Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2, 3  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Sta mi se desava?
PostPoslato: Ned Mar 26, 2006 12:36 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Mar 26, 2006 12:27 am
Postovi: 10
5 januara doziveo sam penicilinski sok, od tada imam velike probleme : zujanje u usima (svakodnevno), vrtoglavica, cini mi se da glavu ne mogu da drzim, vrat me boli. Krvna slika je u redu, u stvari sve mi je u redu ali nesmem bez bromazepana nigde da krenem. Imam 26 godina. Molim za neko objasnjenje i pomoc kako prevazici ovaj pakao. Sta se to uopste meni desava? i da li je to sve od tog soka? Kako resiti ovaj problem?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Mar 26, 2006 1:02 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Eeeeee Deki, Deki, dobrodosao u svet......pakla..... :evil: . Nije tako strasno, salim se (u stvari, kako sa koje tacke gledas.... :cry: ).
Pisem ti iz licnog iskustva, ja sam ga imala sa 24!!!!!! Iskrena da budem, trebalo mi je dugo, dugo vremena da se vratimu u normalu. Potpuno te razumem, potpuno isto sam dozivela i ja, i ne samo ja, nego svi koji su prosli kroz to isto..... :cry: . I sada se najezim kada se setim svega toga....Trebace ti dosta snage i mnogo razumevanja okoline.... Al da ti ne pisem sve crno.....MORAS DA SHVATIS DA SI ZDRAV (ja sam godinama obilazila lekare, sve moguce...i kardiologa i neurologa i vadila krv, i jurcala na urgentni kao pomahnitala u panici da cu umreti i da mi se desava nesto strasssno :cry: ). Jedno vreme sam uzimala i te pilule za lilule....ma opsti strah me je obuzeo, nisam smela na ulicu da izadjem .....Osim simptoma koje si naveo, meni je bilo i muka, i ponekada je znalo celo telo da mi se trese, a o preznojavanju i lupanju srca da i ne govorim...hiljadu i jednu analizu sam prosla, SVI su mi govorili da sam POTPUNO ZDRAVA, a ja nikome nisam verovala, jer kada se covek oseca tako kao ti sada, ne moze da veruje...pa sam menjala lekare....ma svasta sam radila...dobijala panicne napade u sred noci, ma grozno.....ALI, TEBI NIJE NISTA, TO JE SAMO POSLEDICA STRESA KOJEG JE TVOJ ORGANIZAM PREZIVEO, I TREBA VREMENA DA SE COVEK VRATI U NORMALU. Pitas se koliko vremena!!?? Pa bicu iskrena, meni je trebalo podosta. "Godine su prosle pune muuuka", nista mi nije pomagalo, ni ti lekici. Moj je savet da se lekovi ne uzimaju (bar u mom slucaju, jer sam ja uzimala, psihijatar mi je prepisao cini mi se Bromazepam, Xanax i ne znam sta jos...ti lekovi jesu mene kulirali, ali kada mi zazuji u glavi, ma nema tog leka koji bi obuzdao moju paniku i osecaj koji je to stanje stvaralo. Ponekada sam imala utisak da mi burgije zuje u glavi, kao da mi se cela slika pred ocima pomera, isla sam i kod usnog lekara,ali u panici nisam dala ni da mi pridje, jer su hteli da mi kao ispiraju usi, a od toga se vrti u glavi, pa sam kao obezglavljena pobegla iz ordinacije :oops: , onda sam dobila i uput za "Lazu" da idem kao u dnevnu bolnicu....naravno, to sebi nisam dozvolila, al je trebalo dosta truda mojoj najblizoj okolini.... Bukvalno sam od huperaktivne osobe postala biljka koja je nesposobna da cak i u wc odem sama, a ne daj Boze da zatvorim vrata od kupatila, to nisam smela ni u snu...e tu onda nastaju pravi psihicki problemi, jer se javlja velika nesigurnost, ali nisam se dala. Moj psihijatar mi je tekao da treba vremena, ali koliko, nije znao. Necu da te obeshrabrujem, kazem ti svoj primer, ali meni je trebalo 5 godina(ali imala sam u tom vremenu jos nekih svojih velikih problema, pa se tu nadovezalo i bombardovanje, koje me je takodje "pomerilo" i jako tesko palo..... Moj spas je bio u akupunkturi. Dok nisam krenula na te terapije, nista mi nije pomagalo. Nekome mozda i pomogne. Ne znam sta bih ti jos rekla, sem da svaki put kada ti se to desi, MORAS SEBI UPORNO PONAVLJATI DA SI ZDRAV I DA NISTA LOSE NECE DA TI SE DOGODI, JER JE TO ZAISTA TAKO!!!! :wink:
Ako te ne mrzi, opisi kakav si tacno imao dozivljaj u momentu shoka!!!

Pozdrav, i glavu gore, jer si potpuno zdrav, i daj sebi vremena, ne zuri, ne muci sebe, i proci ce!!!!! Ja sam promenila i nacin ishrane i mislim da mi je i to dosta pomoglo (tema ti je u nutricionizmu, a naziv je "zdrava hrana Bingo!!!) Meni je za "nas" slucaj pomogla ista u dlaku ishrana+akupunktura, kao i u toj temi o zdravoj hrani, a cela stvar je u tome da je i tebi jetra sada preforsirana i da i ti treba da je oslobodis da sto bolje funkcionise. Ja sam sama, jos pre nego sto mi je nutricionista prepisao nacin ishrane, sama morala da izbacim kafu, cigare, kokakolu, sir i cokoladu, jer sam vremenom skapirala da mi jako pozli cim unesem nesto od toga!!! Ima logike u svemu tome...

Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Pozdrav Majji
PostPoslato: Ned Mar 26, 2006 11:24 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Mar 26, 2006 12:27 am
Postovi: 10
Tog kobnog dana imao sam jako gusenje i otisao sam u bolnicu, uradili su mi sve zive testove tog trenutka, dali mi neki lek za smirenje, primio infuziju. Poslusali su mi pluca i rekli mi da odem do grudnog odeljenja. Grudni lekar mi je prepisao inekcije (duple doze). I tad nastaje pakao: kada su mi dali inekciju, imao sam utisak da propadam, trnem i pocelo je da mi zuji u usima, zapomagao sam ali sebe nisam mogao da prepoznam, nisam mogao sam sebe da cujem sta sam pricao, pocelo je srce da mi lupa sve brze i samo mi je crno bilo pred ocima, davali su mi neke kontrainekcije i to je to - toliko se secam. Probudio sam se i izvini sto cu navesti (farmerice su mi bile mokre). Nekako su mi pomogli da odem kuci. Sledeci dan su me poslali kod psihijatra gde je on samo rekao da su me predozirali sa inekcijama. Od tog sledeceg dana pa do danas imam jako uznemirenje, strah da cu umreti, nesmem sam da izadjem na ulicu da se nebi srusio. I to je to. Svsko jutro i vece pijem 1/2 bromazepana ali to zujanje u u usima nikako da prestane. Kao da sam u nekom snu iz koga ne mogu da se probudim. To je to. Pozdrav i neka se jave jos neki koji su imali isti problem.
Hvala jos jedanput Majji koja me je koliko toliko ohrabrila .


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Mar 26, 2006 1:46 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Bas sve sto si naveo sam prsla i ja, samo je razlika u tome sto se tebi zacrnelo pred ocima, a meni se "desila" ogromna svetlost uz to propadanje!!!
Bilo je jos prica na ovu temu, pretrazi malo..... :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 27, 2006 11:20 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 2:39 pm
Postovi: 119
Moj savet ti je da odes sto pre psihijatru i pocnes da se lecis.Sto pre to bolje i pre ces izaci iz zacaranog kruga.Ja sam cekala 4 godine i samo sam se sve vise osecala gore a ne bolje......


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: CAO Deki !!!
PostPoslato: Čet Mar 30, 2006 7:04 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 6:41 pm
Postovi: 3
Lokacija: Beograd
Istina,nisam imala Penicilinski nego Buskopanski sok u 22. godini.Imala sam iste simptome kao ti.I to sam 2x primila kontra inekcije jer mi nije prva mnogo pomogla.Bila sam cela u crvenim flekama pored vec navedenih simptoma.Moram biti iskrena,nisam se uplasila toliko da bih imala posledice psihicke prirode.Mozda sto sam bila jako zaljubljena to jest,preokupirana svojim deckom.Radi toga ti savetujem svakodnevnu autosugestiju da je sa tobom sve OK!!! Sigurna sam da je tako.Probaj da ne mislis na to! :D MLAD SI,JAK I NIKO TI NISTA NE MOZE !!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Dobro je !!! Nisam lud ... ili bar nisam samo ja lud :)
PostPoslato: Uto Apr 04, 2006 3:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 3:16 pm
Postovi: 4
Mislim da pricamo o istoj temi. Ne znam da li ce ovo na kraju ispasti pitanje ili konstatacija, elem ...
"During the war ..." Jednog lepog dana pre 2-3 godine, za potrebe firme trebalo je da izvadim lekarsko uverenje. Ok, zaputim se u doticnu ustanovu gde izmedju ostalog prvi put u zivotu uradim i EKG budem "obradovan" WPW sindromom (neki elektro impulsi koji iniciraju kontrakcije srcanog misica ne idu normalnim putem nego prave precice ... blah ... blah ... urodjen sindrom koji se jelte otkriva na EKG-u). Sa tadasnjih 25 godina samo sam ih zblanuto pogledao i prevrnuo ocima posto nikada nisam imao nikakvih srcanih problema. Kasnije, na raznim pregledima je ustanovljeno da ili ga nemam uopste ili je toliko zanemarljiv da mogu da prestanem da razmisljam o tome. Djavola! Ajd' kako da prestanem? Sve manifestacije srcanog udara za koje sam ikada cuo uspeo sam sam sebi da izazovem. Nosio sam i onaj holter (24h monitoring rada srca) ... i nista ... kazu sve je ok ...
E sad, kako ja sebe da ubedim da je sve dobro kada nocu ne smem da zaspim bez bromazepama. Kako legnem u krevet odjednom osetim kako mi stane ceo organizam na sekundu-dve, panicno skocim iz kreveta i pomislim "evo ga ... sad ce da me pukne srcka ..." i naravno za time sledi ubrzan rad srca, panika ... jednom recju cekam da padnem (cak ponekad gledam da nadjem neku poziciju gde mogu mirno da se srucim u nesvest a da budem u necijem vidnom polju :)) UZAS!!! Ako sam sebe ne ubijem, zivecu 300 godina. A, da preskocih ono zujanje ... nisam bas shvatio kako se to kod vas manifestuje, ja imam osecaj elektricnog praznjenja u glavi (pih, ne znam kako to slikovito da opisem ... npr. kao kada telo prolazi na traci kroz onaj veliki skener pa plavicasti zrak prelazi od glave na nize ... e to kad bi spojili sa onim skakanjem elektriciteta sa kuglice na kuglicu ... blah ... zvuci konfuzno i meni ... mogu misliti koliko vam je jasno :)) Sve u svemu to "zujanje" prethodi onom "zastoju" disanja, srca, svega pa onda lepo upadnem u paniku i kao sla(o)g na tortu srce pocne da ludacki lupa.
Hmm, vidim da ce se ova moja storija na kraju pretvoriti u pitanje ...
Dakle, STA DA RADIM pre nego sam sebe ubijem infarktom a da me pre toga ne odvuku u Lazu ... ?
Ideje, Saveti? Licna iskustva u prevazilazenju?
Ljudi pomagajte. Prvo sam poceo da pijem lilule kada me spopadne panika ... sada vec pocinjem da ih pijem preventivno (panika da ne upadnem u paniku :))
Pozdrav, Ivan


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Sta mi se desava?
PostPoslato: Uto Apr 04, 2006 4:07 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 5:18 pm
Postovi: 13
Dejankstc je napisao:
5 januara doziveo sam penicilinski sok, od tada imam velike probleme : zujanje u usima (svakodnevno), vrtoglavica, cini mi se da glavu ne mogu da drzim, vrat me boli. Krvna slika je u redu, u stvari sve mi je u redu ali nesmem bez bromazepana nigde da krenem. Imam 26 godina. Molim za neko objasnjenje i pomoc kako prevazici ovaj pakao. Sta se to uopste meni desava? i da li je to sve od tog soka? Kako resiti ovaj problem?


Zujanje u ušima (tinitus) ti je od Bromazepama, koji je inače u svim normalnim zemljama povučen još 2002 godine. Čim si napisao "Bromazepan" umesto "Bromazepam" očigledno je da imaš i drugih problema, kao otežana koncentracija, depersonalizacija, gubitak memorije, konfuznost, dezorijentisanost. Ukoliko znaš Engleski, evo šta će ti se sigurno dešavati dok piješ http://www.benzo.org.uk/sidefx.htm ... a evo ti i moj slučaj http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=5013 ... znači problem nije u tebi, već u ekstremno glupim i nesposobnim kadrovima u Srbiji.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Apr 04, 2006 4:19 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 5:18 pm
Postovi: 13
Uh zaboravio sam da kažem nešto jako bitno u prethodnoj poruci ... pravi pakao će tek da počne ako jednog dana rešiš da ostaviš Bromazepam. Imaćeš nesanice, jer se hemikalije koje se normalno luče u mozgu više neće lučiti bez prisustva Bromazepama u organizmu, javiće ti se fobije kao što je klaustrofobija i agorafobija, itd. Jako je bitno da znaš da je to zbog leka i bolje je uzeti neki blagi sedativ kao što je Valerijana ili Magnezijum.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Apr 04, 2006 10:45 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Ivane, Ivane, ti si bas uspeo slikovito da opises BAS sve!!!!!!!! :D :D :D

Ali u dlaku isto...................s'tim sto je posle svega toga meni i muka!!! :cry: , verovatno od stresa koji sebi nagomilam.

Meni je pomogla akupunktura i promena nacina ishrane (o tome mozes procitati u Nutricionizmu, tema "Zdrava hrana BINGO". Primenjivala sam potpuno istu terapiju.

Misljenja oko sedativa su podeljena. Ja zaista spadam u grupu ljudi koji lekove uzimaju kad bas MORAJU (to mi je posle kobnog penicilina potalo tako!!!), isla sam i kod psihijatra i dobijala terapiju bromazepam, Ksanax i sta sve jos ne.......al meni lekovi nisu pomagali, kad dobijem "napad" tj kad se istripujem, nema tog leka na svetu koji bi mi pomogao u tom momentu.... Ne kazem.....postoje ti neki lekovi koji kao prave te veze u mozgu i ne dozvoljavaju da mozak "smercuje" i bla, bla, al u ovom slucaju.......NE,NE (bar je kod mene bilo tako)
Sve isto kao i da ne pijem.....Batalila sam ih naravno i to nakon 8 meseci kada sam shvatila da mi ne pomazu.
Nisam protiv psihijatara, psihologa niti bilo kakve vrste pomoci kada je neophodna,al postoje situacije u zivotu u kojima ti niko ne moze pomoci ako ne pomognes sam sebi!!!!!

Meni nije vredelo besomucno setanje po ordinacijama i savrseni rezultati i ubedjenja da sam zdrava kao dren, cak i uvrede od lekara da sam obican manipulator i da sama sebi to izazivam, jer tako "resavam" druge probleme-kao, bezim u bolest!!!!!! E, kada sam to dozivela da cujem, pukao mi je film, i resila sam da necu da dozvolim sebi da me neko "maltretira", vredja i izmislja probleme (kod psihica-da li imam traume iz detinjstva, da li sam zlostavljana.........aman!!!!! :evil: )

Shvatila sam da mi niko ne veruje sta me muci i svi su mi pripisivali da ja to izmisljam da bi druge stvari zataskala (kao nisi zadovoljna vezom, pa tako skreces paznju!!!!!!! Ljudi moji, izem ti vezu ako me ona cini nesrecnom a da ni sama ne znam zasto....tako da sam u tom bunilu i prekinula tadasnju vezu, jer me je psihic istripovao...promenila sam i posao....!!!). A te opisane napade sam imala i dalje!!!!!E onda sam shvatila da cu ako tako nastavim, eliminisati svakoga iz svog zivota, i tako sam resila da batalim sve to (doduse, onda je krenulo bombardovanje, pa mozes misliti stanje organizma.........svi ti tripovi+skloniste, ne daj Boze da sam za i jednu uzbunu ostala u stanu ili bila negde van sklonista - UMRLA BIH SIGURNO!!!!! :D

Prema tome.......u se i u svoje kljuse..... :D

Kad te sledeci put obuzme STANJE, pokusaj da iskuliras i odmah uradi ovu vezbicu: Ostani da lezis u krevetu, ne skaci!!!!!! :D -bar ces biti na mekanoj podlozi, pa se neces povrediti ako "riknes" hahahaha :D - ne rugam se tebi, nego sam i ja POTPUNO ISTO RADILA, AL NIKAKO DA UMREM :D :D :D :D :D !!!!! Pokusaj da lagano udises vazduh (nebitno da li na usta ili na nos!!) dok brojis do 4, a onda izdisi i broj do 8!!!!!!! Ponovi to par puta, opipavaj puls dok to radis (to nisi opisao da radis, a ja sam i to radila :D :D :D )i videces da deluje. Samo je najvaznije da ostanes zdravog razuma tog sekunda kad ti se to desi. Ili pokusaj da sprecis, pa cim legnes u krevet, ti pocni da dises tako!!!! Neko na ovo moze da kaze da onda puno obracas paznju na sve to i da tako sam prizivas da ti se desava to, al ti ja iz iskustva kazem, a to ces sigurno i ti da potvrdis, ti i ovako i onako non stop mislis o tome.....prema tome....lagane vezbice disanja i kuliraj....... :wink:

Ajd' pa pzdrav i pisi da li je uspelo!!!!! Ne daj se, jer nije ti nista, samo gadan tripic, sa kojim ces se izboriti!!!!!!!!!!!!! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: korak napred
PostPoslato: Sre Apr 05, 2006 8:31 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 3:16 pm
Postovi: 4
Hvala Majo, obavezno cu da probam terapiju "4+8" :)
Okurazen jucerasnjim saznanjem da nisam jedini predstavnik "svoje vrste" na Nojevoj barci, resio sam sinoc da odigram 1 na 1 sa tripom. Po vec uhodanom receptu ... legao ... sacekao "skeniranje glave" ... paniku ... skok ... i onda probao da kazem "e ajd' bas da vidim dokle ces". Nisam poleteo ka bromazepamu (ne znam za drugi lek ... to su mi rekli da uzmem jednom kada sam "u onom stanju" zvao hitnu pomoc) nego se vratio u krevet ... i cekao ...
- jel lupa srce brzo ... ajd' lupaj da vidim dokle ces ...
- jel staje disanje ... hajde bas da vidim hoce li skroz stati
- jel trne leva ruka ... osusila se dabogda (da se razumemo trnula bi i desna da sam samo negde procitao da je to predinfarktna manifestacija)
...
u neko doba sam valjda zaspao :) neko se umorio i predao ... ili ja ili trip :) ... da kazemo da je nereseno? :)

Sve u svemu, od jutros sam nesto veseo ... lepo mi je poceo dan (da kucnem u zvucnik). Izgleda da sam nasao oruzje!!!

Slazem se da poseta psihologu nije losa ideja ali nesto imam averziju prema likovima koji otimaju pare ljudima koji jednostavno treba da rese problem sami sa sobom. I meni je prijateljica(psiholog) iz prve dijagnostikovala "nisi zadovoljan sa sobom, potiskujes probleme ... blah blah ... " jos da mi je pomenula traume iz detinjstva, izbacio bih je kroz prozor :) Da li sam nezadovoljan sobom? Aman nisam! Sve sam kockice slozio, drzim sve konce zivota u rukama! Da li potiskujem probleme? Iskreno, nemam pojma. Mislim za sebe da sam vrlo pragmatican i sve sto vidim od problema odmah pokusavam da resim ... kako da resim problem za koji i ne znam da ga imam? Da oproste psiholozi ... glupost!

Obavezno cu pogledati temu "Zdrava hrana BINGO", bas ce mi dobro doci, posto pokusavam da se kompletno renoviram (izgleda da su dosle one godine koje su mi nabijali na nos).

Hvala puno na podrsci i razumevanju
Pozdrav, Ivan


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Apr 06, 2006 12:03 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
CESTITAM TI NA NERESENOM REZULTATU!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Za takva stanja kad pozoves Hitnu, naravno da ce ti na jedan reci da uzmes pilule za lilule. Ja sam jednom prilikom (u istom stanju i zvanja hitne) insistirala da mi kazu za nesto drugo, a da nije sedativ, i iskamcila sam odgovor: caj od NANE!!! E sad, postoji druga stvar, caj od nane ako je mnogo jak, moze da stvara nervozu, on je dobar za stomak, al ne i za glavu!! A nama je problem u glavi, jel tako??!! Tako je!! Tako da sam ja posrnula za cajem od lipe, i mogu ti reci, kao pomocno sredstvo-radi. Mada, najiskrenije, mislim da smo mi slucajevi kojima je placebo najbolja varijanta. :D :D :D

Jos jedna vrlo bitna stvar....vidim, kucas u zvucnik, da li zato sto je drven i pri ruci ti je, ili sto volis da slusas GLASNO muziku?????!! I to bi, ako je tako, trebalo da izbacis iz "menija". Glasna muzika utice uznemirujuce na ceo organizam, preko usiju, do mozga, srca, a mogu ti reci da i zeludac negoduje......
Kada sam ja bila u tim "fazama", meni je i zvuk autobusa na ulici bio ravan osecaju da sam na minskom polju.....a to sve zato sto sam dugo bila u tom stanju, i zivci su mi totalno otisli u aut, jer sam konstantno imala osecaj straha i ocekivala: kada ce da se desi.....
A od svih stanja, najgore mi je bilo to, kako si ga ti nazvao, elektricno praznjenje kad legnem uvece i kad pocnem da se opustam...kao da mi neko grebe po mozgu limenim predmetom i zicama razara mozdane celije!!!! Al samo da znas, i to je normalno, jer kad legnes, opustaju ti se svi misici u telu, pa tako i mozak daje sebi predah, al od silne brige i konstantnog straha od smrti, ili cega vec, i mozak ti je mnogo vise nadrukan i kad se bar malo opusti....eto praznjenja.

Ne znam koliko imas godina, ali definitivno su tridesete pocetak placanja danka dotadasnjem nacinu "konzumiranja zivota" (nekom cak i od 25!!). Sva ludovanja moraju negde da se plate i da se napravi bar kolika tolika ravnoteza i da se "svedu racuni", a na nama samima je da odlucimo kojim putem cemo krenuti Dobra je stvar kod nase "bolesti" sto nam organizam salje signale da se ne ponasamo po PS-u prema njemu i da moramo nesto da promenimo (za razliku od drugih, cak i gorih podmuklih bolesti, gde kad se i simptomi jave, obicno je kasno)!!

Zelim ti da imas snage da se boris, i nemoj odustajati, zato sto ce ti se javljati i "+" i "-" faze, i kad god te uhvati bedak zbog ponovne panike, uvek se seti da mozes to da kontrolises kao sto si uradio to sinoc, a vezbanjem ce biti i bolje, pa ce biti 1:0 za tebe!!!!!!! Samo je bitno da ostanes hladne glave i cim pocne da se "desava" da se setis svega ovoga i reagujes odmah. Znam da je tesko, jer se to desava bez ikakve najave, al treniraj.......... :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Apr 06, 2006 10:38 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 3:12 pm
Postovi: 49
Lokacija: beograd
Caj od nane...ne mogu da verujem.Kad se meni to prvi put desilo rekli su mi da popijem viski(dupli).Kao bolje je od lekova.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Apr 06, 2006 5:57 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 11:57 pm
Postovi: 3256
Lokacija: Beograd
Taj ko ti je rekao da popijes viski, mLogo je GLUP!!!!!! Alkoholom samo opteretis jetru, pa ti bude jos gore!!!!!!!!!!!!!! :evil:

NEMOJ ALKOHOL UOPSTE DA UZIMAS, KAO NI GAZIRANA PICA!!!!!!!!! :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Apr 06, 2006 7:03 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 3:12 pm
Postovi: 49
Lokacija: beograd
To mi je rekla doktorka kad sam zvao hitnu pomoc;nisam panicar pa sam objasnjavao preko telefona sta se desava.Kaze''zvizni viski''


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ] 
Idi na stranicu   1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: larsfloris i 72 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: