Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Molim pomoc, neznam dali napadji anoksiznosti ili nesto drug
PostPoslato: Pet Nov 21, 2014 12:26 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Nov 20, 2014 11:56 pm
Postovi: 5
Postovanje, ovako moj problem je poceo nakon godinu dana od pusenja marihuane, prije nisam nista pusio mislim na (cigare),marihuanu sam pusio svakodnevno, neobazirujuci se na nista, medutim nakon godinu dana u glavi sam si rekao da moram stati, razmisljao sam o tome kako jednostavno nema smisla vise, kako si moram urediti zivot, i poceti normalno razmisljati, inace imam 18 godina, prije toga sam se redovno bavio sa sportom, dok nisam upao u to, a zatim me to sve uhvatilo, pocelo je jedan dan posljepodne, uhvatila me bila kao neka panika, a zatim bolovi u cijelom tijelu, nakon toga danima sam se mucio sa sobom, poceo sam razmislajti o glupim stvarima, a kada bih se tome pokusao oduprijeti jednostavno nisam mogao, zatim mi se pricinjavalo da mi srce kuca nenormalno, tj krivo, pa su mi poceli glupi i neobjasnjivi bolovi, naprimjer sjedio sam i samo odjedamput bol u prsima neprekidno, ali nako nekog vremena stane, onda mi je u glavi bilo da mi nesto raste na vratu, nisam se mogao oduprijeti, u danu su mi znale i ruke trnuti, totalni glupi osjecaji, kada bih vozio auto, osjecao bi neku nelagodu, a kada bi pojacao gas, nebi mogao doci do zraka, postao sam bezvoljan, bez zelje za icim, a prije sam redovno pratio nogomet, dogadanja u sportu, procitao novine, isao na pica druzio se sa ljudima a sad to vise uopce nemam volje, hvatali su me neobjasnjivi umori, bojim se ako se vise preforsisam da ce mi se nesto desiti, zile(vene) na rukama su mi bile bujale nenormalno, ali sto je dulje vremena odmicalo, pocele su se suzavati, a onda su mi poceli problemi sa glavom, imam glupe osjecaje, npr zategutost na jednoj strani, pa da mi trne druga strana, stvarno sjebano, udaljio sam se od svih i svega, idem na faks, koliko toliko, ali ga nemogu izdrzati ponekad, jer mi se dode jednostavno spavati na satu, osjecao sam usto kao da sam izgubio u snazi u rukama i cijelom tijelu, radio sam pregled srca, krvnu sliku, bio privatno kod ortopeda imam (skoliozu) i pexus excvantum, nisu nista nasli, poceo sam cesto da podrigujem, aponekad i bol u stomaku, ponekad kada mirujem zna mi se dogoditi da misici trzaju, ali prestane, neznam dali mi se nesto desilo sa psihom ili sa mojim tijelom, ako itko zna ista o ovome molio bih da mi malo vise pojasni, svaki dan se bojim, u teretanu idem normalno, dizem koliko toliko normalne tezine, ali neznam dali je mie to sve u glavi ili nesto drugo, molim odogovor.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Molim pomoc, neznam dali napadji anoksiznosti ili nesto drug
PostPoslato: Pet Nov 21, 2014 9:48 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Марихуана сама по себи није опасна и све чешће се може чути да је чак веома корисна. Међутим, ако ти због ње све буде свеједно и престанеш да водиш рачуна о себи и својој околини онда ће то да изађе на лоше.

Можда си запустио правилну исхрану, па ти се ниво витамина и минерала у организму превише спустио. Ако уз то претерујеш у теретани ето великог проблема. Ако још пијеш неку хемију за мишиће....

Како то да имаш проблем са кичмом а бавиш се билдовањем?

Мислим да много тога радиш погрешно и да је то сада заједно скупило.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 24 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: