Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Sub Feb 26, 2011 2:12 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Pet Jan 14, 2011 8:42 pm
Postovi: 6
Treba mi savet...

Imam problema sa impotencijom, pa me zanima da li bih smeo da kombinujem Cialis ili Levitru sa beta blokatorima koje pijem zbog prolapsa mitralnog zalistka.

Hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Ned Feb 27, 2011 4:36 am 
OffLine
Aktivan član
Aktivan član

Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 1:34 am
Postovi: 169
Ivand je napisao:
Treba mi savet...

Imam problema sa impotencijom, pa me zanima da li bih smeo da kombinujem Cialis ili Levitru sa beta blokatorima koje pijem zbog prolapsa mitralnog zalistka.

Hvala.

Posavetuj se sa kardiologom, moze li da ti ukine Betablokator, on ti pravi problem.
Sto se tice kombinacije , sa beta blokatorom, mozes piti i jedno i drugo sa njim.
Pozdrav. Kamagra je najbolja od 100 mg. Ja je uzimam po pola tablete i zadovoljan sam.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Pet Mar 04, 2011 10:29 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Pet Mar 04, 2011 10:15 pm
Postovi: 2
Voleo bih kada biste mogli da mi malo pomognete... Imam problema prilikom odrzavanja erekcije u toku seksualnog cina.. Ranije u 95% slucajeva mi se taj problem nije desavao.. Trenutno sam u vezi sa devojkom i prilikom predigre erekcija je prisutna i na odlicnom nivou, ali problem se javlja prilikom odvijanja seksualne aktivnosti, jer dolazi do njenog gubljenja, tj znatnog pada cvrstine penisa posle kraktog vremena (po mojoj proceni 3-4min).. Tri puta smo imali odnos i moze se reci da se sva tri puta to desilo..

Pretpostavljam da je problem psiholoske prirode, pa me zanima da li mi preporucujete da za sledeci put uzmem tabletu i samim tim ostvarim jedan kvalitetetan odnos i na taj nacin razbijem psiholosku blokadu? :-?

Unapred zahvalan!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Uto Mar 08, 2011 9:19 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Uto Mar 08, 2011 8:12 pm
Postovi: 5
Evo mog iskustva:
Imao sam takodje probleme sa odrzavanjem erekcije i oslabljene jutarnje erekcije...imam 26 godina i to me prati poslednjih 2-3 godine...
Pokusao sam da problem resim u privatnoj klinici.Tu su mi radili dijagnozu,prodali mi par pari kutija potecnijala i par pari beneliba i prostaziona kao i vakum aparat...sve ukupno preko 600 e.Problem nisam resio,a mogu da kazem da mi je i gore,jer mi se cini da sam vakum aparatom ozledio krvne sudove,vene na pensu,da kazem prosirio.Tako da sad krv brze odtice iz kaveroznog tela penisa,sto ima za posledicu jos losiju erekciju.Npr.pre sam uz vijagru imao odlicnu erekiju a sad kao da krv ubrzano odilazi a erekcija slabi...mozda ja nisam koristo kako treba taj aparat...a mozda to i nije od koriscenja vakum aparata...ko zna sta je u pitanju...samo znam da ja tamo nisam uspeo da resim problem.Isao sam i u jos jednu privatnu kliniku u tamo sam ostavio par crvenih,dobio dijagnozu da imam psihicku impotenciju i dobio uput kog psihijatra seksologa,kod koga nisam isao.Resio sam da vise pomoc ne trazim kod lekara...tuzno,ali mislim da su nemocni da pomognu.Imaju ogromno znanje i odlicnu dijagnostiku ali metode lecenja su skromne...
E sad,pre nekih par meseci sam poceo da pijem caj od male mlecike (Epilobijum parviflorum) i na moje iznenadjenje primetio sam ogromno poboljsanje.Caj se koristi za poboljsanje rada prostate.Takodje,pijem sveze cedjene sokove od sargarepe,korena celera i paskanata,isto za bolji rad prostate.Sad posle par 3 meseca takvog tretmana imam normalnu jutarnju erekciiju,kao i trajniju erekcije u bilo koje doba.Jedino sa tim ozledjenim venama na penisu imam problem.Ovih dana cu pokusati da u svoj sok ubacujem sok od limuna koji je dobar za ucvrscivanje kapilara i zdravlje krvnih sudova uopste jer sadrzi vitamin P (bioflavonodide).
Videcu kakav ce efekat ovo imati...
Dakle moj problem je losiji rad prostate,a ne lose stanje krvhih sudova,za sta sam koristio gore pomenute lekove i aparat.Da napomenem,na ultrazvuku sam imao dobro postavljenu prostatu normalne velicine i tezine,sto se kaze zdravu,BO,normalnu biohemiju krvi,izbalansirane hormone itd...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Sre Mar 09, 2011 12:59 am 
OffLine
Stalni član
Stalni  član

Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 2:00 pm
Postovi: 62
lazar_ je napisao:
Voleo bih kada biste mogli da mi malo pomognete... Imam problema prilikom odrzavanja erekcije u toku seksualnog cina.. Ranije u 95% slucajeva mi se taj problem nije desavao.. Trenutno sam u vezi sa devojkom i prilikom predigre erekcija je prisutna i na odlicnom nivou, ali problem se javlja prilikom odvijanja seksualne aktivnosti, jer dolazi do njenog gubljenja, tj znatnog pada cvrstine penisa posle kraktog vremena (po mojoj proceni 3-4min).. Tri puta smo imali odnos i moze se reci da se sva tri puta to desilo..

Pretpostavljam da je problem psiholoske prirode, pa me zanima da li mi preporucujete da za sledeci put uzmem tabletu i samim tim ostvarim jedan kvalitetetan odnos i na taj nacin razbijem psiholosku blokadu? :-?

Unapred zahvalan!


nemoj koristiti tablete, nema potrebe !
ja sam taj problem resio pomocu hipnoze, mozda zvuci glupo , pisao sam o tome na ranijim postovima, ali ima jedan covek koji je hipnoterapeut i pomogao mi je. Imao sam normalan sex vec 10tak puta bez cijalisa , vijagre i levitre i mogu da ti kazem da je dosta bolji osecaj !!! srecan sam jer sam uspeo da izlecim ovaj problem i zelim da pomognem sa savetima onim ljudima koji imaju psiholoski problem kao sto sam ga ja nekada imao !!!
kontaktiraj me na private ako zelis
evo ti par linkova , bio sam kod ovog coveka !!!
http://www.youtube.com/watch?v=N4k7dN6P ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fHWZgQUAyjw


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Ned Mar 13, 2011 6:29 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Sre Avg 04, 2010 6:02 pm
Postovi: 5
Ovako, da se javim, nakon nekoliko mijeseci od moga poslednjeg javljanja sa svojim iskustvima kako sam obecao, jer vidim iz gornjih postava da ima ljudi da razmisljaju kao i ja. Ja sam vec odavno dosao do toga zakljucka, da ljudi koji imaju problem sa prostatom, imaju problema sa potencijom, kakva psihicka impotencija, glupost, to se mozda moze reci samo za ljude koji nemaju problema sa prostatom, dijagnoza je disfunkicja prostate, ja bih to tako nazvao, izavana nekim prijasnjim upalama..itd, i kod mene na snimcima prostate je prostata normalne velicine, tezine, zdrava, nije uvecana, kaze doktor, kao kod petnaesto godisnjaka...usao sam u 4 deceniju, jos uvek mlad, ali po meni ne funcionise kako treba, zato i jeste problem, i kod mene postoje erekcije, jutarnje, redovne u toku dana, ali problem nastaje u toku vodjenja ljubavi, krv slabije cirkulise kroz penis i erekcija polako slabi, to kad kazes doktorima odmah kazu psihicka impotencija, to su velike zablude i pametan covijek odmah skonta da se radi o sustinskom problemu nerazumjevanju problema, ljudi cijeli svoj radni vijek rade i nisu uspijeli skontati sta je sustina problema, pa to je strasno...to pricam iz iskustva jer sam i ja obisao masu ordinacija, po BG, cuo svakih gluposti, ovaj problem je izgleda neresiv, da covijek bude zadovoljan, stvari se mogu poboljsati ali problem je uvijek prisutan manje ili vise..

I ja sam bio kod tih ljudi u Potencijalu, nije mi dugo trebalo da skontam da je pumpa cisto sranje par dana, pa nisam ozljedio sebe puno srecom, pio sam potencijal neko vreme i vidio da je to sranje, te ljude treba pod hitno uhapsiti i to pod oznakom hitno...jos se reklamiraju na TV, ma strasno...

Koristio sam dosad viagru i levitru, par puta ne pomaze nista, cialis i kamagru nisam ali pretpostavljam da je isto...to necu koristiti vise, moze se probati ali od toga nista, za slucaj kad covijek ima problema sa radom prostate (ocito ona luci neke enzime i tvari koji drze stabilnom seksualnu funciju) to ne pomaze cak mislim da su te tablete velika navlakusa farmaceutske industrije, jer to ne djeluje nikako...prave tablete koje ne dijeluju i jos kao nesto prodaju..ne treba biti naivan i novac trositi na to...

Sta sam ja uradio, kad sam ja skontao da je problem do funcionisanja prostate, rekoh hajde da probam neke suppleamente, prvo sam probao Vison muski kompleks, pun program 2 mjeseca, ali to je obicno sranje, od toga nista, skupo a nema nikakve koristi, onda sam narucio saw pallmeto, i kompleks za prostatu od Now Foods iz Amerike, pio 2 mjeseca ali nikakve koristi, posle toga od indianherbsa, kompleks za prostatu i erekciju (Ayurstate i Kamaraja), Ayrstate poceo sam ih piti prvo odvojeno, da vidim kakav ce efekat imati , Ayrtate sam prestao piti nako 3 dana, jer me je pocela nesvjestica da hvata, postao sam nesposban za bilo sta, samo sam spavao, srecom pa sam prekino, pa sam se brzo povratio, onda Kamaraju rekoh da vidim sta je kad sam kupio, pio 15dana, erekcija mi je tako oslabila za tih 15 dana, kad sam skontao da je od toga, odmah sam pekiuo evo ima vec 2 mjeseca od toga ja jos nisam uspio da se vratim na staro, valjda cu se vratiti za neko vreme...odlucio sam da takva sranja vise ne probam ni u ludilu...

Sad ne pijem nista vec neko vreme, hocu da od gluposti odmorim, i ja sam pio caj od male mlecike jedno mijesec dana, i prekino i sad kontam da sam u ome periodu imao najbolju potenciju, a to je od toga caja...moracu ga piti dosta duze, bar nekoliko mijeseci da vidim efekte...probacu da pijem i Prosterbe, cuo sam da se moze piti, da ima nekih efekata, ako neko ima pametan savjet za nesto sto je dobro za prostatu bio bih mu zahvalan....

Valja se okrenuti prirodnim ljekovima, ako neko ima dobar predlog za neki preparat dobar na domacem trzistu, domace cajeve..itd, razmisljanja, savjete dobro bi dosli...neko vreme necu piti nista, da se organizam sam ocisti...

Ukoliko neko ima savjete iz inostranstva, suplemente, klinike, iskustva ali stvarno dobra resenja i provjerena, i to bi bilo dobro ako se ovo uopste moze resiti na neki normalan nacin. Ono sto me zanima da li je neko koristio penilne injekcije, aprostadil, cavarject u Srbiji, i kakva su iskustva, kako nauriciti i odakle, cijena, ne bi ni to mozda bilo lose probati od jedne, dve nece biti nista, jedino je problem cijena koja je ja mislim velika...

Napisao sam svoja iskustva da ljudi ne bi nasjedali na stavri na kojim sam ja pogresio...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Ned Mar 13, 2011 8:17 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Uto Mar 08, 2011 8:12 pm
Postovi: 5
Sto se tice caja od male mlecike,o njenoj upotrebi sam prvi put procitao u knjizi "Bozija apoteka" Marije Treben,gde je ona preporucuje za urinarne infekcije,poboljsanje rada prostate,pa cak iz za tumor prostate.Medjutim,caj treba piti tri puta dnevno, po solju caja, najmanje 3 meseca.Jer,telo je inertan sistem,naviklo je da radi sa bolescu,pa je potrebno i vreme da se navikne da bude zdravo...
Prema makrobiotickom pristupu problemi sa prostatom i imoptencijom su jin karaktera.Konenasto povrce tipa sargarepe,celera,paskanata,persuna,sadrzi u sebi dosata jang elemenata koji dovode u ravnotezu jin debalans.Pa tako,makrobioticari za resavanje ovog problema,izmedju oostalog,preporucuju povecan unos korenastog povrca.Kombinujuci sokoterapiju i znanje makrobiotike dosao sam do zakljucka da je sok od ovog povrca najbolje resenje.Daleko vise neophodnih elemenata mozemo uneti sokom,nego jedenjem celog povrca.
Takodje se ovo povrce preporucuje i u narodnoj medicini.
Naravno,alkohol izbaciti.Pivo i belo vino narocito izbegavati,jer sadrze materije kompatibilne sa zenskim hormonima.Npr. poznato je da se hmelj koristi u narodnoj medicini za podstocaj rasta grudi kod zena,kao i da zene u klimaksu osecaju potrebu za belim vinom itd,da ne objasnjavam dalje.Ko hoce da pije,a ima problem,neka konzumira crno vino.
Sto se tice ostalih cacjeva i narodskoh lekova,probao sam mnogo toga i jedino sa mlecikom imam poboljsanje.Medjutim,svako ima svoju biljku za svoj problem,pa tako i svako treba da za sebe trazi odgovarajuci recept.Ja sa procitao da je caj od brezinog lisca dobar za urinarne infekcije,a i za prostatu.Zatim caj od koprive,jos bolje sok od mladih listova u prolece,cisti i jaca krv,sto povecava energiju ogranizma i sposobnost istog da se izbori sa problemom.Takodje, Rtanjki caj poboljsava perifienu cirkulaciju pa time i prokrvljenost same prostate.To ima za posledicu bolji priliv hranjivih materija,bolji rad imunih celija na otklanjanju infekcije, te bolji prilv energije u reproduktivne organe.
Da, sem sargarepe,celera...dobro je jesti i crni luk,beli luk,krompir umesto hleba...Dakle akcenat treba staviti na povrce koje raste u zemlji.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Ned Mar 13, 2011 11:48 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Sre Avg 04, 2010 6:02 pm
Postovi: 5
Da, sa mlecikom treba probati barem 3 mjeseca, ali i vise, to cu svakako probati, jer vidim da ima ljudi koji tvrde da im pomaze...mozda jos sa necim povremeno kombinovati, milsim od prirodnoh stvari..kada se prostatm moze napipati kao kesten, i kada je tvrda, potencija dolazi sama bez problema...

Druga stvar, ne znam da li je jos neko imao takvo iskustvo, a sta sam zaboravio da napomenem, vidim niko nije spominjao od ljdi koji su tamo bili, kada sam bio u Potencijalu, doktor koji vodi tu ordinaciju mi je dao, u tome pregledu, injekciju PE1, Aprostadil 4mcg/ml, kao da bi utvrdio kakvu imam osjetljivost glansa eritem penisa, poenta je da sam posle imao dosta dobru potenciju, cak 2 sedimce i seksualne odnose sam mogao imati bez problema od te jedne inekcije od 4mcg/ml, sto je veoma zanimljivo.

Zanima me da li je neko imao takvo iskutvo ovdje kod nas i ako zna da li moze sta vise da napise na tu temu ovdje kod nas u Srbiji, jeli te iko pokusao da koristi, bar jednu dve da vidi sta se desava???

Citajuci sajtove na engleskom pronasao sam da danas te injekcije kostaju po komadu 20$, Cavarject, Aprostadil-a, citajuci neke Americke forume, pronasao sam da to uglavnom koriste ljudi koji su imali cancer pa su izgubili seksulanu funkciju prostate i svi se kazu da injekcije dijeluju, pogotovo Bimix i Trimix mjesavine aprostadila, koje se prave u privatnim veledrogerijama po narudbi, gdje jedna bocica kosta 57$, za 12 injekcija, sto je cijena oko 4-5$, cak im to osiguranje pokriva i jos kazu da nema side effekat-a, kao sto je bol, da korisnici koji to koriste daleko bolje podnose bol, za razliku od cavarject(Pfizer) original injekcije, ima ljudi koji to koriste i 10 godina bez nekih posebnih problema, retki su slucajevi nuspojava ili nezeljnih efekata.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Sub Mar 26, 2011 11:30 pm 
OffLine
Novi član
Novi član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 9:35 pm
Postovi: 35
Lokacija: Srbija
Opet vecina vas pise gluposti da je to "psihicki problem". Nije tacno,potpuno netacno! Ima puno faktora i ko zna sta je problem ali verovatno je problem sa prostatom,uvecana prostata ili neka vrsta upale ili srcani problemi i sl. puno puno faktora!
Ja imam tablete za potenciju kao tadacip (aktivna supstanca Tadalafil = cialis ), i tablete koje imaju aktivne supstance sildenafil (viagra) i vardenafil (levitra),kao i Dapoxetine( protiv prerane ejakulacije) ,zasto placati po 20 eura kad moze jeftinije,ja hocu da vam pomognem! Samo treba da mi posaljete email ili privatnu poruku,na drugim forumima i sajtovima ljudima koji su mi se javili za pomoc sam postom poslao dzabe da probaju,vecina njih se posle javila i dan danas kupuje od mene. Postavite pitanja ako vas sta zanima ili ovde ili na private msg.
Moj email je: mr.lazar@yahoo.com

_________________
Narucite tablete za potenciju > www.ciplapharmacy.com <


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Ned Mar 27, 2011 9:34 pm 
OffLine
Stalni član
Stalni  član

Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 2:00 pm
Postovi: 62
SRAM TE BILO !!! HOCES DA ZARADJUJES NA TUDJOJ NESRECI PRODAVAJUCI GENERICKE TABLETE KOJU SU TESKO SRANJE !!!

NEMOJTE LJUDI UZIMATI OVAKVE STVARI JER NECETE NISTA POSTICI OSIM STO CETE BACITI NOVAC !
HVALA

mr.lazar je napisao:
Opet vecina vas pise gluposti da je to "psihicki problem". Nije tacno,potpuno netacno! Ima puno faktora i ko zna sta je problem ali verovatno je problem sa prostatom,uvecana prostata ili neka vrsta upale ili srcani problemi i sl. puno puno faktora!
Ja imam tablete za potenciju kao tadacip (aktivna supstanca Tadalafil = cialis ), i tablete koje imaju aktivne supstance sildenafil (viagra) i vardenafil (levitra),kao i Dapoxetine( protiv prerane ejakulacije) ,zasto placati po 20 eura kad moze jeftinije,ja hocu da vam pomognem! Samo treba da mi posaljete email ili privatnu poruku,na drugim forumima i sajtovima ljudima koji su mi se javili za pomoc sam postom poslao dzabe da probaju,vecina njih se posle javila i dan danas kupuje od mene. Postavite pitanja ako vas sta zanima ili ovde ili na private msg.
Moj email je: mr.lazar@yahoo.com


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Pon Mar 28, 2011 7:07 pm 
OffLine
Novi član
Novi član
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 9:35 pm
Postovi: 35
Lokacija: Srbija
O cemu pricas druze?!
Da znas koliko sam samo u zadnjih godinu dana poslao ljudima dzabe dao bi mi nobelovu nagradu!
Ja licno koristim ove genericke i 50 mojih prijatelja, bolje su nego od 20 eura,isti efekat,ista aktivna supstanca,legalne u pola svijeta, koristi ih preko 100 miliona ljudi i ti mi pricas nesto neznalice jedna,sram tebe bilo ne pricaj o necemu sto ne znas.
Tadacip (zamjena za cialis) od firme Cipla
Tadalis SX (zamjena za cialis) od firme Ajanta Pharma
Kamagra (zamjena za viagru) i jos 20 tableta.. provjeri na google.

Zasto ljudi da kupuju od prevaranata iz ex-yu za 15-20 eura za pakovanje kad ima jeftinije a bolji je kvalitet!

_________________
Narucite tablete za potenciju > www.ciplapharmacy.com <


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Pet Maj 06, 2011 7:20 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Uto Mar 08, 2011 8:12 pm
Postovi: 5
Prirodni lekovi za prostatu:

Prostata je muška polna žlezda sa unutrašnjim lucenjem o kojoj treba blagovremeno voditi racuna jer je veoma skolona oboljevanju, pogotovo u srednjim i poznim godinama života.
Najpoznatiji uzroci oboljenja prostate jesu: razne infekcije, hronicne upale besike i mokracnih kanala, nepravilna ishrana, preterano konzumiranje alkohola i gaziranih pica, nasledni faktor i slicno. Najcesci oblici bolesti prostate su dobrocudno uvecanje, zapaljenje i kancer.
Simptomi oboljenja prostate (otežano mokrenje, ucestalo nocno mokrenje, slabiji mlaz urina, stalna potreba za mokrenjem), se javljaju kod oko 30 odsto muškaraca starijih od 65 godina a starenjem se broj obolelih povecava. Tegobe nisu ni malo prijatne, vremenom postaju sve izraženije a njihovo lecenje je dugotrajno.
Ovde cemo navesti prirodne lekove koji pomažu u lecenju bolesti prostate, narocito kada je u pitanju dobrocudno uvecanje. Svaki prirodni lek pravilno i na vreme upotrebljen sigurno ce dobrineti brzem ozdravljenju.
Za pocetak cajevi za prostatu: na prvom mestu to su cajevi od biljke male mlecike, brusnice, uve, koprive, kao i zeleni caj.
Prema naucnim istraživanjima,1. zeleni caj moze usporiti razvoj raka prostate. Sastojak zelenog caja po imenu polifenon E, je povezan sa primetnim smanjenjem vrednosti markera koji služe za pracenje razvoja raka prostate. Naime, pacijenti koji su svakodnevno, tokom mesec dana unosili kapsule polifenona E, imali su smanjenu prisutnost kljucnih markera za oko 30%. Da bi se ovaj efekat postigao upotrbom zelenog caja, istraživaci napominju da bi trebalo svakodnevno piti 12 šolja koncentrovanog caja ove lekovite biljke.
2.Mala mlecika odlican je prirodni lek za sve oblike oboljenja prostate, pa cak i kancera. Upotrebom ove biljke mogu se ublažiti i otkloniti simtomi obolele prostate, pa i izbeci operacija. Ukoliko je do operacije ipak doslo, ovaj caj ublazice peckanje i u mnogome pomoci da se pacijent brže oporavi. Caj od male mlecike priprema se na uobicajen nacin. Jedna mala kasika na jednu solju kljucale vode, ostavi se da odstoji 5 minuta. Caj se pije svega dva puta dnevno i to ujutru na prazan stomak i uvece pola sata pre vecere.
Naucno je dokazano da biljka brusnica ima antikancerogeno dejstvo.3. Caj od brusnice se koristi u prevenciji i lecenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta a dobro se pokazala i u preventivi i lecenju kancera prostate.
4.Caj od listova medveđeg grožđa (uvin caj), u narodu je poznat po tome da leci uvecanu prostatu kao i sve mokracne organe.
Paradajz je odlican prirodni lek jer sadrzi materije koje ne samo da cuvaju zdravlje ove zlezde, vec deluje i lekovito, cak i kod raka prostate. Za ovu vrstu lecenja paradajz mora biti svez ili pripremljen za zimnicu bez konzervanasa.
Polen (cvetni prah) povoljno deluje na prostatu. Preporucuje se doza od 15 grama dnevno, odnosno po jedna kafena kašicica ujutru, u podne i uvece.
Semenke suncokreta, bundeve, lubenice, krastavaca, lana i susam takođe imaju blagotvoran efekat u prevenciji i lecenju prostate.
Zatim orah, badem, kikiriki, soja, kopriva, beli luk, kvasac, lecitin (iz soje) proteini (prvoklasne belancevine, najbolje ribe i postan sir).
Pšenicnie klice (biljna ulja iz klica pšenice) poznata su po svojoj efikasnosti u lecenju poremecaja reproduktivne funkcije a veoma su lekovita i za prostatu.
Preporucuje se hrana koja u sebi sadrži:
Cink jer sprecava promene na prostati. Najvise cinka imaju ostrige, morske skoljke, haringa, semenke bundeve i suncokreta, pšenicne mekinje, integralni ovas, teleca i goveđa jetra (crna džigerica), goveđe meso i curece tamno meso, orasi, jaja, crni luk, pivski kvasac, soja, gljive, vino, kozije mleko, mahunarke. Moze se uzimati i u vidu tableta svakodnevno i to u pocetku do 60 mg dnevno, a kasnije se smanjuje doza na 30 mg.
Selen takođe veoma povoljno deluje na prostatu i zato treba uzimati pivski kvasac obogacen selenom. Ako se uzima u obliku kapsula preporucuje se 100 mg dnevno.
Vitamin A blagotvorno deluje na sluzokozu svih genitalnih organa racunajuci tu i prostatu.
Vitamin E je veoma bitan u održavanju vitalnosti reproduktivnog sistema poboljsavajuci reproduktivnu sposobnost kod oba pola, što se povoljno odražava i na prostatu.
Lecitin je prirodna materija veoma dragocena za zdravlje, vrlo povoljno deluje i na prostatu.
Napomena: kada je zdravlje prostate u pitanju narocito je važno izbegavati ljute zacine, alkohol i gazirana pica.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Čet Okt 20, 2011 1:53 pm 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 1:31 pm
Postovi: 1
PoZDRAV....Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim Magma rx...i kako vam se cini,i dali ima u svim apotekama,posto je neko naveo da ima u apotekama.kojim?POZDRAV


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Pon Okt 24, 2011 3:49 am 
OffLine
Novi član
Novi član

Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 7:27 pm
Postovi: 32
Nisam probao. Ali video sam da ima na ovom sajtu: http://www.srecniljudi.com/
i ovde http://www.aleksandarmn.com/magna_rx_plus.html
Ako vec imas neku nevericu, onda evo i apoteke za magna RX gel
http://e-apoteka.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=342&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=15&vmcchk=1&Itemid=15
Tip: kada te zanima neki proizvod kao recimo ovo, na google naravno mozes da ga nadjes, samo prebaci pretragu na Srpske sajtove i zavrsio si posao :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Lecenje impotencije
PostPoslato: Pon Okt 24, 2011 8:01 pm 
OffLine
Aktivan član
Aktivan član

Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 1:34 am
Postovi: 169
bratsa je napisao:
Nisam probao. Ali video sam da ima na ovom sajtu: http://www.srecniljudi.com/
i ovde http://www.aleksandarmn.com/magna_rx_plus.html
Ako vec imas neku nevericu, onda evo i apoteke za magna RX gel
http://e-apoteka.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=342&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=15&vmcchk=1&Itemid=15
Tip: kada te zanima neki proizvod kao recimo ovo, na google naravno mozes da ga nadjes, samo prebaci pretragu na Srpske sajtove i zavrsio si posao :)

MAGNA RX Transdermal krem
Ja koristio, ali nikakvog napretka nema.
Sve sto su napisali, nije istina, msm, zvaka za seljaka.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Izdvajamo za vas:



Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: tolkon i 15 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: