Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Bol u nozi i grudima
PostPoslato: Čet Avg 21, 2014 5:59 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Jun 14, 2014 12:26 am
Postovi: 10
Imam 15 godina vec 3 nedelje osecam bol u nozi, najcesce se javlja bol u predelu lista, butine, kolena bio sam kod doktora on mi je preporucio da pijem beviplex b i bedoxin i da mazem konjsku mast po celoj nozi nedelju dana, mazao sam to ali mi i dalje nije bolje ponekad osetim kao i da mi nesto ide po nozi i stalno osecam toplinu noge jutros sam jedno 10 min osecao jak bol u listu i posle toga cela noga mi je utrnula, otezano gazim ne mogu da trcim i non stop me boli. Je l' imao neko slicne simptome i kako je ispalo ili neka se javi neki doktor ili neko ko se razume oko ovoga. Takodje ponekad osecam bol/stezanje u grudima, mucninu i ponekad kao da mi utrnu gudi takodje imam i gusenje.
Da napomenem pre nedelju dana sam vadio krv i rezultati su bili dobri takodje sam radio ekg srca, eho srca, ekg stomaka, snimao sam zeludac, stitastu zlezdu i snimao pluca i sve je bilo uredu. Neka pomogne neko gde dalje da idem i sta da radim.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Bol u nozi i grudima
PostPoslato: Sub Avg 23, 2014 1:51 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 2:28 am
Postovi: 2
To za nogu, to ne bih mogao da ti pomognem, osim toga da tvoji roditelji ili ti sam mozes da masiras bolno mesto jer su 100% misici.
Sto se tice bola u grudima, to sam i meni desilo pre nekih mesec dana. Slicnih smo godina pa mislim da je to slucaj i kod tebe. Obrati paznju na to kako sedis ili stojis, da li sedis pravilno na stolici ili zauzmes neki kockarski stav sa nogom na stolu itd itd...
Naime, sta je bio slucaj kod mene, bol odjednom pocne, traje nekih desetak minuta i onda nista, kao da nije ni bio tu. Desava se kada opteretis ledjne misice, zbog cije kontrakcije ne mogu pravilno da se kontrahuju grudni i zato nastaje bol. Taj odgovor sam dobio od doktorke, poceo sam pravilno da sedim, i evo mogu ti reci, osecam se super sada.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 150 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: