Welcome back nenadns
Slazem se sa ovim sto si rekao. Ja sama sam imala takav njihov pristup, gde ja njima tvrdim-ljudi, sumnjam na herpes, vi potvrdite, a oni kazu- ma daj vi medicinari "tripujete".
Moram se malo zargonski izrazavati,heheh .
No,ja bejah u pravu.
Najlepsu saradnju na polju herpesa a sam imala sa infektologom,cija je uza specijalnost herpes, dok ginekolozi zaista nekako to shvataju olako, jer verujte - njih ne boli.
Mi svi znamo iz knjiga kakve su bolesti, patogenezu, simptomatologiju ...ali kad neko oseti nesto na svojoj kozi tu nastaje potpuno nova dimenzija.
Imam herpes, dr sam i znam sta je to, plus zensko sam.
Rekoh nedavno, ne vredi polemisati o ljubavi na ovoj temi,jer svako je prica za sebe, a narocito,jer ovde uglavnom samo devojke komentarisu kako im ne bi smetalo da im partner boluje, narocito one koje su dobile herpes od doticnog,a nisu prenele nekom drugom, ili one koje ga uopste nemaju. Oni koji ga nemaju ne znaju ni sta pricaju,al ja se ovde vise necu nastavljati na tu temu.
Cekam da neki zdrav muskarac napise, kako bi rado jednu doktorku sa herpesom ,pa da se upoznamo,hahahah
Moze i oboleli, al tu su mi izgleda slabe sanse, svi stidljivi,hahahaha...
Joj,moram se malo zezati, ali istina je.
Razumnoj osobi ,oboleloj nije svejedno stupiti u odnose sa nekim, jer uvek postoji ona sansa da se virus prenese,a tada nastupaju komplikacije.
Kako se Nenad nasalio,tako se salim i ja- " herpes me nikad nece napustiti,on me zaista voli"
Herpes je ono po cemu istrazujete svoje granice, po cemu saznajete ko ste i sta ste, koliko ste jaki i ono vrlo bitno, kako vas drugi gledaju i ko vas zaista ceni i voli kao osobu.
Znam da vecina nema hrabrosti ni reci najblizima za svoj problem, a sta ce tek biti kad nekog upoznaju ko im se svidi...Moze biti velikih razocarenja..
Sretno ljudi...
Ja sam vec dugo bez recidiva, al ne bih se jos igrala sa tudjim zdravljem.