelja. Kada sam otisla, cvorovi su nestali, ali nije bilo to to (jer sama terapija akni traje najmanje 3-8 meseci), a sam gel je namenjen za to, sto je bio prvi korak. Kada sam otisla na kontrolu doktorica je bila odusevljena. Sledeci korak bio je TRETINOIN gel, koji sam kupila u apoteci (inace se pravi) . Sam tretinoin gel namenjen je za razbijanje mitisera, i "izravnjivanju" lica. To znaci da sve fleke koje su nastale od bubuljica nestaju, ali naravno vremenom. U pocetku se lice peruta, boli, sto je pozitivno, jer na taj nacin, nepotrebni slojevi koze otpadaju. Kada sam otisla opet na kontrolu, prepisala mi je i eritromicin gel, tako da sam jednu noc mazala tretinoin, pa eritromicin. Posle 5 nedelja, iskljucila mi je eritromicin, i koristila sam tretinoin, svaku noc. Posle 3 meseca, lice kao iz casopisa. I normalno je da ce se perutati, po malo i boleti, ali sve je to dokaz da deluje. Naravno, puder NE KOMEDOGEN, i pre pudera mozete slobodno pantelol kremu. I ja mogu da kazem da prosto volim tretinoin, i svima bih ga preporucila. :) :) :) :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Tretinoin gel
PostPoslato: Sre Feb 15, 2023 10:01 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2023 9:28 am
Postovi: 6
Tretinoin gel bez recepta - https://pharmacy-medshop.com/product/tretinoin-cream-0-05-/ Tretinoin su zaista uspešno sredstvo protiv promena na koži u vidu akni.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: