Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Okt 24, 2009 7:06 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
Ćaos svima...
Video sam ovaj novi proizvod za mršavljenje, pa me interesuje da li ga je neko koristio i kakvi su rezultati?
Hvala unapred na odgovorima i postovima :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Nov 07, 2009 1:16 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Nov 07, 2009 12:16 pm
Postovi: 2
I ja sam vrlo zainteresovana za ovo. Mnogo je reklamiraju u poslednje vreme a skupa je u poredjenju sa drugim preparatima za mrsavljenje. Mislim da je Leontini najvise pomogao test intolerancije na hranu, a zelena kafa mozda za ciscenje organizma. Ipak, nameravam da je kupim koliko danas i sigurno cu vas obavestiti o prvim efektima.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Nov 07, 2009 4:15 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
ja kupio, počeo da koristim i moram da primetim da mi stvarno pomaže... smanjio mi se apetit malo, tačnije ne osećam više onoliku glad, mislim da se i malkice više znojim, ali sve je to ok i podnošljivo za sada. Jedino što sam primetio, a mislim da sam negde i pročitao, ne treba piti zelenu kafu i u nekom skorijem periodu tursku ili neku jaču kafu. Ja sam to jednom tako uradio, i srce mi je ubrzano kucalo (ne kažem da je ono klasično lupanje srca, ali je dosta brzo kucalo). Doduše, piše i da zelena kafa nije za osobe koje imaju visok pritisak, aritmiju i sl. (ja sam hvala bogu što se toga tiče bez tih problema), pa eto čisto da podelim i to moje iskustvo/zapažanje.
Koliko vaga pokazuje, smršalo se par kila :)
to može biti od vode, znam šta će sportisti reći, ali nastavljam još malo sa ovim, pa ćemo videti šta je i kako je...
jeste skupo, 2.300 RSD nije mala cena, ali se isplati (moj zaključan, ne nužno i nekog drugog)
a u vezi tog testa za netoleranciju, ono što sam mogao da vidim kod moje drugarice, koja je pukla silne pare za to, pa ludi moji to nije ništa drugo nego izvučeni recepti iz one knjige "Dijeta po krvnim grupama"!!! Ozbiljan sam, ona je dala krv, odredili su joj krvnu grupu i na mail poslali šta sme a šta ne sme da jede... i pošto smo ista krvna grupa, kad sam pogledao a ono isto kao što piše u knjizi. Ograđujem se od one metode netolerancije na hranu koja se radi slično kao i alergološki test, ovo se nije odnosilo na tu metodu.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Nov 07, 2009 5:43 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Postovi: 277
Ovako,sto se tice zelene kafe,ne znam koliko ona pomaze ali pretpostavljam da je mehanizam njenog dejstva baziran na kofeinu,teinu,teofilinu i ostalim polimerima koji su stimulatori... Licno mislim da je pametnije investirati 2000 rsd u pregled kod nutricioniste koji ce prema individualnom metabolickom statusu napraviti rezim i tablicu ishrane nego se hvatati za bilo kakve proizvode za mrsavljenje... Znam da deluje mnogo lakse (i primamljivije) popiti solju caja i cekati da se otope kilogrami ali...
Sam metabolizam masti je vrlo slozen i na njega deluje hormonski sistem (aktivirajuci ili inhibisuci specificne enzime) i on je taj koji regulise sintezu i razgradnju masti.Tako da ako unosite vecu kolicinu masti,uh pa cak i proteina nema tog caja koji ce vas spasiti jer kalorije (kao energetske jedinice hranljivih materija) ne mogu da nestanu zahvaljujuci nekom caju vec samo da se konvertuju u druge vidove energije.
Ove pojave koje je pominjao tlcbgd (lupanje srca,znojenje) su klasicni kod aktivacije SyNS /pa zato smatram da je rec o kofeinu i sl jedinjenjima/ koji deluje preko adrenalina i noradrenalina koji su stres hormoni a koliko je dobro drzati organizam u 'stresnom' stanju procenite sami...
Kazem jos jednom da ja ovaj caj nikada nisam pio, i ne tvrdim da je ovo njegov nacin delovanja ali pretpostavljam...
Znaci,ne kazem da ovakvi proizvodi ne deluju,ali moja preporuka je nutricionista jer je najcesce gojaznost poremecaj ishrane /udruzen sa smanjenom fizickom aktivnoscu/ pa se prema njemu treba tako i ophoditi...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Dec 17, 2009 5:11 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
pa moram priznati da si bio potpuno u pravu...
imao sam lupanje srca, kao što si i napisao, ali u jednom trenutku mi je toliko srce preskakalo da sam se uplašio :( dodušem moram priznati da sam preterao sa kafom, tako da evo već dve nedelje ne pijem nikakvu kafu da bi se detoksicirao/detoksikovao od kofeina :roll:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Ned Jan 24, 2010 11:36 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:32 pm
Postovi: 1074
Ja znam osobu koja je ovo koristila i nema rezultata, mislim da svakom organizmu en moze pomoci isti proizvod.

_________________
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!






Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Pon Jan 25, 2010 8:54 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
dolce-vita je napisao:
Ja znam osobu koja je ovo koristila i nema rezultata, mislim da svakom organizmu ne moze pomoci isti proizvod.


Slažem se sa tobom, tu si potpuno u pravu. Govorio sam u svoje ime, meni jeste pomogla, ali sam preterao sa konzumacijom obične kafe pa se ono desilo. Doduše, pio sam ponovo zelenu kafu ali ne i crnu, i nisam imao onakvih simptoma. Naravno, sve to zavisi i od toga kakav je kome organizam...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Uto Jan 26, 2010 9:09 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Avg 10, 2009 1:12 pm
Postovi: 4
Lokacija: srbija
Pozdrav za sve buce sa foruma.
Koristim zelenu kafu vec 31 dan ( 14 + 6 dana pauze + 11 ) i izgubila sam 5.5 kila. Ostalo mi je jos 3 kesice pa cu da pauziram. Ja sam za sad zadovoljna, ne znam kakve negativne posledice moze imati ubuduce. Apetit mi se totalno smanjio, u pocetku mi se pila voda i kao da me tresla groznica, posle je to proslo. Jedino negativno je nesanica, sto mozda i nije tako lose. Ali sad se javio problem opustene koze, pa mora malo i da se vezba, to jos uvek odlazem, cekam da izmisle neki preparat sto ubija lenjost. Najveca stimulacija da odustanem vecere mi je onih 150din koje ujutru popijem i kad udjem u farmerke od pre trudnoce.
Shvatam ja da se za neke dugorocne rezultate mora promeniti i nesto u glavi, da se manje jede, vise aktivnosti, i da praskovi samo trenutno pomazu, ali....


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Jan 28, 2010 12:27 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Jan 28, 2010 12:05 am
Postovi: 6
Lokacija: srbija
ja samo da se javim
i kazem da sam ja probala, ali samo 5 kesica. Istina je da ti se tad smanji apetit, sto sam i znala i sto sam htela, jer ustvari kad se zavrio post nisam odmah htela da zderem, a mama je spremila i previse ukusne hrane, pa je Z kafa odlicno pomogla da odolim.
Mislim da ova Z. kafa moze fino da koristi ljudima koji su se naglo ugojili u toku par meseci zato sto su puno jeli, ali su generalno ok gradje. Samim tim sto je njihov razlog gojaznosti povecan apetit, da bi smrsali treba da se smanji, sto kafa i cini.

ali ako ste gojazni od malena, kao ja, nisam sigurna da mojih 7-10 kg viska mogu tako da se istope. TAko da necu koristiti oku metodu sigurno.
Vec dva meseca idem u teretanu gde vezbam i trcim na traci.
inace slabije jedem ec duze vreme, ali mi je metabolizam jako slab a i verovatno lose kombinujem hranu,
tako da cu sutra ici na test intolerancije na hranu.

wish me some luck :D

_________________
Hrabri mogu sve!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Feb 04, 2010 2:16 am 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 04, 2010 1:48 am
Postovi: 5
I ja bih da se izjasnim po ovom pitanju, s tim sto me zanima i ako neko zna da li z.kafa ostavlja neke posledice po zdravlje na duze staze... elem, ja trenutno trosim trecu kutiju tzv. L. z.kafe (da je ne reklamiram) i do sada sam "skinula" 9kg. Doduse tih 9 sam skinula jos kod druge kutije i tu sam zakucana vec neko vreme. To me ne brine uopste je sam uporna da iskoristim to sto ne osecam glad skoro uopste... malo u vecernjim casovima, ali opet cim bih krenula da jedem uzmem par zalogaja i to je kraj. Ja samo zalim sto z.kafe nije bilo ranije, od onih sam koji su probali sve dijete, skoro sve preparate i bas kad sam izgubila i nadu i volju, drugarica mi rece za ovu kafu i eto meni radosti :wink: Svaku pauzu izmedju dva pakovanja "ispostujem" tako da se nadam da mi ne moze skoditi... ako neko zna za ev.posledice bila bih zahvalna da to ovde iznese... Do tada nastavljam.
Na mene od prvog dana deluje vrlo snazno, dok na moju sestru nikako (bar tako ona kaze), slicne smo gradje, skoro istovetno debele... ne znam zasto ali tacno je da ne deluje na svakoga isto.
Uvek sam znala koji su principi zdrave ishrane, i prilicno se zdravo hranim, kad sam prestala da jedem meso ugojila sam se prvi put bas, bas... i od tada stalno kuburim sa kilogramima, skinem pa vratim... jos vise :oops: Tek sad shvatam devizu: prestani da jedes kad ti je najsladje, ja prestanem jer ne mogu vise :))) sjajan osecaj :)))
Srecno nam svima !!! Pozdrav. :D

_________________
Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Čet Feb 04, 2010 11:15 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
ono što sam ja iskusio jeste da mi je srce luali iliti preskakalo, ali to je posledica mog konzumiranja zelene kafe i jos brdo turkse ili nes. Na osnovu toga sam skontao da bi trebalo izbegavati ostale kafe ak ose uzima zelena. Inace, koliko traje ta pauza izmedju dve kutije?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 2:20 am 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 04, 2010 1:48 am
Postovi: 5
Kod mene se vise javljala malaksalost ali samo povremeno. Uglavnom sad imam vise energije valjda zbog samog gubitka na tezini. Pauze pravim minimum 5 dana izmedju dve kutije. Inace sam postala straaasno sumnjicava prema "carobnim napitcima" upravo zato sto sam ranije isprobavala skoro sve cega je bilo na trzistu i ne samo sto mi nije pomagalo nego sam se jos osecala prevarenom. Neke proizvode sam primenjivala uz dijetu, npr. u periodu kad se "zakucam" na odredjenoj kilazi ali mi to nije pomoglo.
Mozda ipak 1-2 kafe (nes ili crna) ne skode toliko u kombinaciji sa z.kafom, ja danas nisam pila nes kafu jer sam procitala ovde da moze da ubrza rad srca i sl. (isprepadala se :) mada mi do sada nije smetala ta kombinacija.

_________________
Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 8:26 am 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm
Postovi: 70
Vidi,
Ja sam popio dve kutije za redom, pio sam i nes i tursku kafu, i tek posle tog perioda mi se javilo ono čudno lupanje. Mehanizam dejstva možda jeste dejstvo na CNS kao vrsta "konstantnog stresa", ali još uvek niko nije objavio tačan mehanizam dejstva istog, tako da za sada...
ne nalivam se raznoraznim preparatima, uvek goole-ujem malo pre nego što se za neki i odlučim. Kao što je prošle nedelje zabranjen i povučen lek za mršavljenje, tako treba vremena da se neki novi preparat dodatno ispita i utvrde neželjeni efekti. Ako oni nadvladavaju pozitivne, džaba onda sve.
No dobro, vreme će reći svoje...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 3:04 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Feb 04, 2010 1:48 am
Postovi: 5
Da, rekla bih da si se ti samo predozirao jedne i druge kafe, pauze moras da pravis. Ja sam isto tako pregledala sve do cega se moglo doci na netu, i nisam nigde videla da isticu bilo sta osim malaksalosti, ev. mucnine i preporuke da je ne piju ljudi sa visokim krv. pritiskom, trudnice i deca. I bas zato sto pravim obavezno ove pauze jer cinjenica je da osecam malaksalost ali samo ponekad.
Mozda si mogao cak nastaviti sa jednom crnom ili nes kafom, ali vise od toga logicno je da ne cini dobro.
Negde proletos sam trazila po apotekama nesto sto bi mi ulilo dovoljno poverenja da mi samo pomogne inicijalno da pocnem sa nekom dijetom, i preporuce mi taj Reductil, i mogu ti reci da sam ga uzela u prvih par dana i bas mi je bilo lose! Osecala sam vrtoglavicu, blagu dezorijentisanost i nije bilo aritmije ali sam osetila da mi srce bas ne radi pravilno... i na svoju srecu sam ih bacila odmah. Nisam nigde videla sta im se "zamera" ali to su bili moji simptomi. Ne znam mozda nekome neko sredstvo pomaze, nekome ne, ali je najbolje osluskivati svoj organizam i nista ne uzimati po svaku cenu. Pa polako... :) Preda mnom je dug put jer moram da skinem nekih 30kg, tako da to brzo ne moze. Koliko ti treba da skines?

_________________
Slika


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Zelena kafa za mrsavljenje
PostPoslato: Sub Feb 06, 2010 1:08 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:32 pm
Postovi: 1074
. Najveca stimulacija da odustanem vecere mi je onih 150din koje ujutru popijem i kad udjem u farmerke od pre trudnoce.


E, buco,

Za ovo si sasvim u pravu;)

_________________
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!






Slika


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: