Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Uto Nov 17, 2009 12:18 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Sledeci deo celog fantastichnog china vodjenja ljubavi je dodirivanje.

Vec i sami znate da je chulo dodira najjache chulo koje ljudsko bice moze upotrebiti u cilju dozivljavanja zadovoljstva.

Ali pokushajte da se setite kada ste se poslednji put sa nekim vodili ljubav ili ljubili se, pa s esetite koliko ste od tog vremena proveli dodirujuci se? Mislite, prilichno dosta? Ali ako u to dodirivanje ne ubrajamo dodirivanje polnih organa, grudi? Onda je situacija sasvim drugachija, jel da? Istina je da vecina nas ne posvecuje dovoljno vremena dodirivanju, amzenu, pipkanju, iz lenjosti ili nestrpljenja ne shvatajuci njegovu moc i zadovoljstvo koje pruza. A veliki broj zena se upravo zali da shto su u duzoj vezi, ljubljenje i dodirivanje nestaju prvi.

Nazalost ushli smo u neko ludo vrene civilizacije, sve je manje drzanja za ruku, spontanog grljenja, neznog dodirivanja. Dodir se nekako premestio u kategoriju predigre ili samo nechega shto traje kratko dok se ne dodje do cilja - snoshaja. Mnogi parovi se i ne dodiruju osim ako dodirivanje i ljubljenje nisu uvod u seksualni odnos. Ti parovi u sushtini ne provedu nijedan minut u toku dana dodirujuci se nezno pre nego shto rpedju na dodirivanje polnih organa.

Ali tu sitnicu kao shto je dodir svi zanemarujemo bez razloga. Kad smo svi bili deca, zudeli smo da nas neko dodirene, pomazi, pomiluje i kao odrasli nije nishta drugachije, skoro jednako je potreba za dodirivanjem i kontaktom neophodan za pravilan rast i razvoj jedinke. Nezan ljudski dodir je umirujuc i lekovit, neki struchnjaci chak kazu da cemo duze i srecnije ziveti shto se chesce budemo dodirivali.

Zna se da dodir smanjuje nivo stresa, snizava krvni pritisak i brzinu pulsa kako kd onog koji miluje tako i kod milovanog, uzrokuje i opushtanje tzv. "dobro se osecam" hemijskih supstanci u organizmu, tj endorfina.

Dodir moze biti opushtajuci, osecajan i seksualno stimulisuci ili sve tri stvari odjednom. Moze biti sasvim jednostavan kao shto je stavljanje vashe ruke na drugu osobu, chak i ako se ne pomerate svakako cete an partnera preneti snaznu energiju i toplotu kroz vashu ruku. Postoji dosta vrsta dodirivanja, a koji cete kada da upotrebite je samo vas i izbor partnera :)

U svakom sluchaju dodir mora biti opushtajuci, pokreti i smennivanje vrste dodirivanja treba biti lagano, poreti moraju lako da teku, ruke da su vam opushtene i chiste, nokti podrezani i uredni. Eto josh jednog razloga zasto treba redovno odrzavati higijenu ruku, koaj ce podrazumevati redovno pranje ruku, sechenje noktiju, proveravati promene na kozi ruke i dlanova, uochiti infekcije ili gljivichne infekcije i obratiti se lekaru ako se bilo shta takvo pojavi kod vas na rukama i dlanovima. I sve pushache da podsetim ovom prilikom, da nije bash opushtajuce i neverovatno senzualno kada nekoga dodirujete po intimnim delovima, ustima, obrazu, grudima, ledjima, a da vam ruke smrde na duvanski dim, katran i nikotin tj filter od cigare koji ste do malopre koristili u ruci. Naravno ne sam oduvan, vec bilo koja supstanca, miris, parfem ,krema, ulje, hrana, koja vashem partneru ne odgovara.

Milovanje - nezni pokreti vashe ruke preko partnerove koze, moraju biti nezni, lagani, iako mozete menjati pritisak ako partner izrazi zelju ili osetite da mu se negde svidja jachi pritisak dodira. Mozete ruku i dodir pomerati u bilo kom pravcu, pre svega vodeci se onime shto prija vashem partneru. Efleraz ili gladjenje je inache jedan od 5 pet osnovnih pokreta u tehnici masaze, nema osobe kojoj ne prija lagan pokret celom povrshinom dlanova preko celih ledja, osim naravno osbe koja je previshe osetljiva i golicljiva, tada isto tako prilagodjavate svoje pokrete, izbegavajte delove tela koji su previshe osetljivi.

Grebuckanje - Koristite vrhove prstiju i nokte koje cete prevlachiti preko partnerove koze kao da zelite da ga ogrebete, pokreti trebaju biti jako lagani, i sve vreme pratite znake koje vam partnerovo telo shalje. Ako imate duge nokte budite posebno obazrivi da ne povredite partnera.

Gnjechenje - ne mislim na gnjechenje krompira, jednostavno se ova vrsta pokreta zove tako, jedan je chak od 5 osnovnih pokreta u manuelnoj masazu. Primenicete ga tako shto cete uhvatiti kosu i potkozno tkivo kao da hocete da mesite testo, izmedju palca i drugih prstiju ili palca i dlana. Ova vrsta oddira prija na mestima gde na telu ima dosta mishica, ledja, butine, zadnjica, ramena...ako josh znate da radite masazu naravno da cete i to rpimeniti u cilju opushtanja partnera :)

Perkusioni dodir 0 blago lupkanje je vrsta laganog tapkanja, lagano cete svojim dlanovima tapkati partnerovu kozu, mozete upotrebiti dlan ili pesnicu kojoj cete lagano da lupkate po njegovoj kozi. Naravno vodite rachuna da ti pokreti nisu agresivni i suvishe jaki jer cete postici efekat suprotan od onog koji zelite.

Sve ostale vrste dodira, vibracije, shtipkanje, golicanje, pipkanje (poke), ili neki drugi vidovi, agresivnijeg pokreta su neshto sto naravno mozete primeniti ali naravno ako se to vasehm partneru dopada i ako ga stimulise a vi se pri tome ne osecate nelagodno.

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Uto Nov 17, 2009 6:44 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
U vrsti dodirivanja kao posebna kategorija javlja se masaza, bilo da je to relax masaza celog tela, masaza samo nekih delova tela, ruku, stopala, ledja, glave, sve ono shto prija vashem partneru. Naravno nije neophodno da ste fizioterapeut ili profesionalni maser da biste svom partneru pruzili zadovoljstvo masaze, dovoljno je da se malo potrudite i nauchite nar trikova i sitnica koje ce ga sigurno dovesti do ludila. Ako vam partner otvoreno kaze koji deo tela voli da mu se masira i sta ga stimulishe, odlichno, lakshe cete znati kako ga da uzbudite kada god to pozelite.

Svi smo mi drugachije gradjeni, na nekim delovima tela posebno osetljivi, na nekim drugim ne, tako da nemojte po svaku cenu pokushavati da masazom opustite partnera ili ga stimulishete ako je to nejmu neprijatno ili bolno, ili chak smeshno. Da, da ima nas svakakvih :) Trudite se da su vam ruke chiste, zagrejane, nokti uredno podrezani.

Za masazu vam pre svega treba odobrenje partnera, vasha dobra volja, jedna topla ushushkana prostorija, udoban lezaj ili pod na koji cete postaviti cebe ili charshav kog vam nece biti zao baciti posle ovakve masaze. Zatim vam treba ulje, ne suncokretovo za jelo :) vec ulje za masazu, sada ih ima u svakoj parfimeriji, apoteci, birajte ulje koje nema puno aromatichnih ulja, da biste smanjili mogucnost nastanka alergijske reakcije po vashim rukama i kozi partnera, veoma prijatno i lako razmazivo ulje je brshljenovo ulje, prijatnog je mirisa i odlichne viskoznosti (gustine) i prijatno za kozu. Da uchinite ovaj trenutak josh prijatnijim potrudite se i oko osvetljenja u prostoriji i ako zelite uz uzdisanje da chujete josh nesto pustite neku prijatnu muziku, srecom net je put sajtova za skidanje muzike raspolozenja :) ambijentalne, klasichne muzike ili shta vec vasheg partnera chini opushtenim.

Potrudite se da je partner chist kao i vi, ko o chemu ja o higijeni :) Ipak je lepshe masirati, dodirivati i ljubiti chistu kozu od zapushetene smrdljive i prljave :) Ulje nikad neojte sipati direktno na partnera, vec prvo u svoje dlanove, da ga zagrejete pa onda prenesite na partnera, sa ga ne shokira hladno ulje. To je inache i pravilo pri bilo kojoj masazi. Dobra stvar kod ovakve masaze kojoj je krajnji cilj uzivanje sa aprtnerom je to da ne morate da se drzite svih pravila manuelne masaze, ne morate iskljuchivo masirati u smeru od stopala ka srcu, poshto svakako necete ovu masazu raditi kao terapeutsku i sa takvim pritiskom da mozete ugroziti zdravlje partnera. Za terapeutske masaze sluze fizioterapeuti :) Kad stegnemo niko nas ne voli :(

E sad, u zavisnosti od toga sta znate ili mislite da bi se vashem partneru svidelo tako i radite masazu. pochnite od stopala (pod uslovom da to partneru nije neprijatno, smeshno, perverzno, golicljivo i da partner nema zapaljenski proces ili gljivichno oboljenje na stopali, poshto cete takvu masazu pretvoriti u vishemesecno lechenje od gljivica) ali ako je sve u redu upotrebite dosta ulja, ne sa kapa na sve strane i curi jer ce to golicati kozu, vec onoliko ulja da je cela povrshina stopala ovlazena u slojem ulja, tako da vam obezbedjuje da ruke i prsti slobodno klize po stopali, bez trenja. Masirajte laganim pokretima spoljashnju stranu stopala, provlachite svoje prste ruke kroz prste stopala, pravite kruzne pokrete oko stopala tako da zavrshite na peti koju cete blago da stiskate, palcem da gnjechite. Izbegavajte sredishnju liniju stopala, ona je kod vecine ljudi jako osetljiva i izazvace javljanje refleksa a ne opushtanje.

Prednja strana nogu, list i butina su velika povrshina koju je najbolje masirati celom povrshinom svoje shake ili obe shake. Mozete masirati jednu pa drugu nogu ili obe istovremeno, to zavisi od vas i vashe veshtine i strpljenja :) Shirokim hvatom shake vrshite gladjenje, milovanje pochevshi od stopala laganim pokretom sve do kraja noge, do zgloba kuka, shaku zadrzite na karlici da osetite da li se partner opushta, pomera karlicu zeleci da vam kaze da mu je ugodno ili se grchi, da li ga golica ili boli neshto. Ako se partner opushta svoje ruke uputite ka unutrashnjoj strani butina. Ako osetite da vas partner vec tada zeli naravno da mozete preci na genitalnu masazu i sam snoshaj, ali oni koji su strpljiviji mogu i da zavrshe masazu do kraja.

Sipajte dosta ulja u svoj dlan, zagrejte ga toplotom svojih shaka i blago svoje ruke spustite da skliznu duz njegovih ili njenih grudi, praveci kruzni pokret tako da milujete deo dojki oko same bradavice, chekajuci da se one ukrute kao reakcija na masazu. Potom celom shirinom svoje ruke ili obe ruke skliznite sa grudi na stomak, kada stignete do karlice ruke pomerite u stranu i masirajte/milujte bokove, ovo zenama jako prija, tada cete verovatno osetiti da se karlica pomera i uvija sto je naravno dobar znak :)

Sto s etiche lica, ne koristite ulje za lice, vec rukama chinite kruzne pokrete sa strane, pozadi i na temenu glave, laganim pokretima, a vi dishite lagano i sporo poshto ste u ovom polozaju blizu glave partnera i uznemirenim disanjem ga necete dodatno opustiti :) Rukama masirajte slepoochnice, chelo, klizite rukama ka zadnjem delu vrata i tu se zadrzite, posebno ako masirate zenu. Vrat je deo tela u kom se skuplja velika mishicna napetost pa provedite dosta vremena u masiranju zadnej strane vrata, kombinacijom sitnih kruznih pokreta, dugih laganih pokreta duz celog vrata. Pa se posle opet spushtajte ka grudima i stomaku.

A onda :) znate vec i sami shta vam je chiniti :)

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Uto Nov 17, 2009 9:17 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Uf bash su mi dugi tekstovi :)

Ajd malo da odmorimo!

Recite i vi neshto! :)

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Uto Nov 17, 2009 10:00 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am
Postovi: 605
Intuicija, braćo i sestre... I, veliko čisto srce.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Sre Nov 18, 2009 10:25 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am
Postovi: 605
U pravu su kada kažu da su žene komplikovanije u odnosu na muškarce: Muškarcima je bitan sex, a ženama je bitna pažnja i ponekad sex. A pažnja je vrlo rastegljiv pojam...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Pet Nov 20, 2009 3:01 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am
Postovi: 765
To je klasican stereotip.Nije istina da muskarcima ne treba paznja,i da zenama ne treba sex :)..To da li nekom treba vise paznje ili vise sexa,zavisi od same osobe,sredine,kruga ljudi sa kojima se druzi itd. a ne prvenstveno od pola.
U svakom slucaju paznja i ljubav(kako od strane prijatelja,rodbine,tako i od voljene osobe) su nam potrebni da bi smo i emocinalno sazreli,tamara je to jako lepo objasnila..
Tamara,svaka cast na postovima.Podsetila si nas na neke stvari,kojeo,u ovom "ludom" vremenu zaboravljamo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Pet Nov 20, 2009 9:35 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am
Postovi: 605
onda ja zivim u nekakvom srednjem veku> sve mužjak do mužjaka, a nigde muškaraca... :cry:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Ned Nov 29, 2009 11:59 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Masturbacija

Poshto vidim da je i to teboo tema da malo i o ovome pishemo!

Definicija sa wikipediJe:

Masturbation dolazi ili od grčke reči mezea (μεζεα, "penisi") ili latinske kombinacije manus ("ruka") i turbare ("dirati").

Masturbacija je seksualna stimulacija, najčešći predmet su vlastite genitalije sve do postizanja orgazma. Najčešće se izvodi ručno, no i drugi tipovi tjelesnog dodira nisu isključeni (osim snošaja), kao ni uporaba drugih predmeta ili neka kombinacija prethodnih načina.

Osim samozadovoljavanja, masturbacijom se smatra i međusobno zadovoljavanje partnera gore navedenim načinima.

Masturbacija u životinja je primećena kod mnogih vrsta, na slobodi i u zatočeništvu.

Prva stvar koja je bitna je da znate da je masturbacija potpuno normalna aktivnost, od nje necete biti nishta pametniji niti gluplji, necete goreti u paklu ili gde vec mislite da cete goreti, nije aktivnost zbog koje ce vam se smanjiti ili povecati polni organ, necete otici u zatvor abog toga, necete umreti zbog toga...

A druga stvar je to shto vam niko o tome ne pricha, takva smo zajednica u kojoj je sve vezano za seksualnost zabranjeno i o toem se ne pricha, da li je dobro ili ne, necu u to da zalazim. Ali znam isto tako da ne postoji nijedna osoba na ovom svetu koja se bar jednom u zivotu nije samozadovoljavala, nilo da je u pitanju mushko ili zensko stvorenje, tako da, chemu skrivanje i cutanje i ignorisanje u drzanje u tajnosti podataka vezanih za ovu aktivnost kada to svi rade?

Poshto sam naletela na jednu temu u kojoj je neko postavio pitanje tipa hocu li oslepeti ako se samozadovoljavam, morala sam da napishem neshto na ovu temu. Razumem i mladost i neiskustvo ali ne razumem mozak koji moze da poveruje u neke nebuloze i babske priche tipa ne diraj se tamo dole otpashce ti ruka/djoka/ribica...

Zivimo u 21.veku, medicinska dostignuca su na nikad vvishem nivou, tehnologija se razvija takvim tempom da je zastrashujuce, interent je postao svakodnevni 'prijatelj' u nashim zivotima, emancipacija u procvatu u svakom smislu, a josh uvekima ljudi koji veruju u babaroge, babe vange i kletve, horoskope, bioritmove i slichne zablude. Josh uvek mi nije jasno kako mlada osoba koja ima pristup svemu shto pozeli moze da se ogranichi na tako malo stvari i tako glupavo da koristi ovako mocan medij poput interneta?

Uh!

Dakle,

Glavni razlog zašto bi neko trebalo da masturbira je zato shto je to dobar osecaj.

Zene i mushkarci koji imaju jak seksualni apetit ce cheshce masturbirati, i to ce raditi zato shto im to prija, a ne zato shto moraju. Da im to ne pruza osecaj zadovoljstva, oni to ne bi ni radili ma kako uzbuđeni bili. Bez obzira da li imate partnera ili ne naravno da cete masturbirati svaki put kada za to osetite potrebu, bilo da je to vishe puta u toku dana ili redje. U svakom sluchaju je to normalna pojava ako ste mladi i zdravi i mate sdravu seksualnu zelju.

Svako samozadovoljavanje se ne mora zavrshiti orgazmom, kao i seksualni odnos sa partnerom, zabluda je misliti da sve treba da se zavrshi orgazmom i svrshavanjem, ejakulacijom, sseksualnom zadovoljstvu pre svega se predajemo zato shto je ugodno i prija i odlichno se osecamo dok to radimo a ne samo zbog toga da se desi ejakulacija ili orgazam. Da li cete se samozadovoljavati sami, uz partnera, ujutru, popodne, uveche, u kupatilu, krevetu, terasi, dnevnoj sobi, svejedno je i samo treba da vodite rachuna da razlikujete javno od privatnog. Mada je i to stvar lichnog izbora :)


Iako se misli da devojke i mladici u adolescenciji chesce masturbiraju nego kasnije u zivotu, to zapravo i ne mora biti istina, pre svega je stvar u tome kada ce neko da otkrije svoje organe i kada ce da se posveti svom telu i zadovoljstvu. A to je individualno naravno. Ne sazrevamo svi u isto vreme, ni fizichki ni psihichki, a o kulturoloshkim razlikama da i ne pricham :)

Ali moglo bi se reci da vecina ljudi bash u adolescentom periodu 'pronadju' masturbaciju kao novi sport, shto zbog jednostavnih fizioloshkih i anatomskih odlika nashih organizama, shto zbog rasprostranjenosti porno filmova u kojima kao shto i sami znate ima svega osim osnovnog seksualnog vaspitanja. Znaju da vas nauche da radite neke grozne stvari a ne znaju da vam kazu shta je normalno a shta ne. Ne znam ni sama da li bih ove filmove zabranila da imam moc to da uradim ili ne? Ili bi ih propushtala kroz takve filtere da bi svi bili edukativnog karaktera...

Nastavak sledi...

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Ned Feb 14, 2010 2:50 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 20, 2009 4:22 am
Postovi: 126
Lokacija: Novi Sad
Tamara svaka cast na ovim textovim!Umorih se dok iscitah..ali vredi!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Pon Feb 15, 2010 12:05 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Bice toga josh, samo da se ugrabi vremena...

Slobodno postavite po koje pitanje...

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Sre Mar 10, 2010 12:04 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm
Postovi: 2402
Evo jedno pitanjce
Ima li nacina da sprecim upalu prostate posle malo vise seksa,,
inace imam hronicnu upalu-prostatitis vec 20 godina i sve nekako resavam i sa prehladom itd al dokle da se ogranicavam u seksu,, jer ako se upustim u duzi ili cesci seks eto upale i onda te cajevi te lekovi te prostamol te tople kupke a ranije sam i antibiotike iako nije bilo bakterija isl, a sto je najgore to mi se odrazi i na celokupno stanje organizma tako da sumnjaju da mi je povecana sedimentacija oko 30 verovatno od toga pa i iridociklitis ???????
psa je 1,5 a sve do 4 je dobro. Vec vise puta sam ispitivao sve zivo al uglavnom se svodi na isto.cuvaj se prehlade, i vecinom preporucuju vise seksa a kad kazem da mi bas suprotno deluje onda smanji eeeee
budi pametan sad...
HVALA SVIMA A Tamari posebno


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Sre Mar 10, 2010 12:38 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
Nema ti druge nego da iz pete brzine tokom sexa prebacish u drugu brzinu bar, i sam znash da se sve zakomplikuje posle grubljeg odnosa, a dovoljno si mator (ovo nije uvreda, al volim tako da kazem odraslim mushkarcima) da mozes sebe da kontrolishesh i razmislish shta ti je preche, jedna noc najchesce nepotrebno grubog sexa ili tvoja prostata, koja nece do kraja zivota da trpi upale, a da ne prichamo o jetri i ostatku organizma koji opteretish antibioticima!

Iako sam ja zapravo mishljenja da je navika chudo :) cheshci odnosi ce uchiniti da se i ceo organizma navikne na tu vrstu aktivnosti, ali ako si toliko osetljiv da se upala pokrene od jedne noci nalo intenzivnijeh sexa, onda pamet u glavu i zaista razmisli shta ti je preche...

Moze se seksualni zivot imati i bez te noci takvog sexa!

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Sre Mar 10, 2010 11:07 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm
Postovi: 145
Mislim...stvarno...oci me zabolese ali vredelo je!!!Tamara,svaka cast...HOCEMO JOS!!!HOCEMO JOS!!! :lol: :lol: :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Sre Mar 10, 2010 11:20 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 2:32 pm
Postovi: 6556
Lokacija: Planeta Zemlja
:) nadam se da nije bilo bas toliko naporno :)

Kad se uhvati vremena bice jos tekstova...drago mi je pa neko chita!

_________________
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Fiziologija seksualnog odnosa
PostPoslato: Čet Mar 11, 2010 12:57 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 10, 2010 1:10 am
Postovi: 60
Svaka cast Tamara! :wink:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 122 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: