Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 3:37 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 1:17 pm
Postovi: 40
Lokacija: Beograd
Mozes Pobediti je napisao:
Za one sa ovog foruma koji su nas mejlom pitali o iskustvima u vezi sa koriscenjem Protocela, a mi uglavnom odgovarali da ga jos niko ne koristi dovoljno dugo, jedan pozitivan izvestaj od nekoga ko je Formulu 50 koristio 2 meseca.

Radi se o pacijentu starijem od 60 godina, o kome znamo da ima metastaze na jetri i pankreasu. Otkako je napusten od zvanicne medicine, pokusavao je lecenje "surutkom i cajevima", ali je novi pregled posle pola godine pokazao drasticno sirenje raka na jetri. Za to vreme nije bio ni na kakvoj dijeti.

Protocel 50 koristi zajedno sa Kurkuminom, a paralelno sa time uveo je i neke osnovne elemente dijete koju smo mu, na njegov zahtev, preporucili. S obzirom na pacijentovo stanje, dijeta nije ekstremna, podrazumeva uglavnom naglasavanje korisnih namirnica i uzdrzavanje od onih najstetnijih. Gospodin tvrdi da se prvi put posle duzeg vremena "oseca znatno bolje i moze bolje da jede" i nastavice sa terapijom Protocel/Kurkumin. Zvanicne testove jos uvek nije radio.

Naravno da pacijentov licni osecaj ne mora biti dokaz povlacenje bolesti, ali se kod nekoga u ovom stepenu razvoja oboljenja i ovakav napredak moze smatrati znacajnim.

Pozdrav


A da Vi lepo dodjete zajedno sa tim pacijentom kod mene na kliniku? Spreman sam da Vam dam puno ime i prezime, broj telefona i adresu bolnice u kojoj radim kao patolog. Da pacijent ponese sve nalaze koje ima, da ih uradimo ponovo i da vidimo cudotvorno dejstvo tog Vaseg preparata.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 3:54 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 1:17 pm
Postovi: 40
Lokacija: Beograd
I jos nesto, moj uslov je i da sa pacijentom dodje doktor (pretpostavljam da ih imate u Vasoj "kompaniji") neko sa kim mogu da pretresem slucaj i neko ko moze da razume rezultate koje dobijemo.
Znaci, nikakvi "menadzeri" i ostali prodavci magle. Ukoliko se ispostavi da ste ipak (u sta sam tvrdo ubedjen) prevaranti, naci cu nacina da Vam opasno zagorcam zivot. Oni koji profitiraju od necije nesrece su najnizi oblik razumnog zivota :evil:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 7:38 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 1:04 am
Postovi: 134
Lokacija: Kanada
thomson je napisao:
Oni koji profitiraju od necije nesrece su najnizi oblik razumnog zivota :evil:


I ko najvise profitira? Kome je cilj da mu se musterije vracaju redovno? Musterije za ceo zivot. Farmaceutskoj industriji ciji su doktori pioni.

Kako bi bilo da se zemene teze, da su doktori placeni dok je musterija zdrava, a da rade za dzabe dok musterija ne ozdravi? Da li biste i onda bili tako naduti, ili biste malo poslusali druge oko sebe.

Ali doktori nisu krivi za ovu situaciju. Takav je sistem. Doktori samo primenjujete ono sta su naucili u skoli, i kasnije na seminarima, specijalizaciji itd. Oni su u sakama farmaceutske industrije, jedne od najjacih u svetu, hteli oni to da priznaju ili ne.

Zato doktori, ne budite tako osioni, praveci se da sve znate, da ste uvek u pravu. Priznajte da niste sveznajuci, da mozda neko ko nije zavrsio vase visoke skole moze da izleci koristeci preparate koje nije proizvela farmaceutska industrija.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 8:00 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
Citiraj:
Doktori samo primenjujete ono sta su naucili u skoli, i kasnije na seminarima, specijalizaciji itd


koje je vase formalno obrazovanje...?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 9:19 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 1:04 am
Postovi: 134
Lokacija: Kanada
drbgd je napisao:
koje je vase formalno obrazovanje...?

moje formalno obrazovanje je diplomirani inzenjer masinstva


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 9:49 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
potpuno je neverovatno da obrazovan covek, neko ko je zavrsio prirodne, egzaktne nauke pise ovakve stvari, koje vi pisete! gotovo sve sto ste ovde napisali je naopako!
da se drzim ovog ovde posta:
Citiraj:
Doktori samo primenjujete ono sta su naucili u skoli

objasnite kako biste se vi proveli, tu u kanadi, kada biste svoj posao obavljali van normi i standarda koji se zvanicno uce na fakultetima? da li vi na svom poslu umesto, npr. projekta i proracuna mozete da izlozite dnevni horoskop?

Citiraj:
doktori, ne budite tako osioni, praveci se da sve znate, da ste uvek u pravu

iznesite argumente po kojima ste vi kvalifikovani da kazete doktorima da nisu strucni!

uporno govorite o astronomskim zaradama - shvatate li vi covece da ovde lekar ima manju platu od kadra sa srednjom skolom koji radi po bankama? ta plata spada u otprilike srednje, sa tendencijom opadanja realne vrednosti pred nastupajucu krizu.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Dec 08, 2008 9:51 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 1:17 pm
Postovi: 40
Lokacija: Beograd
Ne vidim u svom postu povod za ovakvu reakciju. Ponavljam, nije ovde reč o farmaceutskoj industriji i profitima koje ostvaruje, već o "čudotvornim eliksirima" profesora Okultisa, koji leče sve od hemoroida do besnila. Ne vidim čak ni zamenu teza u svom predhodnom postu. Jedino što vidim je oglas neke grupe "ljudi" ("molimo vas da nam se javljate na e-mail, nismo mogli da stupimo..."), znači KERBER sa mnogo "glava" a bez fizičke adrese, broja telefona,,, Predpostavljam da se plati unapred, verovatno na post restant, a onda čudotvorna vodica stiže na kućnu adresu, i molite se Bogu da nije otrov ili u najblažem obliku laksativ. Moja ponuda i dalje stoji... Predstaviću se Imenom Prezimenom i profesionalnom reputaciojm (koja verujte nije zanemarljiva), u zamenu za fizički pristup pacijentu koji se volšebno oporavio, uz obećanje da ću sve rezultate do kojih dođem javno istaći na ovom forumu.
Još jedna stvar koja mi je zaškripala:
" A-ha, eve ga opet Ikiliki... Koji ima jedan glup, ali ipak problem, a to je da ne razlikuje pojmove "alternativna medicina" i "nadrilekarstvo", pa je resio da izmedju njih raspali znak jednakosti... "Vuka Bojovica konj'ma na repove, a moj kontakt neka sveto svetli po forumu"... "Dole travcice, biljcice i iglice - daj hemiju, do kraja"...

Znate gospođo/đice Kajalena "ikiliki" je kolega koji se predstavio Imenom, adresom i brojem telefona, ne kao mađioničar i čudotvorac, već kao lekar i humanista koji svoje generalije nije dao kao reklamu za svoju ordinaciju, već kao referencu za svoje reči i postupke na ovom forumu. Izgleda da je kolega Severus ipak u pravu... sve je ovo jedno veliko rasipanje energije i gubljenje vremena.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 1:53 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 09, 2008 1:32 am
Postovi: 5
E pa thomsone da Vam kazem sad nesto,a to je da nisu prevaranti i ne pakuju otrove niti laksative nego donose preparate koji se nalaze u "cuvenoj "Americi,i LICNO sam ih dobila ali na zalost prekasno za moju majku...dalje vec predpostavljate!Ja licno isla po VITALZYM...pa pogledajte na sajtu cancertutor takodje i o preparatu Protocel pa cete da vidite da nije nikakav otrov...i nije njihov proizvod!I nemojte da sudite o nekom sa kim ni u kontakt niste stupili a kamoli nesto drugo.Kada zvanicna medicina digne ruke od pacijenta naravno da je svaki izvor alternative nova nada,i nemate prava da je(ne samo Vi nego uopste medicinsko osoblje) marginalizujete,nemate,jednostavno nemate..zasto mislite da imate pravo na to?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 12:17 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 1:52 pm
Postovi: 14
Par reci od ovog prevaranta...

Breuss Biotta sok od povrća se koristi u terapiji gladovanjem. Da li je prevarant beogradska prodavnica Bio spajz koja ga prodaje ili svajcarska firma Biotta koja ga proizvodi ili gospodin Breuss koji je izmislio terapiju ?
(inace cena mu je u Beogradu 465 dinara sto je vise od 5 eura a u Nemackoj je izmedju 2.5 i 3.5)

Do pre godinu dana nisam znao nista o raku (moje zvanje je doktor elektrotehnike) ali sam zbog situacije u porodici odlucio da malo procitam i naucim ponesto. Zakljucak je bio da je bolje opredeliti se za alternativne metode jer moderna medicina jos uvek nema odgovore na mnoga pitanja (zapravo ima odgovor ali ne nudi i resenje problema). Licna stvar pojedinca je da izabere kojim putem ce krenuti...

Odlucili ('mi' odnosno moja porodica) smo se za odredjene 'preparate' (sa naglaskom na prirodne), uz strogi rezim ishrane itd. U proteklih godinu dana nije bilo pogorsanja stanja, naravno ne znam da li je to zbog sporog napredovanja ili sve ovo zaista usporava/zaustavlja proces ali kao sto rekoh to je put koji smo izabrali, ne bih da ulazim u detalje.

Nabavka 'preparata' mi srecom nije predstavljala problem a takodje se desavalo da prijatelji/poznanici zamole da se kupi i za njih, tako se rodila ideja da se kupi nesto vise i ponudi zainteresovanima uz minimalnu nadoknadu. Dakle, 'mi' nismo nikakva nadrilekarska kompanija vec samo posrednici koji omogucavaju nabavku ljudima koji nemaju nikog u inostranstvu (gde se normalno kupuju u radnjama ili preko interneta kao i vitamin c). Samo je pitanje vremena kada ce i srpske apoteke/prodavnice zdrave hrane sve da legalno uvezu jedino sto je tada cena mnogo veca. Poenta je da se od ovog 'biznisa' ne samo necemo obogatiti vec ni sopstvene troskove pokriti.

sve najbolje


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 3:38 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
Citiraj:
Zakljucak je bio da je bolje opredeliti se za alternativne metode jer moderna medicina jos uvek nema odgovore na mnoga pitanja


da li mislite da citanjem popularnog stiva imate dovoljnu kolicinu informacija da pravilno sudite o tome sta moderna medicina moze a sta ne moze?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 4:18 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 1:52 pm
Postovi: 14
drbgd je napisao:
Citiraj:
Zakljucak je bio da je bolje opredeliti se za alternativne metode jer moderna medicina jos uvek nema odgovore na mnoga pitanja


da li mislite da citanjem popularnog stiva imate dovoljnu kolicinu informacija da pravilno sudite o tome sta moderna medicina moze a sta ne moze?


Stvarno ne bih da ulazim u raspravu, pokusao sam da ukratko pojasnim situaciju, naravno da sam se bavio i zvanicnim medicinskim istrazivanjima i statistikama (npr. www.PubMed.gov ), a takodje su i doktori rekli sta su imali da kazu (u ovom konkretnom slucaju ne previse sto ne znaci da u nekom drugom ne bi bilo sasvim drugacije). Kada bi obe strane imale vise strpljenja i takta da saradjuju umesto da sve generalizuju na prevarante (kojih nazalost uvek ima) i farmaceutsku mafiju (koja nazalost takodje postoji), covecansto bi sigurno vise profitiralo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 4:32 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm
Postovi: 330
Mozes Pobediti je napisao:
Par reci od ovog prevaranta...

Breuss Biotta sok od povrća se koristi u terapiji gladovanjem. Da li je prevarant beogradska prodavnica Bio spajz koja ga prodaje ili svajcarska firma Biotta koja ga proizvodi ili gospodin Breuss koji je izmislio terapiju ?
(inace cena mu je u Beogradu 465 dinara sto je vise od 5 eura a u Nemackoj je izmedju 2.5 i 3.5)

Do pre godinu dana nisam znao nista o raku (moje zvanje je doktor elektrotehnike) ali sam zbog situacije u porodici odlucio da malo procitam i naucim ponesto. Zakljucak je bio da je bolje opredeliti se za alternativne metode jer moderna medicina jos uvek nema odgovore na mnoga pitanja (zapravo ima odgovor ali ne nudi i resenje problema). Licna stvar pojedinca je da izabere kojim putem ce krenuti...

Odlucili ('mi' odnosno moja porodica) smo se za odredjene 'preparate' (sa naglaskom na prirodne), uz strogi rezim ishrane itd. U proteklih godinu dana nije bilo pogorsanja stanja, naravno ne znam da li je to zbog sporog napredovanja ili sve ovo zaista usporava/zaustavlja proces ali kao sto rekoh to je put koji smo izabrali, ne bih da ulazim u detalje.

Nabavka 'preparata' mi srecom nije predstavljala problem a takodje se desavalo da prijatelji/poznanici zamole da se kupi i za njih, tako se rodila ideja da se kupi nesto vise i ponudi zainteresovanima uz minimalnu nadoknadu. Dakle, 'mi' nismo nikakva nadrilekarska kompanija vec samo posrednici koji omogucavaju nabavku ljudima koji nemaju nikog u inostranstvu (gde se normalno kupuju u radnjama ili preko interneta kao i vitamin c). Samo je pitanje vremena kada ce i srpske apoteke/prodavnice zdrave hrane sve da legalno uvezu jedino sto je tada cena mnogo veca. Poenta je da se od ovog 'biznisa' ne samo necemo obogatiti vec ni sopstvene troskove pokriti.

sve najbolje

E sto volim kad ovako neko besomucno laze!
Stvarno mi je zao sto se necete obogatiti od vaseg prljavog biznisa-vi ste naravno "humani" i hocete da "pomognete"!!!
To su, prljavi menadzeru, price za malu decu!

Zapravo zelite da profitirate na najodvratniji moguci nacin, koristeci se tudjom naivnoscu i nesrecom! Sram vas bilo!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 5:43 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Postovi: 3798
Lokacija: Pozarevac
Za Kajalenu: Ne postoji alternativna medicina, samo MEDICINA. Ako je nesto "alternativno" to je oprecno. Ne postoji ni "komplementarna medicina", samo postoji MEDICINA. Mozete ako hocete da se pozivate na bilo koga u Srbiji ili WHO, bas me briga sta kaze neki nadobudni politicar-kadrovscik, ili neki umno oboleli "naucnik" koji se dusevno hrani serijama kao sto su X-Files i slicna djubrad

Mozete da se ubijete od pokusaja da ponizite 28.000 PRAVIH lekara u Srbiji, ali je sve sto se bavi lecenjem, a nije clan Lekarske komore ili Stomatoloske komore, ili Farmaceutske komore, ili Komore medicinskih tehnicara zapravo nadrilekarstvo! To je tako i nikako drugacije. Ko nema medicinski fakultet a hoce da leci je NADRILKEKAR, i takodje, ko ima medicinski faklultet, ali ne leci proverenim i zvanicnim metodama za koje postoje stotine i hiljade studija, preporuka i protokola - nego leci kako mu se navrne, neproverenim preparatima i metodama koje nemaju nikakvu potvrdu o efikasnosti - ni statisticku, a kamoli egzatniju, sa objasnjenim tacnim mehanizmom dejstva - taj se bavi NADRIMEDICINOM.

Pozdrav svim kolega moji ovde reaguju, i nemojte da odustajete. Nije ovo www.nadrilekar.co.yu, niti je www.iscelitelj.co.yu, niti je www.baba-vracara.co.yu, nego www.doktor.rs!

_________________
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 09, 2008 8:42 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Stiskam se jos od sinoc, da ne pocinjemo opet, al ne izdrza srce u junaka... Pa ajde malo (s narocitim osvrtom na Thomsona, koji mi je drag jos od slucaja “Hassan/seckati”:

I jos nesto, moj uslov je i da sa pacijentom dodje doktor (pretpostavljam da ih imate u Vasoj "kompaniji") neko sa kim mogu da pretresem slucaj i neko ko moze da razume rezultate koje dobijemo.

I PONOVO, PONOVO isto... Kada bi taj covek zaista pristao na dalje bodenje i kasapljenje (nakon sto je verovatno otpisan), kada bi iskopao u sebi neki motiv za takvo nesto, zar ne bi bilo dovoljno reci njemu (i forumu) – “znate, NEMA POBOLJSANJA”??? To je srpski jezik i svako bi to razumeo... Ali ne, monsieur Thomson hoce da opsti samo sa drugim posednikom diplome, jer ostala niza bica (koja karakterise odsustvo iste) ne mogu da razumeju njegov uzviseni jezik... Opet mi se zesce digo pritisak, a opet na istu temu, koja ovde izbija jednom mesecno...

Ukoliko se ispostavi da ste ipak (u sta sam tvrdo ubedjen) prevaranti

Sve sto ovi ljudi donose prodaje se sirom sveta i moze da stigne svuda kao paket, sem u jadnu Srbiju. Sve sto oni rade (slicno onima sto iz Rusije donose Segidrin, iz Madjarske Flavin – to su sve odvojeni likovi) je da onima koji ne mogu da se drugacije snadju, donesu to... Ja svom clanu porodice licno donosim i Indol i Flavin, jer mogu da ih licno nabavim, ali ima onih koji ne mogu... O Indolu, pobogu, imate cak i Wikipedijin clanak, niko to nije licno “smuckao”, postoji milion i jedan proizvodjac na svetu... ako u Srbiji mozes da spakujes laksativ i prodajes kao nesto drugo, na Zapadu ne mozes...

naci cu nacina da Vam opasno zagorcam zivot.

Nemojte da zaboravite da ga zagorcate i onima sto prodaju aloju, noni, Segidrin, Flavin, ajkulino ulje, silimarin, Todoksin, toksavit ljuks, kolidno srebro, Biotu, sve od reishi i shitaki-gljiva, articoku, ehinaceu, zeleni i taheebo caj, vitamine C i E, Q-10, sve vrste antioksidanasa, ginkgo-bilobu, sodu-bikarbonu, cveklu, kajsiju, celer, a bogami i sokovnike... A ima kod mene na pijaci i neka seljacina (aka Djubre Prevarantsko), prodavac brokolija, sto na tezgu nalepi tekst iz novina o tome kako isti deluje preventivno protiv raka, vadeci se da obavestava narod serbski o tome kakav on to zeleni kupuscic prodaje (posto mnogi ne znadu), a ustvari zaradjujuci prljavo na tudjoj nesreci (posto to kupuju i vec oboleli, nadajuci se da ce da pomogne), demonstrirajuci pritom “najnizi oblik razumnog zivota”... More, kad razmislim, taj mi je i najsumnjiviji, iako na prvi pogled deluje naivno – mozda da krenete od njega? :wink: )

iznesite argumente po kojima ste vi kvalifikovani da kazete doktorima da nisu strucni!

Ne bih se tako izrazila – “niste strucni” – i ne secam se da je iko ovde ikada nesto takvo rekao (ili bar ne uopsteno)... postoje prosto situacije, koje prevazilaze vasa znanja, o kojima ne znate dovoljno, ali to nikako ne priznajete, vec se sve vreme pravite (a mislim da ste zaista i licno ubedjeni u to) da znate, a sve o cemu nikada niste culi proglasavate losim i nevazecim, bez pokusaja da se obavestite (jedini izuzetak kojeg se u vezi sa ovim secam bese Severus u raspravi o Segidrinu, u kojoj je ucestvovao ne opste i pausalno, kao sto je sa forumskim dr-ovima obicno slucaj, vec strucno i konkretno, citajuci linkove koji su mu postavljeni i proveravajuci konkretnu stvar u svojim izvorima). Samo pracenjem ovog foruma videli smo mnostvo slucajeva gde je bila greska, nesigurnost oko dijagnoze ili terapije i sl... ali nikad priznanje – “znate, mi ustvari nismo sigurni”, no samo sujeta, samouverenost, osionost...

uporno govorite o astronomskim zaradama

Ma jok – Toma prica o nekim globalnim trendovima, koji sa nama nemaju veze... on o problemu prica na visem i opstijem nivou, od mesta sa kojih sve to pocinje, dok se ja recimo bavim samo nasim nivoom i uopste ne zaradama, nicijim (sem povremeno dr. Rosa :lol: ), vec sustinom problema...

"čudotvornim eliksirima" profesora Okultisa, koji leče sve od hemoroida do besnila.

Vrlo jasno svuda pise na sta se odnosi Indol (do koga mi je licno stalo, zato mu se stalno vracam), nema nikakve veze ni sa hemoroidima ni sa besnilom vec sa vrlo uskom grupom problema, koja je dobro (nekima) poznata. Ko sta radi, Thomson uopstava stvari, mesa likove iz stripa i prirodne ekstrakte koji se zvanicno prodaju i koriste u svim zapadnim zemljama, od razlicitih proizvodjaca...

i molite se Bogu da nije otrov

Pise na internetu lepo sta je, i na bocici – za pismene.

uz obećanje da ću sve rezultate do kojih dođem javno istaći na ovom forumu

Dzabe, kad mi nepismeni necemo razumeti.

koji svoje generalije nije dao kao reklamu za svoju ordinaciju, već kao referencu za svoje reči i postupke na ovom forumu.

Zavisi kako gledas. Meni to, recimo, zvuci bas kao reklama. Isto kao sto i ovo ovde, na ovoj temi, mozes posmatrati kao pokusaj pomoci ili pokusaj zarade, zavisno od naocara koje stavis 8)

Izgleda da je kolega Severus ipak u pravu... sve je ovo jedno veliko rasipanje energije i gubljenje vremena.

Tacno – kad god vodimo ovakve razgovore, umesto da neko odgovori ljudima koji pitaju konkretna pitanja vezana za svoju bolest, na koja nema odgovora, a cim se pojavi riski-situacija u vezi sa odbranom struke, dr-ovi se mobilisu u minimalnom roku :roll:

Da li je prevarant beogradska prodavnica Bio spajz koja ga prodaje ili svajcarska firma Biotta koja ga proizvodi ili gospodin Breuss koji je izmislio terapiju ?

Gluposti – pa svi, naravno, i svi treba da trunete u apsu.

moje zvanje je doktor elektrotehnike

Jadni li smo – polomismo se deklarisuci se ovde, ispisujuci svoje diplome i broj cipela, a sve u nadi da ce dr-ovi mozda eventualno razgovarati sa nama kao sa ravnopravnima ili barem nekime ko MOZE da razume... Taj trend postoji na forumu vec neko vreme (“ja sam, jadan, zavrsio Gradjevinu, Masinac, ETF, nisam bas totalna shusha”), i bas mi je tuzan.

sa naglaskom na prirodne

Sto rekla doktorka moje majke – “pih, nista to ne radi” (ne cuvsi uopste o cemu se radi).

Ne znam zasto se uopste raspravljamo – ko hoce da koristi nesto sa strane, neka koristi, ko nece, ne mora, i zdravo. Trebalo bi da bude prosto.

PS Na Ikilikija se mozda vratim kasnije, trenutno mi nesto nije enteresantan. A ako mi nadodje, odgovorim mu sms-om pred spavanje :lol: :lol: :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Dec 10, 2008 2:51 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm
Postovi: 248
Ikiiiii... Ustanem jutros, sa namerom da ti pomognem u razumevanju nekolicine stranih reci i izraza, kad, nuto jada iznenada - svatih da sam se zaljubiska. Kako, bre, u koga, pa u tebe. Ne, stvarno, meni je to mnogo seksi - borilacke vestine i taj fazon... Ajde, kazi da je tamba-lamba, pa da eliminisemo tu tvoju Liki i da vatamo ovaj vlak srece sto ga vozi onaj Peniko... Mozes, mozes ti do prozora, nije mi bitno... Evo ti jedna pesmica:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Zvao si me budaliki
a ja tebe samo Iki
brojali smo poljupce
u minutu sto, sto sto
TO, Iki, TO
to, Iki, tOoOo
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 80 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: