Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Zenski orgazam
PostPoslato: Sub Jul 05, 2008 12:56 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Maj 27, 2008 2:24 pm
Postovi: 4
Imam pitanje:sta je presudno u tome da mi devojka dozivi orgazam?da li je tacno da neke devojke to i ne mogu?ako moze pomoc nekog iskusnijeg...drugari pricaju o tome kako njihove devojke to uspevaju,moja ne,iako imamo i dugu predigru i dug sam odnos.ne znam koliko je bitna i duzina penisa,meni je dug nesto vise od 14cm,nije zavidna duzina,ali kontam da je dovoljna :D hteo bih da pomognem svojoj devojci i da joj pruzim to zadovoljstvo.pricao sam sa njom,ona kaze da bi morala da se dira tokom odnosa da bi postigla orgazam,a to joj je neprijatno.slobodno budite nemilosrdni u odgovorima,ako je stvar do mene,recite,pocetnik sam,tako da nemam problem sa tim da mi neko kaze da je to zbog toga sto sam los u krevetu,polako navezbace se :)

hvala na pomoci!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: zar ti niko nije odg?
PostPoslato: Sub Jul 05, 2008 1:31 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2008 1:11 am
Postovi: 3
Lokacija: Beograd
Da li je tacno da neke ne mogu ne znam ali imam drugaricu koja nikada nije dozivela aprobala je sa dosta muskaraca a i procitao sam negde da je sve iznad 8 cm dovoljno da "cinis cuda" kako stoji napisano u knjizi. A sto se tice ovog sa dodirivanjem-ne vidim sta tu ima neprijatno ti si se dodirivao zasto ne bi i ona pomozi joj i ti,mozda joj je potrebno malo vise nego inace devojkama probajte razlicite poze pa ako treba i malo je navlazi (necu da ulazim u detalje) gledao si valjda filmove ako nisi to probao probaj nema sta da ti bude neprijatno to je sve normalno.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Jul 05, 2008 3:14 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm
Postovi: 154
Drugari lazu ili njih njihove devojke lazu. Neke ne mogu, mada su extremno retke one koje nisu nikada.
Ne verujem u te teorije 8cm je dovoljno, sve zavisi od toga sta se curi nalazi u glavi. Znaci ako joj nije bitna duzina i 8cm ce biti dovoljno, ali ako se pali na duzinu, onda sa 8 cm mozda imamis neki smesak... Eto, to ja mislim :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sub Jul 05, 2008 11:04 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Postovi: 79
Postoji vise nacina da se dozivi orgazam i vise vrsta istih. Moja drugarica nikada nije dozivela orgazam koji je izazvan samom penetracijom, vec samo onaj koji izazove nadrazajem klitorisa. Druga drugarica moze da dozivi orgazam samo ako joj neko stavi, koliko god to glupo zvucalo, prst u anus !!! Moja komsinica je prvi orgazam dozivela u 27-oj godini posle porodjaja ! Treca drugarica moze da dozivi orgazam samo u trenutku kada oseti da je njen suprug ejakulirao u nju!!! Verujem da mnogo toga zavisi od psihe i na kakve je nadrazaje tvoja devojka navikla. Ako je navikla svoje telo na orgazam putem nadrazaja klitorisa, onda joj to i priusti ili je ohrabri da to sama radi, moze vam biti i zanimljivo, nama tu stida ako ste dugo zajedno i ako vam je stalo do obostranog zadovoljstva. Nemoj je terati vec joj stavi do znanja da bi i tebe uzbudilo da vidis kako to ona radi sama ili uz tvoju pomoc, nacicete vec nekog nacina. Nije smak sveta ako ne dozivljava orgazam u toku samog odnosa. Moj partner ima penis 19 cm pa ja ne dozivljavam orgazam tokom odnosa ako dodatno ne stimuliram klitoris i cak i ako ga i ne dozivim, ne osecam se nista manje zadovoljenom jer jednostavno volim i uzivam u sexu. Nemoj se opterecivati vec se samo opusti i uzivaj sa svojom curicom.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Sep 17, 2008 7:32 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Sep 17, 2008 4:04 pm
Postovi: 4
sve je do devojke... svaka je zaseban slucaj(ne mislim nista lose :wink: )
i svaku treba upoznati malo bolje da bi seksualni odnosi bili bas dobri... u svakom slucaju, iz licnog iskustva, predigra je uzasno(UZASNO!!!!) bitna!!!


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: